|
Notka |
|
Konkurs Delia ONYX! Marzysz o efektownym makijażu a jednocześnie chciałabyś aby kosmetyki kolorowe pielęgnowały Twoją skórę? Pokaż nam swój ulubiony look i wygraj zestaw bio-mineralnych kosmetyków do makijaży Delia ONYX.
Do wygrania zestawy kosmetyków Delia ONYX! Więcej o linii Delia ONYX tutaj >> https://wizaz.pl/Makijaz/Trendy/Delia-Onyx Prosimy, aby w opisie makijażu nie pojawiały się nazwy innym marek. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() egzotyczna Jane
Jane to dziewczyna Tarzana
![]() Nie wiem czy nią jestem, ale wiem jedno, że była ona blondynką ![]() Makijaż idealny na wakacje, jest świeży i ożywia twarz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1. Załamanie powieki pokryłam szarym cieniem z odrobiną czerni, górna powiekę szarym cieniem, a pod łukiem brwiowym wycieniowałam białym. Takie trochę smokey eyes. ![]() 2. Powiekę górną ruchomą pokryłam zielonym takim jakby limonkowym cieniem na MOKRO ![]() 3. Dolną powiekę pomalowałam brązowym cieniem, płaskim, skośnym pędzelkiem zaraz przy granicy rzęs po prostej linii do środka oka lekko cieniując. Ważne jest by nie zamykać kreski w kąciku oka od zewnętrznej strony, bo oko optycznie się zamyka.
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. Maniaczka retuszowania zdjęć ![]() Wykonuję retusze zdjęć i fotomontaże na zamówienie!! Więcej informacji na temat usług w kontakcie mailowym. AnnCinek@gmail.com ![]() Edytowane przez AnkiFunki Czas edycji: 2011-05-21 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: egzotyczna Jane
Fajnie i oryginalnie, podoba mi się
![]()
#3 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() ![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. Maniaczka retuszowania zdjęć ![]() Wykonuję retusze zdjęć i fotomontaże na zamówienie!! Więcej informacji na temat usług w kontakcie mailowym. AnnCinek@gmail.com ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Całkiem udany makijaż dodałabym tu tylko coś wyraźniejszego na usta - bo skoro wiosna to można poszaleć z kolorami
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
możne dodam jeszcze kilka makijaży
![]() może bardziej wieczorowych, w tym nie chciałam przesadzać z ustami poniewaz chciałam zachowac umiar w makijażu dziennym ![]() koralowy szał! usta, oczy w kolorze królowej Karoliny ![]() dodatkowo czarna kreska. ![]() ![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. Maniaczka retuszowania zdjęć ![]() Wykonuję retusze zdjęć i fotomontaże na zamówienie!! Więcej informacji na temat usług w kontakcie mailowym. AnnCinek@gmail.com ![]() Edytowane przez AnkiFunki Czas edycji: 2011-05-21 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
ojej, piękne masz usta pasuje Ci ten odważny kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
1 makijaż- świetne i oryginalne dzieło.
Na 2 nie podobają mi się oczy- słabe roztarcie na górnej powiece, no i z resztą czerwień na powiece jakoś mi nie leży
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dziękuję ślicznie
![]()
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. Maniaczka retuszowania zdjęć ![]() Wykonuję retusze zdjęć i fotomontaże na zamówienie!! Więcej informacji na temat usług w kontakcie mailowym. AnnCinek@gmail.com ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Fajne połączenie kolorów!
![]()
#10 |
Zakorzenienie
|
Fajne pomysły.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Makijaż inspirowany niezapominajkami
![]() Błękitny niczym niebo wiosna makijaż ocieplony ciepłym pomarańczem zwróci uwagę niejednego spacerowicza ![]() Jak to zrobiłam?
Ruchomą powiekę pokryłam niebieskim cieniem na MOKRO! i zrobiłam kreskę ciemnoniebieskim brokatowym eyelinerem. Załamanie i górną cześć powieki na pomarańczowo. Pod łukiem brwiowym użyłam białego sypkiego cienia, który taż znalazł się w kąciku oka. Pod dolnymi rzęsami poprowadziłam również pomarańczową kreskę. Usta pokryłam lekko pomarańczową pomadka. Rzęsy pomalowałam niebieskim tuszem. Podkreśliłam rysy twarzy bronzerem
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. Maniaczka retuszowania zdjęć ![]() Wykonuję retusze zdjęć i fotomontaże na zamówienie!! Więcej informacji na temat usług w kontakcie mailowym. AnnCinek@gmail.com ![]() Edytowane przez AnkiFunki Czas edycji: 2011-05-27 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
ten ostatni, mimo prostoty, uważam za całkiem kreatyny. fajny, mi się spodobał
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.