|
|
#3152 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
jusz odwolalam akcje-to nudna iadomosc była Cytat:
mnie to jesczze menczy : http://www.youtube.com/watch?v=ka9K0nl48Ms niestety wiekszosc innych kawałków jest przynudniasta jak dla mnie
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybciej by się wywiązała ![]() Ale też mnie takie coś wkurza ![]() I w ogóle się wqrffłam - miałam dziś wyjść i chyba kicha Ze smutku się opiję i upiekę może ciasto jak mam jakieś składniki Zajenożyczkowo, ech..
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3156 |
|
Zakorzenienie
|
Spo
![]() Chcesz kotleta? Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-05-28 o 19:26 |
|
|
|
#3157 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3159 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() a wokal z Deadfly Ensemble z czymś mi się kojarzy tylko nie przypomnę sobie z czym.. tak przedtem myślałam czy by Deadchovsky nie polecić, ale raczej nie tego szukasz..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
nie ffiem, ale miałąbym wstyd taki moralny normalnie jakby mi się o jedną upomnieli. Jakby fogóle ktoś się o pożyczoną rzecz upomniał, której nie oddałam - co za shame i niehonorowe, że się zobowiązałam i nie dotrzymałam słowa...
![]() napisałam jeszcze kuleżance, że ma mi jeszcze książkę i 2 paski oddac, bo od jesieni się zwrotu nie doczekałam ![]() Spoo
|
#3161 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
z cinema strange? ![]() a w linku jest wiek 21...w ejtisach ten pan "jeszcze prawie nie zył" jak mawia moje dziecie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-05-28 o 19:30 |
|
|
|
|
#3162 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3163 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszczeu pomarudzeu
i fogóle mam dosyć tego, że zawsze ja musiałam być ta poukładana! Kuleżanka se zawsze bimbała, a ja byłam od organizacji i to ja zawsze musiałam wiedzieć: o której zaczynają się wykłady? W której sali mamy? Którym tramwajem tam dojechać? Kiedy mamy egzamin i z czego? O której mamy pociąg powrotny do domu i przesiadkę? A ja zawsze wszystko wiedziałam, bo MUSIAŁAM - a wcale wcale nie chciałam zawracać se jeszcze głowy planowaniem dnia, ale byłam zmuszona, bo koleżanka nie raczyła się tym zająć, tylko wszystko zwalała na mnie "A bo Ty zawsze wiesz i masz wszystko zaplanowane!mam dla Ciebie coś tam zrobić, że ma Ci coś oddać/pożyczyć to przypomnij mi, że " Mam zaplanowane, bo muszę, bo jakbym nie miała, to zdechłybyśmy obie gdzieś pod dworcem bo na Tobie nie można polegać ![]() No, wywaliłam z siebie stare żale I tylko szkoda mi teraz, że taka goopia byłam i dałam tak na siebie goopie obowiązki zwalać wrypałam się w rolę której wcale nie chciałam i musiałam się martwić za dwie, choć wcale nie chciałam Ideu cuś zjeść, potem kąpu kąpu i chyba spać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-28 o 19:38 |
|
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz jednak jeden problem z głowy - już więcej jej nic nie pożyczysz ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3165 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
troche kozi ten wokal ![]() kameno-Deadchovsky świetny
|
|
|
#3167 |
|
Nindżopesz
|
Ale co, odchudzanie czy dana waga?
Jeśli chodzi o dzieckie objawy to oczywiście ale primo lekarz wczoraj nic nie wybadał w tej kwestii a secundo ja tam nic nie widzę... |
|
|
|
#3168 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
TEN ich lubie jak takie klimaty to jeszcze COŚ zapodam a pan może i w ejtisach nie żył ale dobrze czai klimat muzyczny
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie nic nie musiałaś, mogłaś zostawić koleżaneczkę i niech sobie sama radzi
|
|
|
|
#3170 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja mysleu ze mogło ci saie tak zdawac bo to jest ten sam wokal
|
|
|
#3171 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
faktycznie
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Coś
wło rude max.jpg To nieprawda, zdjęcie robione z blyskiem w sztucznym świetle
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3174 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
byłam za bardzo nieprzytomna, żeby czymkolwiek pojechać
Ale za to jak usłyszałam,że ktoś nam włazi na balkon (śpimy przy otwartym), to się zwlokłam w piżamce (widok mogący przyprawić o zawał, bynajmniej nie z podniecenia), łypnęłam na pana bardzo nieżyczliwym wzrokiem, zamknęłam drzwi i spuściłam rolety. Z plusów-na śniadanie była cieplutka chałka, a potem lody jagodowe ![]() musimy uwierzyć na słowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zresztą ja uważam,że wymiary to rzecz drugorzędna, liczy się osobowość, ciekawy charakter, poczucie humoru i chęć poznania drugiego człowieka. Na wygląd zwraca się uwagę w pierwszym momencie, ale potem ważna robi się reszta. Ze zgrabnymi nogami i chudym zadem wcale niekoniecznie musi się ciekawie rozmawiać. Chyba,że to znajomość o charakterze typowo konsumpcyjnym, wtedy można wybierać towar po opakowaniu. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Maju, nie można zwalać wszystkiego na wygląd i za brak powodzenia obarczać winą chude koleżanki. Jeśli byśmy wyszły razem na imprezę (a jak widziałaś , jestem dużo grubsza od Ciebie i nie powalam urodą), a ty zachowywałabyś się po Majowemu, to gwarantuję Ci,że nikt by nawet na Ciebie nie spojrzał. Za to ja bym pewnie miała paru nowych znajomych. Bo wygląd jest naprawdę sprawą drugorzędną. (no chyba,że byśmy się wybrały do klubu dla snobów, ale tam to by raczej żadnej z nas nie wpuścili ) ![]() Jeśli nie lubisz kontaktów z ludźmi, spinasz się, siedzisz gdzieś w kącie z miną pt "spierdalać wszyscy"(nawet jeśli wynika to z nieśmiałości), to nie licz na to,że komukolwiek będzie się chciało Ciebie bliżej poznać. Wiem, jestem mało subtelna, ale ja z tych co walą wprost. Cytat:
muszę się wybrać A,bo potem zapomnę- coraz fajniej wyglądasz
|
|
#3175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3177 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3178 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam wrażenie ,że bardzo chciałabyś, przesadne skupianie się na rzeczach , które nie są w istocie zycia szczególnie wazne , zazwyczaj ma miejsce gdy nie radzimy sobie z czymś istotniejszym. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zespół Zaburzeń Integracji Sensomotorycznej polega na zaburzeniach percepcji zmysłowej, jest zwiząne z zaburzeniami neurologicznymi , jego przyczyny są bardzo złozone m.in. zbyt mała ilośc lub nieprawidłowe bodźce doznawane przez dziecko w zyciu płodowym , niemowlęcym i przedszkolnym. Np. popularne dzisiaj wielomiesięczne L-4 kobiet w ciąży: leiuchowanie , polegiwanie całymi dniami czy siedzenie przed TV lub kompem czyli znaczne unieruchomienie fizyczne przez matki może przyczynic się do powstania takiego zaburzenia, bo dziecko w zyciu płodowym ma bardzo mało bodźców potrzebnych mu do rozwoju układu nerwowego czy jakos tak. Moja znajoma 7 miesięcy ciąży przeleżał w łóżku i przespała , nie wychodziła specjalnie z domu , nie sprzątała, nie prała, nie gotowała. Zachwycona przyszła prababcia i mąz obsługiwali ją cały dzien na zmianę- dziecko ma zaburzenie neurologiczne zwiząne z siłą mięśni. Równiez unieruchomienie przy tak zwanej ciazy podtrzymywanej - no ale wtedy to koniecznośc.Przyczyn jest znacznie więcej oczywiście podałam najprostszą. Cytat:
---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-05-28 o 20:51 |
||||||
|
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rudzieł
|
|
#3180 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ju kolejna ruda
![]() Cytat:
![]() ja tak zawsze robię, tzn, uważam, żeby delikatnie mieszać i nie stukać przy stawianiu miski. Nigdy nie bawiłam się w jakieś przesiewania mąki ani rzucanie ciastem, a jakoś mi ze sprawdzonego przepisu biszkopt wychodzi ![]() Cytat:
a trudno o samoakceptację i pewność siebie, jak za cholerę nie mogę osiągnąć tego, co mi się podoba Cytat:
Cytat:
z tym, że troszkę się mylisz - mina "spitalać wszyscy, a chuopy zfuaszcza" jest w użyciu co najwyżej od jakiegoś roku może ![]() wcześniej byłam chętna do poznawania ludzióff ale po kilku latach niepowodzeń mi przejszło
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-28 o 21:08 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

Szybciej by się wywiązała
- miałam dziś wyjść i chyba kicha