|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Soph. Poszukam, bo nie mogę patrzeć na ten mój brzuch... Czasem wyglądam jakbym była w ciąży :/
Ciekawa jestem kiedy mi przyjdą przesyłki z all. Nie mogę się już doczekać....
|
|
|
|
#3603 | |||
|
Zadomowienie
|
zdrówka
Cytat:
też mam ochotę na olejowanie ... ale u mnie olejku fur mama nigdzie nie ma muszę chyba na all zamówic.Cytat:
Cytat:
więc za niedługo na pewno zobaczysz efekty
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-05-28 o 12:22 |
|||
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za info |
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w przyszły weekend jedziemy do krakowa prosić gości na wesele, więc mam nadzieję że kupię Ewentualnie poproszę koleżankę, która często jeździ do krk.TŻa jak najdzie, to potrafi mnie nieźle zaskoczyć A wołał mnie jakby coś się stało.... Ponaglał i w ogóle.... I jak tu takiego nie kochać?![]() W ćwiczeniach staram się być regularna- od poniedziałku do piątku ćwiczę rano, jak mi się chce i jak mam czas, to czasem po południu, a w sobotę to zależy, jak TŻ jest w pracy to rano, a jak nie to wieczorem jak go nie ma. Z niedzielą jest różnie, czasem sobie odpuszczam, jak mamy jakiś wyjazd albo jak TŻ ciągle jest ze mną, bo przy nim się ćwiczyć nie da
|
|
|
|
|
#3606 |
|
Zadomowienie
|
aha...czyli nie zamówię
![]() Muszę poszukac wątku na wizażu dotyczącego olejowania włosów, bo nie mam o tym zielonego pojecia :P
|
|
#3607 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hey
szybko dzis skonczylam, z czego sie ciesze, ale za to do Natury nie pojechalam, bo jakas padnieta jestem i nic mi sie nie chce ![]() Cytat:
w lokach rozpuszczonych nie chodze za wiele, wole spiete, a najbardziej lubie sie w prostych ![]() Cytat:
![]() mnie to spotyka czesto niestety.. najgorsze jest jak prowadze auto i czasami za szybko sie odwroce i juz czuje jak mnie boli, a pozniej kazdy ruch glowa, to wieelki bol... Cytat:
![]() na pierwszej stronie masz skrypt z najwazniejszymi dla nas watkami.
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Hey.
Ja wróciłam właśnie z uczelni. Mam zajęcia do 20, ale jakoś dzisiaj nie umiałam wysiedzieć, a że mogłam wracać autem to skorzystałam.
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
kobietasukcesu dziękuję
Lubię gotować więc dla mnie nie ma problemu Muszę zrobić prezentację na plastykę teraz Muzeum d'Orsay, 15 slajdów, na jutro... Wrr...
|
|
|
|
#3612 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
_blondyneczka_ wracaj szybko do zdrowia ekomonika ja mogę Ci polecić jeszcze maseczki BINGO, są tanie, duże i moim włosom bardzo odpowiadają. Współczuję anemii ![]() I ciekawie z obiadem ![]() Kalpana to co zrobił Twój TŻ jest słodkie ![]() A co do brzucha, to mi kiedyś efekty przyniosły skłony i skrętoskłony. Miałam oponkę a po kilku tygodniach regularnych ćwiczeń (właśnie skłonów) przez około pół godzinki dwa razy dziennie pozbyłam się jej. ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
Co do noszenia, to mój TŻ potrafił mnie nie raz na rękach przenieść przed dystans od 3 nawet do 7 km, jak mnie nogi bolały po całym dniu ganiania w szpilkach (np. od 6 rano) a wracaliśmy późno w nocy gdzieś z miasta i nie było już autobusów. Ale ja to kruszynka jestem, że tak powiem, bo przy wzroście 165 cm ważyłam wtedy niecałe 40 kg więc dla mojego chłopa to nie był jakiś wielki ciężar ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- A co do młodego wyglądu, to ja miałam problem miesiąc temu, żeby alkohol kupić, bo zapomniałam dowodu. Pani w sklepie nie chciała uwierzyć, że niedługo 24 lata skończę. Na szczęście sklep był blisko domu, więc poszłam po dowód, wróciłam i mówię do niej: "widzi pani? nie kłamałam" ale się zdziwiła
|
|
|
|
|
#3613 |
|
Zadomowienie
|
Użyłam dzisiaj drugi raz tego błota z Bielendy i powiem Wam, że już lepszy efekt niż ostatnio.
Właśnie przed chwilą skończyłam robic mamie pasemka, jeszcze muszę ją zafarbowac ciekawe jak efekt wyjdzie ![]() Zaraz pomaluję sobie paznokcie w kolorze cielistym ![]() caate dziękuję za info na pewno skorzystam. Miłego popołudnia dziewczyny
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-05-28 o 16:11 |
|
|
|
#3614 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj naolejowałam włosy podgrzanym rycynowym i dodałam pare kropel zwykłego rzepakowego z lodówki Nałożyłam na twarz tez osławioną maseczkę z ziajii anty stress z zółta glinką.A teraz się będe objadać
|
|
|
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
Dziś i wczoraj (tak na raty) robię sobie dzień SPA (w sumie to weekend). Wczoraj była depilacja bardzo dokładna całego ciała depilatorem: całe nogi (zazwyczaj tylko łydki depiluję), pachy, okolice bikini, później dużo balsamu nawilżającego + nawilżanie stóp, wczoraj zmyłam lakier z paznokci i daję im odpocząć trochę od lakieru, dziś maska BINGO na włosy, peeling enzymatyczny buzi, maseczka, balsam na ciało, krem na stopy (ręce kremuję codziennie co jakiś czas)
Jak nigdzie nie będę wychodzić dziś to zrobię sobie dzień bez makijażu, a jak będę wychodzić to wieczorem, przed wyjściem dopiero się pomaluję. Jak nigdzie nie będę wychodzić to też wieczorem umyję sobie włosy szamponem z sodą, bo przez kilka ostatnich tygodni prostowałam włosy codziennie, używałam produktów zabezpieczających z silikonami, nie prostuję włosów od środy, ale czuję, że sam szampon tych silikonów nie domyje (czuję, że włosy są oblepione) więc muszę użyć szamponu z sodę, bo na co dzień nie używam silikonów. Po zmyciu tych silikonów dam na całą noc w końcu waxa, bo zabieram się do tego już od kilku dni, ale tak mi jakoś nie wychodzi. Poza tym wieczorem peeling ciała, pumeks na stopy (oczywiście jeśli zostanę w domu, bo jak będę wychodzić, to te zabiegi na jutro przełożę) i może w końcu zdecyduję się na ten balsam brązujący, bo od tygodnia mam zamiar spróbować, ale albo do późna siedziałam poza domem i mi się już nie chciało smarować jak wróciłam, a to u TŻta byłam na noc albo on u mnie i nie było kiedy, ale może dziś w końcu mi się uda
|
|
|
|
#3616 |
|
Zadomowienie
|
Hello
Ale mnie tu długo nie było. Przez ten czas ofc się trochę zaniedbałam. Muszę to zmienić.
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka dzięki za radę. W takim razie zacznę robić te skrętoskłony. Może i mnie pomogą
![]() Nałożyłam sobie maseczkę z Lirene i czekam aż się TŻ wykąpie. |
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka dziękuję
A gdzie kupujesz te maski ? marlieenka hej
|
|
|
|
#3619 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Idę coś zjeść teraz
|
|
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
chyba kupię wypelniacz do koka
|
|
|
|
#3623 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
Ale wczoraj poszalałam świętowaliśmy z Tż, w końcu gdzieś wyszliśmy, było świetnie ![]() Kupiłam dziś w końcu zachwalany żel miceralny do twarzy z biedronki mam nadzieję, że i mi przypasuje ![]() Cytat:
miło mi ![]() Cytat:
![]() )Cytat:
z palette to ja robiłam tylko C10 i mogę napisać, że mój odrost średni blond świetnie rozjaśnia aaale jeśli masz trochę ciemniejszy i taki duży to może wypróbuj C12? Aktualnie jest na nią wielkie boom na wątku blondowym I każdej po kolei wychodzi super, są zadowolone tylko ona ma wodę 12%Tylko tyle mogę Ci poradzić, jak masz wątpliwości to zerknij na wątek o blond włosach lub bloga Bunny Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
? On nie ma silikonów Cytat:
![]() Szampony: -fructis https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 używam aktualnie świetny jest -gliss kur https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rbowanych.html -joanna https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...wa-wersja.html Odżywki: -Isana https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...s-spulung.html -L'oreal https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-objetosc.html -wosk https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...tment-wax.html
|
|
#3624 |
|
Rozeznanie
|
Snow, wczoraj pierwsze użycie podkładu, ale dopiero wieczorem, więc trudno mi go ocenić. Wydaję się byc fajny
Mam ciepły beż.co do szmponu to ufff, uspokoiłaś mnie. Chociaż na wątku z analizowanym składem, nie oceniają go zbyt dobrze, ale mi chyba pasuje. I muszę mieć szampon z SLS, więc kupie pełnowymiarowy produkt.
|
|
|
|
#3625 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Na poczatek - Snow - spoznione ale jak najbardziej szczere zyczenia z okazji urodzin ![]() Cytat:
![]() Moj piatek wygladal tak - od 7.30 do 15 oddzial a potem do ponad 21 izba przyjec i zladowalam w domu przed 22. Wypilam z TZ pol piwka i padlam ![]() Cytat:
![]() Przeciez wiadomo ze jak dziecko jest male to nawet nie wie co to za dzien i wtedy drugi rodzic przygotowuje niespodzianke i tlumaczy dziecku ze jest swieto mamy. Zgadzam sie Cytat:
![]() Co do tabletek to juz normalnie mi sie nie chce pisac bo chyba moje wiadomosci nie docieraja. I po co ja sie staram i pisze? Ech. Cytat:
Cytat:
Koniecznie sie przebadaj Wow, jak gotujesz ![]() Cytat:
![]() Co do soczewek to czesto okulisci lub optometrysci pierwsza wizyte po prostu ustalaja wlasnie wczesniej zeby zerknac czy wszystko ok (bo jakby nie bylo to lepiej to wylapac wczesniej niz pozniej) ale wlasnie kolejne co pol roku sa w porzadku I swietnie ze lekarz Ci dobieral a nie zajelas sie tym sama na wlasna reke ![]() Nawet wczoraj - o ironia losu - byla dziewczyna na izbie z owrzodzeniem na rogowce po soczewce. Nieladnie to wygladalo, zostala przyjeta nawet na leczenie szpitalne. Ojej, nie ma czego zazdroscic jak sama jestes sliczna
|
||||||
|
|
|
#3626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bardzo lubię ten podkład sądziłam że MF go przebił ale po dłuższym ożywaniu stwierdzam że są bardzo podobne ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Snow ja również chciałabym złożyć Ci spóźnione życzenia najlepszego
!
|
|
|
|
#3628 |
|
Wtajemniczenie
|
snowhitee miałaś urodziny? Wszystkiego dobrego
Musiałam przeoczyć jeśli pisałaś! Szczęścia i spełnienia marzeń! ;* Widziałam twoje włoski na fryzjerskim - piękne są!
|
|
#3629 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Było:
*peeling nivelazione *balsam do ciała dove *krem naprawczy na twarz *serum na biust *odzywka+lakier na pazurki *maska dolce na włosy ![]() dziewczyny na jaki kolor pomalować paznokcie, żółty czy niebieski?
|
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lainathiel nie, nie pisałam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

............... ...........
muszę chyba na all zamówic.
A wołał mnie jakby coś się stało.... Ponaglał i w ogóle.... 

!

Muzeum d'Orsay, 15 slajdów, na jutro... Wrr...

? On nie ma silikonów