![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Majowe Żony :)Zgrane, zżyte majowe PM 2011 w nowej mężatej odsłonie ![]() Czyli pogaduchy majówek 2011 o mężach, życiu po ślubie, dzieciach itp. Po dokładnie pięciu watkach spotykamy się w całym komplecie po tamtej stronie (no ok niektóre jeszcze jutro przechodzą w stan zajęty ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-05-27 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony :)
haha pierwsza slubowalam i pierwsza jestem
![]()
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2011-05-27 o 23:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tu będę wklejała po kolei daty naszych ślubów z linkami do relacji
![]() Na razie robocza lista skopiowana z majowych PM Ewka 1maja relacja Monicca 7maj relacja T'ai 7maj relacja Natalqa 13 maj relacja Dark 21 maja relacja I_K 21 maja relacja Niebieski Pantofelek 21 maja relacja Magsik 21 maja relacja Monita 21maja relacja Takaya 21maja relacja cz1 cz2 Dell 28 maja relacja Betty 28 maja relacja Kuleczka 28maj relacja Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-06-15 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
szukam relacji co by ci pomoz
#5 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mogę się przestać gapić na zdjęcie sali
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w nowym wątku
![]() ![]() a zdjęcie sali boskie a jak Wam się podoba nasza sala? dorzucam zdjęcia:p |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Monica super! A te skrzypce całe wesele wisiały i nie spadły?
![]() Może skoro już jesteś to napiszesz trochę obszerniejszą relację com? Chętnie poczytam ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Ewka ja dopiero teraz przeczytałam to o tym jajku ![]() ![]() ![]() ![]() Wystarczy, ze na przymiarce garnituru złapałam obcego faceta za spodnie ![]() Jak coś to jeszcze opisałam wsio (razem ze ślubem) w ślubnych wpadkach |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dołączam się do Żonowego wątku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hello Zoneczki
![]() ![]() ![]() Takaya piękny wystrój sali! pięknie sie komponuje z fioletowymi scianami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
witajcie żonki po długiej przerwie
![]() piszę tu bo na tamten wątek nie wiem czy zaglądacie. wyślijcie mi swoje adresy email to pokaże fotki robione przez gości no i zdać Wam relacje z tego pięknego dnia (mam pisać na starym wątku czy tu?) ![]() długi list jest na poprzednim wątku.wytrwałości w czytaniu ![]() Edytowane przez niebieski pantofelek Czas edycji: 2011-05-28 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta dziewczyna co jemu miala przelozyc to jajko to nie przelozyla bo powiedziala ze nie chce przejsc a ja mysle ze scykala ![]() Cytat:
a wiecie co bylam u fotografa dal mi wszystkie zdjecia jakie mial 1500 ![]() ![]() wiec w tygodniu bedziecie miec skrzynke zapelniona moimi zdjeciami ![]() a ja dzisiejszym juz mężatkom zycze duzzzo milosci cierpliosci wzajemnego zrozumienia i wszystkiego naj naj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Wystarczy, ze na przymiarce garnituru złapałam obcego faceta za spodnie ![]() Jak coś to jeszcze opisałam wsio (razem ze ślubem) w ślubnych wpadkach[/QUOTE] przeczytalam o spodniach ![]() ![]() ![]() ![]() jestes prze agentka ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do szczęśliwych żonek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Wiec wreszcie na spokojnie troszkę obszerniejsza relacja z wesela
![]() Troszkę późno ale długo nie było mnie tutaj a jak byłam to tylko troszkę podczytałam i nie było czasu pisać ![]() Sobota rano: wstałam przed 7 i jak zobaczyłam jaka jest pogoda to po prostu płakać mi się chciało zimno jak diabli i padał deszcz a w piątek była w miarę ładna pogoda ok 20st i bezchmurnie więc miałam nadzieję że itak będzie w sobotę. Na 9 pojechałam do fryzjera wyubierana w 2 długie rękawy a i tak było mi zimno a do sukni miałam rękaw tylko 3/4 ![]() W domu błogosławieństwo i bardzo dużo zdjęć bo mieliśmy za dużo czasu bo TŻ-owi tak się spieszyło że za wcześnie przyjechał do mnie. W kościele ze stresu jak wchodzilismy do kościoła to trzymałam jedna reką suknie a w drugiej kwiaty i zapomniałam się złapać TŻ pod ręke ![]() W czasie przysięgi strasznie mi głos drżał ale jakoś przeszło ![]() Po wyjściu z kościoła szybko do samochodu bo padało i na sale tam życzenia, toast,obiad i pierwszy taniec nie ćwiczyliśmy wcześniej a że w PIĄTEK zmieniliśmy orkiestrę jak pisałam kiedyś więc po obiedzie wybraliśmy piosenkę do której tańczyliśmy. Już na drugim tańcu tańczyło bardzo dużo par z nami co było dla mnie ogromnym zaskoczeniem ![]() ![]() Późnej pojechaliśmy na plener ale dość krótki bo padało i szczerze to ja chciałam szybko wracać na salę ![]() Takaya te skrzypce wisiały na żyłce i nie spadłyby bo były bardzo dobrze przymocowane, miały wisieć nad naszym stołem ale tam nie było jak ich przyczepić i tam dekoratorka mówiła że mogły by spaść. |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A czujecie jakąs różnicę? Bo u nas w zasadzie nic się nie zmieniło
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
monicca super relacja
![]()
#17 |
Raczkowanie
|
No to teraz czas na moją relację
![]() PIĄTEK RANO Obudziłam się o 5.00 rano, jakoś nie mogłam spać, chociaż nie wiem dlaczego, bo stresu nie czułam. Spojrzałam za okno i się przeraziłam - bo było pochmurnie i wiał wiatr ![]() ![]() Więc na 10.00 szłam do fryzjera, fryzura była wybrana więc nic nie było zaskoczeniem. Na 11.30 makijaż. Chwilę po 12.00 byłam w domu i kręciłam się to tu, to tam bo nie miałam co ze sobą zrobić ![]() Ok. 13.30 zabrałyśmy się za ubieranie i po jakichś 20 minutach byłam już zwarta i gotowa ![]() BŁOGOSŁAWIEŃSTWO ITP. TŻ z rodzicami przyjechał jakoś ok. 14.40. Z racji, że 3 tygodnie wcześniej miał wypadek i był połamany to nagrywaliśmy Jego wejście do mnie z motywem odrzucania kul itp. czyli trochę na wesoło. Ok. 15.30 zeszliśmy na dół i pojechaliśmy do Kościoła. W Kościele trzęsły mi się nogi tylko przy wchodzeniu z tatą do Kościoła, bo M. stał przy ołtarzu. Msza piękna, oprawa piękna (śpiewał nam chór, był organista i grali na flecie) więc tylko się wzruszać ![]() ![]() ![]() ![]() WESELE Pierwszy taniec był, mimo, że w zasadzie chodzony, ale daliśmy radę. Wesele nie było standardowe, bo Pan Młody nie tańczył normalnie (w zasadzie zatańczył tylko 3 razy ze mną), ale goście byli wspaniali i bardzo wyrozumiali. Wiedzieli, że jest po wypadku itp i wszyscy otoczyli go opieką i nawet też wciągali go w różne zabawy itp. Podsumowując Mimo, że nasze wesele było zupełnie inne niż wszystkie, nie było klasyczne itp. to jestem bardzo szczęśliwa, bo wszystko pięknie się udało ![]() ![]() Została nam jeszcze typowa sesja do zrobienia, ale to dopiero jak M. wyzdrowieje ![]() ![]() Pozdrawiam Was Kochane Żoneczki! ![]()
#18 |
Zakorzenienie
|
U nas też ZERO zmian, no poza noszeniem obrączek
![]() ![]() Ewka ja wciąż wspominam minę TZta i ten tekst 'Zostaw pana" ![]() Pantofelek to ja już podsyłam maila po zdjęcia! Relacja podlinkowana ![]() Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-05-29 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Jestem i ja
![]() wróciliśmy z podróży i jutro obiecuję opowiedzieć wszystko co i jak ![]()
#20 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry ZONY !
![]() Postaram się wieczorem napisac dla was relacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Haniula, Magsik to czekamy na relację
![]() Jej a my w środę wreszcie mamy sesję plenerową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Cze laseczki
![]() Było cudnie chociaż pogoda nam się nie udała. Jak się obrobię z pracą to Wam napiszę co się wydarzyło Na początek to tylko tyle że jak mnie mój mąż zobaczył to mu szczena z wrażenia opadła ![]()
#23 |
Zakorzenienie
|
Kuleczka super
![]() ![]() Już myślałam,że sama tu siedzę bo jakoś nie wiem czy ogólnie nie będą się dziewczyny pojawiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem w co mam ręce teraz włożyć w pracy
Wiecie co się stało zamówiłam te lampiony do puszczenia 48 szt. a przysłali mi 14 szt i się skapłam dopiero jak mieliśmy je puszczać, napisałam reklamacje żeby mi kasę zwrócili a oni się pytają czy dosłać a ja tak po fakcie już.
#25 |
Zakorzenienie
|
Kuleczka kurcze tez chciałam puszczać lampiony, ale w środku miasta to by nie wypaliło. Szkoda,ze wcześniej nie pomyślałam to u znajomych w sobotę byśmy pościli! teraz to już a późno pewnie do piątku mi nie przyślą.
Tez nieźli są! Chcą zarabiać na tych co to machną ręką. ja się wkurzyłam jak krawat na allegro kupowałam bo cały krawat trzymał się na 6ciu szwach i to ręcznych! |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ja dalej nie wierzę że jestem żoną. Jakoś mi szybko przeleciał ten czas ślubu i wesela
#27 |
Zakorzenienie
|
Mi wesele tak mignęło,że czuje się jakbym w jakąś dziurę czasową wpadła! 8godzin a zleciało mi tak szybko (za szybko!)
Ja nie spodziewałam się czegoś specjalnego w byciu mężatką i to,ż eu nas nic się nie zmieniło nie jest dla mnie zaskoczeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Spóźniłam się
![]() ![]() ![]()
#29 |
Zakorzenienie
|
Zaczęłam pisać relacje i mi się komp wyłączył grrr
#30 |
Zakorzenienie
|
Pantofelku PRZEPIĘKNIE WYGLĄDAŁAŚ! jakie ty masz piękne włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.