|
|
#721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lublin - gdzie kupię? - zbiorczy
A ja chcialam sie zapytac gdzie moge kupic Zywą Ziemię Wulkaniczną Abacosun, Tierras del Volcan?????????????
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
to ja mam 2 zapytana:
1.czy do zakladu fryzjerskiego Laniewscy warto sie wybrac?? mama mi mowila ze kiedys to oni nagrody zbierali i w ogole renoma ale jak tamtedy przejezdzalam to jakos bidowo wygladal...to jak, warto?? a jesli nie to gdzie do fryzera takiego co to mozna mu zaufac, ze doradzi profesjonalnie zna sie na doborze kolorow i potrafi ekstrawagancje jakos odpowiednia zrobic??2. gdzie jest hurtownia fryzjerska?? bo cos slyszalam ze fajna ani ni w zab nie wiem gdzie... ale watek debesiak!! |
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
kilka sklepow z artykulami fryzjerskimi jest na zamojskiej...ale nie wiem czy akutrat o te Ci chodzi
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa
zapomnialam...wiecie moze gdzie moge kupic czarny zakiet ,najlepiej zeby mozna bylo dokupic do kompletu spodnie...juz nawet targ obeszlam caly ..i nic pustki straszne...ehhh
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cieszę się że mogłam pomóc
|
|
|
|
|
#728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem co czujesz - ja szukałam czegoś normalnego na matury i też nic nie mogłam znaleźć
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki wlasnie szukam czegos normalnego,a nie jak w wiekszosci sklepow zakiety jak dla starych babek,powypychane gdzie sie da jakimis poduszkami :/ bleee , szukam czegos takiego ''mlodziezowego'' a zarazem eleganckiego ![]() Edit : a wiecie moze dzie mozna w lublinie dostac balsam do ust KARMEKS ? bylam juz w kilku aptekach ale tam nawet o nim nie slyszeli (
Edytowane przez karoolaaa Czas edycji: 2006-09-14 o 19:09 |
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
jakas hurtownia podobno jest ale ja nic a nic nie wiem gdzie totez dlatego zapytuje
no ktooo mi pwie cos o tych Łaniewskich?? (chyba na akademickiej jesli sie nie myle)
|
|
|
|
#731 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie...najchętniej kogoś, kto robi ładne b-cz zdjęcia...muszę wymienić legitymację (na 1 semestr!!! ) i chcę miec ładne zdjęcie...bo po te udziwnione biometryczne do paszportu to chyba pojadę do Wa-wy, słyszałam,że same z tym problemy:/Podobno był jakiś dobry fotograf na Królewskiej(?) U Rożka robiłam-owszem, w gablocie wiszą łądne zdjęcia, ale moje wyszły tak sobie-pani potraktowała mnie kilogramem pudru, była baaardzo profesjonalna, ale z efektu nie byłam zadowolona (hm, może po prostu jestem niefotogenicnza:/) pozdrawiam |
|
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
karoolaaa
chodzi Ci chyba o balsam Carmex? ;> carmex.jpg niestety, ale wydaje mi sie ze w Lublinku go nie dostaniesz ...(jak sie myle, to prosze mnie wyprowadzic z bledu).Pozostaje tylko allegro...powiem Ci szczerze, ze sama mialam ochote na ten balsamik!CO do zakietow to bylas moze w Olimpie? jest kilka butikow, w ktorych mozna z odrobina szczescia cos znalezc. A jak tam LV torba? patrzylas moze czy są w tym miejscu co wczesniej pisalam? hyhyMoii Z tego co mi wiadomo w Lublinie jest sieć fryzjerskich sklepow Sinus: 1) w Olimpie na Spoldzielczości Pracy 2) na Zamojskiej 3) na Młyńskiej W tym 3 jeszcze nie bylam, ale jak przejezdzalam obok wydawal mi sie najwiekszy i chyba zasluguje na miano hurtownii (?) Slyszalam tez o sklepie na Głębokiej...a no i jest kolejny malutki na ZAmojskiej naprzeciwko Sinusa. Naprawde nie mam pojecia o jakiej hurtownii mowisz..chyba, ze jest gdzies taka, ale watpie zeby byl tam handel detaliczny. Z kolei co do Łaniewskich, w Lublinie sa ich 3 salony: 1) na Staszica 2) w Leclercu na Turystycznej 3) na Głębokiej Ten 3 jest najstarszy.Slyszalam wiele opinii o nich..nawet sama mialam sie tam wybrac(1), ale akurat nie bylo miejsc :P Moj tata sie strzyze w 1 i jest zadowolony, do innego fryzjera nie chodzi( no coz faceci nie maja zbytnio skomplikowanych uczesan ![]() W Liceum mialam taka kolezanke co chodzila do 3 i byla zawsze baaardzo zadowolona. Wloski miala zadbane, ladnie pomalaowane. Z kolei mama mojej przyjaciolki przed wielkim balem poszla tam na strzyzenie i jakis koles zrobil jej strasznego barana na glowie;/ musiala szybko biec do domu i myc glowe...Wszystko zalezy na kogo sie trafi ![]() kamkam popdpinam sie pod Twoje zapytanie a propos zdjecia...sama musze sobie zrobic do legitymki( ponoc wymieniaja nam na plaasstykowee) Moj TŻ niedlugo sie broni i potrrzebuje tez kilku foteczek...a, ze mieszkamy w Centrum to fajnie by było tam znalezc fotografa. |
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuję takich kokardek przyklejanych do prezentów (rozgwiazdy?) ok. 30 sztuk w jednym kolorze (białe bądź złote) na dziś! Kto pomoże?? Gdzie je można kupić? Bo w kwiaciarniach to pojedyncze sztuki. A może w jakiejś dobrze zaopatrzonej, gdzie taka jest?
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi sie ze znajdzesz je takze w sklepie papierniczym ABC, ktory jest naprzeciwko Athlete's Foot/ |
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
ja poszukałabym w sklepach papierniczych, empiku, w realu na stoisku z art. papierniczymi i przed kasami jest stoisko gdzie pani pakuje prezenty, ma różne ozdobne torebki i gadżety do pakowania.
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki Pralline no wlasnie o ten carmex mi chodzi..ale chyba nie ma go jeszcze u nas w aptekach nawet Wybieram sie jutro na zakupy wiec od razu sprawdze te miejsca ktore mi polecilas DZiekuuufffkkaa
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
Wskazówko, powinnaś kokardki dostać w sklepie/hurtowni z opakowaniami, wszelkiego rodzaju torebkami i woreczkami przy targu na Wileńskiej (od strony parkingu, obok sklepu zoologicznego)
|
#740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#741 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() W realu nie ma tych kokardek tyle, no i są tylko niebieskie i zielone. W GC są drogie A w Leclercu i Tesco to na stoisku z art. pap. czy gdzieś na stoisku na sklepie? Poszukam jeszcze tego sklepu zoologicznego i tego sklepu z op./torbami itp. mam nadzięję że znajdę. Czy ten sklep jest zaraz tu przy rondzie koło Leclerca, co ten targ jest? Innego targu nie widziałam, ale może o nim nie wiem, bo w sumie rzadko tam bywam.Szkoda że u mnie nie ma w mieście Nawet na zamówienie nie da rady bo się skończyły w hurtowni |
||||
|
|
|
#742 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Bruja
To nie Krochamlna a Młyńska, tam naprzeciw Cukrowni... Wskazowko na Krakowskim Przedmiesciu...na samiutkim poczatku...kiedys obok byl salon Parisette, teraz jest Orange.Wychodzac z GC przechodzisz przez przejscie dla pieszych. |
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wunia83 czy ten sklep z op. jest jakoś oznakowany, ma jakiś szyld? Duży czy mały, bo nei wiem jakiego szukać Czy z ronda ul. Wileńskiej i Zana widać ten sklep, czy muszę tam zajechać na taki ciasny parking? ![]() EDIT: dziękuję za wszelkie podpowiedzi, jade na poszukiwania
|
|
|
|
|
#745 |
|
Rozeznanie
|
Nie- na pewno nie
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
Bruja, praline- dzieki dzieki bardzo mi pomoglyscie
|
|
|
|
#747 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny.
Ja tak nietypowo. Wczoraj zepsuł mi się magnetowid i nie wiem gdzie mam pojsc go naprawic. Obok mnie jest jeden zaklad ale facet powiedzial, ze mam juz do niego z tym gratem....jak on mógł...nie przychodzić. No i nie wiem gdzie iść Miszkam na Czubach...ale to i tak nie ma znaczenia. Pomozcie, jesli znacie jakis dobry i niedrogi zaklad. z góry dzieki ![]() pozdrawiam
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Bruja
paaatrz! masz racje! zle przeczytalam nazawe ulicy !!!!Sinus jest na Krochmalnej 8 ..wlasnie sprawdzilam w necie ) kurcze a bylam przekonana ze jest na Młynskie.DZieki za poprawienie ![]() a propos sklepow fryzjerskich znalazlam takie jeszcze: Lublin ● SED-FRYZ ul. Głęboka 10/8 ● STUDIO A ul. Głęboka 10 lok. 14 ● PROGRESS ul. Jana Pawła II 22 ● Edytowane przez praline Czas edycji: 2006-09-15 o 17:41 Powód: nowe inf. |
|
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
Milly:
miałam zepsuty magnetowid jakieś trzy lata (!) bo mi w serwisie powiedzieli że trzeba wymieniać głowicę, czy coś... za 500zł (!!! szok) aż tu pewnego dnia wujek mi doradził, żebym pojechała na tatary - dokładnie na przeciwko przystanku gdzie staje 34 jak trzeba wysiąść na ul. Hutniczej przy ośrodku egzaminacyjnym na prawo jazdy. Jest to stary zakład, w którym pracyje siwy, miły pan Złota rączka od magnetowidów i telewizorów. zrobił mi to za 15zł jest to po drugiej stronie ulicy, patrząc od ośrodka egz. pa |
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
To znowu ja
Nie wiem czy był gdzieś już wątek o tym więc sie tu was krajanek zapytam jak być zjechanym to lepiej przez swoich heheWiecie może co to za nowe stoisko w NATURZE i jakie stoisko tam było wczesniej bo za cholere nie moge sobie przypomnieć Wpadłam tam ostatnio tylko na chwile a tu BUM jakieś nowe Eseence czy coś takiego - kupiłam sobie tylko bibułki matujące bo za 9,99 były a ja szukałam takich całe laato ![]() Jak wiecie coś wiecej to piszta |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

14. 07. 2012
ale jak tamtedy przejezdzalam to jakos bidowo wygladal...to jak, warto?? a jesli nie to gdzie do fryzera takiego co to mozna mu zaufac, ze doradzi profesjonalnie zna sie na doborze kolorow i potrafi ekstrawagancje jakos odpowiednia zrobic??
zapomnialam...wiecie moze gdzie moge kupic czarny zakiet ,najlepiej zeby mozna bylo dokupic do kompletu spodnie...juz nawet targ obeszlam caly ..i nic
pustki straszne...ehhh

ALe najważniejsze że już mam tą księgę 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
flejksy