Krakowianki - część XI - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-27, 09:35   #2401
SdC
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XI

Byłam wczoraj na dywaniku .

Napisałam a propos tańców jutro w klubie .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 10:41   #2402
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

ecrulo, u mnie jakoś ostatnio nic się nie dzieje. Wtorek o tyle o ile, czwartek zupełnie bez szału (kompletnie nie miałam pomysłu na te muffiny i nic z tego nie wyszło - tak wiem, jestem beznadziejna ). Chyba odpuszczam całkiem, bo nawet jakoś po sobie tak czuję jakby mi przeszło deczko.
Może ja się z Tobą wybiorę w sobotę?

cholerko, wybacz mi Ostatnio w ogóle nie myślę.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 10:46   #2403
Malla
Nie depcze krokusów

Hula - dziękuję za PW

Emilka - pierwszy raz byłam nad morzem jako małe dziecko, a tak świadomie to rok temu spontanicznie z Zakalcem w Gdańsku. Ale tam morze to nie Morze i dobrze o tym wiesz

20 pokoi to duuużo...
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ja co prawda Czyżyny, ale dostałam
Ja nie dostałam Chyba że wyrzuciłam... A chciałabym jednak kupić nową patelnię, bo mi się porysowała ostatnio.
Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Hmm.. ja zdjęć sam na sam z Bartmanem mam z 10 Z Ligi Światowej, z PlusLigi i Mistrzostw Świata. Ale możliwe, że się którymś na rozstaniowym podniecałam Może tym, kiedy dał mi swoją przepoconą koszulkę
Ale czemu zmierzch i czemu Twój początek skoro ja do rozstaniowego dołączyłam później niż Ty
Któraś jeszcze za nim szalała
Dołączyłam tam dokładnie rok temu - tyle czasu nie wierzę w miłość
Zostałam, bo atmosfera nie była płaczliwa, tylko szalona Z rozpaczania za eksami dziewczyny wskakują swobodnie na tematy ptaszków i lakierów do paznokci.
Jest jedno ale - ten wątek ryje beret, wykrada resztki wiary w wierność i uczciwość, zasiewa podstępnie wątpliwości.
Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Malla, gg22 - dostałam zgodę na rozbiórkę Parisienne, dzisiaj (pt) wieczorem założę wątek rozbiórkowy Będziecie miały czas ok. 21, żeby sobie zaklepać ml ?
Nie wiem, czy będę na necie, ale deklaruję, że mogę wziąć na ślepo ok. 20 ml lub mniej, lub więcej (jak nie będzie chętnych, a będą).
Cytat:
Napisane przez baajeczna2 Pokaż wiadomość
pewnie je maliny, nie chce pobrudzić klawiatury i dlatego nie pisze.. ja właśnie truskawy wcinam.
ale mrożone..
To bajecznie...
Stary 2011-05-27, 10:54   #2404
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Emilka - pierwszy raz byłam nad morzem jako małe dziecko, a tak świadomie to rok temu spontanicznie z Zakalcem w Gdańsku. Ale tam morze to nie Morze i dobrze o tym wiesz

20 pokoi to duuużo...
Pamietam, rozmawialysmy kiedys o tym jadac do Cholerki na spotkanie Jezeli komus nie zalezy na lezeniu plackiem na plazy to ja zawsze proponuje przyjazdy we wrzesniu - pokoje kosztuja duzo taniej, mozna zabrac troche wlasnych zapasow jedzenia Nie ma duzo ludzi, mozna pospacerowac, pozbierac muszelki - dobry pomysl na 3 dniowy weekend niskim kosztem Tylko podroz trzeba jakos przezyc

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 10:59   #2405
kamakrk
Zadomowienie

Hej. Mogłybyście mi wyperswadować pisanie do B. i ewentualne spotkanie z Nim... Bo już świra dostaję. Nie mogę się na niczym skupić tak za Nim tęsknię...

[perfectaA]349201[/perfectaA]
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 11:06   #2406
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ineso
Teraz już wszystkiego nie pamiętam
Ale np. taką duuużą okrągłą łopatkę do wyjmowania z patelni naleśników i jajek sadzonych (taką wiecie: że się nie rozwala). Oczywiście wyprodukowali to wtedy, kiedy ja w końcu nauczyłam się radzić sobie ze zwykłą

Od poniedziałku będzie taką można kupić w Biedronce za 9,99

Cytat:
Napisane przez mmmmmm
1. No ja tam zrobiłam Co zeszłam na dół to ulotka
2. Listonosz mi mówił, że mają czas do czwartku (czyli dzisiaj)
1. Zazdroszczę
2. Czyli muszę dać zarobić tym pazerniakom

Cytat:
Napisane przez baajeczna2
1. a do kiedy te bony ważne? ja mam dwa gdzieś. jeden przypadkiem znalazłam ;>
2. p.s, pewnie większość śpi, ale chciałam Wam zakomunikować, że podgląda nas tu właśnie jakaś Malinowa [kuku!]. to pewnie Granatowo zmieniła swój nick po tym, jak się przyznała do biało-malinowego outfitu na ostatnim spotkaniu wymiankowym :<
1. Do końca czerwca
2. O Ty nocny marku O tej godzinie to ja już grzecznie chrapałam, żeby rano sturlać się na 7 na pociąg
Nie podobał Ci się mój strój? Piękne, lekkie białe lniane spodnie i jeszcze piękniejsza malinowa bluzka Nie każ mi następnym razem habitu zakładać

Cytat:
Napisane przez kasiencja
no ale jak, skoro bonów nie można łączyć? tak czy siak, ludzie są niesamowicie pazerni...
No problem polega na tym, że to czy bony można łączyć czy nie to wolna wola ekspedienta. Niektórzy pozwalają łączyć a niektórzy nie

Cytat:
Napisane przez Malla
Któraś jeszcze za nim szalała
Dołączyłam tam dokładnie rok temu - tyle czasu nie wierzę w miłość
Zostałam, bo atmosfera nie była płaczliwa, tylko szalona Z rozpaczania za eksami dziewczyny wskakują swobodnie na tematy ptaszków i lakierów do paznokci.
Jest jedno ale - ten wątek ryje beret, wykrada resztki wiary w wierność i uczciwość, zasiewa podstępnie wątpliwości.
O nie On jest tylko mój. I Kubiaka rzecz jasna
Mnie ten wątek z czasem zaczął męczyć. A raczej nie wątek tylko te nieszczęśliwie zakochane osoby, którym radziło się "odetnij się, nie dzwoń, szanuj się" a za 2 godziny wracały zalane łzami, bo jednak zadzwoniły a chłopak był już na nowej randce
Nie na moją cierpliwość

O Kamakrk Zobacz co wyżej napisałam

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2011-05-27 o 11:26
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 11:26   #2407
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez kamakrk Pokaż wiadomość
Hej. Mogłybyście mi wyperswadować pisanie do B. i ewentualne spotkanie z Nim... Bo już świra dostaję. Nie mogę się na niczym skupić tak za Nim tęsknię...
Musisz troche wytrzymac, z czasem napewno bedzie lepiej Skup sie na magisterce, pomysl, ze zaraz ja skonczysz i bedziesz miec duzo wolnego czasu-rezerwuj sobie wtedy czas na piwko ze mna!

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 11:29   #2408
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Co z Kartą na+?
Jest bezpieczna w rękach Shiruvii
Bardzo Ci dziekuję za pomoc
Stary 2011-05-27, 11:37   #2409
baajeczna2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _malinowa_ Pokaż wiadomość
to nieprawda że mam Was w malinowym zadku, cóż to za pomówienia! podczytuję Was dość często, ale ciężko mi się tak wcinać w dyskusje w każdym razie jestem w miarę na bieżąco
A mój portfel ma ze mną ciężkie życie, ech
o, wywołałyśmy wilka z lasu

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, te ktore prosily o linki dostana je na pw Najchetniej wrzucilabym to tutaj ale nie chce bys posadzona o reklame

(...)Bardzo mi sie podoba jak ludzie jedza sobie rano sniadania-kazdy przy osobnej lawie na dworze a wieczorem juz sa znajomymi i dawaj wielki wspolny grill
wrzuć do klubu i nie "na dworze", tylko na polu!!

Cytat:
Jezeli komus nie zalezy na lezeniu plackiem na plazy to ja zawsze proponuje przyjazdy we wrzesniu - pokoje kosztuja duzo taniej, mozna zabrac troche wlasnych zapasow jedzenia Nie ma duzo ludzi, mozna pospacerowac, pozbierac muszelki - dobry pomysl na 3 dniowy weekend niskim kosztem Tylko podroz trzeba jakos przezyc
teraz będzie można samolotem prosto z Krk podobno ceny mają być porównywalne..

Cytat:
2. O Ty nocny marku O tej godzinie to ja już grzecznie chrapałam, żeby rano sturlać się na 7 na pociąg
Nie podobał Ci się mój strój? Piękne, lekkie białe lniane spodnie i jeszcze piękniejsza malinowa bluzka Nie każ mi następnym razem habitu zakładać
przepraszam, nie bij dla mnie, to możesz nawet goła chodzić. i tak będziesz piękna

the less you care, the happier you are.
baajeczna2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 11:41   #2410
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:

wrzuć do klubu i nie "na dworze", tylko na polu!!
na dworze i tylko na dworze

wogóle zauważyłam że ludZie ktorzy mówią "na dwór" nie zwracają uwagi na to że niektórzy mówią "na pole" i nie starają się ich poprawiać

za to człowiek mowiący "na pole" w 90% przypadkach próbuje przekonac innych do swojej wersji

Edytowane przez HulaGirl
Czas edycji: 2011-05-27 o 11:43
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 11:43   #2411
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, czy będę na necie, ale deklaruję, że mogę wziąć na ślepo ok. 20 ml lub mniej, lub więcej (jak nie będzie chętnych, a będą)
Tak, ale ja Ci nie moge zarezerwować Ew. mogę poczekać do soboty rana, ale zależałoby mi, żebście miały chwilkę i Ty i gg
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 11:48   #2412
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Tak, ale ja Ci nie moge zarezerwować Ew. mogę poczekać do soboty rana, ale zależałoby mi, żebście miały chwilkę i Ty i gg
jak to nie?
chcesz 40ml to piszesz że bierzesz dla siebie 60ml a 40ml jest wolne i gdzie problem?
Stary 2011-05-27, 11:54   #2413
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
jak to nie?
chcesz 40ml to piszesz że bierzesz dla siebie 60ml a 40ml jest wolne i gdzie problem?
W tym, że ja jestem początkująca jeszcze i muszę się zgłaszać plus podawać wolną ilość ml do oddania. Wpisałam 45. Chyba że jakaś inna wizażanka, która będzie na necie akurat może klepnąć dla dziewczyn

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-05-27, 11:56   #2414
gg22
Zakorzenienie

ale miałam dzisiaj jazdę do pracy:/ jechałam z P. samochodem, korki na każdej ulicy i jeszcze na al. JP przed mogilskim w poprzek stanął autobus, walnął w tramwaj albo samochody, nie wiem, ale 2 pasy zablokowane i w efekcie 45min spóźnienia a jaka była moja 1sza myśl?- oby tym tramwajem Malla nie jechała ale myślę że to za wcześnie jeszcze było.

wiecie które apteki mają najtańsze leki? Hygieia czy jakaś inna?
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 11:57   #2415
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
W tym, że ja jestem początkująca jeszcze i muszę się zgłaszać plus podawać wolną ilość ml do oddania. Wpisałam 45. Chyba że jakaś inna wizażanka, która będzie na necie akurat może klepnąć dla dziewczyn

ja mogę się zapisać nie ma problemu jak bedzie taka potrzeba

chodzi tylko o to że nikogo nie obchodzi co robisz ze swoimi prywatnymi mililitrami, zdarza się przecież że po rozbiorce ktoś poużywa zapachu i mu się znudzi i go sprzedaje prawda?
czasami ja brałam więcej ml. dla siebie a po jakimś czasie moja przyjaciolka je chciała to jej robiłam odlewkę

ale tak jak mówię rozbiórka się odbyła, wszytsko było ok, sprawa zakonczona i to już były moje prywatne mililitry, opłacone i wogóle

ale dziwnie to wytłumaczyłam
Stary 2011-05-27, 12:02   #2416
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
ja mogę się zapisać nie ma problemu jak bedzie taka potrzeba

chodzi tylko o to że nikogo nie obchodzi co robisz ze swoimi prywatnymi mililitrami, zdarza się przecież że po rozbiorce ktoś poużywa zapachu i mu się znudzi i go sprzedaje prawda?
czasami ja brałam więcej ml. dla siebie a po jakimś czasie moja przyjaciolka je chciała to jej robiłam odlewkę

ale tak jak mówię rozbiórka się odbyła, wszytsko było ok, sprawa zakonczona i to już były moje prywatne mililitry, opłacone i wogóle

ale dziwnie to wytłumaczyłam
Ja Cię rozumiem tylko ja już się zgłosiłam i mam zgodę na taką, nie inną rozbiórkę. Przy następnych już się zgłaszać nie muszę i na pewno jeszcze raz Paryżankę robiorę dla trust - gdyby się nie załapała któraś

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-05-27, 12:16   #2417
gg22
Zakorzenienie

nadrabiam

Cytat:
Jadę jutro do Łodzi na mecz. Właśnie zadzwonił kumpel, że ma darmowe bilety dla mnie
Płaczę i skaczę ze szczęścia :jup i:
super! ładnie się bujasz- tu Łódź, tam Katowice....

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Przepraszam, że nie odpisałam ale miałam pokręcony dzień
Jak wyjeżdżasz na weekend to może w pon. się spotkamy?
nie ma sprawy, w poniedziałek mam fitness do 19 ale może jakoś nam się uda

Cytat:
Teoretycznie nie można. Na facebooku Ikei widziałam, że odpisywali komuś, że można jednorazowo wykorzystać maksymalnie pięć, ale nie wiem czy to oznacza, że można "kupić" coś za 100zł, czy kupić pięć rzeczy po 20.
co do całego szału z bonami z Ikei to mnie to osobiście i bawi i osłabia. Cała akcja sklepu jeśli chodzi o marketing jest super tylko technicznie nie przewidzieli typowych dla Polaków cech charakteru. I wyszła z tego jazda wielka jazda:/ Znajomy który ma koleżankę pracującą w Ikei właśnie w marketingu mówił, że nie dość że były pretensje bo część ludzi nie dostała to ci, co dostali przychodzi z pełnymi garściami i sobie meble kupowali
Ograniczyli do jednorazowego wykorzystania max. 5 bonów (nie produktów).
i do mnie bon nie dotarł:/

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Ja chciałam takie koszyczki: http://allegro.pl/ikea-koszyki-kosze...621557135.html ale nie mogę ich znaleźć na stronie Nie wiecie czy dalej są?
ja mam takie, ja i uwielbiam moje kosmetyki w nich

Cytat:
Malla, gg22 - dostałam zgodę na rozbiórkę Parisienne, dzisiaj (pt) wieczorem założę wątek rozbiórkowy Będziecie miały czas ok. 21, żeby sobie zaklepać ml ?
Melka niestety- wyjeżdżam i 3dni bez kompa jestem

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na dywaniku ..
dlaczego?

Cytat:
a po co chcesz do niego dzwonić? jak mi podasz choć jeden konkretny argument to Ci nie będę odradzać

Cytat:
teraz będzie można samolotem prosto z Krk podobno ceny mają być porównywalne..
znajomy ostatnio leciał Krk- Wawa bo samolotem wychodziło mu tyle samo lub 20zł taniej co Intercity

Cytat:
na dworze i tylko na dworze

wogóle zauważyłam że ludZie ktorzy mówią "na dwór" nie zwracają uwagi na to że niektórzy mówią "na pole" i nie starają się ich poprawiać

za to człowiek mowiący "na pole" w 90% przypadkach próbuje przekonac innych do swojej wersji
klask i:

Cytat:
a nie możesz się rozmyślić?
.
Stary 2011-05-27, 12:26   #2418
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
dlaczego?

Trzasnęłam drzwiami dyrektorowi handlowemu . Jest chamskim nierobem (osoba odpowiedzialna za sprzedaż i siedzi w biurze całymi dniami, nie dzwoni, nie szuka itp.) i mnie zdenerwował . (nazwą stanowiska się nie sugerujcie, bo jest tylko prestiżowo tak nazwane - ja byłabym lepszym sprzedawcą niż on ). Organizacja mojej firmy to jakiś cyrk . Strasznie się to pogorszyło od zeszłego roku .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 12:30   #2419
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
a nie możesz się rozmyślić?
Nie wiem, ale ryzykować nie będę. Z samymi Krakowiankami flaszek nie dam rady rozbierać. Hula się zadeklarowała, że wam klepnie jakby co. Tylko w poniedziałek chciałabym mieć pieniądze na koncie, żeby kupić flaszkę.
A jak nie to jeszcze jedną dla Trust będę rozbierać następnym razem.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2011-05-27, 12:56   #2420
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:

1. poprawię się, obiecuję
2. nie denerwuj się choć oczywiście masz rację
1. nie no, jak Cię nie interesują to nie czytaj Wiem że ostatnio mam bardzo "dziecinny" czyli obrazowy sposób wypowiadania się - zboczenie zawodowe

Cytat:

Jak to nie Kto będzie facetów łowił?
Jak to kto - ja

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość

ostatnio muszę tylko 2 razy w tygodniu wstawać na 8, ale zawsze była to dla mnie mordęga, szczególnie zimą

Dla mnie też,zawsze byłam największym śpiochem jakiego znam, ale odkąd pracuję tak mi się poprzestawiało że nawet bez budzika wstaję 5-6 :/

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
Tak, ale GG22 sama zaproponowała, że może podrzucić bardziej w moje rejony gdzie mieszka jej P. i tam się ze mną umówić... I masz rację to ja się powinnam dostosować, źle to napisałam i tak wyszło... gg22- Oczywiście jeśli to problem to ja podjadę tam gdzie zaproponujesz...

A co do maseczek, może faktycznie niebawem wyklaruje się jakieś spotkanie na które zarówno ja jak i Ty będziemy mogły iść...
Spoko, po prostu ostatnio z dziewczynami doszłyśmy do wniosku, że często uczestnikom zamówienia się wydaje, że to interes organizatorki żeby wszystkim porozwoziła zamówienia, a tak być nie powinno, tylko na odwrót
A dziś wieczór nie będziesz na mieście, albo jutro ? W poniedziałek też się umówiłam z koleżanką z Orseya że do niej wpadnę, więc będę koło rynku, tylko nie wiem jeszcze o której, a w środę i w piątek będę w pracy w Avonie tylko też jeszcze nie wiem w jakich godzinach. Mam kilka prac i niełatwo to zgrać.

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
A wiecie, że są różne smaki macy???
Z nudów spędziłam naprawdę dużo czasu w hipermarkecie i znalazłam wiele różnych rzeczy, o których istnieniu nie wiedziałam, hmmm.
Ja znam kilka: tekturowy, tekturowy i jeszcze... TEKTUROWY

Cytat:
Cytat:
Musisz troche wytrzymac, z czasem napewno bedzie lepiej Skup sie na magisterce, pomysl, ze zaraz ja skonczysz i bedziesz miec duzo wolnego czasu-rezerwuj sobie wtedy czas na piwko ze mna!
I ze mną

Kama jak najwięcej spotkań z nami - dziewczyny to mistrzynie w pocieszaniu i wspieraniu

cholerko czym się różni plastelina od ciastoliny, orientujesz się ?

Edytowane przez lalaith
Czas edycji: 2011-05-27 o 13:00
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:03   #2421
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez _malinowa_ Pokaż wiadomość
to nieprawda że mam Was w malinowym zadku, cóż to za pomówienia! podczytuję Was dość często, ale ciężko mi się tak wcinać w dyskusje w każdym razie jestem w miarę na bieżąco
A mój portfel ma ze mną ciężkie życie, ech
My lubimy, jak się wcina

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
cholerko, wybacz mi Ostatnio w ogóle nie myślę.
Wybaczam, ale bluzkę to bym chciała dasz za tydzień Kasiencji, czy tak jak Ineso mówi - mam podjechać?

Cytat:

Ja nie dostałam Chyba że wyrzuciłam... A chciałabym jednak kupić nową patelnię, bo mi się porysowała ostatnio.
Sama się porysowała, no magia

Cytat:

To ten olejek herbaciany to takie cudo? Ja tez to chce
W aptece kupowałam, to nie jest jakiś wielce niedostępny produkt vip

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Lalaith - zupełnie inna konsystencja, ciastolina to to, co jest w play dough, jest taka bardziej, hm..gąbczasta? Z tego co pamiętam. Wysycha pod wpływem powietrza, trzeba trzymać w szczelnie zamkniętych pojemniczkach, raczej lepiej się z niej wyciska przez różnego rodzaju szpryce i inne foremki niż robi małe rzeczy.

No a plastelina to wiadomo
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:09   #2422
lalaith
Zakorzenienie

A co to play dough ?
I co myślisz będzie lepsze dla 1.5 rocznej dziewczynki? Poszłam do sklepu po plastelinę i zobaczyłam że jest pełno ciastoliny i zgłupiałam
Stary 2011-05-27, 13:10   #2423
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
A jak on na taką pisaninę reaguje?
Cytat:
Mam zgoła odmienne doświadczenia.
Cytat:
ale miałam dzisiaj jazdę do pracy:/ jechałam z P. samochodem, korki na każdej ulicy i jeszcze na al. JP przed mogilskim w poprzek stanął autobus, walnął w tramwaj albo samochody, nie wiem, ale 2 pasy zablokowane i w efekcie 45min spóźnienia a jaka była moja 1sza myśl?- oby tym tramwajem Malla nie jechała ale myślę że to za wcześnie jeszcze było.
Szłam na piechotkę, bo nie przyjechał autobus ani tramwaj. Kondycja mi się pogorszyła, bo szłam aż 25 minut, ale to przez ten upał pewnie... Oprócz tego wypadku były jeszcze roboty na Pilotów, ruch kierowano przez Meissnera i ogólnie był dramat.
Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Ja znam kilka: tekturowy, tekturowy i jeszcze... TEKTUROWY
O, to dokładnie jak ja
Stary 2011-05-27, 13:13   #2424
lalaith
Zakorzenienie

Thumbs down Dot.: Krakowianki - część XI

Cytat:

Mam zgoła odmienne doświadczenia.
Ja też, jako krakowianka zawsze mówię "na pole" ale nigdy się nie czepiam jak ktoś mówi "na dwór" - w ogóle nienawidzę łapania za słowa.
Natomiast mnie wszyscy którzy mówią "na dwór" poprawiają, a niektórzy wręcz wyśmiewają.
Stary 2011-05-27, 13:13   #2425
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Trzasnęłam drzwiami dyrektorowi handlowemu . Jest chamskim nierobem (osoba odpowiedzialna za sprzedaż i siedzi w biurze całymi dniami, nie dzwoni, nie szuka itp.) i mnie zdenerwował . (nazwą stanowiska się nie sugerujcie, bo jest tylko prestiżowo tak nazwane - ja byłabym lepszym sprzedawcą niż on ). Organizacja mojej firmy to jakiś cyrk . Strasznie się to pogorszyło od zeszłego roku .
domena większości szefów

Cytat:
NHula się zadeklarowała, że wam klepnie jakby co. Tylko w poniedziałek chciałabym mieć pieniądze na koncie, żeby kupić flaszkę.
A jak nie to jeszcze jedną dla Trust będę rozbierać następnym razem.
ok to jak Hula klepnie to fajnie, jak się nie załapię to będzie następna

Cytat:
1. nie no, jak Cię nie interesują to nie czytaj

2.Wiem że ostatnio mam bardzo "dziecinny" czyli obrazowy sposób wypowiadania się - zboczenie zawodowe

Spoko, po prostu ostatnio z dziewczynami doszłyśmy do wniosku, że często uczestnikom zamówienia się wydaje, że to interes organizatorki żeby wszystkim porozwoziła zamówienia, a tak być nie powinno, tylko na odwrót
1.
2. nooo to fakt "mój pierwszy brat urodził się jako pierwszy no booo..... był pierwszy"

3. potwierdzam, że do takich wniosków doszłyśmy
Hope- nie bierz tego osobiście, Lalaith po prostu odniosła się do tematu, a nie do Ciebie konkretnie. Jeśli są to miejsca, gdzie organizatorce też pasuje to przecież nie ma żadnego problemu
Już konkretnie do Twojej osoby-sama zaproponowałam, że mogę to podrzucić bliżej Huty i nie ma z tym żadnego problemu no chyba że wcześniej spotkamy się w innym miejscu.

a w ogóle to wczoraj zgubiłam portfel tzn z powodu swojego roztargnienia zostawiłam go w sklepie na półce na szczęście przypadkiem przykleił mi się paragon do torebeczki i udało mi się dodzwonić do tego sklepu żeby babka go poszukała i szybko po niego wróciłam. Ale nie znoszę u siebie takich akcji
.
Stary 2011-05-27, 13:16   #2426
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
A co to play dough ?
I co myślisz będzie lepsze dla 1.5 rocznej dziewczynki? Poszłam do sklepu po plastelinę i zobaczyłam że jest pełno ciastoliny i zgłupiałam
A takie małe dzieci to nie wsadzają jeszcze wszystkiego do ust? *nie zna się* Dla takiego malucha to raczej ciastolina, bo jest mięciutka, a ona i tak szczegółowych figurek robić raczej nie będzie więc żeby sobie ot tak pościskała, to raczej właśnie ciasto.

http://www.youtube.com/watch?v=UeXOZ...eature=related Play doh to właśnie takie zestawy z ciastoliną, pierwsze na polskim rynku, z różnymi zestawami do wycinania/wyciskania zerknij tylko na opakowaniu, czy to na pewno nietoksyczne.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:18   #2427
Melka88
Zakorzenienie

Zawsze chciałam mieć taką ciastolinę wiecie.. I lepić pizzę

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno

Edytowane przez Melka88
Czas edycji: 2011-05-27 o 21:05
Stary 2011-05-27, 13:20   #2428
Malla
Nie depcze krokusów

Melka - jestem w pracy, więc raczej jestem
Cytat:
2. nooo to fakt "mój pierwszy brat urodził się jako pierwszy no booo..... był pierwszy"
Bo urodził się wcześniej
To było taaaaakie słodkie
Stary 2011-05-27, 13:22   #2429

Cytat:

Bo teraz jesteśmy w Krakowie i właściwie my, dworzanie, jesteśmy przyjezdni, dlatego poprawiają. Chociaż, mieszkając w Kielcach, nie zauważyłam, żeby ludzie usilnie przekierowywali dziewczyn z Krakowa na dwór.

Ale ja nie cierpię tego sporu, więc nie wiem, dlaczego w ogóle się odzywam, nieważne.

Nie ładuję tych przeklętych tuszy! Nie cierpię, nie cierpię, nie umiem! Wpadłam w furię!
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:23   #2430
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
A takie małe dzieci to nie wsadzają jeszcze wszystkiego do ust? *nie zna się* Dla takiego malucha to raczej ciastolina, bo jest mięciutka, a ona i tak szczegółowych figurek robić raczej nie będzie więc żeby sobie ot tak pościskała, to raczej właśnie ciasto.

http://www.youtube.com/watch?v=UeXOZ...eature=related Play doh to właśnie takie zestawy z ciastoliną, pierwsze na polskim rynku, z różnymi zestawami do wycinania/wyciskania zerknij tylko na opakowaniu, czy to na pewno nietoksyczne.
Już nie ona już nie jest taka mała

Moja druga podopieczna tydzień starsza od tej i "mój chłopak" lat 3 baaardzo lubią lepić z plasteliny i dlatego postanowiłam tej kupić na dzień dziecka bo akurat w ten dzień jestem u niej w pracy, a ona jeszcze nigdy nie widziała plasteliny. A jak zobaczyłam tą ciastolinę to się zaczęłam zastanawiać co to i w końcu nie kupiłam nic

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości