|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
dzien dobry
![]() no pogoda średnia ale dla mnie to żadna różnica bo będę w pracy od 12 do 20 czyli cały dzień mam z głowy;/ |
|
|
|
#2492 |
|
Zadomowienie
|
A ja będę kończyć magisterkę. I o dziwo... Przez te ostatnie dni kiedy tak świeciło słońce głowa mnie strasznie bolała a dziś jest o niebo lepiej...
|
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
To o której się umawiamy i gdzie w sprawie dzisiejszego spotkania?. Pewnie nic z tego nie wyjdzie...
|
|
|
|
#2494 |
|
Zadomowienie
|
Mnie jednak nie będzie. Mam bojowe zadanie skończyć wreszcie to moje "dzieło życia"...
|
|
|
|
#2495 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wszystko jest beznadziejne, ale to było do przewidzenia
![]() A kto jest pewny, że będzie? Bo na razie olewkę widzę.
|
|
#2496 |
|
Zadomowienie
|
Hej, wróciłam i nawet już wstałam
![]() Ale jestem w kropce. Kumpel dał mi też bilety na dziś. Pięć ![]() Generalnie to jeden taki bilet kosztuje 70zł, więc to duży prezent i żal nie skorzystać. Tym bardziej, że wymyśliłam sobie, że gdyby dostał jeszcze te dwa dodatkowe dla mnie to pojechałabym z Kubą, jego rodzicami i moją mamą (mój tata obecnie pływa na Morzu Śródziemnym, więc odpada) i wreszcie by się tak oficjalnie poznali (dotąd znają się tylko jak jedno podawało coś drugiemu do zabrania nam). No ale mecz jest w Łodzi o 17:30, będzie trwał minimum do 19 a Eska Music Awards zaczyna się o 21 w Katowicach. Tzn zaczyna się później, ale ja mam być fotografem na imprezie zamkniętej, czyli tej z której Gwiazdki przenoszą się do klubu i tam ludzie wpuszczani są do 21. Potem zamykają wszystko dla względów bezpieczeństwa. Więc jeśli pojadę na mecz to chyba na tę imprezę już nie zdążę Nie wiem co robić Bo w końcu nie zawsze człowiek ma możliwość podejrzenia osób publicznych na tak małej powierzchni. Jestem ciekawa zwłaszcza Wojewódzkiego, Dody i Sonii Bohosiewicz I pewnie druga okazja się w życiu nie powtórzy.Ale z drugiej strony to kim oni są, ja uwielbiam siatkówkę i pewnie pojadę na mecz, mimo, że to pewnie ze 20sty reprezentacyjny, który oglądam na żywo. Rok temu nawet pojechałam za nimi do Włoch na Mistrzostwa Świata i spałam w samochodzie przez 2 tyg, żeby oszczędzić $ na bilety ![]() Musiałam się wyżalić.
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-28 o 10:46 |
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Granatowo, masz nie lada problem, ale ja bym chyba wybrała imprezę, bo siatkarzy widziałaś już tyle razy
A uczestnictwo w imprezie tego pokroju nie zdarza się często
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2011-05-28 o 10:59 |
|
|
|
#2498 |
|
Copyraptor
|
Granatowo, podziwiam Twoją pasję
![]() Ale też bym wybrała imprezę
|
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
tez się tak interesowałam siatkówką... ale to było w czasach gdy trenowałam
później straciłam serce do tego z pewnych powodów i stałam się zwykłym kibicem przed-telewizyjnym
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zrobiłam byka
Mam egzamin o 15:00, trzymajcie kciuki!
|
#2501 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2502 |
|
Nie depcze krokusów
|
Granatowo - na imprezę wybierasz się w celach zarobkowych? Musisz tam być? Jak nie i nie, to wybrałabym mecz
![]() Cholera - jakie szkolenie prowadzisz, bo mi umknęło?
|
|
#2503 |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę imprezę?
![]() Kumpel jeszcze powiedział, że dostanę bilety na dwa mecze w Katowicach pod koniec czerwca. Kuby rodzice mają dać odpowiedź czy zdążą, bo teściowa jest dziś w pracy. Ale 200km nie przejechalibyśmy w 2 godziny, nie ma szans na takich drogach i przy takiej pogodzie Z szukaniem pracy podobno jest tak samo ![]() A Bartman miał wczoraj malinkę na szyi I ciekawe kto mu ją zrobił jak od 3 tygodni jest na zgrupowaniu. Potwierdza się teoria, że jest gejem trust, połamania pióra! Cholerko, a Ciebie tylko spokój może uratować, więc wdech-wydech, wdech-wydech Malla, nie w celach zarobkowych. Po prostu mój tata jest współwłaścicielem studia fotograficznego w Katowicach, które ostatnio podpisało umowę z nowo otwartym klubem jakimś takim bardziej eleganckim. I los tak chciał, że akurat w tym klubie będzie afterparty, na którym studio będzie robić zdjęcia. Więc czy będę czy nie będę to nic się nie dzieje, bo ja z aparatem na piersi mam tak tylko dla picu chodzić
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-28 o 11:27 |
|
|
|
#2504 |
|
Zadomowienie
|
Granatowo jestem takiego zdania jak Malla. Szczególnie "znając" nasze polskie gwiazdki...
|
|
|
|
#2505 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2506 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
gwiazdki jak gwiazdki, pod koniec dnia kupę robią tak samo jak zwykli ludzie.
|
||
|
|
|
#2507 |
|
Zadomowienie
|
No przecież napisałam w króliczych uszach...
No nie wiem... Ale ja bym się po nich zbyt wiele dobrego nie spodziewała. Oględnie mówiąc...
|
|
|
|
#2508 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Nie wiem, nie jadłam. Cytat:
![]() Cytat:
Ups przypomniało mi się, że nie wzięłam wczoraj od Shir karty Pisz proszę takie rzeczy w klubie, bo to łatwo ominąć. Nie ma rozliczenia? Ile za przesyłkę? Widziałaś, że zmieniłam rozmiar majtek? Czy za późno już? |
|||
|
|
|
#2509 |
|
Copyraptor
|
Ineso, dobrze, że cytujesz, bo ja w ogóle nie zauważyłam...w wątku klubowym takie rzeczy pisać, po to jest~! tyle jest zamówień, że ja kompletnie ignoruję takie niedookreślone hasła ![]() Amen, co z przesyłką? |
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Pozno wczoraj konczylam zestawienie, TZ przyjechal, umknela mi ta przesylka
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2511 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja jestem wybredna - chcę kolorową, ale w specyficznych kolorach, i nie w takie róże bo nie do wszystkiego pasuje. miałam w takie pionowe materiałowe pasy, jakieś żółte, różowe, niebieskie ale już jest brudna i starta ![]() a ja miło spędziłam swój przedsesyjny "urlop", pooddychałam świeżym powietrzem no to po obiedzie się trzeba będzie za naukę wziąć
|
|
#2512 |
|
Copyraptor
|
Lecę na to szkolenie
kurde, nie znoszę tego, jak stresują mnie wystąpienia publiczne. Stary człowiek a głupi.
|
|
|
|
#2513 |
|
Pani Buka
|
to chyba normalne
mnie stresują różne głupie rzeczy ale dopóki podczas samego wystąpienia sobie radzisz, to jest dobrze! powodzenia
|
#2514 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Przedsesyjny urlop
![]() Nie rozumiem dlaczego musze mieć jednocześnie i kolokwium obejmujące praktykę+ teorie z całego roku a potem egzamin dodatkowo, ale u mnie w szkole wielu rzeczy nie rozumiem ![]() Za to obiecałam sobie herbatniki w czekoladzie i Notting Hill wieczorem
|
#2515 |
|
Zadomowienie
|
To mnie będzie towarzyszyło w pisaniu. Ja zrobiłam pranie... A teraz biorę się za opisywanie indeksów reaktywności. Jak je opiszę to się pochwalę...
|
|
|
|
#2516 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ze caly dzien swiata nie widzisz...ja tak lubie patrzec przez okno![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2517 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Postanowiłam rano zamknąć swoją pracę licencjacką. Okazło się to trudniejsze niż sądziłam :< Nie chciało mi stron numerować, numerowało do połowy i tyle... 3h spędziłam nad dochodzeniem do tego co nie tak, ale ogarnęłam wreszcie. Jeszcze tylko formatowanie spisu treści
![]() Wczoraj miałam szkolenie w pracy, wygląda na to, że mnie przyjęli, jeszcze umowy nie mam, ale pierwszą zmianę już mam ustaloną. Nockę z poniedziałku na wtorek A raniutko prosto na zajęcia
|
|
|
|
#2518 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy ma ktoras w okolicy sklep Pepco?
![]() Zachorowalam na sukienke http://i.pinger.pl/pgr386/3b2d957300...rzoskwinka.jpg |
|
|
|
#2519 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() sabbra ma. |
|
|
|
|
#2520 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciiiicho
jakbym miala w niej swiecic tylkiem to stanie sie tunika ![]() Sabbra moglabys zobaczyc czy nie ma 'tego czegos' w pepco?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.

Bo w końcu nie zawsze człowiek ma możliwość podejrzenia osób publicznych na tak małej powierzchni. Jestem ciekawa zwłaszcza Wojewódzkiego, Dody i Sonii Bohosiewicz
I pewnie druga okazja się w życiu nie powtórzy.

tyle jest zamówień, że ja kompletnie ignoruję takie niedookreślone hasła 

kurde, nie znoszę tego, jak stresują mnie wystąpienia publiczne. Stary człowiek a głupi.