|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
|
|
|
|
#4412 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Treść usunięta
|
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Wpadłam się tylko przywitać, bo lecę na lunch z Danielitem a później jadę do domu. Wracam jutro, to będę Was nadrabiać. Tyle co mężul przyjechał, a ja już go dzisiaj zostawiam... no ale cóż. życie. Nadrobimy w niedziele Dzisiaj po powrocie z pracy i tak będzie zajęty tylko i jedynie meczem... ech!do jutra!
|
#4414 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
a to przejazd autobusem, samolotem? na własny koszt rozumiem? a co bierzecie do jedzenia skoro mowa o posiłkach ciepłych? Rosi i jaki likier? myślę o nim, bo tak chwalicie
|
|
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jakie te kukułki kupujecie? Bo też mi smaka narobiłyście, mam jeszcze wódke z wesela to bym zrobiła na Agatowe chrzciny
|
|
|
|
#4417 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2011-05-28 o 11:59 |
|
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że nie można się zmieniać w trakcie, jak na sztafecie![]() Super, że pracę masz już prawie z głowy ![]() Katuniu przykro mi, że Twój pierwszy dzień mamy nie należał do udanych, ale jestem pewna, że w późniejszych latach, Tomcio zadba o to, żeby nic Cię w tym dniu nie zasmuciło |
|
|
|
|
#4419 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj mija nam 7 lat odkąd jesteśmy razem
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Rosi
|
|
|
|
#4421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mniam, ale mi ochoty narobiłaś
![]() Cytat:
![]() Ojjj szkoda ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4422 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatuszku gratulacje rocznicy
Gucia udanego weekendu. Ale ja dziś jestem senna. Dobrze, że miałam tyle roboty bo bym chyba zasnęła
|
|
|
|
#4424 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
ja już mam taki 3 dzień
ale już ciasto zrobione (wczoraj co prawda), dziś już mieszkanie całe posprzątałam i jestem w trakcie robienia sałatki i to koniec
|
|
|
|
#4426 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
baja india kwiatuszku dziękuję wam bardzo! cholernie miło się czyta takie słowa!!
bzyczka to jest to o czym ja mówiłam - jakby teściowa otworzyłą mi lodówkę to poczułabym się jakby mnie szpiegowała, a jak otworzyłaby mi moja mama to pomyślałabym super że chyba chce coś mi z niej dać wszystko zależy od relacji z daną osobą, jeśli kogoś lubimy to nawet jego tragiczne zachowanie jesteśmy w stanie rozsądnie wytłumaczyć, a jak nie jest to osoba obdarzona naszą sympatią to z "dobrego uczynku" zrobimy katastrofę ![]() SAMBA zazdroszczę wakacji, w mirabell nie byłam, wiem tylko że fajny lokal ale nie fajna miejscówka, obejście ale mięli coś tam robić ![]() Katunia dziękuję, szkoda że dzień mamy dla ciebie się nie udał... Ana dzięki, zacznij podchodzić to tego optymistycznie, jest jeszcze mnóstwo czasu nie możesz się łamać bo sama się nakręcasz, olej pesymiz, zostań optymistką będzie się wokół ciebie weselej radośniej ty będziesz zdrowsza itd ![]() ![]() ![]() Scio dziękuję, trzymam kciuki za pisanie pracy ![]() Rosette ten likier musi postać ze 3 -4 dni żeby się przegryźć no a cukierki napisałam wawel bo wiem że te na bank się rozpuszczą i nie pływa żadna galaretka (jak kliwia pisała) wiec polecałam sprawdzone ![]() likier jeśli lubisz kukułki będzie ci smakował ale ten anulkowy miażdży robiłaś? i można go pić niedługo po zrobieniu ![]() ![]() ![]() laski ale poimprezowałam mięliśmy wczoraj imprezę - takie wielkie urodziny - co roku grupa znajomych urządza w takich magazynach i robi się z tego wielka impreza na grubo ponad 100 osób no i wczoraj tam świętowaliśmy urodzinki a do tego moją pracę, że nie wypadało nie pić no i od dawien dawna się spiłam na szczęście lampka kontrolna się zapaliła choć wypiłam sporo redbuli z wódką to wróciłam nad ranem na własnych nogach ![]() spaliśmy u rodziców więc Pat od rana był z moimi rodzicami a my odsypialiśmy.. poszalałam ![]() ale bawiłam się świetnie
|
|
#4428 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
nieeee
chociaż kto wie - wiesz no to taka mocna impreza - drinki w półlitrowych kubkach - nikt nie patrzył ile wódki.. ile dopełnienia. po jednym było wesoło, a wypiłam kilka.. ale jak przyjaciel powiedział że dziś skończę się razem z nim bo jest okazja to się wystraszyłam ![]() ![]() i po godzinie 2 już dziękowałam za alko więc pewno to dlatego byłam na swoich nogach ale mąż mój miał kiepskawo ![]() ![]() za to moi rodzice są przeszczęśliwi i powiedzieli że dla nich co weekend możemy imprezować oni mają cudowną zabawę z patem ale chyba ich tak często uszczęśliwiać nie będziemy
|
|
#4430 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to dobrze bo na miejscu bedziemy niezalezni ![]() Co do jedzonka to mamy pokoj z aneksem kuchennym takze wezmiemy jakies makarony, ryze, sosy spagetti, jakies miesko czy golabki w sloikach i sie przezyje Oczywiscie jak bedziemy mieli ochote isc na jakis obiad na miasto to tez pojdziemy, ale chcemy tego uniknac, bo jedzenie na miescie tam jest strasznie drogie... jak bylismy w podrozy poslubnej to dziennie za obiad placilismy w granicach 100-150 zl... a nie jedlismy nie wiadomo czego tylko zwykly 1 daniowy obiad + cos do picia... wtedy nie oszczedzalismy bo w podrozy poslubnej nie chcielismy zyc na zupkach chinskich ale teraz zamierzamy zrobic skromniejsze wakacje ![]() link do kwater: http://www.adriatyk.com.pl/index.php...=2&offer_code= Bedziemy nocowac w apartamentach prywatnych na wyspie Pag ![]() Cytat:
czasem trzeba sie rozerwac a pracy z calego serca gratuluje ![]() Znasz moze jakies kwatery/pokoje w okolicy tej restauracji?? Bo chyba bedziemy musieli cos wynajac po weselu bo nie bardzo bedziemy mieli jak wrocic do domu... nie ma kto po nas przyjechac, wiec musialoby jedno z nas nie pic.. chyba ze pojedziemy pociagiem, ale nie wiem czy to dobre rozwiazanie...Daleko to od dworca w tychach?A my bylismy przed chwila w Ikei, ale sie obkupilam... mialam 3 bony po 20 zl od tescia, mamy i babci i nakupilam sobie: czerwony kocyk polarowy za 9,99, 6 takich wysokich szklanek po 1,99 , taki wazonik na suszone kwiatki, 2 paczki suszonych kwiatkow, 3 wazony kolorowe i jeszcze 2 cole przy kasie bo sie okazalo ze mam za malo zakupow ![]() :brzyda l: Ale masakra ile tam ludzi bylo... i do tego prawie wszyscy z bonami... a niektorzy tych bonow mieli z 5 i wiecej... ciekawe skad tyle... chyba sasiadom ze skrzynek wybierali heheh w kazdym razie ikea chyba ostatni raz taka akcje zrobila... ja za moje zakupy zaplacilam 3 zl ![]() :brzyda l:
|
||
|
|
|
#4432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie bardzo podobala przeczytalam ja cala w samolocie .. bo tylko wtedy mam czas czytac ksiazki Cytat:
porabiacie cos szczegolnego? Witam ![]() Wyspana biore sie za sprzatanie domu bo wieczorem imprezka u nas a na 14:30 zabieram mame do kosmetyczki musze jej powiedzie zeby mi troche zmyla brwi bo za ciemne mi zrobila zle sie w nich czuje Milego weekendu wszystkim
|
|
|
#4433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz rację, że powinnam przystopować, chciałabym, ale to nie takie proste ![]() WOW ale impreza ![]() Cytat:
czyli jedziecie własnym autem a orientujesz się ile wyniesie Was podróż w jedną stronę? ile to tankowań? pewnie droga wychodzi więcej niż sam pobyt ![]() Rozumiem, że to 400zł to za 2 osoby, a nie za jedną? ale mnie napaliłaś ![]() już truję tżtowi![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Dziewczyny a jakie są sprawdzone biura podróży? co to w balona nie robią![]() Sambaaa ale nas nakręciłaś ![]()
|
||
|
|
|
#4434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję. Nic nie porabiamy, bo mąż zagranicą jest
ale wraca w czwartek więc sobie odbijemy.---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu dzisiaj cisza! aż dziwne
|
|
|
|
#4436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedziecie mieli siwetne wakacje Cytat:
![]() [QUOTE=martucha84; laski ale poimprezowałam mięliśmy wczoraj imprezę - takie wielkie urodziny - co roku grupa znajomych urządza w takich magazynach i robi się z tego wielka impreza na grubo ponad 100 osób no i wczoraj tam świętowaliśmy urodzinki a do tego moją pracę, że nie wypadało nie pić no i od dawien dawna się spiłam na szczęście lampka kontrolna się zapaliła choć wypiłam sporo redbuli z wódką to wróciłam nad ranem na własnych nogach ![]() spaliśmy u rodziców więc Pat od rana był z moimi rodzicami a my odsypialiśmy.. poszalałam ![]() ale bawiłam się świetnie [/QUOTE]no to zaszalałas. o ile dobrze pamietam jak ostatnio mialas ochote na alkohol, to Pat czail sie już w brzuszkudziewczyny ale mnie rozłożylo. mam juz 38stopni gorczki i czuje sie podle. ale jeszcze jutro musze jechac do Poznania, bo zapowoiadaja sie fajne zajecia, ktorych na pewno nie moge przeoczyc!Trzymajcie kciuki zeby mi przeszło. zawsze fervex stawial mnie na nogi, a teraz to chyba za malo
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Jaki deszczowy ponury dzien byl dzis...gryyyy Tomus juz prawie po scianach chodzil ze na na podworko nie mogl wyjsc Jaka pyszne salatki jadlam od tesciowej wczoraj,nie zdarzylam wczoraj to dzis Wam napisze przepisy. Brokułowa -brokuł podzielony na różyczki -ser feta -czosnek -3łyz. majonezu -3łyz.jogurtu -sol -pieprz Brokuł ugotowac krotko. Feta pokroic w kostke. Z majonezu, jogurtu,czosnku,soli,piep rzu zrobic sos. Układac warstwami-brokuł-ser feta-sos-brokuł-ser-sos. Makaronowa ze szpinakiem -makaron(pene,swiderki,kok ardki jaki kto woli) -szpinak (moze byc mrozony) -papryka -kielbaska -1-2 zabki czosnku -lyz.masla -sol,pieprz -majeranek -lyz.smietany -10dag zoltego sera Makaron ugotowac. Maslo roztapiamy na patelni,dodajemy czosnek-dodajemy szpinak,sol,pieprz,majera nek i lyz.smietany-dusimy. Osobno posmazamy kielbaske i papryke. Na patelni laczymy wszystkie skladniki,wykladamy na talerz i posypujemy startym serem. Ja sie objadalam dwa dni tymi salatkami-pyszne byly. aaa wrzucilam tez przepsiy do k.kulinarnego india - zdrowka! Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-05-28 o 22:54 |
|
|
|
#4438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wlasnie biore sie za robienie szaszlykow na grilla ![]() A i u mnie kolejny spadek wagi .. przekroczylam magiczna dwucyfrowke juz - 10kg ![]()
|
|
|
#4439 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
![]() Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- No wczoraj była okropna pogoda. Bartuś ciągle pokazywał na drzwi wyjściowe i rączką "papa". Żal mi go było, ale ciągle padało i tylko przez szybe mógł popatrzeć.
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Ale jestem zmęczona wczorajszym imprezowaniem ale... Barca wygrała Do tego rodzinna imprezka też się udała. Tylko teściowa jak zwykle godzinę się spóźniła a potem miałam inspekcję mieszkania i znowu mi w każdy kąt zajrzała, powiedziała, ze mamy małą plamę na kanapie na co mąż , że się tak dokładnie jej nie przyglądamy ale.... nic Macie rację, mojej mamie to ja sama latam i wszystko pokazuję. Bo ona nie zagląda nam po kątach a teściowa tylko krzyczy "idę robić inspekcję i lata jak szalona po mieszkaniu"Zabcia gratulacje 10 kg to baaardzo dużo. A co do książki to na koniec wkurzały mnie te wszystkie podziękowania jakby księga życzeń ![]() India zdrówka życzę Samba super wakacje was czekają. Marta to niezła impreza musiała być ![]() A dziś idę na grilla
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

Dzisiaj po powrocie z pracy i tak będzie zajęty tylko i jedynie meczem... ech!
Mąż też się podjarał i weszliśmy na stronkę i się okazało, że w terminie ktory nas interesuje sa 2 os. pokoje za 400 zl... to juz sie dluzej nie zastanawialismy hehe

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
sama nie wiem co by było lepsze 

ale już ciasto zrobione (wczoraj co prawda), dziś już mieszkanie całe posprzątałam i jestem w trakcie robienia sałatki i to koniec
ale wraca w czwartek więc sobie odbijemy.