|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-
brawo Curly! nie jest tak strasznie, nie?
![]() Bydgoś - jak tam u Was? Kardashi - teraz dopiero pooglądałam, Blanka pięknie śmiga ![]() u mnie grzmi i błyska się, od dziecka boję się burzy ![]() aaa... Ewcia dziś zakumała jak działają rolety zewnętrzne i nie chciala robić nic innego, tylko stać na parapecie i ciągnąć za taśmę ![]()
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2011-05-27 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-
A ja nasadkę na kibelek...bo niestety próba przywrócenia spowrotem nocnika zakończyła się ucieczką
![]() Sadzałam ja parę razy normalnie na sedes, oczywiście trzymając pod pachami i tam zachowuje się spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Zakorzenienie
|
Ja dostałam w poprzednich latach życzenia i kwiatki,w tym niestety weny na kwiatki nie starczyło
![]() Najlepsze życzenia dla Laury i Amelki ! ![]() Blaneczka super śmiga! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
kurde, przed chwilą stłukłam szklankę, narobiłam hałasu, a w tym świetle nie jestem w stanie dojrzeć, czy wszystko zebrałam. odkurzacza teraz nie odpalę, bo by mi się Ewcia zbudziła.
przez tę szklankę jakieś czarne myśli mi do głowy przyszły, bo małża jeszcze nie ma, a powinien już być o tej porze... |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Konto usunięte
|
zapodam kilka fotek przed snem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Wtajemniczenie
|
Okazuje się,że pierwszy raz jest najgorszy a potem jak sie nie ugnie to idzie gładko...
![]() Blanka super pomyka ![]() Edytowane przez Curly81 Czas edycji: 2011-05-27 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4928 |
Konto usunięte
|
lada moment czeka nas kolejna część naszego wątku.
![]() ![]() Czekam na propozycje tytułu. ![]() -"Roczek już za nami, teraz wszyscy się puszczamy! V.-VI.2010, cz. V" -"Biegamy, broimy, mamusiom na głowy wchodzimy". -"Już nam mija roczek, czas postawić pierwszy kroczek" -"Rozrabiamy, marudzimy, na dwóch nóżkach już chodzimy" -"Naszych roczniaków dalsze perypetie" -"Rozrabiamy i dreptamy, bo już Roczek mamy" -"Psotniki roczek już mają, na całego rozrabiają" -"Kochane roczniaki dają czadu" itd.itp. ![]() Czekam na Wasze propozycje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wow przecież ona już biega ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a nie próbuje ci wstawać w łóżeczku? bo jak próbowałam małego położyć żeby sam zasnął (teraz zasypia tylko przytulony) to wstawał i chodził w łóżeczku godzinę aż się poddałam ![]() a ja kocham burzę ale u mnie nie ma [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;27161333]Kapcie Zetpol z wyciętymi noskami, sandałki Bartek, trampki coccodrillo, półbuty z CCC. ![]() ![]() [/QUOTE] dzięki ![]() Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;27162076]zapodam kilka fotek przed snem. ![]() ![]() ![]() a ja mojego tż-ta muszę pochwalić bo ubrał małego w body z napisem: I love mummy i dał do łapki czekoladki ![]() oglądałam na bbc knowledge program: dziewczynka o dwóch głowach i jestem tak nim wstrząśnięta, żenie mogę przestać o tym myśleć ( jak chcecie obejrzeć to będa powtórki)
![]() |
#4930 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzięki. ![]() ![]() ![]() ja nie oglądam takich programów, zbyt bardzo mnie to rusza, potem becze jak bóbr. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Wtajemniczenie
|
-"Rozrabiamy, marudzimy, na dwóch nóżkach już chodzimy"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
wrócił
![]() wy to młode siksy jesteście ![]() co Tymuś zjada na 2 focie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
Witam najpierw
Wszystkiego Naj dla naszej Amelci i Laury ![]() ![]() slipe - nie wiem czy pisałam ze masz super urzadzony ogród ona ![]() ![]() ![]() kardashi hihih blanka superasssstaaaa ![]() djerba- balkon fajowski taki przytulasny bydgos lusia z dnia na dzien pieknieje super z tym misiem Lea ale tymek sie zmienia wow super ![]() margo u nas chyba z 2 razy zagrzmiało i nic wiecej teraz tylko pada a co do grzmotów kiedys była u nas super burza z pieknymi piorunami no i ja chciałam to nagrac to nic ze wtedy była 3 rano ![]() ![]() ![]() tak na niego popatrzałam i mówie całkiem powaznie -- a nie wiedzisz leze ,,,,,,, ![]() stół połamałam i tak byłam zaangazowana tym filmowaniem ze nie zuwazyłam ![]() ![]() moja mama sie bała burzy bo w dzicinstwie mieszkała blisko takiego masztu i kiedys taka ognista klula im do domu wpadła dziadek a jej tata szybko otworzył drzwi i zrobił sie przeciąg i ja wywiało ja kocham burze ![]() ale za to boje sie wiatru curly- masz fajowa osłone na balkon moja ami tez nie lubi sie nigdzie wpinać nie lubi tez ciagnąc obrusów ale za to jak zobaczy komórki słuchawki to az sie trzesie ![]() moj tez tez z tych niejasnomyslacych ![]() jak jeszcze komus zapomniałam cos odpisac to sorki ona i inne dziewczynki dziekuje za słowa o zdrówko szaja szkoda ale moze nastepnym razem sie uda ---------------------------------------------------------------------- a u nas tak pojechałam jednak do lekarza bo młoda wysypało ![]() i wiec tak lekarka sie za głowe złapała jak Ami do buzi zajrzała powiedziała ze to cud ze Ami prawie całe noce spi bo ida jej wszystkie 3 i 4 na raz i wiec tak Ami ma lekkie zapalenie gardła przeszła 3 dniówke i jeszcze to zabkowanie wszystkie 3 rzeczy na raz od nocy wczorajszej juz goraczki niet ![]() ![]() camilla działa cuda kosztowałam ja i nie ma smaku wcale ale po niej uwaga spała 2,5 godz i az otwiera dziobek co by jej zaaplikowac ![]() wsio idzie w dobrym kierunku i tez sie musze pochwalic Ami od 2 dni umie sama wstac znaczy ona zawsze sobie kucneła i wstała ale nie umiała zakapowac jak sie wstaje z siadu płaskiego ![]() ![]() i dziewczyny raz jej pokazałam gdzie jest puk puk na czole i teraz jak ja pytam gdzie mama ma puk puk to fajnie pokaze hahaha ale jak powiem gdzie tato ma puk puk tylko sie zawstydzi i sie smieje ![]() margo napisaj nam jak tylko umiesz czy maz wrócił moim zdaniem to tylko zbieg okolicznosci jej ale sie rozpisałam ![]() ok lece do wyrka o widzisz ![]() lea no co ty Amelia ma tyle samo wzrostu tylko ze wazy 9500 i nie jest małym pulpetem :P
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2011-05-27 o 22:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;27162844]a Ty raptem 2 lata starsza ode mnie.
![]() Tymuś zjada paluszki. ![]() no bo to tak zabrzmiało, że 30 dopiero jak Maksiu pójdzie do szkoly... a ja już po 30 ![]() wyglądało z daleka jakby mlecza dorwał ![]() Edziu - u mnie lało, teraz znów sie błyska Ami dzielna babka, tyle naraz przeszla i tak dzielnie daje radę. buziaki w obsypany brzusio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
no i spac sie nie da
co do tytułu to może" Rozrabiamy i biegamy mama tata tez wołamy ![]() a co do rozrbiania to o ooo i z roczku pare tez mam e to luzik jak Ami pojdzie do szkoły ja bede po połowie :P 30 hha i bedzie miała rodzenstwo a co niektóre to juz babciami w tym wieku zostaja :P margo dziekuje i z miła checia w brzucio pocałuje ![]()
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2011-05-27 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;27161333] niestety, ale mój TŻ też z gatunku tych niedomyslnych. ![]() ![]() Moj też i nie tylko w tej sprawie. [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;27162430]lada moment czeka nas kolejna część naszego wątku. ![]() ![]() Czekam na propozycje tytułu. ![]() -"Roczek już za nami, teraz wszyscy się puszczamy! V.-VI.2010, cz. V" -"Biegamy, broimy, mamusiom na głowy wchodzimy". -"Już nam mija roczek, czas postawić pierwszy kroczek" -"Rozrabiamy, marudzimy, na dwóch nóżkach już chodzimy" -"Naszych roczniaków dalsze perypetie" -"Rozrabiamy i dreptamy, bo już Roczek mamy" -"Psotniki roczek już mają, na całego rozrabiają" -"Kochane roczniaki dają czadu" itd.itp. ![]() Czekam na Wasze propozycje. [/QUOTE] Pierwsze 3 tytuły ![]() Edzi tytuł mi się też podoba. |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() własnie dla tego nie pokaże ![]() ![]() ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;27162076]zapodam kilka fotek przed snem. ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja nikogo nie atakuje ![]() ![]() Każdy ma swoje widzi mi sie ... A za moje poglądy juz nie raz zostałam skrytykowana bo jak to tyle lat po slubie , dom stoi , a tu dzieci brak ![]() ![]() ![]() Wykożystałam tamten czas na maksa ale to nie znaczy , że teraz jestem kurą domową ![]() Co nie znaczy , że kiedys to sie nie zmieni ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;27162575]to tak jak ja, ![]() ![]() ![]() . [/QUOTE] No widzisz , Ty byłas gotowa wczesnie na dziecko , ja nie ![]() Każdy ma inne zapatrywania na ten temat . I absolutnie nie żałuje , że zdecydowałam sie na dziecko po 30stce - to była przemyslana decyzja , wczesniej był czas tylko dla mnie i meża , teraz jest czas dla naszej trójeczki jak i mysle że wakacyjne wypady też nie skonczyły sie bezpowrotnie , Gabi jest juz fajna i kumata i swietnie można z nią czas spedzic jak i kiedys sie ją zostawi z bacią która nie może sie tego doczekac , i pojedziemy gdzies tylko w e dwoje ![]() Zrandkami czy wypadami do knajpy to juz troche skomplikowane , bo meża przeważnie brak.. Własnie tego Ci zazdroszcze troche - dwoje dzieci , mąż na miejscu i świetne zorganizowanie jak i możliwosci ![]() Ale to co mam było i jest na własne życzenie , wiec nie moge za bardzo narzekac ![]()
![]() |
#4939 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4940 |
Rozeznanie
|
silpe ja się z tobą absolutnie zgadzam, że dzieci powinno się mieć wtedy kiedy poczuje się ten instynkt a nie wtedy kiedy rodzina sobie życzy
![]() ![]() ![]() edzia biedna, wszystko na raz ją dopadło ![]() ![]() dziś idziemy na obiad do teściów ![]() a co do dnia dziecka to tż powiedział, że kumple mu podpowiedzieli prezent dl aWiktora i powiedział, że on się tym zajmie ![]() ![]()
#4941 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, doszłam do wniosku, że bardzo dobrze, że nie zaszłam teraz w ciążę. Przecież gdybym zaszła teraz, to miałabym termin na luty, i musiałabym pisać w wątku I-II 2012, a nie czuję tych lasek kompletnie. Pomijam, że wątek założyła dziewczyna nie będąca w ciąży (założyła bo miała nadzieję, że zajdzie akurat, a nie zaszła wcale), to jeszcze... no nie ten klimat. Musiałabym sobie sama wątek na luty założyć i pisałabym pewnie z Araczkami w nim
![]() A tak to sobie zajdę i morze na marzec będzie i jakoś normalniej wątek powstanie na poczekalni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;27165113]Dziewczyny, doszłam do wniosku, że bardzo dobrze, że nie zaszłam teraz w ciążę. Przecież gdybym zaszła teraz, to miałabym termin na luty, i musiałabym pisać w wątku I-II 2012, a nie czuję tych lasek kompletnie. Pomijam, że wątek założyła dziewczyna nie będąca w ciąży (założyła bo miała nadzieję, że zajdzie akurat, a nie zaszła wcale), to jeszcze... no nie ten klimat. Musiałabym sobie sama wątek na luty założyć i pisałabym pewnie z Araczkami w nim
![]() A tak to sobie zajdę i morze na marzec będzie i jakoś normalniej wątek powstanie na poczekalni ![]() ![]() A podczytywałaś je, że wiesz że coś z nimi nie tak? ![]()
#4943 |
Konto usunięte
|
Tak.
No powiedz sama, jak można zakładać wątek nie będąc w ciąży? I co, za każdym razem wątek założy, co 2 miesiące? Poza tym... piszą wyłącznie o ciąży, myśmy miały też inne tematy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Konto usunięte
|
też fajnie.
![]() ![]() kolejna opinia... ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;27165113]Dziewczyny, doszłam do wniosku, że bardzo dobrze, że nie zaszłam teraz w ciążę. Przecież gdybym zaszła teraz, to miałabym termin na luty, i musiałabym pisać w wątku I-II 2012, a nie czuję tych lasek kompletnie. Pomijam, że wątek założyła dziewczyna nie będąca w ciąży (założyła bo miała nadzieję, że zajdzie akurat, a nie zaszła wcale), to jeszcze... no nie ten klimat. Musiałabym sobie sama wątek na luty założyć i pisałabym pewnie z Araczkami w nim ![]() A tak to sobie zajdę i morze na marzec będzie i jakoś normalniej wątek powstanie na poczekalni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Konto usunięte
|
Rany boskie ale byka walnęłam... MOŻE miało być, nie morze... ale marzec przez RZ i mi się walnęło
![]() Właśnie wymyśliłam prezent na dzień dziecka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Wtajemniczenie
|
Dzieć Dobry!
![]() Cytat:
![]() Tymek chyba komandosem będzie,tak mi się kojarzy zawsze ![]() ![]() Lea Pierwsz 4 tytuły... Tytuł Edzi też fajny. Edytowane przez Curly81 Czas edycji: 2011-05-28 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;27162430]lada moment czeka nas kolejna część naszego wątku.
![]() ![]() Czekam na propozycje tytułu. ![]() -"Roczek już za nami, teraz wszyscy się puszczamy! V.-VI.2010, cz. V" -"Biegamy, broimy, mamusiom na głowy wchodzimy". -"Już nam mija roczek, czas postawić pierwszy kroczek" -"Rozrabiamy, marudzimy, na dwóch nóżkach już chodzimy" -"Naszych roczniaków dalsze perypetie" -"Rozrabiamy i dreptamy, bo już Roczek mamy" -"Psotniki roczek już mają, na całego rozrabiają" -"Kochane roczniaki dają czadu" itd.itp. ![]() Czekam na Wasze propozycje. [/QUOTE] ![]() moj-tz-na-dzien-matki-dal-mi-3roze-a-swojej-5--oczywscie--tesciowa--skometowala--z--satysfakcja--ze-ona-dostala-wiecej--durna--baba...
#4948 |
Wtajemniczenie
|
Coś o wieku pisałyście a ja za miesiąc 30tkę będę obchodziła
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Konto usunięte
|
Curly, ja we wrześniu 32 i co z tego?
![]() Dilayla, faktycznie durna... |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;27162430]lada moment czeka nas kolejna część naszego wątku.
![]() ![]() Czekam na propozycje tytułu. ![]() -"Roczek już za nami, teraz wszyscy się puszczamy! V.-VI.2010, cz. V" -"Biegamy, broimy, mamusiom na głowy wchodzimy". -"Już nam mija roczek, czas postawić pierwszy kroczek" -"Rozrabiamy, marudzimy, na dwóch nóżkach już chodzimy" -"Naszych roczniaków dalsze perypetie" -"Rozrabiamy i dreptamy, bo już Roczek mamy" -"Psotniki roczek już mają, na całego rozrabiają" -"Kochane roczniaki dają czadu" itd.itp. ![]() Czekam na Wasze propozycje. [/QUOTE] Te mnie się podobają najbardziej ![]() I Edzi tez fajny ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się bardzo wyszalałam przez ostatnie 2 lata przed zajściem w ciąże, ojj baardzo. I nie czuje żebym teraz coś traciła, bo jak mam ochotę to idę i poszaleć też mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.