|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX
dzięki za gazetki
widzę, że brzoskwinie w puszce są w normalnej cenie więc żadna promocja ![]() no i osłony na kontakt ostatnio kupowałam w normalnym sklepie za 6zł a w Biedro będą za 10zł,też mi promocje raczej nie znajdziesz zdjęć bo chyba żadna z dziewczyn nie kupiła tej torby, na żywo okazały się strasznymi szmatami |
|
|
|
#482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jestem z nich bardzo zadowolona, wygodne są, nie odparzają w upały, nie obcierają jak wszystkie inne, ani nic takiego... Też chciałabym zapolować na tegoroczne, oby były tak samo fajne ![]() No i podobają mi się też te torby z nowej gazetki, ciekawe, jakie będą na żywo, oby nie takie szmaty jak któraś z Was wspomniała
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;27152313]Wg mnie Top Chipsy są nawet lepsze od Laysów. Nie mówię tu tylko o cenie, bo to wiadomo, ale jak dla mnie Lays są zbyt twarde, niby kruche i chrupiące, ale za twarde. A Top Chips są genialne, te limitki o smaku grzybków marynowanych były przepyszne
[/QUOTE]Nam te chipsy nie smakowały bardzo, nie zjedliśmy całej paczki. Dobre są o smaku bekonu, szynki wędzonej. |
|
|
|
#484 |
|
BAN stały
|
TŻ dziś pił cappucino - nawet mu smakowało, ale wypił wszystko na 2 łyki, więc wątpię, aby serio poczuł smak
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;27152313]Wg mnie Top Chipsy są nawet lepsze od Laysów. Nie mówię tu tylko o cenie, bo to wiadomo, ale jak dla mnie Lays są zbyt twarde, niby kruche i chrupiące, ale za twarde. A Top Chips są genialne, te limitki o smaku grzybków marynowanych były przepyszne [/QUOTE]Oj nie... marynowane grzybki były zdecydowanie niesmaczne Tak jak kiedyś crunchipsy o smaku piwa... Tragedia!Polowałam dziś na serki Cremessi -> brak Za to w końcu był mój czekoladowo-orzechowy mleczny start Wzięłam kilka paczek od razu
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#486 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#487 | ||
|
Konto usunięte
|
Nie ma sprawy, to odezwij się na PW
Mogę je kupić jutro do południa, bo potem wyjeżdżam do Poznania, a nie wiem czy tam są, a tu w Wol. są na pewno ![]() Swoją drogą nie wiem co Wy widzicie w tych My Treasure, ja je wącham wącham i ledwo co czuję... Wild są wg mnie lepsze... Cytat:
Cytat:
Mi znowuż nie smakują chipsy bekonowe czy o smaku wędzonej szynki ![]() A jak już jesteśmy przy chipsach - dziś chciałam kupić Tip Chipsy ser cebulka i nie było, z tych zwykłych cienkich były tylko solone i bekonowe właśnie, o dziwo nie było paprykowych ani ser-cebulka, były same grubokrojone i Lays'y Dziwne, przecież tych chipsów zawsze były całe stosy!Kupiłam dziś ten napój dietetyczny bananowy - mniam! Aż mnie korci, żeby zrobić z niego drinka z wódką
|
||
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle to popsikałam się ostatnio My Treasure i pobolewala mnie głowa na początku i zapach mi się nie podobał już tak bardzo |
|
|
|
|
#489 |
|
Wtajemniczenie
|
Haha ciekawy wątek, mi z biedronki smakuja bardzo te malutki kiełbaski
Malutki opakowanie, chyba firma sokołów, drobiowo wieprzowe
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;27158216]No widzicie, są gusta i guściki
Mi znowuż nie smakują chipsy bekonowe czy o smaku wędzonej szynki [/QUOTE]To mamy podobny gust bo mi te grzybowe też smakowały szynkowe dla mnie też są ble.
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
w Carrefour arbuz jest troche tańszy - 1,99/kg,
|
#492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#495 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Grzybkom mówię zdecydowane nie! Ziemniaczki z koperkiem i kwaśnym mlekiem - Dzisiaj widziałam pianki jojo i żelki tej samej firmy - chyba ich nie było w żadnej ofercie? i pieluchy do pływania (ale tutaj to już wcale nie wiem, po prostu w innej B. do której chodzę zazwyczaj ich nie było _
Edytowane przez Ketamina Czas edycji: 2011-05-27 o 20:26 |
|
|
|
|
#497 |
|
Raczkowanie
|
Hej babeczki! Melduję się w nowym wątku.
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj w B. kupiłam
:-bułeczki pełnoziarniste dla dzieci -parówki morliny z indyka -żurawina -cappuccino czekoladowe - i ku mojemu wielkiemu zdziwieniu kupiłam serki homo Menu B ![]() I sporo innych rzeczy potrzebnych do domku ![]() Szukałam też tych serków na słodko na kanapki i napojów 4fit ale nie było .Aha i chciałam jeszcze miseczke na jedzonko dla maluszków( byłoby w sam raz na prezencik dla mojego podopiecznego), ale niebieską a zostały same różowe i z tąd moje pytanie czy któraś z was jeszcze gdzieś widziała we WROCŁAWIU te miseczki niebieskie??
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba będzie zobaczyć z bliska.. A czy opłacalne, to w sklepach typu ccc czy deichmann podobne są za ok 60zł, jakość podejrzewam, że podobna do tych biedronkowych. No a w firmowych sklepach to powyżej stówki..Ta kołdra w śmiesznej cenie..nie przypominacie sobie, czy były już podobne w zeszłym roku? ktoś kupił? negri Edytowane przez laisla Czas edycji: 2011-05-27 o 23:35 |
|
|
|
|
#500 | ||
|
BAN stały
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;27158216]Mi znowuż nie smakują chipsy bekonowe czy o smaku wędzonej szynki
[/QUOTE]Bekonowe też są średnie, a szynka jak szynka, trochę jak limitka z Laysów.Cytat:
W temacie chipsów - kupiłam nowe Crunchipsy chili-limonka (są jeszcze ostro-paprykowe, obie nowości, ale nie z Biedronki). Jeszcze nie próbowałam, ale zastanawiam się czy zostawić na imprezę czy samemu skonsumować ![]() Cytat:
No Cremessi niestety nie widziałam, a naprawdę chętnie kupiłabym jakiś słodki tudzież oryginalny smak - wszelkie szczypiorki, czosnki i papryki mi się mocno przejadły. |
||
|
|
|
#501 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za gazetki
P.S. To chyba Ty pytałaś, bo już nie pamiętam . Byłam w tej wielkiej B., gdzie miały być te kosmetyki z mojej Biedronki, ale powiedzieli, że akurat tych perfum nie dostali . Te wyprzedaże są tylko wtedy, gdy zamykają przed jakimś remontem itp.Myślę, że te torby nie będą rewelacyjne, bo chyba widziałam je w tamtym roku i skoro ich nie kupiłam to pewnie nie będą mi się podobać i w tym roku, ale kto wie - Kobieta zmienną jest ![]() Tylko jednak szkoda, że nie mają podszewki żadnej i usztywnienia na spodzie, bo gdyby były, to napisaliby o tym przy zdjęciu Wzory przyznam, że są interesujące przy obecnej modzie na kwiatki ![]() Interesuje mnie ta kołdra letnia w tej cenie, ale czy można ją prać w pralce, to już mnie trochę zastanawia, czy nie wyciągnę z tej pralki jednego wielkiego kołduna zamiast kołdry. Hmm prałyście kiedykolwiek takie kołdry w pralce?? Bo ja nie i nie wiem, czy warto wydać nawet te 15zł na nią ![]() Najbardziej spodobały mi się te obrusy z bieżnikami, ale ciekawa jestem jak będą prezentować się w rzeczywistości i czy kolorystyka mi podpasuje, bo mogłyby okazać się niezłym zakupem dla mnie i może na jakiś prezent dla mamy lub siostry czy teściowej na przyszłość. Warto mieć coś takiego właśnie przygotowanego na wszelki wypadek na prezent, bo potem jak chcę coś kupić na prezent to albo przepłacam albo kupię coś na szybko i żałuję że kupiłam komuś prezent taki "przymuszony" ![]() Jeszcze mam pytanko odnośnie tych klapeczków w cenie 12 zł z gazetki wakacyjnej, czy one może są na takiej jakby piankowej podeszwie?? Czy to gumowe podeszwy?? Bo lubię chodzić w takich japoneczkach, ale jeśli to piankowe podeszwy, to raczej tylko na plażę lub na basen ![]() Ale wzory na zdjęciach ciekawie się prezentują, więc może i tak się skuszę Jednak dajcie mi wcześniej znać, jeśli już któraś kupowała je Cytat:
Od kiedy one są i do kiedy?? Na stałe czy limitowanki?? To są te oryginalne JOJO (biało-różowe) czy jakieś biedronkowe pianki?? Po ile wogóle są?? Z góry dziękuję za odp. |
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#503 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I chyba byłam pierwszą kupującą, bo panie miały problem z nabiciem 1,89 kosztująCytat:
![]() Serki z menu b też mi smakują ale oczywiście u mnie nie ma
|
||
|
|
|
#504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja piorę kołdry w pralce i są ok (oczywiście te sztuczne a nie puchowe )
|
|
|
|
|
#505 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki za pamięćMoże gdzieś w jakieś wwskiej B w końcu się znajdą? zobaczymy Byłam już dzisiaj na zakupach i aż się zszokowałam, gdy zobaczyłam prostownicę, tą z gazetki za 30 zł. Byłam pewna, że już nigdy jej nie zobaczę Czy w waszych biedronkach są te jogurty wiśniowe z czekoladą? ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() Gdy wyschły (kilka dni ), wytrzepałam porządnie i są jak nowe
|
|
|
#506 |
|
Zadomowienie
|
z tego co się orientuję (kiedyś była na ten temat spora dyskusja na wątku) to tych chipsów nie ma w sprzedaży od dłuuuugiego czasu...
|
#507 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zamykanie b czy remonty nie maja nic wspolnego z wyprzedaza, tylko nad stan produktow ktore sie nie sprzedaly.
|
|
|
#508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jak je prałaś?? Wrzucałaś jakąś kulkę do pralki czy nic?? Ja kiedys spaprałam kurtkę puchową i więcej nie próbowałam prać puchu
|
|
|
|
|
#509 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#510 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.

I jestem z nich bardzo zadowolona, wygodne są, nie odparzają w upały, nie obcierają jak wszystkie inne, ani nic takiego... 
[/QUOTE]
Za to w końcu był mój czekoladowo-orzechowy mleczny start
Dziwne, przecież tych chipsów zawsze były całe stosy!

). Czy w biedronkowych nie miałyście problemów z tym zapięciem? Wygląda solidnie?
. Byłam w tej wielkiej B., gdzie miały być te kosmetyki z mojej Biedronki, ale powiedzieli, że akurat tych perfum nie dostali
. Te wyprzedaże są tylko wtedy, gdy zamykają przed jakimś remontem itp.