|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inglot
Może 972 z kolekcji pasteli? Ten po prawej.
|
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mam ten i dla mnie jest zbyt pudrowy, zbyt pastelowy i zbyt różowy. Chciałabym coś takiego bardziej brzoskwiniowego i koralowego, obydwa takie bardziej wyraziste, nie pudrowo-pastelowe
.Ale dziękuję za próbę pomocy .
|
|
#543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Albo 327 - http://3.bp.blogspot.com/_E0bLfSxHK-...+327+flash.jpg |
|
|
|
|
|
#544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gdzie je można dostać?
|
|
|
#545 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#547 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#548 |
|
Raczkowanie
|
Kryją po dwóch warstwach
po kilku dniach ścierają się na końcach jak to u Bell fashion kolor![]() Można je dostać w osiedlowej drogerii Albo na stronie bell : http://www.bell-kosmetyki.pl/lakiery...4_130_149.html - gdzie kolory w rzeczywistości są inne![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Koszt ok 6-7 zł
Edytowane przez Agulinka18 Czas edycji: 2011-04-07 o 21:45 |
|
|
|
|
#549 |
|
Miss Pudernica
|
To mój studniówkowy lakier
Mam go już 3 lata, zostało mi trochę jeszcze, ale już mam problemy z wydobyciem i myślałam, zeby go znowu kupić, bo jest świetny. Po tym czasie nie zgęstniał, nieśmierdzi, nie rozwarstwił się, jest niczym nowy.Mam ten cukierkowo-różowy. Ładnie wygląda na paznkociach, nie tak słodko. Jest bardziej stonowany i nie rzuca się w oczy. Kryje po dwóch warstwach dokładnie.
|
|
#550 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#551 |
|
Raczkowanie
|
ja znalazłam nieziemskie kolorki od Inglot. niestety jeszcze nie zakupiłam żadnego dlatego pokazuje tylko flakoniki....
|
|
|
|
|
#552 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny potrzebuje pomocy. Nie mam inglota u siebie a szukam cieni w odcieniu :
- jasnego pomaranczu - rudego ale nie ciemnego Poradzcie jaki kolory ? Zastanawiałam sie nad kupnem 410/ 464? |
|
|
|
|
#553 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#554 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam błękitny i łososiowy. Z błękitnego jestem zadowolona, z łososiowego mniej - gorsze malowanie. Kusi mnie jeszcze fiolet, ale w sumie mam kilka takich odcieni...a ciągle rosnąca cena tych lakierów zaczęła mnie irytować. :P
Wrzucam swatch tego błękitnego.
|
|
#555 |
|
Raczkowanie
|
zgadzam się z Damaris_ zanim się pojawiła moda na żywe pastelowo-neonowe kolory lakierów to były w normalnych cenach a teraz stają się coraz droższe, na każdym kroku sprzedawcy próbują zdzierać z nas kasę;/
moja koleżanka kupiła sobie ładne kolory lakierów ale z jakimiś świecącymi się drobinkami i perłowe. nawet nie brzydkie ale siebie w takich nie widzę. w ręcz nie lubię tak pomalowanych paznokci wolę mieć matowe kolory jednolite. nie wiem czemu ale źle mi się to kojarzy. Czy tylko ja tak mam? |
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Nie polecam tych lakierów- kupiłyśmy jeden z koleżanką, po jednym dniu na końcówkach zaczął odpryskiwać, koleżanka też nie była zadowolona, za taką cene nie tego sie spodziewałyśmy...
|
|
#557 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
a jak uzywac Duraline do drobinek brokatu, żeby się trzymały na powiekach?
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zadomowienie
|
Wrzucam 972, wizaż zmienia mi kolory coś, więc jak kogoś szczególnie interesuje ten kolor to może zajrzeć do mnie na bloga.
|
|
#560 |
|
Konto usunięte
|
Musze sie poskarzyc na ten, Inglot 938, piekny fiolet z polyskiem rozowym, odpada po godzinie, po kilku juz raczej ze wszystkich palcow odpadnie po kawalku. O to przy zmatowieniu i odtluszczeniu plytki, nalozeniu utwardzacza.
|
|
|
|
|
#561 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam pytanie, czy to normalne, że trzeba kłaść dwie warstwy, żeby lakier wyglądał przyzwoicie (mówię o lakierach inglota)? mają cudowną paletę, ale np. rimmel, avon - wystarczy jedna warstwa i wygląda idealnie, a inglot niestety nie i szkoda trochę czasu.
|
|
|
|
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
właśnie a propos tego odpadania... jeśli nie Inglot, to co?
|
|
#563 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nigdy nie miałam problemu z inglotami. Wszystkie, które posiadam szybko schną, na bazie i z topem trzymają się ok. 5 dni bez uszczerbku. Jedyne, czego nie wytrzymują to sprzątanie, ale nie znam lakieru, który by to przetrzymał.
![]() A nakładanie dwóch warstw mi nie przeszkadza, prawie zawsze nakładam 2 cieniutkie. |
|
|
|
|
#564 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do trwalosci- mam sporo metalikow od inglota, one trzymaja 3 dni max, strasznie sa kruche. Za to kremy i maty trzymaja tydzien. Ten lososiowy z pasteli tez bardzo ladnie trzyma. Edytowane przez 201604250941 Czas edycji: 2011-05-26 o 23:49 |
|
|
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mam wrażenie, że te lakiery są coraz gorsze i coraz droższe :/.
|
|
|
#566 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja uwazam ze 2 warstwy to nie jest jakas meczarnia polozyc. Problem jest dopiero jak po 2 warstwach lakier jest nadal prawie przezroczysty, widac plytke. Jak sie kladzie 5 warstw to to godzine schnie jak nie wiecej. |
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja obecnie z Inglota mam 3 lakiery - czerwony ciemniejszy (36), krwista czerwień (21 - klasyk ) i czekolada nr 56. Poza tym nail Whitener, olejek do skórek i top coat.U mnie - ingloty super kryją (jedna warstwa już wystarczy), wygodnie się maluje (lubię nakrętki o okrągłym przekroju). Jestem z nich zadowolona Trzymają się lepiej od Essence nr 47 (seria Color & Go) na przykład, który był tragiczny.
Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-05-27 o 12:35 |
|
|
|
|
|
#568 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#569 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie można przeklinać lakieru - każde paznokcie są inne.Obecnie muszę jedynie je wzmocnić, bo są nieco łamliwe i bazę kupić by co po niektóre lepiej się rozprowadzały i nie barwiły na różowo. |
|
|
|
|
|
#570 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

.
.
I gdzie je można dostać?
fajnie nałożyć nabłyszczacz wtedy jest bardziej trwały !!!