Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-27, 18:13   #481
mehja
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX

Cytat:
Napisane przez negri Pokaż wiadomość
już jest nowa gazetka
od pon, 30 maja:
dzięki za gazetki

widzę, że brzoskwinie w puszce są w normalnej cenie więc żadna promocja

no i osłony na kontakt ostatnio kupowałam w normalnym sklepie za 6zł a w Biedro będą za 10zł,też mi promocje

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
czy te torebki to są te same co w zeszłym roku? są może jakieś real fotki w którymś z wątków?
raczej nie znajdziesz zdjęć bo chyba żadna z dziewczyn nie kupiła tej torby, na żywo okazały się strasznymi szmatami
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 18:21   #482
a_g_a_t_a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kfiatuszek1987 Pokaż wiadomość
Z tej gazety wakacyjnej muszę zobaczyć te japonki. Kupiłam kiedyś w biedronce na wyprzedaży takie japonki za chyba 4 zeta. Kupowałam je bez przekonania bo takie były jakby gumowo-plastikowe i myślałam że będą bardzo obcierały takie gumowe paski ale okazały sie naprawdę super. Ciekawa jestem jakie te będą, bo te co kupowałam były trochę inne. Szkoda że te sandały są tylk ow takich małych rozmiarach bo wyglądają fajnie. I te sukieneczki też muszę zobaczyć, choć chyba będą za duże na moją córkę. Są jeszcze u Was pieluchy Dada te w promocji?
Ja też kupiłam w zeszłym roku japonki, takie czerwone z kwiatkami na podeszwie I jestem z nich bardzo zadowolona, wygodne są, nie odparzają w upały, nie obcierają jak wszystkie inne, ani nic takiego...

Też chciałabym zapolować na tegoroczne, oby były tak samo fajne

No i podobają mi się też te torby z nowej gazetki, ciekawe, jakie będą na żywo, oby nie takie szmaty jak któraś z Was wspomniała
Stary 2011-05-27, 18:30   #483
agusiowata
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;27152313]Wg mnie Top Chipsy są nawet lepsze od Laysów. Nie mówię tu tylko o cenie, bo to wiadomo, ale jak dla mnie Lays są zbyt twarde, niby kruche i chrupiące, ale za twarde. A Top Chips są genialne, te limitki o smaku grzybków marynowanych były przepyszne [/QUOTE]
Nam te chipsy nie smakowały bardzo, nie zjedliśmy całej paczki. Dobre są o smaku bekonu, szynki wędzonej.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 18:33   #484
Angel_Girl
BAN stały

Cytat:
Napisane przez p_misiowa Pokaż wiadomość
a ja właśnie wypiłam mrożoną kawkę z Biedry pyyyychota
TŻ dziś pił cappucino - nawet mu smakowało, ale wypił wszystko na 2 łyki, więc wątpię, aby serio poczuł smak

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;27152313]Wg mnie Top Chipsy są nawet lepsze od Laysów. Nie mówię tu tylko o cenie, bo to wiadomo, ale jak dla mnie Lays są zbyt twarde, niby kruche i chrupiące, ale za twarde. A Top Chips są genialne, te limitki o smaku grzybków marynowanych były przepyszne [/QUOTE]Oj nie... marynowane grzybki były zdecydowanie niesmaczne Tak jak kiedyś crunchipsy o smaku piwa... Tragedia!

Polowałam dziś na serki Cremessi -> brak Za to w końcu był mój czekoladowo-orzechowy mleczny start Wzięłam kilka paczek od razu
Angel_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 18:42   #485
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
już jest nowa gazetka
od pon, 30 maja:
arbuz i nestea kuszą
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 18:43   #486
szakal165
Zakorzenienie

ciekawe,czy te sandały opłacalne w ogóle? I czy to są sandały z przedziałem jak japonki? Czy zwykłe

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
arbuz i nestea kuszą
arbuz
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 19:18   #487
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
Chętnie
Polowałam na my terasure.
Nie ma sprawy, to odezwij się na PW Mogę je kupić jutro do południa, bo potem wyjeżdżam do Poznania, a nie wiem czy tam są, a tu w Wol. są na pewno

Swoją drogą nie wiem co Wy widzicie w tych My Treasure, ja je wącham wącham i ledwo co czuję... Wild są wg mnie lepsze...

Cytat:
Nam te chipsy nie smakowały bardzo, nie zjedliśmy całej paczki. Dobre są o smaku bekonu, szynki wędzonej.
Cytat:
Napisane przez Angel_Girl Pokaż wiadomość
Oj nie... marynowane grzybki były zdecydowanie niesmaczne Tak jak kiedyś crunchipsy o smaku piwa... Tragedia!
No widzicie, są gusta i guściki Mi znowuż nie smakują chipsy bekonowe czy o smaku wędzonej szynki

A jak już jesteśmy przy chipsach - dziś chciałam kupić Tip Chipsy ser cebulka i nie było, z tych zwykłych cienkich były tylko solone i bekonowe właśnie, o dziwo nie było paprykowych ani ser-cebulka, były same grubokrojone i Lays'y Dziwne, przecież tych chipsów zawsze były całe stosy!

Kupiłam dziś ten napój dietetyczny bananowy - mniam! Aż mnie korci, żeby zrobić z niego drinka z wódką
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 19:22   #488
moja imaginacja
Zakorzenienie

Cytat:
mi też nie smakowały, najokropniejsze chipsy, jakie jadłam w zyciu :P moja siostra maniak chipsów, który lubi praktycznie każde i jak najdzie ją ochota to musi sobie kupić i zjeść - tych też nie zjadła bo były obrzydliwe, chyba coś w tym musi być

w ogóle to popsikałam się ostatnio My Treasure i pobolewala mnie głowa na początku i zapach mi się nie podobał już tak bardzo
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 19:30   #489
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Haha ciekawy wątek, mi z biedronki smakuja bardzo te malutki kiełbaski Malutki opakowanie, chyba firma sokołów, drobiowo wieprzowe
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 19:41   #490
DiamanteNegro
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;27158216]No widzicie, są gusta i guściki Mi znowuż nie smakują chipsy bekonowe czy o smaku wędzonej szynki [/QUOTE]
To mamy podobny gust bo mi te grzybowe też smakowały szynkowe dla mnie też są ble.

DiamanteNegro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 20:00   #491
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
ARBUZY.
Cytat:
arbuz i nestea kuszą
Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
arbuz
w Carrefour arbuz jest troche tańszy - 1,99/kg,

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 20:01   #492
wiolettasss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mroowa_ Pokaż wiadomość
Dzięki za gazetkę i fotki promocji.

Kupowała może któraś z Was w ubiegłym roku w biedronce parasol ogrodowy? Akurat muszę kupić a tu w gazetce świetna cena jak na taką wielkość. Tylko boję się, że będzie się psuł. W poprzednim, który miałam (nie z biedronki) popsuło się to zapięcie w połowie stelaża (no ale miałam go chyba z 10 lat ). Czy w biedronkowych nie miałyście problemów z tym zapięciem? Wygląda solidnie?
Ja kupiłam w zeszłym roku i jestem bardzo zadowolona troszkę spłowiał od słońca ale za taką cenę nie ma co narzekać
wiolettasss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 20:05   #493
szakal165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
w Carrefour arbuz jest troche tańszy - 1,99/kg,
do carrefoura mam 100km
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 20:10   #494
czuprynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
raczej nie znajdziesz zdjęć bo chyba żadna z dziewczyn nie kupiła tej torby, na żywo okazały się strasznymi szmatami

tak tak, przypomina mi się że tak było, te torby to były zwykłe szmaciane worki bez podszewki i w ogóle... ciekawe jak w tym roku
czuprynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 20:12   #495
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez DiamanteNegro Pokaż wiadomość
To mamy podobny gust bo mi te grzybowe też smakowały szynkowe dla mnie też są ble.
Swój do swego ciągnie
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 20:24   #496
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj nie... marynowane grzybki były zdecydowanie niesmaczne Tak jak kiedyś crunchipsy o smaku piwa... Tragedia!

Polowałam dziś na serki Cremessi -> brak Za to w końcu był mój czekoladowo-orzechowy mleczny start Wzięłam kilka paczek od razu
U mnie też nie ma

Grzybkom mówię zdecydowane nie! Ziemniaczki z koperkiem i kwaśnym mlekiem -

Dzisiaj widziałam pianki jojo i żelki tej samej firmy - chyba ich nie było w żadnej ofercie? i pieluchy do pływania (ale tutaj to już wcale nie wiem, po prostu w innej B. do której chodzę zazwyczaj ich nie było _

Edytowane przez Ketamina
Czas edycji: 2011-05-27 o 20:26
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 20:31   #497
Toperzyca
Raczkowanie

Hej babeczki! Melduję się w nowym wątku.
Stary 2011-05-27, 22:46   #498
kwiatuszek160
Zakorzenienie

Ja dzisiaj w B. kupiłam :
-bułeczki pełnoziarniste dla dzieci
-parówki morliny z indyka
-żurawina
-cappuccino czekoladowe
- i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu kupiłam serki homo Menu B

I sporo innych rzeczy potrzebnych do domku

Szukałam też tych serków na słodko na kanapki i napojów 4fit ale nie było.

Aha i chciałam jeszcze miseczke na jedzonko dla maluszków( byłoby w sam raz na prezencik dla mojego podopiecznego), ale niebieską a zostały same różowe i z tąd moje pytanie czy któraś z was jeszcze gdzieś widziała we WROCŁAWIU te miseczki niebieskie??

Pani mgr fizjoterapii

kwiatuszek160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 23:33   #499
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
ciekawe,czy te sandały opłacalne w ogóle? I czy to są sandały z przedziałem jak japonki? Czy zwykłe
Widać na zdjęciu, że zwykłe a nie japonki..za to nie widać czy są zupełnie płaskie i jaka jakość ekoskóry trzeba będzie zobaczyć z bliska.. A czy opłacalne, to w sklepach typu ccc czy deichmann podobne są za ok 60zł, jakość podejrzewam, że podobna do tych biedronkowych. No a w firmowych sklepach to powyżej stówki..

Ta kołdra w śmiesznej cenie..nie przypominacie sobie, czy były już podobne w zeszłym roku? ktoś kupił?

negri dzięki za ofertę

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2011-05-27 o 23:35
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-27, 23:54   #500
Angel_Girl
BAN stały

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;27158216]Mi znowuż nie smakują chipsy bekonowe czy o smaku wędzonej szynki [/QUOTE]Bekonowe też są średnie, a szynka jak szynka, trochę jak limitka z Laysów.
Cytat:
Napisane przez Ketamina Pokaż wiadomość
Grzybkom mówię zdecydowane nie! Ziemniaczki z koperkiem i kwaśnym mlekiem - _
Te ziemniaczkowe dobre? To trzeba będzie spróbować.

W temacie chipsów - kupiłam nowe Crunchipsy chili-limonka (są jeszcze ostro-paprykowe, obie nowości, ale nie z Biedronki). Jeszcze nie próbowałam, ale zastanawiam się czy zostawić na imprezę czy samemu skonsumować

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek160 Pokaż wiadomość
- i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu kupiłam serki homo Menu B

Szukałam też tych serków na słodko na kanapki i napojów 4fit ale nie było.
Akurat serki z menu b są przyzwoite. Nie mogę tego samego powiedzieć o ich jogurtach, ale tak, wiem, są różne gusta. Mi po prostu połączenie jabłka z gruszką w serku homogenizowanym odpowiada, a jak dodatkowo nie ma tam tłuszczu, to już w ogóle super.
No Cremessi niestety nie widziałam, a naprawdę chętnie kupiłabym jakiś słodki tudzież oryginalny smak - wszelkie szczypiorki, czosnki i papryki mi się mocno przejadły.
Angel_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 01:36   #501
madeline26
Raczkowanie

Cytat:
już jest nowa gazetka
od pon, 30 maja:
Dzięki za gazetki
P.S. To chyba Ty pytałaś, bo już nie pamiętam . Byłam w tej wielkiej B., gdzie miały być te kosmetyki z mojej Biedronki, ale powiedzieli, że akurat tych perfum nie dostali . No i nie było żadnych rewelacji wyprzedażowych, tylko to co wszędzie . Te wyprzedaże są tylko wtedy, gdy zamykają przed jakimś remontem itp.

Myślę, że te torby nie będą rewelacyjne, bo chyba widziałam je w tamtym roku i skoro ich nie kupiłam to pewnie nie będą mi się podobać i w tym roku, ale kto wie - Kobieta zmienną jest
Tylko jednak szkoda, że nie mają podszewki żadnej i usztywnienia na spodzie, bo gdyby były, to napisaliby o tym przy zdjęciu Wzory przyznam, że są interesujące przy obecnej modzie na kwiatki

Interesuje mnie ta kołdra letnia w tej cenie, ale czy można ją prać w pralce, to już mnie trochę zastanawia, czy nie wyciągnę z tej pralki jednego wielkiego kołduna zamiast kołdry. Hmm prałyście kiedykolwiek takie kołdry w pralce?? Bo ja nie i nie wiem, czy warto wydać nawet te 15zł na nią

Najbardziej spodobały mi się te obrusy z bieżnikami, ale ciekawa jestem jak będą prezentować się w rzeczywistości i czy kolorystyka mi podpasuje, bo mogłyby okazać się niezłym zakupem dla mnie i może na jakiś prezent dla mamy lub siostry czy teściowej na przyszłość. Warto mieć coś takiego właśnie przygotowanego na wszelki wypadek na prezent, bo potem jak chcę coś kupić na prezent to albo przepłacam albo kupię coś na szybko i żałuję że kupiłam komuś prezent taki "przymuszony"

Jeszcze mam pytanko odnośnie tych klapeczków w cenie 12 zł z gazetki wakacyjnej, czy one może są na takiej jakby piankowej podeszwie?? Czy to gumowe podeszwy?? Bo lubię chodzić w takich japoneczkach, ale jeśli to piankowe podeszwy, to raczej tylko na plażę lub na basen
Ale wzory na zdjęciach ciekawie się prezentują, więc może i tak się skuszę Jednak dajcie mi wcześniej znać, jeśli już któraś kupowała je Dzięki

Cytat:
Dzisiaj widziałam pianki jojo i żelki tej samej firmy - chyba ich nie było w żadnej ofercie? i pieluchy do pływania (ale tutaj to już wcale nie wiem, po prostu w innej B. do której chodzę zazwyczaj ich nie było _
Jak to pianki JOJO są w Biedronce?? Uwielbiam je
Od kiedy one są i do kiedy?? Na stałe czy limitowanki?? To są te oryginalne JOJO (biało-różowe) czy jakieś biedronkowe pianki?? Po ile wogóle są?? Z góry dziękuję za odp.
madeline26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 07:08   #502
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość

dzięki
Stary 2011-05-28, 07:24   #503
Ketamina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madeline26 Pokaż wiadomość
Jak to pianki JOJO są w Biedronce?? Uwielbiam je
Od kiedy one są i do kiedy?? Na stałe czy limitowanki?? To są te oryginalne JOJO (biało-różowe) czy jakieś biedronkowe pianki?? Po ile wogóle są?? Z góry dziękuję za odp.
Nie wiem skąd i czemu :P oryginalne jojo, miały swoją szafkę przy kasie I chyba byłam pierwszą kupującą, bo panie miały problem z nabiciem 1,89 kosztują

Cytat:

Akurat serki z menu b są przyzwoite. Nie mogę tego samego powiedzieć o ich jogurtach, ale tak, wiem, są różne gusta. Mi po prostu połączenie jabłka z gruszką w serku homogenizowanym odpowiada, a jak dodatkowo nie ma tam tłuszczu, to już w ogóle super.
O ile będą w tym roku

Serki z menu b też mi smakują ale oczywiście u mnie nie ma
Ketamina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 08:24   #504
Aniap23
Zadomowienie

Cytat:
Interesuje mnie ta kołdra letnia w tej cenie, ale czy można ją prać w pralce, to już mnie trochę zastanawia, czy nie wyciągnę z tej pralki jednego wielkiego kołduna zamiast kołdry. Hmm prałyście kiedykolwiek takie kołdry w pralce?? Bo ja nie i nie wiem, czy warto wydać nawet te 15zł na nią

Ja piorę kołdry w pralce i są ok (oczywiście te sztuczne a nie puchowe )
Aniap23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 08:51   #505
negri
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki za gazetki
P.S. To chyba Ty pytałaś, bo już nie pamiętam . Byłam w tej wielkiej B., gdzie miały być te kosmetyki z mojej Biedronki, ale powiedzieli, że akurat tych perfum nie dostali . No i nie było żadnych rewelacji wyprzedażowych, tylko to co wszędzie . Te wyprzedaże są tylko wtedy, gdy zamykają przed jakimś remontem itp.
Pytałam Dzięki za pamięć
Może gdzieś w jakieś wwskiej B w końcu się znajdą? zobaczymy
Byłam już dzisiaj na zakupach i aż się zszokowałam, gdy zobaczyłam prostownicę, tą z gazetki za 30 zł. Byłam pewna, że już nigdy jej nie zobaczę Od jakiegoś czasu nie widzę tych jogurtów wiśniowych z czekoladą - pracownicy ciągle twierdza, że będą w kolejnej dostawie, a tu nic.

Czy w waszych biedronkach są te jogurty wiśniowe z czekoladą?

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Aniap23 Pokaż wiadomość
Ja piorę kołdry w pralce i są ok (oczywiście te sztuczne a nie puchowe )
Hm, a ja prałam poduszki puchowe
Gdy wyschły (kilka dni), wytrzepałam porządnie i są jak nowe

negri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 09:37   #506
actriz
Zadomowienie

Cytat:
z tego co się orientuję (kiedyś była na ten temat spora dyskusja na wątku) to tych chipsów nie ma w sprzedaży od dłuuuugiego czasu...

~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust
actriz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 09:44   #507
Tequilka_84
Rozeznanie

Cytat:
Te wyprzedaże są tylko wtedy, gdy zamykają przed jakimś remontem itp.

Zamykanie b czy remonty nie maja nic wspolnego z wyprzedaza, tylko nad stan produktow ktore sie nie sprzedaly.

Tequilka_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 10:22   #508
Aniap23
Zadomowienie

Cytat:
Hm, a ja prałam poduszki puchowe
Gdy wyschły (kilka dni), wytrzepałam porządnie i są jak nowe
Ja nie napisałam że nie można tylko że ja nie prałam, ale warto wiedzieć że można

Ale jak je prałaś?? Wrzucałaś jakąś kulkę do pralki czy nic?? Ja kiedys spaprałam kurtkę puchową i więcej nie próbowałam prać puchu
Aniap23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 10:59   #509
doloresd
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem skąd i czemu :P oryginalne jojo, miały swoją szafkę przy kasie I chyba byłam pierwszą kupującą, bo panie miały problem z nabiciem 1,89 kosztują
pewnie dlatego, że taka sama szafa stoi w Lidlu
doloresd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 11:33   #510
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
Napisane przez doloresd Pokaż wiadomość
pewnie dlatego, że taka sama szafa stoi w Lidlu
Dokładnie

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości