By³y ch³opak- co s±dzicie ? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-05-27, 16:37   #1
Qrola
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 105

By³y ch³opak- co s±dzicie ?

Hej dziewczyny mam do was takie pytanie czy s±dzicie ,¿e warto nadal ryzykowaæ brn±æ w taki zwi±zek.

Jakie¶ 4 misi±ce temu , pozna³am ch³opaka z £otwy studenta, po miesi±cu zaczêli¶my ze sob± chodzic , wszystko sz³o po jak najlepszej my¶li, niestety ³ on wyjechaæ do siebie, na ¶wiêta,i na 3 tygodnie siê rozstali¶my.
Po jego przyje¼dzie jakby wszystko zaczê³o siê psuæ , unika³ spotkañ , i ja zaczê³am bardzo du¿o imprezowaæ , bez niego, co go bardzo denerwowa³o.
Tydzieñ temu napisa³ mi , ze ju¿ nie wie co do mnie czuje i chyba straci³ wszystkie uczucia, i ,¿e z nim co¶ jest nie ta , bo ju¿ nie ufa tak dziewczynom po ostatnim zwi±zku i ,¿e ja przesadzam z ch³opakami nie umiem bez nich ¿yæ .
Odpisa³am mu , ¿e po co mam marnowaæ czas, w takim razie zerwijmy ze sob± , stwierdzi³ ,¿e skoro tak chce to ok.
Widzia³a go wczoraj, kole¿anka ,namówi³a mnie ,zebym napisa³a do niego esmesa, i umówi³a siê z nim, bo ja nadal go kocham , ospisa³ mi ,¿e ma ostatnio do¿o nauki , nie wie , czy bêdzie wolny w sobote, da mi rano znaæ i mo¿emy pogadaæ.

Co o tym s±dzicie? czy daæ dobie z nim spokój,bo nic on juz nie czuje czy on mo¿e sie boji ,¿e go zdradze, albo chce siê zem¶ciæ , za moje ostatnie wyskoki??

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Dodam jeszcze ,¿e on chcia³ poczekaæ z rozstaniem ,¿eby siê upewniæ , co jest miêdzy nami. ,ale czy to w ogóle po takich s³owach mia³o sens.
Qrola jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-05-27, 16:57   #2
babcia_miecia
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 034
Dot.: By³y ch³opak- co s±dzicie ?

Cytat:
Napisane przez Qrola Poka¿ wiadomo¶æ
Jakie¶ 4 misi±ce temu , pozna³am ch³opaka z £otwy studenta,
bo ja nadal go kocham
Po pierwsze, 4 miesi±ce znajomo¶ci, to jeszcze nie mi³o¶æ.

Po drugie, skoro masz w±tpliwo¶ci, to znaczy ¿e co¶ jest nie tak i mo¿e bez sensu jest dalej to ci±gn±æ. Gdyby wszystko by³o w porz±dku, to one by siê nie pojawia³y.

Wiele zale¿y od tego ile masz lat i kiedy ten ch³opak wraca do swojego kraju. Wydaje mi siê, ¿e powy¿ej pewnej granicy wiekowej tkwienie w jakim¶ pseudo zwi±zku, który skoñczy siê zanim w ogóle co¶ siê zacznie, to marnowanie czasu. Mog³aby¶ wtedy poznaæ kogo¶ innego i byæ mo¿e stworzyæ udany zwi±zek.
babcia_miecia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-05-27, 17:14   #3
Qrola
Raczkowanie

On ma 23 lata , ja 20 , i oboje studiujemy ,kocham go
Tylko nie rozumiem , trochê jego zachowania, mo¿e powinnam d³u¿ej poczekaæ ze spotkaniem.
A co do wracania, do kraju z tego co wiem, chce znale¼æ prace na wakacje, ale czy mu siê uda, tak naprawde trzyama³am go tylko ja , teraz nic
Stary 2011-05-27, 17:24   #4
babcia_miecia
Zadomowienie

Mam kole¿ankê w niemal identycznej sytuacji jak Twoja, tylko jej ch³opak jest, powiedzmy, z innego krêgu kulturowego.

Dla mnie osobi¶cie to strata czasu. Co za ró¿nica, czy on wyjedzie w czerwcu czy w sierpniu skoro i tak pewnie bêdziecie musieli siê rozstaæ?

Nie warto bawiæ siê w zagrywki napisaæ/nie napisaæ, zadzwoniæ dzisiaj czy za tydzieñ. Spotkaj siê z nim i pogadaj szczerze, co on o tym s±dzi, czy jest sens dalej to ci±gn±æ, jakie macie oczekiwania wobec siebie.

Infantylnym zachowaniem wiele nie zdzia³asz.

Edytowane przez babcia_miecia
Czas edycji: 2011-05-27 o 17:25
Stary 2011-05-27, 17:37   #5
Qrola
Raczkowanie

Masz racje spotkam sie z nim jutro,
Chocia¿ napisa³ ¿e mo¿e byæ zajêty, i da mi jutro odpowied¼ rano, zobaczymy co zrobi
Stary 2011-05-27, 19:14   #6
skazana_na_bluesa
.

Wiadomo¶ci: 28 052

Cytat:
Hej dziewczyny mam do was takie pytanie czy s±dzicie ,¿e warto nadal ryzykowaæ brn±æ w taki zwi±zek.

Jakie¶ 4 misi±ce temu , pozna³am ch³opaka z £otwy studenta, po miesi±cu zaczêli¶my ze sob± chodzic , wszystko sz³o po jak najlepszej my¶li, niestety ³ on wyjechaæ do siebie, na ¶wiêta,i na 3 tygodnie siê rozstali¶my.
Po jego przyje¼dzie jakby wszystko zaczê³o siê psuæ , unika³ spotkañ , i ja zaczê³am bardzo du¿o imprezowaæ , bez niego, co go bardzo denerwowa³o.
Tydzieñ temu napisa³ mi , ze ju¿ nie wie co do mnie czuje i chyba straci³ wszystkie uczucia, i ,¿e z nim co¶ jest nie ta , bo ju¿ nie ufa tak dziewczynom po ostatnim zwi±zku i ,¿e ja przesadzam z ch³opakami nie umiem bez nich ¿yæ .
Odpisa³am mu , ¿e po co mam marnowaæ czas, w takim razie zerwijmy ze sob± , stwierdzi³ ,¿e skoro tak chce to ok.
Widzia³a go wczoraj, kole¿anka ,namówi³a mnie ,zebym napisa³a do niego esmesa, i umówi³a siê z nim, bo ja nadal go kocham , ospisa³ mi ,¿e ma ostatnio do¿o nauki , nie wie , czy bêdzie wolny w sobote, da mi rano znaæ i mo¿emy pogadaæ.

Co o tym s±dzicie? czy daæ dobie z nim spokój,bo nic on juz nie czuje czy on mo¿e sie boji ,¿e go zdradze, albo chce siê zem¶ciæ , za moje ostatnie wyskoki??

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Dodam jeszcze ,¿e on chcia³ poczekaæ z rozstaniem ,¿eby siê upewniæ , co jest miêdzy nami. ,ale czy to w ogóle po takich s³owach mia³o sens.
ja bym sobie go darowala.
zapewniam cie, ze po 3 miesiacach to nie jest kochanie.
skazana_na_bluesa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-05-27, 19:24   #7
Qrola
Raczkowanie

Zapewniam ciê da siê zakochaæ, najgorsze jest to ,ze nie mogê przestaæ o nim my¶leæ, i nie wiem o czym jutro z nim rozmawiaæ, a zawsze mam gadane, boje siê ,¿e jutro bedzie d³uga cisza
Stary 2011-05-27, 19:30   #8
platekrozy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 476

Jak kto¶ mówi,¿e ma du¿o nauki w sobotê to znaczy,¿e nie chce siê spotkaæ

platekrozy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-05-27, 20:13   #9
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 622

Cytat:
Napisane przez platekrozy Poka¿ wiadomo¶æ
Jak kto¶ mówi,¿e ma du¿o nauki w sobotê to znaczy,¿e nie chce siê spotkaæ
Wyobraz sobie ze na tej planecie istnieja studenci ktorzy faktycznie weekend spedzaja na nauce.
No jak sie uczy w sobote, to moze faktycznie sie uczy w sobote?
Od razu zakladac ze koles klamie, jest conajmniej nie na miejscu

-A ty kto?
-Dobra wró¿ka.
-Z siekier±?
-A widzisz jak ty ma³o wiesz o dobrych wró¿kach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-05-27, 21:18   #10
skazana_na_bluesa
.

Wiadomo¶ci: 28 052

Cytat:
Zapewniam ciê da siê zakochaæ, najgorsze jest to ,ze nie mogê przestaæ o nim my¶leæ, i nie wiem o czym jutro z nim rozmawiaæ, a zawsze mam gadane, boje siê ,¿e jutro bedzie d³uga cisza
ehe. to sie nazywa zauroczenie, a ty sie dodatkowo niepotrzebnie nakrecasz
skazana_na_bluesa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-05-27, 22:22   #11
babcia_miecia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Poka¿ wiadomo¶æ
ehe. to sie nazywa zauroczenie, a ty sie dodatkowo niepotrzebnie nakrecasz
Te¿ tak my¶lê. Swojej przyjació³ce, znajduj±cej siê w podobnej sytuacji, te¿ próbowa³am to u¶wiadomiæ, ale do niej nic nie dociera
Stary 2011-05-28, 09:37   #12
Qrola
Raczkowanie

No i napisa³ wczoraj o 22, " ,¿e jednak nie ma jutro czasu, i ,¿e spotkamy siê na tygodniu ok? "
Nie odpowiedzia³am nic, czekam na jego ruch
Co my¶licie o tym?
Stary 2011-05-28, 17:52   #13
33owieczka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 958

S±dze, ¿e ch³opak nie ma ochoty na spotkanie i próbuje sie z tego najkulturalniej, jak tylko potrafi wymigac.
Ty natomiast naciskasz i naciskasz.
Daj sobie spokój, zerweali¶cie ze soba- koniec. Nie ma co omawiac. To ju¿ jest koniec.

Wiem, ¿e pisze d³ugie posty, jednak skracaj±c je w cytatach postaraj siê nie zgubiæ sensu.
Przyk³ad:
"Monika nie jest zwolennikiem kary ¶mierci"
Cytat
Cytat:
Monika jest zwolenikiem kary ¶mierci"

33owieczka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-05-28, 18:54   #14
platekrozy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 476

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Poka¿ wiadomo¶æ
Wyobraz sobie ze na tej planecie istnieja studenci ktorzy faktycznie weekend spedzaja na nauce.
No jak sie uczy w sobote, to moze faktycznie sie uczy w sobote?
Od razu zakladac ze koles klamie, jest conajmniej nie na miejscu
Wyobra¼ sobie,¿e sama tak czêsto spêdzam weekend.Ale nie wyobra¿am sobie,¿eby student,któremu siê panna podoba nie znalaz³ nawet godziny na spacer.Ka¿dy musi mieæ przerwê,a dotleniæ mózg te¿ trzeba.Mo¿na sobie wyobraziæ?Mo¿na.

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez 33owieczka Poka¿ wiadomo¶æ
S±dze, ¿e ch³opak nie ma ochoty na spotkanie i próbuje sie z tego najkulturalniej, jak tylko potrafi wymigac.
Ty natomiast naciskasz i naciskasz.
Daj sobie spokój, zerweali¶cie ze soba- koniec. Nie ma co omawiac. To ju¿ jest koniec.
Tak samo s±dzê

platekrozy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-06, 20:31   #15
Qrola
Raczkowanie

Hej wiecie, co ja ju¿ go nie rozumiem.
Ostatnio spotka³am go jak by³am z kole¿ank± w klubie , siedzia³am i rozmawia³am z takim ch³opakiem, dziwnie siê patrzy³.
Po kilku dniach zagada³ do mnie itp. co tam u mnie s³ychaæ , i takie tam , pierdo³y, ale jak przychodzi temat spotkania, nie ma czasu.
Problem w tym , ¿e ja ca³y czas my¶le co by³o , gdybym nie wesz³a wtedy na gg, napewno byliby¶my razem, chce sie spotkaæ na ¿ywo i porozmawiaæ(wyja¶niæ wszystkie ,zaleg³e sprawy, ju¿ nawet nie chodzi mi o to ,¿eby¶my wrócili, do siebie, ale przestaæ sie tak spotykaæ z kim¶ przez glupi± k³utnie na gg ;/) ale jak , jak on nie ma czasu.
Nie rozumiem , po co w ogóle pisze do mnie itp.
Stary 2011-06-07, 02:30   #16
babcia_miecia
Zadomowienie

Powinna¶ siê cieszyæ, ¿e nic z tego nie wysz³o, bo prêdzej czy pó¼niej skoñczy³oby siê na rozstaniu. Nie ma sensu ci±gle roztrz±saæ tego tematu, spotyka³a¶ siê z nim krótko, wiêc ma³o czasu straci³a¶. Nie ka¿demu udaje siê zbudowaæ zwi±zek, czasem po kilku spotkaniach wiadomo od razu, ¿e nic z tego nie bêdzie. Gdyby¶ wtedy nie wesz³a na gg, to wesz³aby¶ za tydzieñ lub dwa, jaka to ró¿nica? Tak bywa, trzeba wstaæ, otrz±sn±æ siê i i¶æ dalej.

Nie proponuj mu ci±gle spotkañ, nie to nie, warto zachowaæ godno¶æ. Powiedzia³ nie i koniec tematu. Faceci przychodz± i odchodz±, ale ty do koñca ¿ycia bêdziesz musia³a patrzeæ na siebie w lustrze.

Czemu sama go nie zapytasz dlaczego pisze? Byæ mo¿e czyje siê ¼le z tym, ¿e ciê ola³ i chce teraz zag³uszyæ wyrzuty sumienia (sama zrobi³am tak kiedy¶, z perspektywy czasu wiem, ¿e to ¿a³osne siê w ten sposób rozgrzeszaæ), ale mo¿e zobaczy³ ciê z innym kolesiem i zyska³a¶ wtedy w jego oczach na atrakcyjno¶ci? Sk±d my to mamy wiedzieæ?

Wydaje mi siê, ¿e jeste¶ bardzo infantylna jak na swój wiek, spróbuj trochê dojrzeæ.

Edytowane przez babcia_miecia
Czas edycji: 2011-06-07 o 02:32
Stary 2011-06-07, 10:13   #17
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 19 851

je¶li to BY£Y, to po co siê nim w ogóle przejmowaæ?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-08, 22:43   #18
Qrola
Raczkowanie

W sumie, to mnie tylko wkurza to zerwanie na gg , bo w taki dzieciiny, sposób tego jeszcze nie rzobi³am
A ju¿ na pewno nie chce z nim byæ, bo rzeczywi¶cie to strata czasu;p, mam nadzije ,¿e poznam du¿o ciekawszego ch³opaka
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.