![]() |
#123 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Wiosenna wymiana..
Cytat:
ja paczusię wysłałam w poniedziałek, więc już powinna być ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() habibku niestety nie mam co wziąć, wszystko co mi sie podobało to rozdrapane ![]() może coś dołożysz ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Konto usunięte
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;26826826]Oszsz kurcze, aleś nazbierała!, dawno do Cie nie zaglądałam, zbiory masz imponujące
![]() ja mam co prawda mniej , ale z kolorówki to nie bardzo mam co wybrać, no podoba mi sie harmonie de blush 04, miałam i lubiłam ale sama nie wiem czy chcę, mogłabym natomiast przygarnąć bombkę, też miałam i oddałam, ale coś tęsknota mnie ogarnęła za nią[/QUOTE] Jestem ![]() Wypadlam z obiegu ale udalo mi sie odkopac Twoja odp. ![]() Dokladnie nazbieralam niczym sroka a teraz brakuje mi twarzy zeby to zuzyc. Jesli masz ochote na wymiane to odswiezam rozmowe i czekam na wiadomosc ![]() P.S... blyszczol macia tez ładny hahah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() rzeczy które Cie interesują są nadal do wzięcia ![]() pszczolizny oddaję od ręki,bo to nie moja bajka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Dusiu!
podobaja mi sie pszczoly, micel, roz, puder i blyszczyk mac.. a Ty co chcesz ode mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
BAN stały
|
eh, no dokładnie tego pędzla szukam
![]() ![]() ![]() Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2011-05-27 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;27149677]No ja aż tyle nie, ale upatrzyłam sobie flowerbomb i róż harmonie de blush 04, ewentualnie cienie dwójeczki Lancome ten fiolet i błękit[/QUOTE]
W jakiej konfiguracji widzialabys wymiane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Konto usunięte
|
No lubię takie pytania, wręcz uwielbiam
![]() ja ostatecznie chcę bombkę i róż teraz Ty wybieraj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- to było dla Cię ![]() No lubię takie pytania, wręcz uwielbiam ![]() ja ostatecznie chcę bombkę i róż teraz Ty wybieraj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
buuuu mam tak samo do tego jestem niezdecydowana i chce wszystko wiec mi wcale nie jest latwiej :/
![]() ![]() co myslisz Dusiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślisz że bombka za kulki? i róż dorzucam może być? jak nie to śmiało proszę pisz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
BAN stały
|
Może za pędzel interesowałaby Cię odlewka perfum? Mam Euphorię, Versense, Secret Obsession CK, Lancome Poeme, Diesel Fuel for Life, Esencia de Duende itd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;27151254]Jasne
Myślisz że bombka za kulki? i róż dorzucam może być? jak nie to śmiało proszę pisz[/QUOTE] Dusiu musze pomyslec co bardziej chce pomysle po pracy dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Konto usunięte
|
Oczywiście spokojnie zaczekam
![]() a swoją drogą ,(oczywiście bez złośliwości z mojej strony) czy przy takich zbiorach coś Ci jeszcze potrzebne? Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2011-05-27 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;27152015]Oczywiście spokojnie zaczekam
![]() a swoją drogą ,(oczywiście bez złośliwości z mojej strony) czy przy takich zbiorach coś Ci jeszcze potrzebne?[/QUOTE] Czesc Dusiu !! a moze oprocz bombci skusisz sie na cieniaski za blyszczolek i micelka ![]() ![]() haha wiem przedawkowalam kosmetycznie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Witaj Dusiu, ja w sprawie zapachów. Mam używaną trzydziestkę tego oto zapachu
http://www.lumiere.pl/product_info.p...Nowo-----.html Zużycie, hmm około 1/3 wysokości flakonu, co biorąc pod uwagę kształt może być 1/4 zawartości. Również kilka miniatur - jedynie niuchnięte lub nowe (Dior J'adore, Clinique Aromatics Elixir, jakieś męskie )- ale nie wiem czy wersje mini mogą Cię zainteresować. Mam również set zapachów Victoria's Secret - w postaci kilku wkładów ( zdaje się pięciu ), każdy zawiera inny zapach oraz zdobiony atomizer dotorebkowy. Zestaw jest nowy, tzn. z ciekawości uzupełniłam atomizer jednym z wkładów i użyłam raz. Nie miałam dziś czasu rozeznać się dokładniej. Jeśli coś będzie dla Ciebie interesujące, ja zawiesiłam oko na pszczółkach i/lub micelu Vichy. Względnie puder Mac, ale wciąż mam wątpliwości.
Najnowszy, majowy. MIA, Walizka -Jeździk 2w1, Plecak Metoo, Bransoletka z kotwicą Dziecięce (noworodek/niemowlę od narodzin do 6 m-ca) wszystkowątek, nowe rzeczy, prezenty Kosmetyki Szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=888946 Edytowane przez SchrodingerKot Czas edycji: 2011-05-31 o 00:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
może znajdziesz coś u mnie? podoba mi się cien maczka oraz błyszczyk ( pszczólki tez ale widze ze je lilka porywa
![]()
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley ![]() Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2011-05-31 o 00:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Anarchio tym razem chyba nic nie wybiorę, cieni których masz sporo nie szukam, pomadka Chanel za blada, rozświetlacze które masz nie sa moimi ulubieńcami więc nie mam niestety co przygarnąć:-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.