Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-28, 07:48   #2071
vesna84
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

dzień dobry...!!!
oczywiście weekend to pogoda musiała się zepsuć...
to będzie leniwy dzień...chociaż idziemy wieczorem na imprezkę
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 08:52   #2072
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Dzień dobry

Jakoś dziś pogoda się zespóła. Ale może i lepiej poucze się. Choć znowu moje myśli krążął wokół jednego dnia a czemu? Kolejne wesele w bloku obok totalnie na przeciw moich okien. I weź tu się człowieku skup.

Chatko 26 lipca moja mama na imieniny a mój chrześniak urodziny
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 09:05   #2073
fablous
Zakorzenienie

Witajcie
U mnie też kiepska pogoda, ale to akurat dobrze. Pierwszy raz od dłuższego czasu mam wolną sobotę i muszę sporo się pouczyć... Przede mną sesja, sporo egzaminów i zaliczeń. Ale ambitnie postanowiłam sobie, że pouczę się żeby zaliczyć wszystko w pierwszych terminach, żeby jak najszybciej mieć wakacje. Trzymajcie kciuki żeby się udało
A w ogóle to miałam dziwny sen. Śniło mi się, że nagle okazało się, że nasz ślub nie jest w sierpniu tylko w kwietniu. Że TŻ się pomylił i źle zarezerwował salę i wszystko inne. A na moje pytanie czemu mi nic nie powiedział to odpowiedział "Zapomniałem Miśku"

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Kiciu mama ma na imię Anna? A tata z tego co pamiętam Marian?
To tak samo jak moi przyszli teściowie

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 09:31   #2074
moooniaaaa
Zakorzenienie

Co za okropna pogoda
Już mi głowa pęka od ciśnienia, muszę poszukać w torebce tabletek,żeby jakoś funkcjonować. Wy też macie problem ze znalezieniem czegoś w torebce? a już jak codziennie inna torebka to w ogóle kosmos coś znaleźć :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 09:40   #2075
(kicia)
Zakorzenienie

fablous tak dokładnie Anna i Marian choć moja mama w rodzinie istnieje jako Zofia bo tak ma na drugie. Już nie jedna śmieszna historia wyszła jak moja mama była mloda ktoś z rodziny np pytał w pracy o Zofię a wszyscy się zastanawiali o kogo chodzi jak z nimi żadna Zofia nie pracuje

Stary 2011-05-28, 09:43   #2076
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Co za okropna pogoda
Już mi głowa pęka od ciśnienia, muszę poszukać w torebce tabletek,żeby jakoś funkcjonować. Wy też macie problem ze znalezieniem czegoś w torebce? a już jak codziennie inna torebka to w ogóle kosmos coś znaleźć :P
Skąd ja to znam
Ja zazwyczaj noszę duże torby. Mam kilka małych chanelek czy innych torebek ale prawie w ogóle ich nie noszę bo się zwyczajnie nie mogę pomieścić. Ja zawsze muszę mieć w torebce mój portfel, który sam jest wielkości kopertówki, kalendarzyk z wypisanymi ważnymi rzeczami bo bez niego bym zginęła, butelkę wody, szczotkę do włosów nie wspominając o masie innych rzeczy jak notatki na uczelnię itp. I kiedy np zacznie dzwonić mi telefon (który najczęściej jest na samym dnie torby) to nerwowo przetrząsam całą jej zawartość a TŻ dostaje białej gorączki

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
fablous tak dokładnie Anna i Marian choć moja mama w rodzinie istnieje jako Zofia bo tak ma na drugie. Już nie jedna śmieszna historia wyszła jak moja mama była mloda ktoś z rodziny np pytał w pracy o Zofię a wszyscy się zastanawiali o kogo chodzi jak z nimi żadna Zofia nie pracuje
Na mamę TŻta większość osób zamiast Ania mówi Hania

Stary 2011-05-28, 09:52   #2077
Nedda
Zadomowienie

Kochane ja Was nie ogarniam ;-) Piszecie w zawrotnym tempie. A ja oczywiscie probuje cytować ale wizaz nie przyjmuje takich ilosci cytatow
Pytalyscie dlaczego namierzylam sie tyle sukni Pracowalam troche przy pokazach i przy katalogach slubnych dlatego
Poprzednie zdjecie bylo akurat z jakiegos pokazu.

Dzisiaj lecimy do Arkadii dopelnic formalnosci, jestem ciekawa jak tam wyglada wesele Smieje sie do TZ zebysmy sie ubrali elegancko to jeszcze uda nam sie zrobic mala degustacje. \
Rozmawialsimy z menagerem i powiedzial nam ze jest 9 !! stron dan do wyboru Juz widze jak bedziemy z przyszla tesciowa siedziec nad tym )

Aha prosze mnie wpisac do kalendarza 21.07.2012

Cytat:
Co za okropna pogoda
Ja staram sie nosic jedna torebke ale i tak nic nie moge znalesc
Co jakis czas robie porzadek i obiecuje sobie ze bede nosic klucze w tej przegrodce a telefon w tej 2 dni i znowu jest balagan

Nedda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-28, 09:54   #2078
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nedda Pokaż wiadomość
K
Aha prosze mnie wpisac do kalendarza 21.07.2012
Kochana już dawno jesteś wpisana

teraz podaj datę urodzin bo ten kalendarz kompletujemy

Stary 2011-05-28, 09:56   #2079
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam
Ja zazwyczaj noszę duże torby. Mam kilka małych chanelek czy innych torebek ale prawie w ogóle ich nie noszę bo się zwyczajnie nie mogę pomieścić. Ja zawsze muszę mieć w torebce mój portfel, który sam jest wielkości kopertówki, kalendarzyk z wypisanymi ważnymi rzeczami bo bez niego bym zginęła, butelkę wody, szczotkę do włosów nie wspominając o masie innych rzeczy jak notatki na uczelnię itp. I kiedy np zacznie dzwonić mi telefon (który najczęściej jest na samym dnie torby) to nerwowo przetrząsam całą jej zawartość a TŻ dostaje białej gorączki

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Mam to samo I zawsze znajde go wtedy kiedy akurat juz przestaje dzwonic ;-)

Laseczki powiedzcie mi czy ktoras ma jakies doswiadczenia z dieta Dukana? Bo zastanawiam sie czy na nia nie przejsc.Wszyscy mowia ze jest taka genialna.
Kilka kg mi przybylo i przeszkadza

Kiciu dziękuję za wpisanie Moja data urodzin - 05.01. A moge prosic linka do kalendarza?To sobie gdzies zapamietam

Edytowane przez Nedda
Czas edycji: 2011-05-28 o 10:07
Stary 2011-05-28, 09:56   #2080
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Hmmm... A jak to jest u Was z noclegami? Ilu gościom zapewniacie nocleg? Macie już zarezerwowane pokoje, tak? Czy załatwiacie też jakiś transport dla części gości??? Jak to wygląda???
My noclegow jeszcze nie mamy zarezerwowanych, bo nie wiemy ilu dokladnie gosci bedzie przyjezdnych. Poza tym, w mojej rodzinnej miejscowosci jest masa hoteli, pensjonatow, domow wczasowych i prywatnych domow, w ktorych wynajmuje sie pokoje, wiec nie powinno byc problemu Ale mysle, ze ok. 50 osobom bedziemy zapewniac nocleg. Transportu nie zalatwiamy, bo wiekszosc ma swoje samochody, a jak nie, to jest dogodne polaczenie PKS. Ale transport oczywiscie z kosciola na sale i z sali do hotelu po weselu zapewniony :P
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 09:58   #2081
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane ja Was nie ogarniam ;-) Piszecie w zawrotnym tempie. A ja oczywiscie probuje cytować ale wizaz nie przyjmuje takich ilosci cytatow
Pytalyscie dlaczego namierzylam sie tyle sukni Pracowalam troche przy pokazach i przy katalogach slubnych dlatego
Poprzednie zdjecie bylo akurat z jakiegos pokazu.
Fajnie jest na takich pokazach?
Bo jak mierzyłam suknie to kobieta powiedziała,że mam idealne wymiary do ich sukni i pytała czy bym nie chciała czasami wziąć udziału w pokazach ich salonu. Mam się odezwać jakby co. Olałam to,ale może byłaby fajna przygoda

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Laseczki powiedzcie mi czy ktoras ma jakies doswiadczenia z dieta Dukana? Bo zastanawiam sie czy na nia nie przejsc.Wszyscy mowia ze jest taka genialna.
Dukan jest popularny,ale z medycznego punktu widzenia do dupy :P
Każdy lekarz Ci to powie Szkoda zdrowia.
Stary 2011-05-28, 10:01   #2082
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
My noclegow jeszcze nie mamy zarezerwowanych, bo nie wiemy ilu dokladnie gosci bedzie przyjezdnych. Poza tym, w mojej rodzinnej miejscowosci jest masa hoteli, pensjonatow, domow wczasowych i prywatnych domow, w ktorych wynajmuje sie pokoje, wiec nie powinno byc problemu Ale mysle, ze ok. 50 osobom bedziemy zapewniac nocleg. Transportu nie zalatwiamy, bo wiekszosc ma swoje samochody, a jak nie, to jest dogodne polaczenie PKS. Ale transport oczywiscie z kosciola na sale i z sali do hotelu po weselu zapewniony :P
nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę z tymi noclegami ja to mam taki mega problem ale tata mówił żeby dopiero we wrześniu się rozejrzeć za tym. az się boję bo takie zadupie tu że hej. Jeden hotel a ceny w nim.... bez komentarza

Cytat:

Kiciu dziękuję za wpisanie Moja data urodzin - 05.01.1988r. A moge prosic linka do kalendarza?To sobie gdzies zapamietam
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1933

Stary 2011-05-28, 10:04   #2083
fablous
Zakorzenienie

Kiciu to ja też poproszę o wpisanie do kalendarza urodzinowego- 11.10

Stary 2011-05-28, 10:05   #2084
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Tez mamy problem z noclegami.W koncu to dodatkowe 70 zl od osoby.Na pewno musimy zarezerwowac nocleg ekipie z Mp studio bo tak maja w umowie.Czesc gosci rozmiescimy w naszym mieszkaniu i tesciow, czesc wroci swoimi samochodani a reszcie zarezerwujemy noclegi w dworku.Myslelismy tez o PKS powrotnym.

Cytat:
Fajnie jest na takich pokazach?
Bo jak mierzyłam suknie to kobieta powiedziała,że mam idealne wymiary do ich sukni i pytała czy bym nie chciała czasami wziąć udziału w pokazach ich salonu. Mam się odezwać jakby co. Olałam to,ale może byłaby fajna przygoda

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Dukan jest popularny,ale z medycznego punktu widzenia do dupy :P
Każdy lekarz Ci to powie Szkoda zdrowia.

Wiesz co mysle ze moglabys sprobowac.Zawsze fajne doswiedczenie skoro nigdy w czyms takim nie bralas udzialu.
Za kulisami wszystko sie bardzo szybko dzieje - suknia za suknia nie masz czasu pomyslec ;-)

Stary 2011-05-28, 10:09   #2085
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co mysle ze moglabys sprobowac.Zawsze fajne doswiedczenie skoro nigdy w czyms takim nie bralas udzialu.
Za kulisami wszystko sie bardzo szybko dzieje - suknia za suknia nie masz czasu pomyslec ;-)
Musze o tym pomyśleć

Ktoś wspominał o bukietach. Wkleję moje ulubione
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 29.jpg (55,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 122.jpg (75,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 128.jpg (53,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg frezje.jpg (41,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gozdziki.jpg (68,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg roze.jpg (71,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiazanka.jpg (70,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wiazanka1.jpg (52,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tulipany.jpg (64,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg phoca_thumb_l_P1120304.jpg (137,7 KB, 10 załadowań)
Stary 2011-05-28, 10:13   #2086
Nika0208
Rozeznanie

dzien dobry
A mi od dziś zostało 11 miesięcy do slubu
I dziś TZ sytał czy sie boje .... a ja że tak bo suknieni chyba nie znajde;-)
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 10:14   #2087
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę z tymi noclegami ja to mam taki mega problem ale tata mówił żeby dopiero we wrześniu się rozejrzeć za tym. az się boję bo takie zadupie tu że hej. Jeden hotel a ceny w nim.... bez komentarza
ja też nie wiem co u Nas będzie z noclegami. Na pewno goście ze strony TŻ zostaną odwiezieni po weselu w strony TŻ, bo większość tam mieszka, przejezdnych będzie stantąd niewielu, ale najwyżej załatwimy in tam jakiś nocleg. Z gośćmi z mojej strony będzie więcej i nie wiem jak ich pomieścimy. Część na pewno u mnie w domu, a z resztą nie mam pojęcia
Stary 2011-05-28, 10:18   #2088
moooniaaaa
Zakorzenienie

U mnie na szczęście nie będzie gości przyjezdnych, których musielibyśmy nocować w jakimś hotelu. Przecież to zbankrutować można jak jest np.:kilkanaście osób :P
Stary 2011-05-28, 10:22   #2089
karka1986
Rozeznanie

GG do karka1986

hej pogoda okropna i chłodno się zrobilo.. już połowę nauk mam za sobą proszę o dopisanie mnie do urodzinowego kalendarza 27 czerwca 1986, miłego weekendu

http://www.suwaczek.pl/cache/b3bcb25363.png
karka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 10:24   #2090
fablous
Zakorzenienie

Dziewczyny a macie jakieś pomysły na piosenki do ślubnego dvd?
Ja póki co wiem, że na pewno znajdą się tam:
Lifehouse- Hanging by a moment http://www.youtube.com/watch?v=VvAx2qagtlQ
Matt Nathanson- Wedding Dress http://www.youtube.com/watch?v=cKqDaA1InEE
Ron Pope- A drop in the ocean http://www.youtube.com/watch?v=clEVXbfrRYE
The Calling- Wherever You Will Go http://www.youtube.com/watch?v=iAP9AF6DCu4
U2- Beautiful Day http://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o

A na resztę jeszcze nie mam pomysłu, cały czas szukam inspiracji. Ogólnie chciałabym żeby to były rockowe ballady po angielsku, nie chcę bardzo ckliwych, typowo romantycznych piosenek. Macie może jakieś fajne pomysły?

Stary 2011-05-28, 10:25   #2091
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
dzien dobry

eee tam znajdziesz swoją jedną jedyną

a ja dalej kiszę się z 13,5 msc ale od 12 to już chyba szybko zleci

Stary 2011-05-28, 10:32   #2092
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dzień doberek
Po deszczowym piątku i nocy zapowiada się całkiem ładny, pogodny weekend

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
swietne te torty, ale ja bym nie wiedziala jakbym sie miala zabrac do krojenia, np tort nr 3..

Dziewczyny znowu mam do Was pytanko odnosnie prezentu na urodziny dla mojego TZ tym razem nie pasek a mianowicie: czy uwazacie, ze tai masażer http://allegro.pl/masazer-plecow-ud-...633793562.html toprezent typowo dla kobiet? czy moze byc dla facetow? bo moj TZ bardzo lubi masaze, a ja czasami nie mam sily na masowanie Jego pleców:P albo mi sie nie chce:P i znalazlam takie cos ale odpiszcie szczerze bo na Was moge liczyc
Jeśli chodzi o tort, to ja będę chciała taki na kilku paterach, żebym się nad krojeniem zbytnio nie musiała zastanawiać Chociaż i tak nie będziemy kroili całego sami, tylko pierwsze kawałki. Resztę będzie kroiła obsługa, bo z naszymi zdolnościami to pierwsze kawały byłyby mega, a te na końcu to już takie ni pojadł ni polizał

Myślę, że masażer sam w sobie nie jest złym pomysłem. Urządzonko może być przydatne, ale też może się stać sprzętem, który będzie zalegał w szafie.
Może lepiej wybierzcie się razem na wspólny masaż relaksujący w SPA. Byłoby takie dwa w jednym i trochę romantyzmu, bo będziecie razem i super odprężenie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Ja mam avirę, chyba sobie dobrze poradziła, bo strona nie zdążyła się jeszcze załadować a już miałam komunikat Musze tylko pamiętać o jej akutalizowaniu
Ja mam avasta. Sprawuje się świetnie. Automatycznie aktualizuje bazę wirusów.

Cytat:
Gdyby ta suknia była biała albo ecru, to bym się nawet zakochała. W takim kolorze wygląda, jakby ktoś wylał na nią wiadro ciemnej farby. Bleeee...

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Jesteś w wieku mojego TŻta, a On jest szczawik młodziutki, więc Ty też
I tego się trzymam

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
No nie wy3mam!!! My też właśnie za tydzień mamy w weekend nauki!!! I poradnię. W Dublinie Opłata- 25euro od osoby
Dziewczyny, Wy też coś płaciłyście za nauki/poradnię?????????? Ja nie spodziewałam się absolutnie żadnych opłat...chcemy się pobrać, a te nauki to wymóg kościoła, więc dlaczego spełniając ten wymóg mam za to jeszcze płacić???? Tym bardziej, że jeszcze w kościele się przecież płaci za sam ślub, organistę bla bla bla......ehhh

Hmmm... A jak to jest u Was z noclegami? Ilu gościom zapewniacie nocleg? Macie już zarezerwowane pokoje, tak? Czy załatwiacie też jakiś transport dla części gości??? Jak to wygląda???
My płaciliśmy za nauki z poradnią 160 złotych. Też zrobiliśmy wielkie oczy, jak ksiądz rzucił kwotę. Nie tylko my zresztą. Wszystkie obecne pary miały nietęgie miny. Ehhh...

A co do noclegów, to my będziemy chyba potrzebowali dla 15-20 osób.
Z transportem sprawa jest ciągle otwarta. Wzystko będzie zależało od tego ilu gości nam potwierdzi przybycie, czy będą jechali własnym autem, czy przyjadą pociągiem (wtedy siłą rzeczy transport będzie dla nich konieczny. Z pensjonatu do kościoła. Z kościoła na salę). Ale damy radę
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 10:40   #2093
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Dziewczyny a macie jakieś pomysły na piosenki do ślubnego dvd?
Ja póki co wiem, że na pewno znajdą się tam:
Lifehouse- Hanging by a moment http://www.youtube.com/watch?v=VvAx2qagtlQ
Matt Nathanson- Wedding Dress http://www.youtube.com/watch?v=cKqDaA1InEE
Ron Pope- A drop in the ocean http://www.youtube.com/watch?v=clEVXbfrRYE
The Calling- Wherever You Will Go http://www.youtube.com/watch?v=iAP9AF6DCu4
U2- Beautiful Day http://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o

A na resztę jeszcze nie mam pomysłu, cały czas szukam inspiracji. Ogólnie chciałabym żeby to były rockowe ballady po angielsku, nie chcę bardzo ckliwych, typowo romantycznych piosenek. Macie może jakieś fajne pomysły?
Mam podobny problem tylko, że ja szukam muzyki do teledysku.
Moje propozycje -

http://www.youtube.com/watch?v=j4y-RzVGrHg

http://www.youtube.com/watch?v=18yJeIBOPio

Dwie moje ukochane!

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
dzien dobry

Mam to samo.Ale nie chce już zaczynać poszukiwań.Pod koniec sierpnia/wrzesnia bede sie rozgladac.

Stary 2011-05-28, 10:46   #2094
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Dzień dobry

Jakoś dziś pogoda się zespóła. Ale może i lepiej poucze się. Choć znowu moje myśli krążął wokół jednego dnia a czemu? Kolejne wesele w bloku obok totalnie na przeciw moich okien. I weź tu się człowieku skup.

Chatko 26 lipca moja mama na imieniny a mój chrześniak urodziny
U Ciebie w okolicy to widzę, że maraton weselny
Też bym się skupić nie mogła. Siedziałabymw oknie i się lampiła jak sroka w gnat

Cytat:
Co za okropna pogoda
Ja tak mało kobieco noszę jedną torebkę. Duża jest. Nawet woda 1,5l się mieści Ale klucze i telefon mają swoje kieszonki i jest git

Cytat:
Ja osobiście nie stosowałam, ale kilkoro znajmych w pracy stosowało lub jeszcze stosuje i sobie chwalą. Jak się spożywa więcej białka, to organizm potrzbuje więcej energii by je strawić i tą enregię pobiera z zalegającego nam tłuszczyku.
Na dłuższą metę jednak taka dieta nie jest wskazana bo nadmiar białka powoduje zakwaszenie organizmu i źle wpływa na nerki.
Poza tym najlepsza jest równowaga, jeśli chodzi o białka węgle i cukry

Edytowane przez Gorska_Kozica
Czas edycji: 2011-05-28 o 10:47
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 10:51   #2095
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ja tak mało kobieco noszę jedną torebkę. Duża jest. Nawet woda 1,5l się mieści Ale klucze i telefon mają swoje kieszonki i jest git
Też mam jedną taką torbę podróżną Marianna z etorebki
Kiedyś zostawiłam ją u tż w przedpokoju, przychodzi jego mama i pyta czy gdzies wyjeżdżam A teksty uciekłaś z domu? i spojrzenie na torbę są na porządku dziennym
Stary 2011-05-28, 10:52   #2096
Nedda
Zadomowienie

A może ta??

http://www.maggiesottero.com/dress.a...=3&style=A3476

Stary 2011-05-28, 10:57   #2097
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
piękna rozcięcie dość odważne.
piosenkę Nickelback zapisuję

Stary 2011-05-28, 10:59   #2098
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Góra jest booska
Stary 2011-05-28, 11:01   #2099
(kicia)
Zakorzenienie

Gorska_Kozica a myślisz że moja mama co robi siedzi na balkonie i obserwuje. Już doszliśmy u kogo tylko nie wiemy kto bo ci państwo mają 3 dzieci jeeezu straszne jesteśmy ja tylko czekam jeśli to PM bedzie to suuuuknia a jak kilka tyg temu wam opowiadałam że jest wesele jakiejś dziewczyny z mojego bloku to PMka miała welon w kropki cos jak w zalączniku

nedda kilka dni temu pisałąś coś o tym że masz nadzieję że CI ta fascynacja ślubem przejdzie bo o niczym innym nie myślisz. Ja powiem Ci tak ja zaczełam planować tak na prawdę wszystko w styczniu. Więc styczeń i luty to było czyste wariactwo potem marzec kwiecień to taka cisza trochę. Pod koniec kwietnia po pierwsze znalazłam suknię a po drugie.... zaczął się sezon ślubny i ciężko od tego uciec. Więc u Ciebie pewnie też trochę to się uspokoi ale na pewno nie do końca
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Welonad.jpg (41,2 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-05-28 o 11:02
Stary 2011-05-28, 11:03   #2100
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ładna choć ten rozporek odważny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości