|
|
#3061 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Mnie wybierz, mnieee!!!
![]() Cytat:
Co to jest gumówka? Nie mam, skądże znowu... tylko tak... nie, no... żeby głupio nie zabrzmiało, ale... no chyba z tego się... tzn. o ile mi wiadomo, dzieci biorą? ![]() Cytat:
![]() A skąd taki pomysł?! Z tych przepisów, które ostatnio linkowałem? ![]() --- No więc, jestem już po Rzygać mi się chce z tego całego fqrwienia Co ciekawe, zawsze najeżdżałem na ten pniak (nie wystaje za bardzo nad ziemię), i jakoś nigdy nic takiego się nie działo. Ojciec fkokufiony wielce, że "lepiej sam mogłem to zrobić, a nie..." sratatata, szkoda tylko, że od 10 lat tylko ja to robię Odkręciłem śrubę, on przyniósł z garażu "podkładkę", no i OK, kosi Za jakiś czas azalię ominąć muszę, bo se sprytnie na środku trawnika rośnie, i żeby dokładnie skosić trawę, która rośnie naokoło jej, muszę popodnosić jej gałązki, żeby ich kosiarą nie potrzaskać. No więc jedna ręka w azalii, drugą trzymam "rączkę" od kosiarki, bo się automatycznie wyłącza, gdy się ją puszcza, no i... i prawie se palucha u lewej stopy odpier***iłem! ) i czujesz, jakbyś odkręcił jej kółka, żeby nie było Ci za lekko przy tej pańszczyźnie. Do tego miejscami paciaja z młodej trawy oblepiająca kółka, która wcale nie chce trafić do kosiarkowego kosza, tylko woli pozostać na miejscu, a miejscami suchy step, piasek i kurz Jak ja tego nienawidzę, ku*wa iebana mać!
|
||
|
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:cojest :
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To właśnie taki rzucany o podłogę. Chyba dość popularny. Wychodzi mi za każdym razem 5 jajek 3/4 szklanki cukru 3/4 szklanki mąki pszennej 1/4 szklanki mąki ziemniaczanej Białka oddzielamy od żółtek. Białka ubijamy na sztywną pianę. Pod koniec, nie przerywając ubijania,dodajemy po trochu cukier.Gdy zużyjemy cały cukier, dodajemy po kolei żółtka,wciąż ubijając.Obie mąki mieszamy razem i przesiewamy. Teraz musimy delikatnie wmieszać je do ciasta (najlepiej na najwolniejszych obrotach miksera). Dno tortownicy o średnicy ok. 22 cm wykładamy papierem do pieczenia. Wykładamy ciasto. Pieczemy w temperaturze 160 około 40 minut(do suchego patyczka). Gorący biszkopt wyjmujemy z piekarnika, i z wysokości około pół metra upuszczamy go (w formie) na podłogę. Zostawiamy do wystygnięcia (najlepiej w uchylonym piekarniku.) Pogrubione, to tajemnica dobrego, nieopadniętego biszkoptu/biszkopta
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra to jednak lepiej, że nie patrzyłam jak kosisz, uff ... ![]() I już dobrze Nie będziesz musiał kosić przez jakiś czas (chyba..)
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3065 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O dziękuję ![]() A od tego rzucania nie pęka podłoga ?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się cieszę,że nie mam trawnika Współczuję przeżyć ![]() Ja dziś miałam pobudkę po szóstej. Panowie, którzy przyszli na kolejną część skuwania balkonu muszą chyba bardzo lubić swoją pracę
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę - <spiryt>
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Wredny! zgłoszę to jako zły post ![]() ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
no przecież ten biszkopt nie jest z betonu
![]() Ja robię tak,że na płytkach w kuchni kładę kilka warstw gazet, biorę tortownicę i mniej więcej z wysokości pół metra puszczam ją lotem swobodnym w dół.
|
#3071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poebło ich ? ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
Nie no żartowałam z tą podłogą , chodnik wystarcza
||
|
|
|
#3072 | ||
|
BAN stały
|
Dzisiaj mogłoby się to skończyć rękoczynami
![]() Cytat:
Ale średnio co 2 tygodnie, choć powinno się co tydzień (ale do reszty mnie jeszcze nie iebło w musk) ![]() Cytat:
Obok, przy szkole, jest tylko koszony raz kiedyś, a wygląda 100 razy lepiej (choć ziemia tu wszędzie tak samo licha) ![]() Dzięx! ![]() --- Zaraz se muode pyry po raz pierwszy w tym roku zjem ![]() Pochwaliłem się, aż Wam teraz głupio, c'nie? |
||
|
|
|
#3073 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]()
|
|
#3074 |
|
BAN stały
|
Polly, oddychaj w torbę!
|
|
|
|
#3075 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3076 |
|
BAN stały
|
Tak, to bardzo dobrze robi na takie stany, jak Twój teraz
|
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Cię rozumiem- przez lata chciałam ważyć poniżej 55 kg (czyli mniej o 3-4kg) i wiedziałam, że wtedy będę zadowolona- i jestem
nie wiedziałam, że to jest takie okropne bardzo współczuję
|
#3078 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3079 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3080 |
|
Nindżopesz
|
Biedny Gryxiu, aż poczułam ten ból w nożnym paluchu. |
|
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
na to wygląda
![]() Co gorsza, zamiast położyć potem z powrotem płytki, planują ułożyć coś jakby duże płyty z rodzaju chodnikowych ![]() Moja wyobraźnia strajkuje gdy próbuję wykombinować jak toto będzie wyglądać I czym to myć Czy chodnik się myje ![]() Cytat:
|
|
#3082 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie? mnie nie zaprosiłaś
Idę się zaszyć w jakimś ciemnym kącie
|
#3084 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3085 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ciebie Kochana to na tort piętrowy zaproszę
![]() Meliskę wypij
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
I Ty przeciwko mnie
Ale nie odpuszczę Wam tak szybko. Będę was nękać dniami i nocami I kupię se ze trzy ingloty na pocieszenie
|
#3087 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja bym nie chciala myc chodnika osranego przez golebie ![]() chyba ze nie masz golembiuf ![]() winterio-to ciasto brzmi orgazmicznie jak to sie robi? ![]() moze srobieu?
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3089 |
|
grozi wypollizowaniem
|
musze komus napisac na priv co sie stało, kto chce?
![]()
|
|
#3090 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jeszcze się piecze,jak będzie coś nie tak to byłby wstyd,że zapraszam mą miłość na zakalca
Pisz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

Masz dzieci? 

Rzygać mi się chce z tego całego fqrwienia 

:cojest :