|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
test ciążowy
witam!!!!
Mam pytanko chciałabym zrobić test ciążowy kiedy najlepiej mogę go zrobić piszą ponoć że najlepiej 3 tyg po stosunku tylko problem w tym że współżyjemy z chłopakiem codziennie pomóżcie
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: test ciążowy
Cytat:
Jeśli już Ci się spóźnia okres, to zrób teraz, najlepiej rano, z pierwszym moczem. Test negatywny + brak okresu = powtórka za 3 dni Dalszy brak okresu = lekarz
|
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak serio to 3 tygodnie po stosunku, wobec którego masz wątpliwości czy aby nie poczęliście nowego życia. A najlepiej iśc na badanie krwi, które daje pewne wyniki w krótszym czasie (nie trzeb czekać 3 tyg). |
|
|
|
|
|
#4 |
|
.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
jestę wieszczę
|
Zgłupiałam
. I co, tak codziennie sobie bez zabezpieczenia współżyjecie? Czy codziennie pęka Wam gumka? ![]() W pierwszym wypadku proponuję zaprzestać praktyk, chyba że dziecko to Wasze marzenie. W drugim proponuję zmienić zabezpieczenie. Dziękuję za uwagę.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy też zawsze kochacie się bez zabezpieczenia? Bo nie rozumiem problemu
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
smiechowy jest ten watek
i problem autorki no jak kroliki no![]() o sorry , zwracam honor, doczytalam w innych watkach ze staracie sie o dziecko, troche wiecej informacji by sie przydalo autorko bo nie wiadomo dokladnie o co ci chodzi, na twoje pytanie chyba juz ci odpowiedziala hauuu, a tak swoja droga to obserwujesz dni plodne? czekasz na okres nie pojawia sie, test, proste
Edytowane przez rybkie Czas edycji: 2011-05-27 o 22:54 |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Jak się człowiek na coś decyduje to powienien mieć o tym pełną wiedzę a nie na odwal się
![]() Test robisz rano, że tak powiem razem z pierwszym siusiu :P i gotowe ;] |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie to chyba nie wiem źle przeczytałam, albo coś mi się przewidziało... Dojrzała kobieta (wnioskuje to po tym iż starasz się o dziecko), nie wie kiedy zrobić test ciążowy, bo trzeba trzy tygodnie po a Ty codziennie współżyjesz? Jaja jakieś czy co?
No wybacz, ale to oczywiste jest, że trzy tyg po tym razie po którym mogłaś zajść w ciążę... No proszę, załamują mnie niektóre pytania i tracę wiarę w inteligentnych ludzi. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Jak faktycznie się staracie o dziecko - to najrozsądniej jest obserwować dni płodne i robić test 3 tyg po zaobserwowanych wcześniej dniach płodnych (teraz to możesz sobie najwyżej obliczyć mniej wiecej) no bo wtedy jest największe prawdopodobieństwo że się uda. A jak nie to padłam :P
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

i problem autorki