|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Część X, jubileuszowa :D
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- ja to mam dziwna stopę czasami 37,38,39 a zdarza się że wejdzie mi w mamy 36 biorę ze sobą balerinki bo pewnie na rowerze będę jeździła też
|
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc blondaski
![]() uffff nadrobilam te 10 stron ![]() A ja siedze w pracy, pomalowałam sobie pazurki i schna sobie ![]() Co do alko % to uwielbiam wódke z lemonem Kiedys pilismy z Tz czesciej. Teraz to winko wieczorem ale tylko białe bo czerwone juz fujjjj. Albo piwko ale tylko latem jak jest sa takie ciepłe wieczory. Uwielbiam siedziec na tarasie i saczyc piwko z soczkiem. Agatko Świetne te buciki Choć nie dla mnie bo za wysokie ale sa super Czeko I jak dzis? lepiej Ci. Biedna :głasiu:Snow I jak tam po baletach? ![]() Ryjek cały? Ja tez uwielbiam tak z tz swietować lub wypic sobie % ![]() Lady Daj no fotki włosków no
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Cytat:
![]() chciałabym zobaczyc siebie w zielonych oczkach ![]() No bez sensu, jak mam płacic tyle kasy a efekt po roku ma zniknac to dziękuje bardzo a co do tłuszczu, to nie wiem dokładnie jak to jest, ale chyba też się wchłania..
|
|
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
Ale Ci fajnie. Jedziesz na wies ![]() Ja w prawdzie na wsi nie mieszkam ale w malym miasteczku w pl. I jak tam jade to tak odpoczne i zrelaksuje sie. Jeszcze 3tyg i lece To kochana super zabawy i udanego wypadu
|
#2676 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedź, którą najwyraźniej muszę sobie sama udzielić... widzę, że ciężko jest się wkupić do waszej jakże interesującej konwersacji...
|
|
|
|
#2677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2678 |
|
Przyczajenie
|
infatuated postaram się coś wymyślić i prześlę zdjęcie w ciągu godzinki, dziękuję że chociaż Ty odpisałaś
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
zazdroszczę
![]() ![]() ja bym chciała zobaczyć siebie w brązowych ![]() Cytat:
jak jest się leniem i się nie chce to nie ma co się dziwić, że nie odpisujemy, bo wałkujemy takie tematy setki razy, a podstawą jest zdjęcie, zawsze o tym piszemy, że bez zdjęcia ani rusz i się nie fochuj
|
|
|
|
|
#2681 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej blondasy
dziękuję Wam, wczoraj wieczór się udał ojjj udał ![]() teraz zdycham ale nie ma bata zaraz idę się farbować a później po zakupy spożywcze bo lodówka świeci pustkami ![]() ![]() dziękuję ![]() Cytat:
co to będzie jak teraz się opalisz jeszcze trochę w wakacje? ale wyglądasz ogólnie bardzo ładnie ![]() Cytat:
![]() tylko tyle że zrobione tzn opalone i z kilogramami tapety ![]() Cytat:
Cytat:
![]() fajne zakupy miałaś ![]() ![]() Cytat:
ryjek cały, nóżki tylko bolą i gardło, ledwo mówię aaaale za to właśnie wcinam pyszną jajecznicę zrobioną przez Tż i jeszcze mam obiecany na dziś deser w Wedlu ![]() ![]() Lady i jak włoski?
|
|
#2682 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Yatamanka pytalas mnie o Macrolane i tłuszcz. Przy Macrolane daje się max.100-200 ml na pierś. Bez usypiania, leżysz na fotelu i juz. Efekt jest naturalny, ale kształtu nie zmienisz-powiększysz-owszem, ale jak chcesz jakoś ukształtować to może być ciezko. Chociaż da się niby wypełnić przy samym srodku, ale objetosciowo moze byc krzywo. I Macrolane sie wchłania po 1-2 latach, mogą powstawać grudki wyczuwalne pod palcami. Tłuszcz tak samo jak Macrolane, naturalnie powieksza, tez sie wchłania, tez mogą być nierówności, grudki. |
|||
|
|
|
#2683 |
|
Przyczajenie
|
infatuated za 5 minutek prześlę zdjęcia
a może daj swój mail? boję się troszkę tutaj wysyłać mimo że zamarzę buźkę
|
|
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotki jak wrócę ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
farbuj i foto ![]() ja wrzucę jak wrócę ![]() a moje włoski to tak na początku był haos ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- jadę miłego dnia kochane
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wstałam
Spałam ponad 12 h ![]() Koszmarnie sie czuje, katar mi lekko przeszedł ale jestem tak masakrycznie słaba że boje sie wstać z łóżka Boli mnie głowa i zawroty mam. A jeszcze jestem głodna a nikogo nie ma w domu wiec musze wstac tak czy siak ![]() Tak czytalam coscie pisały o tych cyckach Muchy, i powiem wam ze mogłaby miec niewiadomo jakie a i tak przełączam kanał jak ja widze
|
|
|
|
#2688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamarz buzke i wrzuc tutaj, czego masz się bac? ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() to smacznego tą jajecznicą TZ już nam robiłaś kiedyś smaka, ojj pamietam ![]() ja w Wedlu nigdy się nie mogę zdecydować jaką czekoladę mam wziąć ![]() ale ostatnio piłam piernikową i była przepyszna
|
||
|
|
|
#2689 |
|
Przyczajenie
|
jak mam wrzucić tutaj te zdjęcia??
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak czasem oglądam Prosto w serce to mnie trafia za każdym razem kiedy ona jest w kadrze ![]() za to Socha..ją mogłabym ogladac non stop ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- przy odpowiedzi masz opcje "zaawansowane(dodawan ie fotek) i potem klikasz w taki spinacz(załącznik) i juuuż
|
|
|
|
|
#2691 |
|
Przyczajenie
|
Edytowane przez BarbieNiunia Czas edycji: 2011-05-28 o 12:52 |
|
|
|
#2692 |
|
Przyczajenie
|
![]()
Edytowane przez BarbieNiunia Czas edycji: 2011-05-28 o 12:51 |
|
|
|
#2693 |
|
Przyczajenie
|
wiem wiem strasznie to wygląda ;(
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2694 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam kiedyś w naturze różne przyklejasy do butów, żeby się odciski nie robiły ale.. zapiętki.. myślałam, że to jakieś skarpetki ala rajstopy Też prawie nie spałam.. beznadziejnie się czuję.. nie wiem co jest granę.. czy to stres czy ch.. wie co Cytat:
Czemu tak?Cytat:
Owszem zamiana była ale niewielka..No bez sensu, bez sensu płaci się tyle kasy co za implanty a po "chwili" już efektu nie ma ![]() Cytat:
Tak jak napisała Kitka.. takich osób jak Ty, że przychodzą nie zerkną do pierwszych części tylko szukają na gotowe, a potem znikają nawet bez dziękuję jest pełno.. Podstawa to zdjęcie.. i nie martw się buzią - jak zamażesz to spokojnie wrzucaj Ja też mam jakiś uraz do lakierowanych butów - omijam je ![]() Super, że się dobrze bawiłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Do dupy taka robota szczególnie, że metoda może i naturalniejsza ale ja jednak bałabym się tego pobierania tłuszczu bo to nie raz po odsysaniu nierówne nogi potem są jak z horrorów, dziury w brzuchu (w sensie dołki)..ble.. tego bym się bała bardziej niż operacji biustu ![]() A no i przy okazji: http://forum.szafa.pl/48/2669438/pow...ie-biustu.html Jak czytam komentarze typu - "wystarczy dobrze dobrać stanik" (ale taka osoba nie pomyśli, że jak się zdejmie stanik to puf czar pryska..), albo "kup sobie push up", albo "zaakceptuj siebie" lub, że to "próżna chęć emanowania bardzo płytkim sexualizmem" to po prostu mi wszystko opada.. albo pisza to osoby które mają spory biust i nie mają pojęcia o temacie.. albo mają zero empatii.. Aha i to jeszcze ![]() http://kwejk.pl/obrazek/7962/kwejk.html ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- I ja się pytam.. co z nimi jest nie tak? Jasny blond - wygladający w miarę równo.. co Ty chcesz poprawiać? Zacznij teraz o nie dbać, żeby Ci sie nie kruszyły i nawilżyły.. |
|||||
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Yatamanka
no niestety tak jest, rozne są opinie, ale trzeba kierować sie tym co sie samemu chce, ew.najbliżsi, a nie są piszą anonimowi ludzie w internecie. |
|
|
|
#2696 |
|
Przyczajenie
|
Nie rozumiem dlaczego jesteście co niektóre tak niemiłe w stosunku do mnie. Ja wiem że należy przesłać zdjęcia bo z opisu to nie każda może zrozumieć kto jakie ma włosy. Czekałam na początku na odpowiedź, a potem chciałam wysłać zdjęcia co właśnie uczyniłam. Nie będę rozsyłała moich zdjęć od tak, infatuated odpisała więc wysłałam.
![]() |
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
yyy??
przecież Ty już masz niemal białawe włoski..od połowy tylko jest lekko cieplej nie, przyjrzałam sie jeszcze raz i masz w miare równomierny kolorek..a jaki kolor Ty chcesz osiągnąc?? Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-05-28 o 11:49 |
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A włosy masz mega jasne, jasniejsze ode mnie, wystarczy je ochłodzić i tyle, chyba ze chcesz ciepły kolor. I porządnie je odżywiaj. |
|
|
|
|
#2700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam iść do kuchni zrobić sobie jeść i herbaty.. ale autentycznie.. wstawałam i po sekundzie już ciemności egipskie pzred oczami.. szłam do kuchni 5 min.. a herbate zalewałam drugie tyle bo nie byłam w stanie na tyle długo ustać żeby od kuchenki dojść do dzbanka a tamta wydzwaniała na telefon a telefon w pokoju.. ze dwa dni tak miałam.. na szczęście takie hardkory zdarzają się bardzo rzadko - daj sobie chwilkę.. nie dawno wstałaś poleż jeszcze troszkę może Ci się poprawi i zorbisz sobie cos papu Baw się dobrze ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

lepiej Ci. Biedna :głasiu:

Boli mnie głowa i zawroty mam. A jeszcze jestem głodna a nikogo nie ma w domu wiec musze wstac tak czy siak