|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
Cytat:
Bry... Wróciłam z pracy jakiś czas temu. Przyjechała do nas siostra TŻ. Jutro mam wolne
|
||
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
no cale szczescie bo facet najpierw zwalnial i tam dodatkowo sa tez progi do zwalniania ale zwalnia kiwa do mnie ze mam przejsc i przyspieszyl ale mowie wam jakiego stracha mialam super ciuchy dodaja zaraz przeczytam poprzednie 2 strony wogole w szoku jestem bo pierwszy raz od nastu lat kupilam biale adidasy heh reeboki easy tony normalnie sa po jakies 115-130euro ale byly po 63 i jeszcze chlopak dal mi 10% upustu wiec zaplacilam 56 |
|
|
|
#933 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co dolega mamie że w szpitalu? Dodaja, to już lepiej wyłącz już to allegro a mnie się podoba spódnica, sandały i bransoletka![]() a tak apropos pisałam Ci o tym numerowaniu stron, udało się? Cytat:
![]() to się pochwal za jakiś czas rezultatami
|
||
|
|
|
#934 |
|
kobieta za ladą
|
doczytałam
irenkaaa co z mamą
|
#935 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wogole marzy mi sie taka lodowka ale jak bedziemy sami wynajmowac albo we wlasnym domu ( o ile sie kiedys doczekamy ) tu mamy tez duza ale nasz jedna polka , jedna szufladka i jedna polka w zamrazalniku .. no i polowa przegrodek na drzwiczkach super spotkanko sie szykuje kolejne moj tez okolo 1 a nawet czasem 1:30 musze to zmienic Cytat:
juz sobie wyobrazam Anastazje jak tlucze ochroniarza Cytat:
Cytat:
generalnie zabrali ja na tlenie (astma + serce ) w nocy w sobote i trzymali do wczoraj ( wczoraj jak dzwonilam to jeszcze byla w szpitalu wiec chyba po poludniu jakos musiala wyjsc a za pozno z pracy wrocilam zeby dzwonic juz ) porobili mase badan mowi ze cala reka w bandarzach bo cala pokuta dopiero do niej dzwonilam z plucami sie problemy porobily bo lata temu miala wypadek i przebite porobily sie komplikacje z sercem bo juz po 2 zawalach wiec jakies pozostalosci sa babcia tez miala problemy z sercem mowil ze chca jej jeszcze tarczyce sprawdzac ale to na dniach co do butow to tak cos tam maja formowac takie mam bialy/czerw/srebrny jeszcze co do czarnych wlosow u facetow i to po 40 .. pamietam u mojego taty ta czern
Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-05-28 o 01:05 |
||||
|
|
|
#936 |
|
Zadomowienie
|
moje skarby śpią więc ja też już lecę do łózeczka
Dobranoc
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. wróćiliśmy z TŻ z Kung fu pandy. Podobało mi się, taki film na rozluźnienie.
![]() Później TŻ chciał mnie zabrać na kolacje, ale we wszystkich miejscach w których byliśmy to albo była impreza zamknięta, albo niespodziewanie było zamknięte. Skończyło się na pizzy. Ale kiedyś to sobie odbijemy. Anastazja będę się modliła za Twoja Mama. Nie trać nadziei, ona może zdziałać cuda. Ijaa sen świetny. Podejrzewam że znokautowałam przynajmniej jednego bodygarda ![]() Idę spać. Dobranoc kobietki
Bo szczęście jest tam, gdzie jesteś Ty... Jestem żonką ![]() Dwa szczęścia: Jaś - 08.11.2012 Hania - 06.11.2015 Edytowane przez kraven Czas edycji: 2011-05-28 o 00:09 |
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Wtałam
![]() Pogoda beznadziejna ![]() No, ale w sumie gdyby za oknem był upał ciężko byłoby siedzieć w szkole ![]() Wczoraj ostatecznie nasza suszarka się rozjechała Na obiad dziś pomidorówka (już gotowa) a jak wrócę to zrobię jeszcze jajka w sosie musztardowo - koperkowym, do tego młode ziemniaczki
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
dudi ale fajny prezent poślubny miałas
dodaja nie pokazuj Ty mi tu takich rzeczy ładnych aaaaleee takie jazzówki, jak pokazałaś karmelkowe, to ja mam nówki sztuki z metkami jeszcze -z lumpa. Skórzane Niedawno przyjaciółka mi wziela i czekają grzecznie na jesień Zaraz jade na skazanie
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj wybywam na cały dzień do znajomych. Będę wieczorem.
Miłego dnia życze
|
#941 | ||
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze jest do ustalenia
![]() Cytat:
Tż sam już prędzej tak robił i w moim dokumencie się nie dało, u Niego tak ![]() Cytat:
Dzień dobry
|
||
|
|
|
#942 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzymaj się! I nie poddawaj!Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Pamiętaj: wszystko Ci wolno - ale nie wszystko warto." Edytowane przez bordowa Czas edycji: 2011-05-28 o 08:36 |
|||
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() TŻ poszedł do pracy, a ja nie położyłam się już spać. Wczoraj zasnąć nie mogłam i chyba mi się to w końcu udało koło 2...I trochę niewyspana jestem ![]() Na obiadek dzisiaj o wyboru rosół bądź żurek. Wczoraj też przed pracą wysprzątałam 3/4 mieszkania (resztę zrobił TŻ bo ja nie zdążyłam) łącznie z przestawianiem mebli i sprzątaniem za nimi. Na dzisiejszy dzień w planach nauka, zajrzeć do babci, ogarnąć parę rzeczy w mieszkaniu a wieczorem wpadną do nas znajomi. Miłego dnia
|
|
|
|
#944 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Wstałam od 6 i sprzątam, bo rodzice przyjezdzają. Zostało tylko pomycie podłóg i ich poodkurzanie, ale to TZ zrobi jak wstanie, bo nie chce go budzic. Ijaa wczoraj zapomniałam napisać, że każda wersja Ciebie wydaje się idealną i nawet nie wiem,która bardziej. Poprostu Twoje oczy dopasowują się do każdego koloru włosów Ile ja bym dała za taką zmiane na jasne, ale mi po dekoloryzacji chyba wszystkie by wypadły.Haniula trzymam kciuki za egzaminy. Dodaja wszystko mi się podoba. Spódniczkę widziałam na dziewczynie na żywo i prezentuje się super, więc się nie zastanawiaj i bierz ![]() Irenka dobrze, że sie nic nie stało. Uważaj bardziej I proszę o kciuki w poniedziałek Może coś się odmieni w Naszym życiu, ale o tym już napiszę później, żeby nie zapeszać.Miłego weekendu dziewczyny
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż wydrukował mi już 3 kopie pracy i teraz tylko oprawić. Mam nadzieje, że wszystko tam jest dobrze. Poszło mnóstwo papieru i nerwów, ale już po ![]() Zmykam się uczyć, miłego dnia ![]() Hanka trzymam kciuki za egzaminy
|
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula- powodzenia
![]() Dodaja- wszystko mi się podoba Irenka- uważaj na siebie co do kruczoczarnych włosów u mężczyzn to mój tata miał takie i jak miał kilka siwych to super wyglądał witam ![]() ja miałam ciężką noc, co chwilę się budziłam i myślałam o mamci dzwoniłam do taty i jakoś się trzyma, o 11 będzie szedł do mamy bo on tylko może do niej wejść Tż kupił mi drożdżówkę z jogurtem na śniadanko i sobie zjadłam, teraz piję kawkę Tż jedzie o 10 na ryby do Niemiec a ja sobie chyba popracuję w tym czasie |
|
|
|
#947 |
|
Rozeznanie
|
Anastazja86 trzymaj się kochana
Dzień Dobry Zaległam z kawką i kanapką ![]() Wczoraj teściowa przyniosła mi kurek (sama zbierała) i zrobiłam pyszny sos ![]() Wieczorem robimy ognisko to pojem kiełbaski ![]() Byłam z tż kilka dni w Berlinie, uwielbiam te miasto
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej tam litwini jezdza ... osatnio jeden pijany wyszedl i sie z Irlandka klocil no wiecie co po pijaku do auta wsiadac tu akurat facet mi machal ze mam isc i juz od dluzszego kawalka drogi zwalnial i nagle gaz ale wyhamowal na szczescie i przepraszal . wszystko dobrze zyje i nic mi nie jest wiec ok. oj tak tez jak o tym pisalyscie pomyslalam o Twoim tacie |
|
|
|
|
#949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śniadanko zjedzone, dopijamy kawkę. Pogoda jakaś przymulona, więc pewnie cały dzień będzie podobny. Na rower raczej nie ma szans, bo deszcz twardo wisi w powietrzu. TŻ wieczorem wybywa, a ja mam wieczór dla siebie.
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() mielismy takie koszmarne zaliczenie z informatyki ze 90%osob nie zaliczyło. W tym ja ![]() Ale na jednym egzaminie sciagnełam, na kolejnym tez troche wiec moze sie uda. Przed nami jeszcze jedno zaliczenie z cwiczen z informatyki. Tez koszmarne. Przyszlismy z kolegami do biblioteki pocwiczyc, ale komputery na których jest program są zajęte ![]() I zamarzam, bo za słabo sie ubrałam
|
|
|
|
#951 |
|
Zadomowienie
|
Uff ale dzień
Mała wkońcu zasnęła więc mam trochę czasu dla siebie. TŻ dzwonił, że będzie pół godziny póżniej bo kumpel ma mu paliwo przywieżć. Będziemy się wozić Oprócz tego jutro na 8h idzie do pracy ale to 100 od razu do ręki więc jestem![]() Dzisiaj zaczynają się Dni Giżycka. Będzie wieczorem jakiś koncert a jutro od 13 będą gry, zabawy, występy itp także miło spędzimy czas. A w poniedziałek czeka mnie neurolog. Trochę się stresuje ale liczę na to, że jedne leki mi odłoży. Te drugie jeszcze dwa miesiące muszę brać ale to dla mojego dobra ![]() Lecę wstawie ziemniaczki. Dzisiaj na obiad młode ziemniaczki z koperkiem, mięsko i mizeria
|
#952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo już nie jesz codziennie frytek? Cytat:
![]() a o okresie nic mi nie mówcie bo mój jeszcze nie nadszedł i zaczynam się martwić Cytat:
i ja nna lato jestem za beżową![]() [QUOTE=marcia45;27164518] I proszę o kciuki w poniedziałek Może coś się odmieni w Naszym życiu, ale o tym już napiszę później, żeby nie zapeszać.![]() dzień dobry na uczelnie wczoraj dotarłam w 1,5h ![]() około 21 wróciliśmy i Tż zmywał ja sie położyłam i obudziłam się o 7.30 a zaplanowaliśmy sobie wspólną kąpiel i potem piwko i film a tu nic ale jakie było moje zaskoczenie gdy wsałam i poszlam do łazienki a tam porządek jak nigdy wszystko wymyte i ładnie poukładane tak samo kuchnia oj zaskoczył mnie mój kochany tża teraz siedze i pije koktail truskawkowy
|
|||
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już w domu
Zaraz zabieram się za sos do obiadu, muszę ogarnąć mieszkanie ![]() W planach mam romantyczny wieczór Dostałam od Mamy truskawki i arbuza
|
#954 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
ja dzisiaj byłam kupić prezent dla kolegi z pracy. normalnie 3 godziny spędziłam w empiku solenizant cały czas powtarza że chce się wziąść za ang więć teraz będzie miał okazję na dodatek w empiku jest promocja żelek (a on podobnie jak ja żelkojadem jest ) więc jest też coś na osłodę. w domu mam posprzątane, póżniej tylko przejadę mopem podłogi, muszę coś na obiad ugotować i myślę nad jakim czymś z ciastem francuskim bo mam w lodówce i mamna nie ochotę![]() Anastazja- modlę się za Twoją mamę ![]() haniula- szkoda tego zaliczenia, ale nie ma co się przejmować- poprawi się ![]() nadia- arbuzy ![]() ale wczoraj naprodukowałyście
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem senna. Nic mi się nie chce.
![]() Pranie wstawiłam, ogarniam trochę chatkę, ale nie idzie mi zupełnie. Na poprawę nastroju i rozkręcenie się wypsikałam się nowym nabytkiem - Touch of Pink (Kraven ) i jestem kobieca.
|
|
#956 |
|
Zadomowienie
|
mi też się nic nie chce i w ogóle już od kilku dni mam doła ooooooooooooogromniastego ;/ i co z tego że po mnie nie widać, w środku chce mi się wyć.
nawet na poprawę humoru chciałam kupić sobie coś ładnego, ale nawet przymierzać mi się ni chciało. eeh.
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Chwila wolnego Zawitałam do domu wreszcie Dziś pogoda nieciekawa, niby ciepło, ale jak zawieje wiatr to brrr Załapałam sie na obiad do rodziców a Tż u swoich Teraz zabieram się za pieczenie ciasta, a jutro imprezka u babci może potem posprzątam, zależy jak mi sie będzie chciało Zamówił mi Tz ostatnio odżywkę do paznokci z Nail Teka, ciekawe czy takie będą po niej mocne i piękne Udało mi się dziś wszystko w szkole załatwić, także jutro mam wolne pośpię sobie ciekawe jak tam kash i danaee ![]() ssnow
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem załamana
mialam 4 egzaminy dzis i moze zalicze jeden, reszta w plecy ![]() Normalnie najchetniej usiadłabym i plakała. Mało tego, tż zniszczył 2 miesieczna bluze reeboka , bo myslał ze to robocza Trudno, bedzie chodził jak łachudra jak nie szanuje. ja ubieram sie w lumpach i chodze w tych ubraniach po pare lat a on co
|
|
|
|
#959 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Witam
ja dziś w pracy byłam więc obiad serwował TŻ, potem Biedro, sprzątanko jak to zwykle w sobotę za oknem deszcz sobie jednostajnie pada..![]() Cytat:
a butki fajne, też by mi się przydały jakieś sportowe, ale jeszcze nie jestem ostatecznie zdecydowana na zakup ![]() Cytat:
, no ale najważniejsze, że masz już wydrukowane i już odetchnęłaś, pamiętam swojego stresa jak oddawałam pracę brr, dobrze, że już nigdy więcej![]() Cytat:
![]() Cytat:
oby tak dalej![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Czy u Was też jest tak parno i duszno??
Po obiedzie oczywiście zarządziliśmy drzemkę. Od razu mi lepiej. ![]() Właśnie odwiozłam TŻ na kumplowską posiadówkę przy meczy kogoś tam z kimś tam. W związku z powyższym, zaraz wybieram się na leżakowanie w wannie, później inne zabiegi upiększające i zasiadam na kanapie. ![]() Dzisiaj z pudle mój ULUBIONY film - Notting Hill więc (po raz 349 ) mam zamiar go obejrzeć w towarzystwie lodów Muffinkowych z polewą czekoladową.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

Boże dlaczego???

a mnie się podoba spódnica, sandały i bransoletka

oby tak dalej