|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() Jadę dziś na roczek buby i nie wiem w co się ubrać ![]()
![]() |
![]() |
#3392 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja nie rozumiem, bo zawsze wszyscy tak chodzili i jak mysli, ze się ludzię będą w upały gotowac to ją chyba pogięło... tym bardziej, ze u nas w niektórych salach tak słonce daje, że się z ludzi normalnie leje, gorzej niż na dworze... Cytat:
![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1332&bih=601 ![]() a w sumie masz racje nie kupię ![]() ![]() dziwne jakieś ![]() bo mam jeszcze 2 psikacze w użyciu i wątpie żeby psikacz mi wygładził włosy jak krem nivei... jeszcze się z takowym nie spotkałam... a dla mnie nie mądra kobieta, bo jak chce żebysmy się gotowali w długich spodniach w upały to niech klimatyzacje załatwi... ja się lubię ubierać adekwadnie do pogody a nie jak sobie dyra zażyczy ![]() tez przerabiałam takie kredki ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- wczoraj jak wróciłam z domu to ze mnie kapało.. nie udał mi sie wczorajszy wieczór oj nie udał;/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3393 |
Zakorzenienie
|
Mam załamkę. Brzuch mi wystaje znad wszystkich spodni i mam wielkie bocury
![]()
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
ja też
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3395 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3396 | |
Wiecznie niezdecydowana
|
Dołączam do włosomaniaczek
![]() A paletka fajna, szkoda tylko, że mam mały budżet ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3397 | ||||
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Psikaczy na razie nie kupuję. Mam w kolejce jeszcze dwa... potem może Mypa [pójdzie szybko n to tylko 'setka'] i wreszcie serum. Ja już po pierwszej turze zakupów, Yao śpi, więc szybki posiłek i potem znowu heja ![]() Cytat:
Kasia dobrze prawi ![]() A jeśli nie masz zaufania, to może poszukaj jakiejś odżywki bez spłukiwania? Np. Joanna miodowo-cytrynowa. W razie czego niewiele stracisz, bo ona jakieś 4-5 zł kosztuje. O widzisz... Myślałam, że ta kredka akurat taka półpłynna będzie. Spróbuję na mokro aplikować. Cytat:
![]() Cytat:
Odżywiam sobie pazuryry właśnie... Nie wiem, który lakier wybrać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3398 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę kupic drugiego duofiberka i wachlarz ![]() ![]() Aga Ty już TŻta masz, a jak mi się tak bd tyło to mnie na stare lata żaden nie bd chciał ![]() żartuję ![]() Cytat:
![]() jaka paletka? ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Asia wciągnęło mnie to californication ![]() ![]() ostatnio mam ochotę założyć bloga kosmetycznego... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3399 | |
Wiecznie niezdecydowana
|
2 razy napisałam to samo na dwóch innych wątkach
![]() nie wiem jak to się stało, sorry w życiu jestem potrzepana trochę i poźniej dochodzi do nieporozumień ![]() ![]()
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.` Mój skromny kosmetyczny blożek ![]() Edytowane przez alevE Czas edycji: 2011-05-28 o 15:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to wątek plotkowy, więc powiedz coś o sobie ![]() dziewczyny wiecie, że golden rose juz wypusciło te pękacza, cena ok 15 zł ![]() ![]() a moze kupie kiedys przy okazji essence o ile bd mi dane byc w douglasie z 2 szafami i bd ten czarny, a nie tak jak ostatnio ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3401 | ||
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
Hmm co mogę powiedzieć.. jestem tegoroczną maturzystką, lubię kolorowe paznokcie (szczególnie te matowo-mleczno-pastelowe ![]() ![]() _________________________ __________ Oo mój temat! Pękacze! https://wizaz.pl/Makijaz/Nowosci/Pekajace-lakiery-Debby takie znalazłam u siebie w mieście, aczkolwiek zastanawiałam i zastanawiam się dalej nad ich kupnem. Miała któraś pękacze z essence? Słyszałam, że są słabe, no, ale wolałabym usłyszeć opinie nie tylko jednej osoby ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze nie mamy pękaczy, ale się czaimy xd |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3403 | ||
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
![]() Aa, to będę się tu czuła jak rybka w wodzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3405 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zawzięłam się (po wczorajszym szaleństwie zakupowym), że do pensji (czyli przez najbliższe dwa tygodnie) nic nie kupię ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A mówiłaś, że beznadziejny ![]() Załóż, będziemy Cię czytać ![]() Powiem Wam, że ta baza pod cienie z Elfa jest świetna - powiedziałabym nawet, że porównywalna z Lumene ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- O, i to właśnie powinnaś zrobić ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam duofiberka jednego i tak go kocham, że muszę miec drugiego tylko nie wiem jaki ![]() no wiem, bo przecież każdy wie, że jak się jest w stałym związku to facetom rosną brzuchy, a kobiety mają celulit ![]() no, ale dopiero ok 6 odcinka się rozkręca ![]() mejbi, mejbi, zobacze ![]() zanim zuzyje lumenke to o elfie dawno zapomne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3407 | ||||
|
Cytat:
Hehe, wiedziałam, że Ci się spodoba ![]() Druga seria jest jeszcze bardziej pokręcona. Trzeciej jeszcze nie widziałam, ale mam nagraną ![]() Zakładaj ![]() ![]() ![]() Cytat:
Może napisz do Golden Rose z zapytaniem, czy w Twojej okolicy są jakieś stoiska? U mnie są dwa minimum. Ale pękaczy jeszcze nie widziałam, mam tylko ulotkę i wyglądają zachęcająco ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziś byłam w Naturze, ale nic nie kupiłam i chyba mogę być z siebie dumna ![]() Zajrzała też do Sephory i widziałam te kremy AA z linii Ecco, ale omijać szeroki Lukiem raczej. Nie testowałam i w sumie nie wiem, czy są dobre, czy nie, ale skład nie powala... No może z wyjątkiem tego, że składników w sumie mało i to można poczytywać za plus. Zajrzałam też na stoisko YtC. Masakra, podrożało prawie 30%... Widziałam też pomidorowe i ogórkowe. Ja na razie bazuję na Kobo i też jestem zadowolona ![]() Zastanawiam się nadal nad inwestowaniem w kropelki do pigmentów, bo ostatnio mam ochotę na zakup kolorowych eyelinerów, a tu za pomocą jednej bazy mogłabym sobie różnokolorowe kreski tworzyć, bez konieczności posiadania wielu butelek eyelinera, które przecież kosztują... I nie wiem...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chyba założę, ale niewiem ile on pożyje ![]() czy ja wiem czy tak nieładnie, niektóre zdjęcia wyglądają spoko ale jeszcze nie wiem jak pęka GS poczekam na opinie i wtedy ew. napiszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3409 | |
|
Cytat:
![]() Zakładaj i nie marudź. Pisanie wciąga ![]() Ja też chcę poczekać na swatche GR, mam nadzieję, że już niedługo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3410 |
Zakorzenienie
|
społem nie mam, obadam w naturze
![]() zakładam, jestem w trakcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3411 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciao w elitarnym klubie ! Cytat:
![]() ![]() ![]() NK - dobrze wiesz, jaka ja jestem krytyczna. W przypadku tego psikacza mówię : jest to pierwszy psikacz, który mi odpowiada. Nie skleja, nie obciąża i likwiduje puszenie. Cytat:
Dobrze trafiłaś, bo tu same babsztyle z fiksum-dyrdum w temacie : kupowanie i do tego diablice kuszące na każdym kroku. Jakbyś zmuszona została do zaciągnięcia kredytu, pamiętaj - ja ostrzegałam ... Cytat:
![]() Ja się obwieszę ! To teraz będą w cenie około siedemdziesięciu złotych. Ratujcie mnie wszyscy święci ! ![]() Kremy PAI . Wczoraj , na pierwszy ogień poszedł : nawilżający na dzień, awokado i jojoba. Otworzyłam pudełeczko i mnie lekko zatkło. Poczułam się jak obsikana co najmniej dziesięcioma różnymi perfumami, taki ten krem ma perfiumiasty zapach. Nie pogryzł, nie poszczypał, lekko zaczerwienił. Zobaczymy jak z zapychaniem. Konsystencja ta, której nie lubię : niby wsiąka, ale powlokę "silikonową" na gębie zostawia. Wsiąkł do matu. Jak na "awokado i jojoba", ździebko chudawy. Te próbki są sporawe. Jedna tak na około trzy- cztery- dni. Miłego dnia ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3412 | |
Zakorzenienie
|
Zarzuć linkiem później
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3413 | |||
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu Ty jako jedyna nie pokazałaś nam się na wątku a chcesz nasze niedociągnięcia oglądać ![]() no no niby tak ale odżywki do włosów lubimy inne ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3416 | ||
Wiecznie niezdecydowana
|
Cytat:
![]() A liczy Ci się tam mata?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3417 |
Zakorzenienie
|
założyłam różowego bloga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodałam Cię ![]() ![]() Kto mi założył konto internetowe w banku i konto na all? ![]()
![]() |
![]() |
#3419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Taaak, będzie zbiorowe pokazywanie bocurów jak na jakimś innym wątku brzuchów w ciąży ![]() Cytat:
![]() Wiecie co, wczoraj padłam ok 23, obejrzałam jakiś beznadziejny pseudohorror, ciężko mi było do końca wytrzymać bo już mi się oczy zamykały ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.