Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-27, 13:08   #1921
jagata
Wtajemniczenie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Wysłałam jeszcze do kilku fotografów w celu zapoznania się z ich ofertami i cennikami. Na razie odpisał jeden i podał podobną cenę z tym, że pakiet jest bez miejsca na serwerze i z mniejszą liczbą zdjęć.
Dziś wieczorem z TŻ zrobimy burzę mózgów tj. ja mu każę obejrzeć wskazane przeze mnie propozycje i ma wybrać te oferty, które najbardziej jemu się spodobają.
Stary 2011-05-27, 13:12   #1922
D0tk4
Zadomowienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Co do podróży poślubnej chcieliśmy tunezję ale po ostatnich wydarzeniach trochę strach. Na pewno byśmy chcieli jakieś ciepłe kraje. Tylko że za pewne taka prawdziwa podróż będzie rok po ślubie bo może nie być kasy zaraz po. Ale być może pojedziemy do Paryża
U nas bedzie to niespodzianka, bo Tata sie tym zajmie Wszedzie byl, wszystko widzial, jak ja to mowie, wiec wierze, ze bedzie to jakas bomba Lubimy te same klimaty, a wiec egzotycznie i goraco, wiec mysle, ze bedzie super
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:14   #1923
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o tort, to u nas zazwyczaj podaje się go na koniec oczepin, chociaż ja jestem zwolenniczką pomysłu, aby tort podać wcześniej tj. tak gdzieś koło godziny 21-22.
Mi też się nie podoba podawanie tortu po północy, wszyscy są już tak nażarci i jeszcze po sporej ilości alko, że na słodkie wcale nie mają ochoty. Dlatego my chcemy ok 22 raczej podać tort.

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
To ja raz w życiu miałam 'proroczy' sen. Byłam kiedyś z rodzicami na wakacjach nad morzem. No i pewnej nocy śnił mi się baaardzo dziwny sen. Mianowicie taki, że znajdowałam się w dużym, białym pomieszczeniu. cały czas się śmiałam, podchodziłam do wszystkich członków mojej rodziny, do przyjaciół i zadawałam im pytanie "wiesz dlaczego Pan Bóg stworzył kartofle?" ( ) . i cały sen na tym polegał. chodziłam, pytałam, śmiałam się. a każdy odpowiadał, że NIE, NIE WIEM. No i na sam koniec snu, gdy po raz setny zadałam to pytanie, wreszcie im powiedziałam "Pan Bóg po to stworzył kartofle, by biedny człowiek mógł je ze skóry obedrzeć", zaczęłam się śmiać i się obudziłam. Otwieram oczy i se myślę "jaki głupi sen, co to w ogóle miało być?"
A że rodzice codziennie po śniadaniu chodzili kupować gazetę, kupili ją i tym razem. więc czasem otwierałam i ją czytałam. Tata przyniósł gazetę do pokoju, a ja otworzyłam wyrywkowo na jakiejś stronie i......... zamurowało mnie. Patrzę a na stronie obok innych wiadomości znajdowała się ramka z tekstem "PRZYSŁOWIE DNIA" a tam..... "Pan Bóg po to stworzył kartofle, by biedny człowiek mógł je ze skóry obedrzeć".
Najlepsze jest to, że nigdy wcześniej nie słyszałam tych słów. Nawet nie miałam możliwości tego wcześniej przeczytać, bo gazeta ukazywała się codziennie rano.
Do teraz się śmieję, że "przewidziałam" przysłowie dnia o kartoflach
No to niezłą miałaś przygodę Widocznie na jakimś poziomie musiałaś się we śnie połączyć z tym, kto to przysłowie zamieścił w gazecie, może ta osoba bardzo intensywnie o tym myślała, bo akurat wiązała się z nim jakaś zabawna sytuacja... Nie wiem, ale bardzo ciekawa historia

Cytat:
Napisane przez Nedda Pokaż wiadomość
A co do sukni to tak.Trochę się namierzyłąm ich w swoim życiu
Dlatego sama mam teraz taki problem z wyborem TEJ...
A z ciekawości, bo już wcześniej to pisałaś, ale zapomniałam spytać: jak to się stało, że przymierzałaś dużo sukien ślubnych? Czyżbyś miała już za sobą jakieś narzeczeństwo, czy może modelowałaś w takich sukniach? Po fotkach jestem w stanie stwierdzić, że to drugie, piękną masz figurę

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
o 16 ide na mierzenie skukien!!!
będe wybierać, przebierać!!!
idę z mama, bo przyjaciółka nie da rady, mam nadzieje, że nie bedzie spięcia w salonie
Czekamy na fotorelację

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wiesz, to na razie tak tylko mam. Wszystko zależy od dobrej woli patrona u którego aktualnie jestem. Zdarzaja się tacy, że np. o 13 puszczają ale każą codziennie być, albo tacy że codziennie do 16, ale piątki wolne (i ak jest chyba lepiej). A taki piątek, to ja już zawsze wiem jak wykorzystać
Super masz z tymi piątkami

Co do podróży poślubnej, to tak jak kiedyś już pisałam, wstępnie mamy zaproszenie do Szwecji, ale to będzie coś w rodzaju tej pierwszej podróży neny - jakiś tydzień, żeby sobie odpocząć po tych wszystkich emocjach i wrażeniach - trochę pozwiedzamy, ale większą część czasu pewnie spędzimy w domku naszych Znajomych nad samym morzem odpoczywając Natomiast potem chcielibyśmy pojechać gdzieś dalej, gdzieś, gdzie zawsze jest gorąco, myślimy o Tajlandii, ale to jeszcze do przemyślenia. Poza tym na dłuższą metę marzy nam się Wyspa Księcia Edwarda - ale to bardzo droga impreza, więc polecimy tam dopiero, jak się wzbogacimy

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:23   #1924
vesna84
Zakorzenienie

nena, ide do salonu Lisy Ferrery na ul.Prochową
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:28   #1925
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
nena, ide do salonu Lisy Ferrery na ul.Prochową
uuuu no to czadowo ja z tego wszystkiego miałam iść do Lisy i nie poszłam ale przepadło tylko focie zrób jak da radę bo w Lublinie można
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:28   #1926
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Piątkowa Hejka Kobietki !

Jagodzia oglądałam Twoje zdjęcia w nocy Bardzo ładna suknia, bardzo ładnie na Tobie leży, wyglądasz szczuplutko uwydatnia Twoje wcięcie w talii z tym, że byłam pewna, że w biuście jest za mała... Ale jak doczytałam, że jest wiązana, to luzik, to kwestia odpowiedniego związania (i dodatkowo biustonosza) i będzie lodzio miodzio, panowie

No i dalej nie wiem ile liczą sobie ci z mpstudio.....

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Widziałam kiedyś na yt fajną zabawę, właściwie dwie odmiany np prowadzący ma balony w którym są karteczki a na nich np "Pieniądze zarabiać będę ja" itd, młodzi przebijają i czytają co będą robić
Lub druga odmiana: siedzą na krzesłach- plecami do siebie i w rękach trzymają tabliczki (raczej kartonowe, bo papier zbyt miękki), a na kartach napisane z jednej strony ON z drugiej: JA - u PMki, i ONA/JA u młodego. Prowadzący czyta pytania np "Kto bardziej kocha teściową" itd, a młodzi pokazują odpowiedzi
Innych zabaw na razie nie szukałam
Oooo barrrdzo mi się podoba!!! Widziałam na jednym z filmików weselnych na yt taki krótki urywek, gdzie para młodych siedziała do siebie tyłem...i oboje trzymali dwie tabliczki-jedna czarna, jedna biała- domyślam się, że jedna oznaczała pana młodego, druga (biała pewnie) PMkę. I pytanie padło "kto po nocy poślubnej przynosi śniadanie do łóżka?" Fajne takie zabawy

Cytat:
to ja się trochę pochwalę i może zmotywuje
Odchudzam się, a właściwie zdrowo odżywiam bo odchudzanie to stanowczo zbyt dużo powiedziane, od połowy marca i dzisiaj moje waga pokazała 53,7 - schudłam prawie 6 kg Jeszcze 2kg i cel zostanie osiągnięty
Tylko nad udami muszę popracować jeszcze

Super, świetny pomysł Będziemy miały świetnie wszystko na wątku zorganizowane
Nooo to Super rezultaty po dwóch miesiącach!!! Zazdroszczę! A ile masz wzrostu, Niutku? Bo 53kg to już ładny wynik

Też popieram pomysły dotyczące zostania na wątku aż do ostatniego ślubu

Oraz pomysł, by linki odsyłające do Naszych relacji ślubnych były umieszczone na pierwszej stronie przy 1,2 czy 3 poście
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:28   #1927
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
to moja mamuśka
Tak myślałam!!! Widać po Niej Radość i Wzruszenie Bardzo musiałaś się mamie podobać Ale nie dziwię się

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to zmieniłam avatara, aaaaaaaaaaa Anthony Kiedis!!!!!!!!!! Normalnie kisiel w majtkach Jak dobrze, że TŻ tu nie zagląda, bo byłoby lanie

Trochę mi żal tego mojego Id- Małej Mi, ale co tam raz na jakiś czas musi dostać wolne.
Ojjj od razu zauważyłam brak Małej Mi!!!! A strasznie Cię z nią utożsamiam! Ja sama byłam tak nazywana przez pewien okres czasu i się zastanawiałam czemu... wiecznie niezadowolona złośnica, czy jak? Ale RHCP też uwielbiam - byłam nawet na ich koncercie w Chorzowie kilka lat temu, jeszcze z moim ex BYŁO CZADERSKO!!! A Ty? Byłaś kiedyś?

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Otóż, mamy zarezerwowaną tylko sale, szukamy zespołu, ale gdzie nie dzwonię to już termin zajęty Dziewczyny z Górnego Śląska/Małopolski, czy mogę Was prosić o namiary na Wasze zespoły?
Nie wiem jakiego typu zespołu szukasz i na jaki termin???? Kuknij może sobie na krakowski artmuza.eu ?

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
TŻ zasypia wczesniej i jak się kładę to on już śpi , wtulam się w niego i mówię "daj mi buziaka" a on robi ustami taki dziubek uwielbiam to rano oczywiście nic nie pamięta
hehehe superowo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 13:31   #1928
(kicia)
Zakorzenienie

ooo rzeczywiście sztuczka przyszła

gdzie Ty byłaś jak Cie nie było

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

aaaa dziewczęta ponieważ jesteśmy tu razem już jakiś czas wpadłam na pomysł zrobienia kalendarza z datami naszych urodzin. Oczywiście nie musicie podawać roku jeśli któraś nie chce ale dzień i miesiąc

Stary 2011-05-27, 13:33   #1929
moooniaaaa
Zakorzenienie

No i nie załatwiliśmy fotografa
Facet zadzwonił 20min przed spotkaniem,że nie ma go w biurze, tż się wkurzył bo był po nocnej służbie i zamiast odsypiać to jechaliśmy,a tu lipa. Niepoważny. My już jego klientami na pewno nie będziemy. Dobrze,że 5 min przed spotkaniem nie zadzwonił
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:36   #1930
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
ooo rzeczywiście sztuczka przyszła

gdzie Ty byłaś jak Cie nie było

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

aaaa dziewczęta ponieważ jesteśmy tu razem już jakiś czas wpadłam na pomysł zrobienia kalendarza z datami naszych urodzin. Oczywiście nie musicie podawać roku jeśli któraś nie chce ale dzień i miesiąc
Bardzo dobry pomysł
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:37   #1931
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Oraz pomysł, by linki odsyłające do Naszych relacji ślubnych były umieszczone na pierwszej stronie przy 1,2 czy 3 poście
a wiesz ja tak pomyślałam że jak już się zacznie nasz rok i będą relacje to linki będziemy dołączać do kalendarza przy niku konkretnej dziewczyny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 13:37   #1932
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
No i nie załatwiliśmy fotografa
Facet zadzwonił 20min przed spotkaniem,że nie ma go w biurze, tż się wkurzył bo był po nocnej służbie i zamiast odsypiać to jechaliśmy,a tu lipa. Niepoważny. My już jego klientami na pewno nie będziemy. Dobrze,że 5 min przed spotkaniem nie zadzwonił
O nie Faktycznie, jakis buc. Kurde, dla takich ludzi opinia klientow powinna byc wszystkim, a tu cos takiego! Mam nadzieje, ze fotograf na ktorego sie ostatecznie zdecydujecie bedzie lepszy od niego, wiec nie bedziecie niczego zalowac!
Stary 2011-05-27, 13:40   #1933
(kicia)
Zakorzenienie

Kalendarz urodzinowy PM 2012

Styczeń
5
Nedda
7
Magdzia0108
10
moooniaaaa
27
Jamee

Luty
8
Nika0208
21
paulinka009
25
Lubcia
26
Chatka

Marzec
7
vesna84

Kwiecień
6
gosza_m

Maj

Czerwiec
1
Dotk4
14
jagodzia133
20
Madziuniusia
26

ewika19
martuha24
27
karka1986
30

Daruta

Lipiec
26
Nattiv
Karolina_83
30
monikazmc

Sierpień
13
evoonia86
17
niut0
18
magdziaS

Wrzesień
6
karolinka85
26
kindziulindzia

Październik
10
melod_y
11
fablous
16

NightButterflyVIP

Listopad
10
nena1984
tenebrosa

16
Ewusia_marchew

20
(kicia)
22
bluesky89

Grudzień
13
__Paulinka__
28
Gorska_Kozica

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-06-13 o 20:42
Stary 2011-05-27, 13:40   #1934
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

ja też jestem za wpisz i mnie 14 czerwca
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:42   #1935
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dzień doberek Nie mam czasku z Wami siedzieć Zawsze jest milutko się tak odprężyć ale wskazówki zegarka zapieprzają mi przy Was niesamowiecie 5 czerwca mam ten super ważny ustny egzamin (muszę mieć 4,5 żeby zdobyć najwyższe stypendium, MUSZĘ JE MIEĆ ) no a jeszcze nie zaczęłam się uczyć :/ W międzyczasie muszę też napisać referacik za zaliczenie ajajaj... Dziewczynki, potem to już luzik bo będę powoli pisała sobie mgr'kę i będę mogła ogarniać ślubne sprawy, pochodzę z mamą po salonach Ach jakby nie patrzeć to zostało mi tylko 9 dni żeby uzyskać ten błogi stan ^^

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj wiatr wieje. Wróciłam właśnie z roweru i mam wrażenie, że pogoda jest strasznie zdradliwa. Szczególnie jak właśnie kończę leczyć gardło. Mocny wiatr i delikatne słońce

Co do makijażu to ja chciałabym coś różowo-fioletowego. Albo lila Żeby pociągnąć motyw przewodni fioletowy
No ba - ja też, z tym że tylko odcienie fioletu = szalone smoky eye

Cytat:
Za makijażem jeszcze się nie rozglądałam. Ale ja blondyna z niebieskimi oczami, więc myślę, że coś delikatnego wybiorę.

Mój TŻ w sobotę ściął włosy na baardzo krótko, a miał takie cudne loczki czarne, niepocieszona jestem strasznie...
Yeah! Ja też blondyna z niebieskimi oczami, ale nie zamierzam wybierać czegoś delikatnego Będzie wyraziście i baaardzo kolorowo
Łączę się z Tobą w bólu Znaczy, mój TŻ nosi krótkie włosy, strzyże się tak, że pośrodku ma takiego małego irokeza, ale tak fajnie mu się skręca bo też jest moim loczkiem A Twój jakiej długości nosił "pióra" ?

Cytat:
jagodziu to widzę tak jak mi zależy Ci na mocno podkreślonych oczach
Dokładnie Pragnę tego samego efektu - oczy to najpiękniejsze co mam w twarzy no i jakoś trzeba odciągnąć uwagę od nosa np. hehe :p

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ale mnie olśniło zamówiłam kiedyś cienie z neta takie w malutkich pojemniczkach tylko nie pamiętam firmy są rewelacyjne nigdy nie miałam tak dobrej jakości cieni. I tak myślę że zamówiłam kiedyś taki fiolet w sumie to wrzosowy grafitowy mam perłowy mam no to spróbuję sobie zrobić tak mniej więcej takie oczko i będę wiedziała w ten sposób czy mi pasuje ale ja mądra jestem
Nio - i bardzo fajnie z takimi ładnymi cieniami Ja to ogólnie na co dzień bardzo często maluję się na fioletowo, albo robie sobie mozajkę fiolet-róż-beż, fiolet-brąz-beż, różne odcienie fioletu - więc wiem, że mi jest bardzo ładnie w takich odcieniach (skromnisia ^^) ale wiadomka - na wesele będzie już taki full wypas fiolet ekstra przycieniowany i przydymiony mmm... przez profesjonalistkę Będzie gites
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:42   #1936
D0tk4
Zadomowienie

Kiciu, ja z 1 czerwca jestem! Tuz, tuz :P
Stary 2011-05-27, 13:43   #1937
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
wklejam kilka moich ślubnych makijaży, które na dzień dzisiejszy rozważam. Niestety mam ten problem, że jedno oko mam niebieskie, a drugie brązowe i mam generalnie problem z doborem make up'u. Ale mój Tż się zakochał w tej dwukolorowości więc musialabym upaść na głowę żeby w dniu ślubu założyć soczewki.
Aaale fajnie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Ja tam w ogóle się nie odzywam w sprawie cieni, bo jestem zielonooka i mam czarne włosy A dokładnie hebanową czerń Więc nie pomogę, ale sama bym się dowiedziała co mi pasuje
Ojeeeej Chcę być Tobą!

Cytat:
Hejka Laseczki!!!!

Słuchajcie, Mamy już !!!!!
Udało się wstępnie z księdzem zaklepać datę i wybrać godzinę telefonicznie Uwierzycie, że na 01.09 już była zarówno zajęta 15:00 i 16:00??? 17:00 zdecydowanie wydaje mi się za późna (msza + składanie życzeń przez gości=wejście na salę nie wcześniej niż ok. 19:00!!!) WYBRAŁAM WIĘC 14:00 TAK SIĘ CIESZĘ!!!!

No ja zawsze dobrze się czuję w całej palecie brązów- od tych karmelowych po te gorzko-czekoladowe plus złoto w wew. kącikach i delikatnie pod łukiem brwiowym.
Super prezentują się brązowe oczka także z zielonym. Zieleń też łączę ze złotem lub bawię się dwoma odcieniami zieleni- seledynowym i ciemną zielenią.
Polecam także róż, ale jaśniutki, pastelowy plus cokolwiek-czy habrowy, czy fiołkowy, czy nawet grafitowy.
Fiolety uwielbiam ze srebrem i czernią
A raz zaszalałam i pobawiłam się srebrem i czerwienią! I wyszło tak (patrz zdj.)
Piękne oczka i ładnie Ci w tym makijażu
No i ja też nie wyobrażam sobie ślubu o 17 - dla mnie stanowczo za późno Ten dzień i tak w zawrotnym tempie się kręci Ja marzę o ślubie o godzinie 15 Wtedy właśnie na sali zjawimy się koło 17 - w sam raz jak uważam

Nedda - Witaj w klubie PMek z 21 lipca Piękny pierścionek, piękna sala i piękna suknia (to Ty ?) Będzie cudnie!

malinkowo88 - Kochana Dont łoraj się tą dziwną dziewczyną Ja to właśnie "najbardziej lubię" takie akcje, kiedy nic się nie dzieje a nagle ktoś strzela focha i puszcza wiązankę "z dupy" Będzie chciała to pójdzie po rozum do głowy, przyjdzie do Ciebie i przeprosi - w przeciwnym wypadku, chyba łaski bez, co ?

annie_rosa, jagata - Hej hej
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:43   #1938
moooniaaaa
Zakorzenienie

I ja, 10 stycznia
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:49   #1939
(kicia)
Zakorzenienie

ok wszystkie na bieżąco będą dodawane link do kalendarza jest też w pierwszym poście Wystarczy kliknąc na napis "kalendarz urodzinowy"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-27, 13:54   #1940
kindziulindzia
Zakorzenienie

a ja podam dokładną datę - a więc urodziłam się 26.09.1985
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:56   #1941
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
No i dalej nie wiem ile liczą sobie ci z mpstudio.....
A na pewno chcesz wiedzieć? Jak chcesz, to Ci mogę ich cennik z zeszłego roku przesłać, tylko na maila, bo jest w pdfie.

Cytat:
Fajny pomysł, dawaj mnie na 26 lutego

Cytat:
a wiesz ja tak pomyślałam że jak już się zacznie nasz rok i będą relacje to linki będziemy dołączać do kalendarza przy niku konkretnej dziewczyny
No też tak właśnie proponowałam, będzie większy porządek. Można nawet tak "wkleić" linka z relacją w nick, tak jak wklejamy suwaczki w datę, będzie jeszcze przejrzyściej wtedy, bo kliknie się na nick i już będzie relacja

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 13:56   #1942
bluesky89
Zakorzenienie

to ja proszę tez do kalendarza, blisko Kici, bo 22 listopad
Stary 2011-05-27, 13:58   #1943
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

No też tak właśnie proponowałam, będzie większy porządek. Można nawet tak "wkleić" linka z relacją w nick, tak jak wklejamy suwaczki w datę, będzie jeszcze przejrzyściej wtedy, bo kliknie się na nick i już będzie relacja
oo właśnie tak będzie idealnie

Stary 2011-05-27, 13:59   #1944
niut0
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie kciuki, jesteście kochane
Trafiły mi dobre pytania i dostałam 4,5

teraz idę dalej nadrabiać
Stary 2011-05-27, 14:02   #1945
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Ale miałam ubaw czytając Wasze dzisiejsze poranne posty ...

Cytat:
haha..
były gorsze akcje , ucieczka z Oswięcimia na przykład, mama złapała mnie na klatce schodowej
O BOŻEEEEEE

Cytat:
jeszcze w sprawie chrapania/mówienia przez sen - kiedyś po imprezie nocowałam u koleżanki. Skończyłyśmy jeszcze pić piwko, ale zrobiłam się taka senna, że zasnełam na niepościelonej kanapie na siedząco w ubraniu. Moja koleżanka przyszła po jakiejś pół godzinie i zaczęła mnie przesówać, żeby mi pościelić, i ja wtedy podobno zaczęłam gadać po chińsku, jakieś "ping pang ciąg". Mówi, że mieli z jej Tż-etem taki ubaw, że specjalnie mnie ciągnęli za język, żebym dalej coś gadała. Oczywiście kompletnie tego nie pamiętam. No i chińskiego nie znam
No nie mogę!!!

Cytat:
Co do spania, to mój TŻ miał przez pewien okres kilka przygód. Raz zbudził mnie jego krzyk i jak zaczęłam się jego pytać co się stało, to on tylko się na mnie popatrzył i odwrócił się do mnie plecami i dalej spał... innym razem obudził mnie jego śmiech. Patrzę a on przez sen się śmieje i tak dobre kilka minut leżał i się rycholił z niewiadomo czego. Nie miałam sumienia go budzić bo bardzo radośnie wyglądał. Oczywiście rano nic takiego nie pamiętał.
Achaaaaaa Łoj Ty Biedna

Cytat:
Pierwszy raz spałam u TŻta po 8 miesiącach związku, TŻ przyjechał na pierwsza przepustkę z wojska. Więc zostałam na noc, bo było już bardzo późno jak wróciliśmy z tej przysięgi. Rano wróciłam do domu i od razu poszłam pomóc mamie pranie robić. Usiadłam na wannie w w łazience i mama do mnie z tekstem -" Mam tylko nadzieję, że się zabezpieczacie" I nie było żadnego rozdzielania, tylko ten jeden tekst 4 lata temu. Tatko to mi kiedyś powiedział " Żebyś tylko miała głowę na karku, a nie pod kierownicą", a mama TŻ skomentowała to tak " Jak wolę jak wy tu sobie spokojnie w ciepełku pod kołderką baraszkujecie, niż z gołymi dupami w lesie" .
Także rodziców mamy totalnie pod tym kątem luzackich
SZOK! Superowi Rodzice Teksty coś w stylu MOICH

Cytat:
Ja też miałam dziś głupie ślubne sny. Tzn bardziej weselne. Wszystkie sceny miały miejsce na mojej sali. Pierwsza w piątek przed weselem pojechałam na salę patrzę a tam jakoś mało stołów mało miejsc. Liczę wyszło mi 35. Mówię babce że to mało. A ona do mnie że wystarczy i tak nikt więcej nie przyjdzie. A ja że 73osoby potwierdziły. No dobra powiedziała że dostawi. Druga scena to już był dzień wesela. Siedzę z TŻ przy stole na krzesłach były nałożone pomarańczowe pokrowce i jakieś dwie babki zaczęły je ściągać i się w nie ubierać. Ktoś tam im zwrócił uwagę to przestały. Nagle zaczęła grać orkiestra więc ja wstałam i poszłam z nimi pogadać bo nie ustaliłam repertuaru. A ubrana byłam w taka pomarańczową satynową sukienkę. Ale nie powiem podobałam się sobie ah te moje sny
PIERWSZY SEN - oooostrooooooo
Stary 2011-05-27, 14:03   #1946
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
To ja raz w życiu miałam 'proroczy' sen. Byłam kiedyś z rodzicami na wakacjach nad morzem. No i pewnej nocy śnił mi się baaardzo dziwny sen. Mianowicie taki, że znajdowałam się w dużym, białym pomieszczeniu. cały czas się śmiałam, podchodziłam do wszystkich członków mojej rodziny, do przyjaciół i zadawałam im pytanie "wiesz dlaczego Pan Bóg stworzył kartofle?" ( ) . i cały sen na tym polegał. chodziłam, pytałam, śmiałam się. a każdy odpowiadał, że NIE, NIE WIEM. No i na sam koniec snu, gdy po raz setny zadałam to pytanie, wreszcie im powiedziałam "Pan Bóg po to stworzył kartofle, by biedny człowiek mógł je ze skóry obedrzeć", zaczęłam się śmiać i się obudziłam. Otwieram oczy i se myślę "jaki głupi sen, co to w ogóle miało być?"
A że rodzice codziennie po śniadaniu chodzili kupować gazetę, kupili ją i tym razem. więc czasem otwierałam i ją czytałam. Tata przyniósł gazetę do pokoju, a ja otworzyłam wyrywkowo na jakiejś stronie i......... zamurowało mnie. Patrzę a na stronie obok innych wiadomości znajdowała się ramka z tekstem "PRZYSŁOWIE DNIA" a tam..... "Pan Bóg po to stworzył kartofle, by biedny człowiek mógł je ze skóry obedrzeć".
Najlepsze jest to, że nigdy wcześniej nie słyszałam tych słów. Nawet nie miałam możliwości tego wcześniej przeczytać, bo gazeta ukazywała się codziennie rano.
No nie wytrzymam z Wami Niepradopodobna historia

Cytat:
o 16 ide na mierzenie skukien!!!
będe wybierać, przebierać!!!
idę z mama, bo przyjaciółka nie da rady, mam nadzieje, że nie bedzie spięcia w salonie
Ojeeeeeeej No to powodzenia !!!! I mile spędzonego czasu

Cytat:
Mi też się nie podoba podawanie tortu po północy, wszyscy są już tak nażarci i jeszcze po sporej ilości alko, że na słodkie wcale nie mają ochoty. Dlatego my chcemy ok 22 raczej podać tort.
DOKŁADNIE. Jestem tego samego zdania i zrobimy pewnie tak samo- tort podamy ok. 21-22.

Cytat:
No właśnie! O to mi chodziło! Tak, tak, tak, jestem na tak

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Łączę się z Tobą w bólu Znaczy, mój TŻ nosi krótkie włosy, strzyże się tak, że pośrodku ma takiego małego irokeza, ale tak fajnie mu się skręca bo też jest moim loczkiem A Twój jakiej długości nosił "pióra" ?
Ooooo no to i JA mam SWOJEGO LOCZKA Czarnego Loczka A jak był Maleńki to Mama zapuszczała Mu takiego jednego, na czubku głowy i wyglądał jak mały Elvis
Stary 2011-05-27, 14:04   #1947
Daruta
Raczkowanie

Kiciu i ja, ja tez :P 30 czerwca
Daruta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 14:05   #1948
NightButterflyVIP
Rozeznanie

16 październik!!!!

Cytat:
Dziękuję za wszystkie kciuki, jesteście kochane
Trafiły mi dobre pytania i dostałam 4,5

teraz idę dalej nadrabiać
Gratulacje

Cytat:
A na pewno chcesz wiedzieć? Jak chcesz, to Ci mogę ich cennik z zeszłego roku przesłać, tylko na maila, bo jest w pdfie.
Yyyyy chyba chcę??? Choć nie powiem, boję się
Stary 2011-05-27, 14:06   #1949
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

Kiciu, Ty masz zawsze fajowsze pomysły. Jestem ZA 28.12.1982 - tak, tak jestem taka młoda babcia - jak to mówi moja siostrzyczka

Edytowane przez Gorska_Kozica
Czas edycji: 2011-05-27 o 14:07
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 14:09   #1950
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
haha..
były gorsze akcje , ucieczka z Oswięcimia na przykład, mama złapała mnie na klatce schodowej

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
a ja się szykuję do wyjazdu dzisiaj jagódka ucieka nad jeziorko i wraca w niedzielę miejmy nadzieję ze pogoda dopisze
Udanego wyjadu! i oby pogoda dopisala

Cytat:
Dziewczęta mam do Was pytanie. Jesteśmy na etapie poszukiwania fotografa i mamy problem a raczej nie wiemy czy to jest problem czy nie. Mianowicie chodzi o ceny jakie życzą sobie za zdjęcia. Orientujecie się jakie są ceny za sam reportaż (3 godziny przed uroczystością do końca oczepin) bez pleneru?
My nie mamy pojęcia ile mogą sobie zaśpiewać i ostatnio widziałam u jednego fotografa w cenniku, że za reportaż bierze około 2000-2200 zł, natomiast za plener w granicach 600-1000 zł. Czy to drogo?
moim zdanie drogo. My płcimy 1800zł od przygotowan do ok. 1 w nocy i plener innego dnia nawet powiedzial ze mozeby przyjechac do Niego np. w grudniu i miec dodatkowo sesję zimowa albo chce z Nami pojechac do Norwegii ale zobaczymy co bedzie

Cytat:
Napisane przez Daruta Pokaż wiadomość
Właśnie napisała do mnie fotograf, którego poleciła mi Paulinka i ma zajęty termin na 30 czerwca, buuu ! jestem troche zawiedziona, ale cóż muszę szukać dalej .

buuuu jaka szkoda

Cytat:

o fuck! ale jazda

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Marzy nam się rejsik statkiem do Norwegii. Fiordy, góry ... Zobaczymy jak będziemy stali z kasą
o to mozecie o Nas zahaczyć po drodze tylko z pogodą jest kiepsko, ale za to jak juz zaswieci słonko to jest cuuudnie zwłaszcza w Geiranger

Cytat:
Co do podróży poślubnej chcieliśmy tunezję ale po ostatnich wydarzeniach trochę strach. Na pewno byśmy chcieli jakieś ciepłe kraje. Tylko że za pewne taka prawdziwa podróż będzie rok po ślubie bo może nie być kasy zaraz po. Ale być może pojedziemy do Paryża
poniżej wklejak zdjęcie, ktore zrobilismy w ubieglym roku pod wieża heh:P takich jak On tam pełnob
no i wieże też Wam wrzucę

My na pewno w podróz poślubną do cieplych krajow polecimy

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-05-27 o 14:31
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości