mamusie listopad/grudzień 2011 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-28, 12:36   #3901
ggoraa
Zadomowienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011

czesc dziewczyny!
Wczoraj przelezalam wiekszosc dnia. Dostalam jeszcze jednego silnego skurczu, macica mi stwardniala...przestraszy lam sie nie na zarty. Dzis tez sobie odpuszczam wieksze prace domowe, bo jeszcze mnie ciagnie w brzuchu. Dobrze, ze tesciowa byla pod telefonem, to zaraz przyjechala do mnie i zajela sie Filipciem.Sie rpzestrazyla, az chciala karetke wzywac ...to dopiero by bylo.

Czuje, ze powoli brzuch wedruje mi ku gorze, dlatego pewnie mam te bolesci..

Zapraszam na truskawki- wujek wczoraj dal wielka skrzynie.Nawet nie wiem ile tam kg jest, odala tesciowej polowe. Dzis robie kompot z nich, ale czuje, ze zaraz mi sie przejedza.
Stary 2011-05-28, 13:09   #3902
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny!
Wczoraj przelezalam wiekszosc dnia. Dostalam jeszcze jednego silnego skurczu, macica mi stwardniala...przestraszy lam sie nie na zarty. Dzis tez sobie odpuszczam wieksze prace domowe, bo jeszcze mnie ciagnie w brzuchu. Dobrze, ze tesciowa byla pod telefonem, to zaraz przyjechala do mnie i zajela sie Filipciem.Sie rpzestrazyla, az chciala karetke wzywac ...to dopiero by bylo.

Czuje, ze powoli brzuch wedruje mi ku gorze, dlatego pewnie mam te bolesci..

Zapraszam na truskawki- wujek wczoraj dal wielka skrzynie.Nawet nie wiem ile tam kg jest, odala tesciowej polowe. Dzis robie kompot z nich, ale czuje, ze zaraz mi sie przejedza.

Kochana Ty się tak nie forsuj bo jeszcze się cos stanie i sobie wtedy nie darujesz. Nie ma co sobie tak bimbać.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 14:19   #3903
Messuah
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cześć Mamusie

co za dzień dzisiaj wstałam rano przed 8 bo ekipa przyjechała wstawiac mebelki do kuchni no więc TŻ się nimi zajął to ja sobie myśle a zdrzemne się jeszcze z godzinke i właśnie przed chwilą się zbudziłam :brzyda l: nawet żadnej wiertarki nie słyszałam

fajnie wam ze mozecie jesc truskawki ja moglam do 18 roku zycia..... od dziecka jadlam truskawki i z dzialki i ze sklepu i jakies 7 lat temu kupilam truskawki na bazarku najadlam sie i tak mnie okropnie brzuch bola wstac sie moglam z lozka bo prawie mi sie "film urywal" ze w szpitalu powiedzieli ze mam zatrucie toksynami dwa tygodnie to ze mnie schodzilo a teraz mam alergie, po tej calej akcji jak zjadlam truskawe to zaczynalam sie drapac a kiedys az spuchlam teraz boje sie probowac chociaz lekarz pwoiedzial ze to alergia nabyta chwilowa tak ze za okolo kilka lat przejdzie sama ale ja sie boje
Messuah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 14:39   #3904
muffinka90
Zakorzenienie

kkkasikkk nie ma to jak wywijac brzuchem przy rurze milej zabawy zycze

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 14:56   #3905
kami5
Raczkowanie

Ja dzisiaj się melduję z lepszym samopoczuciem. Byłyśmy z córcią na zakupach i bałam się że nie zdążę do domu, bo chciało mi się wymiotować. Ja to mam jakoś to dziwne że dopiero teraz zaczęłam wymiotować
Dzisiaj tż się śmiał że może będą bliźniaki. Mam nadzieję że nie bo ja sama sobie nie poradzę
I ja dziś wyszperałam spodnie ciążowe i kurcze już dobre

Wogóle to jakoś mniej emocjonalnie podchodzę do tej ciąży, cieszę się, ale czasami zapominam że jestem w ciąży

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

[QUOTE=ggoraa;27167783]czesc dziewczyny!

Ggoraa a jak to odczuwasz że macica twardnieje? Bo ja czasami czuję że mój brzuch jest twardy i za jakoś czas już normalny. Mam wtedy wrażenie że mi skóry brakuje
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 15:02   #3906
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kami5 Pokaż wiadomość

Ggoraa a jak to odczuwasz że macica twardnieje? Bo ja czasami czuję że mój brzuch jest twardy i za jakoś czas już normalny. Mam wtedy wrażenie że mi skóry brakuje
No dokladnie, takie uczucie, no i do tego takie mrowienie i brzuch zamienia sie w taka twarda pileczke u mnie to przebiegalo wczoraj bolesnie- ale zbieglo sie z kilkoma innymi czynnikami.
Dzis juz lepiej, jeszcze troszke slaba jestem i brzuchol pobolewa,ale to chyba taki czas. Pamietam, ze w pierwszej ciazy tak mnie bolalo, ze w panice do szpitala pojechalam.....ale jak to szpitale w uk. Trzymali nas na izbie przyjec od 23-ej do 4 rano, mierzac goraczke i cisnienie co jakis czas. A na koniec stwierdzili, ze nic mi nie jest i odeslali do domu- dali paracetamol heheh. Dopiero pozniej znajoma polozna ( polka) mi powiedziala, ze ten silny bol- promienujacy az do prawej nogi- to od wiazadel.
Stary 2011-05-28, 15:58   #3907
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
No dokladnie, takie uczucie, no i do tego takie mrowienie i brzuch zamienia sie w taka twarda pileczke u mnie to przebiegalo wczoraj bolesnie- ale zbieglo sie z kilkoma innymi czynnikami.
Dzis juz lepiej, jeszcze troszke slaba jestem i brzuchol pobolewa,ale to chyba taki czas. Pamietam, ze w pierwszej ciazy tak mnie bolalo, ze w panice do szpitala pojechalam.....ale jak to szpitale w uk. Trzymali nas na izbie przyjec od 23-ej do 4 rano, mierzac goraczke i cisnienie co jakis czas. A na koniec stwierdzili, ze nic mi nie jest i odeslali do domu- dali paracetamol heheh. Dopiero pozniej znajoma polozna ( polka) mi powiedziala, ze ten silny bol- promienujacy az do prawej nogi- to od wiazadel.
O jak dobrze, że wizaż jest bo tak też się martwiłam, że coś się dzieje a to normalne. Też tak miałam ale lekarz kazał mi wtedy nospę brać. Trochę pomaga ale i tak się zastanowiłam co się dzieje
Ggora to się nie forsuj tylko leż

I dzień dobry.

Jak tam sobota mija?
Stary 2011-05-28, 16:02   #3908
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Myszeczka gratuluję II trymestru, czyli zaczynasz 14 tydzień tak??
Mi jeszcze tydzień został Teraz zaczynam 13.

KKKasikkk udanej imprezki, tylko się nie przemęcz

GGoraa odpoczywaj

Aparacik do słuchania tętna też by mi się przydał, ale musiałby działać od teraz ( wiem, że marzę )

A ja mam lenia, nic mi się nie chce nawet leżeć Mężuś mnie zostawił do wieczora, niedobry jeden
Stary 2011-05-28, 16:20   #3909
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość

GGoraa odpoczywaj

Aparacik do słuchania tętna też by mi się przydał, ale musiałby działać od teraz ( wiem, że marzę )

A ja mam lenia, nic mi się nie chce nawet leżeć Mężuś mnie zostawił do wieczora, niedobry jeden
Z aparatem spróbować możesz, ale chyba dodatkowy stres z tym, że nie działa Ci nie potrzebny
To miłego odpoczywania życzę, a męża może nie traktuj bo się jeszcze może przydać
Stary 2011-05-28, 16:54   #3910
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość

Jakie?
Jesli chodzi o imionka ...
Hmm... dziewczynka Oliwia ale jeszcze nie jestem pewna a chlopczyk Filipek lub Alanek Chociaz musze uzyc jakichs fajnych argumentow aby przekonać mężusia

Kurcze jak mnie tu długo nie było i nic dziwnego, że nie nadążam tu czytać heh Postaram się lepiej jakoś czas organizować bo w życiu nie będę z wami na czasie hehe
janeczka7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 17:08   #3911
kami5
Raczkowanie

My chcemy nazwać chłopca Filip ( imię wybrałam jak jeszcze nie znałam TŻ)
Dla dziewczynki to podoba mi się Matylda i nic innego....

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

wybór imienia to naprawdę czasami ciężka sprawa
kami5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 17:24   #3912
zmyslkobiety
Rozeznanie

GG do zmyslkobiety

Ja, dziś chciałam sie pochwalić, że zostałam ciocią Mały urodził się o 13:18 i jest cudowny.... teraz tym bardziej nie mogę sie doczekać kiedy moje maleństwo znajdzie sie na świecie!

Co do imion my póki co nie możemy sie dogadać, ale na szczęście mamy jeszcze duzo czasu.

Witam nową mamę

http://www.suwaczki.com/tickers/relguay3w0a6i2sn.png

http://s2.pierwszezabki.pl/046/0462819b0.png?8210
zmyslkobiety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 17:26   #3913
muffinka90
Zakorzenienie

No to gratuluje tobie i mamusi bedziesz miala praktyki na swiezo

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-05-28, 17:34   #3914
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:

no właśnie niby wcześniej podobają nam się jakieś imionka i jesteśmy zdecydowani a jak dochodzi co do czego to wielka dezorientacja :/ hmm ja jestem ciekawa ile razy jeszcze zmienie zdanie heh chociaż twardo stawiam na te, które wcześniej wymieniłam.
Stary 2011-05-28, 18:27   #3915
ela3010
Zadomowienie

Hej dziewczyny, ja dziś cały dzień u rodziców.
Milusio
Wreszcie dopadłam truskawki, czereśnie, gruszki i jabłka
Pojadłam że hej. Jestem dziś w 15t 2d ciąży i nie czuję ruchów, to mój drugi dzidziuś więc powinnam chyba coś poczuć, jakby nie było to już 16tc, jakoś mnie to męczy że nic nie czuję, eh. Muszę czekać
W pon mam wizytę ale bez usg, więc płci się nie dowiem a też mnie to męczy że jeszcze nie wiem
Chyba niecierpliwa jestem, coś mi się wydaje. Lecę myć głowę synusiowi bo pod prysznicem siedzi. Papa.
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 18:44   #3916
muffinka90
Zakorzenienie

Elu a co bys chciala, drugiego lobuza czy tym razem mala ksiezniczke?

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-05-28, 19:17   #3917
ela3010
Zadomowienie

Muffinko teraz bardziej czekam na księżniczkę, ale mam wrażenie że to drugi synuś, chociaż po smakach to w pierwszej ciąży wbrew wszystkim jadłam tony słodyczy, i syn. A teraz słodyczy nie ruszam, wogle, tylko słone kwaśne pikantne to może odwrotnie będzie
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 19:39   #3918
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez janeczka7891 Pokaż wiadomość
Jesli chodzi o imionka ...
Hmm... dziewczynka Oliwia ale jeszcze nie jestem pewna a chlopczyk Filipek lub Alanek Chociaz musze uzyc jakichs fajnych argumentow aby przekonać mężusia

Kurcze jak mnie tu długo nie było i nic dziwnego, że nie nadążam tu czytać heh Postaram się lepiej jakoś czas organizować bo w życiu nie będę z wami na czasie hehe
Mi sie bardzo podoba dla synka Marcel piekne imię, ale Alan też jest ładne hmmmm, jak ostatnio wspomniałam imie Marcel TZ nic nie powiedział także może i będzie Marcel

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
no właśnie niby wcześniej podobają nam się jakieś imionka i jesteśmy zdecydowani a jak dochodzi co do czego to wielka dezorientacja :/ hmm ja jestem ciekawa ile razy jeszcze zmienie zdanie heh chociaż twardo stawiam na te, które wcześniej wymieniłam.

My tak mieli z Juleczka ja na początku każdemu mówiłam że będzie Anastazja do dzis mi sie podoba ale TZ nie podoba sie i było wiele innym imion , a jak urodziłam to powiedzielismy Julia i oboje przytaknelismy i potem sypły sie za nia same Julie.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-05-28, 19:39   #3919
janeczka7891
Zadomowienie

Kurcze dziewczyny a to poważnie się sprawdzają te smaki wraz z płcią ??
Jakoś jestem sceptycznie do tego nastawiona bo jedni mowia tak inni nie, sama nie wiem co myśleć:/
Stary 2011-05-28, 19:44   #3920
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość

GGoraa odpoczywaj

Tak dokładnie zaczynamy 14 sty tydzien. Czekałam na Niego z niecierpliwościa noi juz mam teraz czekam na wizyty USG żeby podejrzec co ma między nóżkami chociaz myśle że synek i zaraz po tym na ruchy

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Kurcze dziewczyny a to poważnie się sprawdzają te smaki wraz z płcią ??
Jakoś jestem sceptycznie do tego nastawiona bo jedni mowia tak inni nie, sama nie wiem co myśleć:/

Ja powiem tak przy Julii jadłam słone słodycze mogły nie istniec dopiero potem i mam córe.
Kuzynka przeszła 2 ciaze obie strasznie rózne od siebie i ma 2 synów.
Ja bym na to nie liczyła bardziej na swoją intuicję może cos więcej jest warta niż te przesądy

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-05-28, 19:48   #3921
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Mi sie bardzo podoba dla synka Marcel piekne imię, ale Alan też jest ładne hmmmm, jak ostatnio wspomniałam imie Marcel TZ nic nie powiedział także może i będzie Marcel

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

My tak mieli z Juleczka ja na początku każdemu mówiłam że będzie Anastazja do dzis mi sie podoba ale TZ nie podoba sie i było wiele innym imion , a jak urodziłam to powiedzielismy Julia i oboje przytaknelismy i potem sypły sie za nia same Julie.
Myszeczko moja praprababcia byla Anastazja mi tez podoba sie to imie, a szczegolnie zdrobnienie- Nastka... i podoba mi sie tez Malwinka, ale TZ nie chce o tym slyszec

Ale najlepsza moja mum- a moze Kornelia? Troche mi sie to z brazylijska telenowela kojarzy

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2011-05-28, 19:53   #3922
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Ja już od 3 dni czuje się super. Chyba już zaczyna się na dobre II trymestr - humor też mi się poprawił, więcej energii itd.

Co do imion to najpierw miał być Filip TŻ uparł się na początku na Roberta, później mówiłam które imiona mi się podobają aby wybrać coś razem i prawdopodobnie będzie albo Daniel,Szymon. A dziewczynka Lenka

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 20:25   #3923
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Myszeczko moja praprababcia byla Anastazja mi tez podoba sie to imie, a szczegolnie zdrobnienie- Nastka... i podoba mi sie tez Malwinka, ale TZ nie chce o tym slyszec

Ale najlepsza moja mum- a moze Kornelia? Troche mi sie to z brazylijska telenowela kojarzy

Kornelia tez ładne jest imię
Mia, Nataszka, Lena, Maja, Oliwia, teraz tylko tyle pamietam z tych co mi sie podobaja .

Mi sie nie podobają stare jak słysze np Franek, Antek , teraz Filip to dla Mnie to nigdy w gre by nie weszło jakos nie podobaja mi sie wogóle.

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Spadam sie kompac i jeszcze musze podłoge umyć bo mi sok dziewczyny wylały i mam klejaca podłoge.

Dobranoc

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Edytowane przez Myszeczka86
Czas edycji: 2011-05-28 o 20:15
Stary 2011-05-28, 20:34   #3924
rojku
Rozeznanie

Oj dziewczynki zbieram się do napisania już dwa dni, ale co chwilę zasypiam. Może to przez tą pogodę bo u nas (małopolskie) leje jak z cebra. Myślałam, że to zmęczenie już raczej ode mnie będzie odchodzić.

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
Odpadl mi ostatnio kawalek zeba i bylam wczoraj u dentysty, troszke wiercenia na zywca, bylo ciezko brrr. Najgorzej, ze mozliwe, ze i tak trzeba bedzie zrobic leczenie kanalowe, chyba zejde na fotelu. Na razie mam jakas plombe utwardzajaca i jak nie ebdzie bolec to dopiero po porodzie mam pojsc i sprawdzic co z tym zebem. A w lutym bylam na kontroli, ale nic dentysta nie zobaczyl NO i mam problem, bo nie zdazylam przed ciaza 8 powyrywac, a w ciazy mi bardzo zaczely rosnac a ja mam bardzo ciasna szczeke i boli. trzymam kciuki, zeby przestaly. Mam nadzieje, ze wy poleczylyscie wszystkie zeby przed ciaza.
U mnie to samo! Ukruszyła mi się 6tka. Pojechała do dentystki, ale że terminów to ona nie ma do lipca to mi zakleiła jakimś lekarstwem i powiedziała, że jak odpadnie żebym przyjechała. Odpadło tego samego wieczora pokonane przez taką retro galaretkę w cukrze

Cytat:
Napisane przez Messuah Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj na badaniach wszystko ok tylko zastanawia mnie jedno w moczu mam nieliczne bakterie i liczne pasma sluzu, nabłonki płaskie nieliczne nic wiecej nie pisze, co to oznacza ?
Też miałam bakterie. Zażywałam Femisept Uro, czyli taki wyciag z żurawiny i pietruszki, chyba to jest to samo co Urinal.

Cytat:
Tak dokładnie zaczynamy 14 sty tydzien. Czekałam na Niego z niecierpliwościa noi juz mam teraz czekam na wizyty USG żeby podejrzec co ma między nóżkami chociaz myśle że synek i zaraz po tym na ruchy
No moja imienniczko ja jestem dzień za Tobą więc ten 14ty tydzień zaczynam jutro

Cytat:
Kornelia tez ładne jest imię
Mia, Nataszka, Lena, Maja, Oliwia, teraz tylko tyle pamietam z tych co mi sie podobaja .

Mi sie nie podobają stare jak słysze np Franek, Antek , teraz Filip to dla Mnie to nigdy w gre by nie weszło jakos nie podobaja mi sie wogóle.
No mnie się podobają niektóre stare. Pracuję w szkole i jak słyszę jak do takiej malizny wołają Stachu to strasznie to dla mnie komiczne. Ja wybrała swoje też stare - Leon i Aniela. Mojej chrzestnej się nie podoba i próbuje mnie przekabacić, ale argument, że do Leona można Leo wołać troszkę ją ugłaskał. A jak usłyszała imię dla dziewuszki, to mina jej jeszcze bardziej zrzedła i stwierdziła, że teraz to ona już sama nie wie, czy woli dziewczynkę, czy chłopca. Ale powiedzmy, że jej gust zaakceptowałby Denisa-penisa, więc muszę być twarda i się nie dać żadnym przekupkom przekonać, że imiona te są brzydkie

Takie imiona jak Julka Amelka też są śliczne, ale teraz się tyle dzieci o tych imionach namnożyło, że to mnie z kolei troszkę od nich odpycha. Sama byłam jedną z pięciu Joann w klasie, niby nic strasznego, bo każda miała potem swoją ksywkę, ale tak czy tak, takie nietypowe imię troszkę dodaje wyjątkowości osobie, która je nosi

Któraś z Was podała linka do wątku Poród na wesoło
http://www.babyboom.pl/forum/ciaza-p...30/index1.html
Tak się śmiałam, że łzy mi ciurkiem leciały Polecam! Drukuję dla ciężarówki-koleżanki co leży w szpitalu, żeby się rozerwała
Stary 2011-05-28, 20:34   #3925
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Ja już od 3 dni czuje się super. Chyba już zaczyna się na dobre II trymestr - humor też mi się poprawił, więcej energii itd.

Co do imion to najpierw miał być Filip TŻ uparł się na początku na Roberta, później mówiłam które imiona mi się podobają aby wybrać coś razem i prawdopodobnie będzie albo Daniel,Szymon. A dziewczynka Lenka
Super, ze lepiej się już czujesz Ja jestem ciągle ospała :/ chociaż u mnie to żadna nowość hehe

Mi bardzo Lenka się podoba ale już u nas tyle Lenek jest, że nie wyobrażam sobie potem na placu zabaw hehe jak wszystkie zaczęłyby się obracać hehe
Stary 2011-05-28, 21:08   #3926
ggoraa
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

O tak, jestem za Filipem jak najbardziej. Ja tez wiedzialam, ze synus musi byc filip a corcia Julia- jeszcze jako nastolatka...ale mam problem teraz z chlopiecym imieniem - zakladajac , ze sie urodzi drugi chlopak. Wiec biore pod uwage Leon, Maksymilian, Damian...no i koncza sie pomysly...
Stary 2011-05-28, 21:17   #3927
rojku
Rozeznanie

Leon
Stary 2011-05-28, 22:15   #3928
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Leon
Bez urazy ale mój pies ma tak na imię

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-28, 23:12   #3929
rojku
Rozeznanie

Urazy brak. Znam psy Magda, Jasiek, Franek, Julcia... jak dla mnie to o niczym to nie świadczy
Stary 2011-05-29, 01:47   #3930
dreamnes
Raczkowanie

Cytat:

moja bedzie Matylda lub Zosia. jak ja zobacze to bede wiedziec ktore do niej pasuje jesli okaze sie byc dziewczynka, chłopak to na bank Olaf

jestem szczęśliwą mamą
dreamnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości