Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-29, 10:38   #2281
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Dziendoberek

To sie znowu dzisiaj wyspalam uwielbiam, jak mi zaden budzik nie dzwoni U Nas nawet ładna pogoda dzisiaj o dziwo
Ciekawe jaka pogoda trafiła sie Jagodzi nad jeziorem..
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 10:47   #2282
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

dziewczyny...muszę się uczyć, a tak mi się nie chce...przypomniało mi się dobre przyslowie, nie wiem czy słyszalyście:

"gorąco jak cholera, nudy jak cholera, roboty od cholery, a chęci ni cholery"

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 10:52   #2283
evoonia86
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myślicie jakbym połączyła te dwie suknie Góra z nr 1, a dół z nr 2 lub 3? Nie byłoby za pstrokato?
jak dla mnie za bogata ta góra, ale to moje zdanie. ja osobiście wolę skromniejsze gorsety. ale za to doły obu sukni są bombowe

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Mam super wiadomość, własnie sprzedaliśmy autko, tak sie cieszę bo kaska będzie na wesele, resztę juz damy radę uzbierać więc fajowo
zawsze to cos kaski na początek

te suknie, które wkleiłyście normalnie mnie rozwaliły. gdzie te laski miały swoje rozumki, kiedy wybierały suknie?? a te zdjęcie plenerowe? masakra- wstyd komukolwiek je pokazać.

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ja też należe do patyczków, jeszcze chudszych na dodatek niż Ty bo ważę 40kg przy wzroście 160. Też się nie widzę w tych prostych bo czuje sie w nich za chudo. Jeśli da radę to suknią chcę sobie dodać parę kilo
oj strasznie malutko ważysz. ja ważę teraz (wczoraj się ważyłam) 53 kg a i tak chciałabym jeszcze troszkę przytyć. tak może 2-3 kg.

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
oj to cos mi sie pomylilo, ten "mój" ma 120 i 85, chyba go zamówię, zawsze to o jedną rzecz ślubną więcej

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

kupiłam
gratuluję zakupu

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
dziewczyny Wy to pędzicie z zakupami, ja odkładam to dopiero na styczeń. Nie myślicie, że to będzie za późno? Ile wcześniej trzeba zamówić suknię w salonie, by się z nią wyrobili?

Ja się ostro wzięłam za dietkowanie i muszę odłożyć kupowanie sukienki, tylko nie wiem kiedy najlepiej byłoby się na coś decydować?
mi w salonach babki mówiły, ze dużo zależy od modelu- niektóre sa bardzo czasochłonne, np. falbanki i z tymi schodzi się jakieś 4 miesiące, a takie proste suknie szyje sie nawet w 1 dzień. no i oczywiście trzeba wziąc pod uwagę czy bierzesz ślub w sezonie ślubnym czy poza sezonem. jak ja chodziłam po salonach i jakaś suknia mi się spodobała, to zapisano mi zawsze na wizytówce model, cenę i czas realizacji zamówienia.
Stary 2011-05-29, 10:52   #2284
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny...muszę się uczyć, a tak mi się nie chce...przypomniało mi się dobre przyslowie, nie wiem czy słyszalyście:

"gorąco jak cholera, nudy jak cholera, roboty od cholery, a chęci ni cholery"
hehe nie słyszałam:P ale dobre dobre:P
sama siedzę w pracy i nudy jak cholera... Żywej duszy na hotelu nie mam. Porażka po prostu jak mi sie nie chce tu siedzieć...
Stary 2011-05-29, 10:53   #2285
evoonia86
Zakorzenienie

ach Vesna- suknie 2 i 3 wg mnie są śliczne
Stary 2011-05-29, 11:07   #2286
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Nie było nie od rana a tu 4 strony do nadrobienia...
co do wagi... mam 170 i waze około 53 kg.
Dzis byłam z TŻ na rybach nad Wieprzem.... wracamy do samochodu, ktory stał w zatoczce... i stoi bus ( jakas orkiestra jechała do PM)...stoi 5 facetów... wyciagnięty wzmacniacz...na nim zapoika i flaszaka - KRUPNIK...no a podpisując umowe pewnie mówili, że na weselu nie piją ... co innego przed...
Nie uwierzę,że jakiś zespół nie pije na weselu
Mam mnóstwo koleżanek kelnerek i normą jest,że zespołowi stawia się flaszkę na stole. Sama nie będę im zabraniała :P

Spadam zaraz z tż na bibę u jego rodziny kiepsko się czuję bo nadal jestem przeziębiona,ale przed 16 się zmyjemy bo tż do pracy :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 11:22   #2287
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
moja droga - piękny wąwóz znaleźliście, ja też jestem oczarowana sesjami w wąwozach. Mam zatem dla Ciebie nie lada gratkę - my wynaleźliśmy sieć wąwozów o nazwie "Piekiełko" w okolicach miejscowości Kawęczynek - około 15 km za Zamościem w stronę Zwierzyńca - cytat z przewodnika Jak nie zgubić się w Piekiełku?. Zgodnie z opinią tubylców w siatce wąwozów pod Kawęczynkiem zgubić się jest piekielnie łatwo. Lessowe wąwozy tworzą tu prawdziwy labirynt , z jarami o zboczach sięgających 20 m. W opinii przyrodników, gęstość wąwozów na 1 km 2 jest najwyższa w Polsce.

Byliśmy tam jakieś 2 tygodnie temu - sceneria jest trochę pozytywnie przerażająca - na prawdę gęste zadrzewienie, te konary zwisające po zboczach wąwozu...w nocy bym tam nie poszła, jeszcze dodatkowo na szczycie jednego z wąwozów jest cmentarz

kilka zdjęc ode mnie na zachęte:

a ostatnie - to okolice Gorajca (nie daleko zamościa). Moim zdaniem również świetny pomysł na sesje
Piękne te wąwozy co wstawiłaś ale my raczej skorzystamy z tych bliżej nas bo jechac za Zamość chyba nie będzie się nam opłacało z braku czasu, za dużo byśmy go stracili na sam dojazd choć nie twierdze że może tam pojedziemy bo coraz bardziej biorąc pod uwagę miejsca na plener zbliżamy się do terenów Zamościa

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Mam mnóstwo koleżanek kelnerek i normą jest,że zespołowi stawia się flaszkę na stole. Sama nie będę im zabraniała :P
Zgadzam sie, nie widziałm jeszcze na weselu zespołu który by nie pił. Umowa umową, w końcu Państwo Młodzi nie koczują pod stolikiem zespołu i tylko patrzą czy oni nie popijają. Mają w ten dzień raczej inne zmartwienia.
Nie mówię tu o uchlaniu się na całego czy też nawet wstawieniu ale pić piją.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-29, 11:27   #2288
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam sie, nie widziałm jeszcze na weselu zespołu który by nie pił. Umowa umową, w końcu Państwo Młodzi nie koczują pod stolikiem zespołu i tylko patrzą czy oni nie popijają. Mają w ten dzień raczej inne zmartwienia.
Nie mówię tu o uchlaniu się na całego czy też nawet wstawieniu ale pić piją.
oj tak, są zespoły, które wyznają zasadę, że przychodzą do pracy i przede wszystkim na tym sie skupiają, a wypiją sobie parę kieliszków w ciagu całego wieczoru dla rozluźnienia. lepiej, że będą mieli oficjalnie flaszeczkę na stole niż by mieli po kryjomu gdzieś sobie popijać niczym żulki pod sklepem nie mówię tutaj o stawiania im nie wiadomo ilu butelek. mój zespół też na pewno dostanie flaszkę, ale akurat o ich picie jestem spokojna, bo nie spotkałam się nigdzie z opinią, że się upili na imprezie. wiem, że mogę im w tej kwestii zaufać.
Stary 2011-05-29, 11:30   #2289
D0tk4
Zadomowienie

Witam dziewczyny! Tak tylko daje znac, ze zyje, nadrobilam to co pisalyscie (weekend, zastopujcie! :P), a teraz lece do pracy, a do pracy na impreze, bo okazalo sie, ze moja znajoma z pracy tez ma urodziny 1ego, a kolego 30 maja, wiec wychodzimy razem wieksza ekipa Milego dniaaaa!
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 11:31   #2290
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
oj tak, są zespoły, które wyznają zasadę, że przychodzą do pracy i przede wszystkim na tym sie skupiają, a wypiją sobie parę kieliszków w ciagu całego wieczoru dla rozluźnienia. lepiej, że będą mieli oficjalnie flaszeczkę na stole niż by mieli po kryjomu gdzieś sobie popijać niczym żulki pod sklepem nie mówię tutaj o stawiania im nie wiadomo ilu butelek. mój zespół też na pewno dostanie flaszkę, ale akurat o ich picie jestem spokojna, bo nie spotkałam się nigdzie z opinią, że się upili na imprezie. wiem, że mogę im w tej kwestii zaufać.
Dokładnie o to samo mi chodzi
Stary 2011-05-29, 11:39   #2291
martuha24
Rozeznanie

Dzień Dobry Dziewczyny!
U mnie pogoda się rozkręca chyba będzie słońce...ale ciiiiicho żeby nie zapeszyć....przeważnie jest tak że jak tu jest zimno i pada to w Pl jest piękna pogoda i na odwrót ... jak na razie jest nadzieja na spacer..

Co do pijącego zespołu...myt tez postawimy flaszkę na stole ale wszystko w granicach rozsądku...chyba każdy z członków zespołu wie że jest w pracy i muszą poprowadzić wesele do końca wiec się nie nawalą...zresztą moi to ja nawet nie wiem czy oni w ogóle piją alkohol....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-29, 11:54   #2292
Nika0208
Rozeznanie

O to własnie chodzi, lepiej aby mieli 1 flaszke na stole niz taka sytulacja jak widziałam....na parkingu picie
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 12:36   #2293
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=MezvzlBBVZ0 jeju jak bym chciała żeby mi ktoś tak pięknie zagrał na błogosławieństwo rodziców

wogóle to jak jest w innych rejonach Polski też gra się tę pieśń czy tylko jest błogosławieństwo bez żadnej melodii w tle
U nas zawsze gra zespół 'Serdeczną Matkę' Aż sie boje, zebym się nie popłakała na błogosławieństwie :P
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
U mojego brata na weselu, był ten sam zespół co będzie u Nas i przez całą noc pili jedną flaszeczkę Co nie powiem, bardzo mi się spodobało
Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny! Tak tylko daje znac, ze zyje, nadrobilam to co pisalyscie (weekend, zastopujcie! :P), a teraz lece do pracy, a do pracy na impreze, bo okazalo sie, ze moja znajoma z pracy tez ma urodziny 1ego, a kolego 30 maja, wiec wychodzimy razem wieksza ekipa Milego dniaaaa!
To miłego dnia i udanej imprezy

Dostałam przepis od teściowej na pączki i mam zamiar je dzis zrobić Zobaczymy co mi z tego wyjdzie (:

Edytowane przez bluesky89
Czas edycji: 2011-05-29 o 12:38
bluesky89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 12:51   #2294
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Spadam zaraz z tż na bibę u jego rodziny kiepsko się czuję bo nadal jestem przeziębiona,ale przed 16 się zmyjemy bo tż do pracy :P

a myslicie, ze zespol za ktorego placi sie 4000 zł za dzien pije na weselu? wątpę. Z tego co pamietam Jagodzia ma własnie taki zespól i trzeba sie Jej zapyatc (ale to jak z jeziora wróci) dla mnie takie stawianie na stole wodki dla zespolu to rownoznaczne z tym ze sie zgadza na picie... wkoncu to ich praca jak kazda inna, co nie? fotografowi tez postawicie flaszke?

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-05-29 o 13:11
Stary 2011-05-29, 12:56   #2295
melod_y
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim!

łomtulu czasem nie ogarniam swojej głupoty :P Wczoraj cały dzień i wieczór męczyłam się z podłączeniem do neta w domu bo we Wiedniu trochę poprzestawiałam ustawienia, ale nie udało mi sie. I dzisiaj rano żale się siostrze że chyba zrobię format, bo nawet Tż nie wiedział co mu się stało, a ona lukneła kliknęła myszką dwa razy i naprawiła! Nie wiecie w jakim szoku byłam, tym bardziej ze to my zwykle naprawiamy jej ustawienia w kompie i tak dalej heh

Podróż do polski mieliśmy fatalnnnna! Od Wiednia do Polskiej granicy jechaliśmy cały czas w epicentrum burzy. A mało tego ja nienawidzę burzy i musiałam oglądać te anomalie pogodowe, deszcze, grady i błyskawice...

Która z Was wstawiła sukienkę od -Jima Hjelma ?? PIĘKNA!
Na parwde w moim guście i na pewno popytam o nia w salonach... mam nadzieje ze znajdę ja,a jeśli nie to może uda mi się ściągnąć zza granicy Ale to dopiero po wrześniu bo wciąż rozglądam sie za innymi

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 12:57   #2296
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
U nas zawsze gra zespół 'Serdeczną Matkę' Aż sie boje, zebym się nie popłakała na błogosławieństwie :P
ja to na pewno się popłaczę to jest więcej niż pewne

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a myslicie, ze zespol za ktorego placi sie 4000 zł za dzien pije na weselu? wątpę. Z tego co pamietam Jagodzia ma własnie taki zespól i trzeba sie Jej zapyatc (ale to jak z wieczora wróci) dla mnie takie stawianie na stole wodki dla zespolu to rownoznaczne z tym ze sie zgadza na picie... wkoncu to ich praca jak kazda inna, co nie? fotografowi tez postawicie flaszke?
mój zespół na 100% nie pije. Jestem tego pewna bo moja ciotka zna ich osobiście i to jest w ogóle nie w ich stylu. nawet jak bym im postawiła butelkę to wiem że jej nie tkną. Tak samo kamerzysta. To kolega mojego taty i on od razu powiedział że on ani kropelki nie ruszy nawet jak skończy kręcić.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 12:58   #2297
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a myslicie, ze zespol za ktorego placi sie 4000 zł za dzien pije na weselu? wątpę. Z tego co pamietam Jagodzia ma własnie taki zespól i trzeba sie Jej zapyatc (ale to jak z wieczora wróci) dla mnie takie stawianie na stole wodki dla zespolu to rownoznaczne z tym ze sie zgadza na picie... wkoncu to ich praca jak kazda inna, co nie? fotografowi tez postawicie flaszke?
Ja miałam problem z takim zespołem który powiedział ZE PIJE NA WESELU i że ma dobrą reputacje i tak bla bla bla... Całe szczęście ze znaleźliśmy inny....

Ok mykam opalać się na balkonik

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-05-29 o 13:03
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:03   #2298
Seagirl
Zadomowienie

Cześć dziewczynki.
Doradźcie mi proszę czy podobają się wam te zaproszenia jako zimowe?
JUż któraś z was wklejała link do strony Doriart i w sumie jak do tej pory to tylko tutaj pani projektuje zaproszenia z zimowymi akcentami, sa jeszcze i ze śneiżynkami ale nie za bardzo mi sie podobają. Na razie wybrałam te dwa, z tym że:
Pierwszy wzór będzie zmieniony na srebrny kolor i zamiast tych wzorków co są będą śniezynki.
Co o nich myślicie? Dodam ze ja jestem sroczka więc chcę żeby coś się na nich świecił
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 579405021.jpg (123,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zambiazblizenie.jpg (164,0 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zambiau.jpg (41,1 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-05-29 o 13:04
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:06   #2299
Seagirl
Zadomowienie

Jeszcze takie z perełkami biorę pod uwagę ale te na końcu, są trochę droższe i bez cyrkoni.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 929369527.jpg (120,1 KB, 26 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-29, 13:10   #2300
Seagirl
Zadomowienie

A winietki to tego zaproszenia z kryształem byłyby takie tylko ze srerbną kokardką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 265338130.jpg (25,3 KB, 16 załadowań)
Stary 2011-05-29, 13:13   #2301
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki.
JUż któraś z was wklejała link do strony Doriart i w sumie jak do tej pory to tylko tutaj pani projektuje zaproszenia z zimowymi akcentami, sa jeszcze i ze śneiżynkami ale nie za bardzo mi sie podobają. Na razie wybrałam te dwa, z tym że:
Pierwszy wzór będzie zmieniony na srebrny kolor i zamiast tych wzorków co są będą śniezynki.
Co o nich myślicie? Dodam ze ja jestem sroczka więc chcę żeby coś się na nich świecił
mi się bardziej podobają te drugie

Stary 2011-05-29, 13:14   #2302
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
mi się bardziej podobają te drugie
Mi jak na razie też te drugie czyli z kamieniem zwisajacym, ale ciekawa jestem jak by wyglądały te pierwsze ze srebrnym kolorem papieru i ze śnieżynkami zamiast wzorków. Pani pisze że moze je tak przerobić.
Stary 2011-05-29, 13:17   #2303
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze takie z perełkami biorę pod uwagę ale te na końcu, są trochę droższe i bez cyrkoni.

mi sie te z perełkami najbardziej podobają choc druge tez niczego sobie

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-05-29 o 13:18

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-29, 13:18   #2304
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczynki.
Mi osobiście podoba się najbardziej pierwszy wzór...i zaraz po tym ten 2
Stary 2011-05-29, 13:19   #2305
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Mi jak na razie też te drugie czyli z kamieniem zwisajacym, ale ciekawa jestem jak by wyglądały te pierwsze ze srebrnym kolorem papieru i ze śnieżynkami zamiast wzorków. Pani pisze że moze je tak przerobić.

nie wiem czy wiesz, ale mamy tutaj na forum mistrzynię w przerabianiu - Nene
Stary 2011-05-29, 13:19   #2306
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ogólnie jakoś kolor czcionki w tych pierwszych do mnie nie przemawia ale jakby zmienić kolor dodać śnieżynki i srebrny papier mogło by być ciekawie. Może poproś żeby zrobiła jedno takie przykładowe żebyś oceniła czy tak jest ok

Stary 2011-05-29, 13:21   #2307
evoonia86
Zakorzenienie

a mi się bardziej podobają 2

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-29, 13:22   #2308
Nedda
Zadomowienie

Cytat:
Znalazłam kolejne miejsce na sesję plenerowa Padłam jak mnie tam mój Tż zawiózł Są to wąwozy w miejscowości Drewniki jakieś 18km od Krasnegostawu. Kierunek na Hrubieszów i w miejscowości Kraśniczyn trzeba skręcić na Zamość. Pozwolę dodać fotki. Na pewno nie odzwierciedlają tego co widzieliśmy w rzeczywistości
Cytat:
moja droga - piękny wąwóz znaleźliście, ja też jestem oczarowana sesjami w wąwozach. Mam zatem dla Ciebie nie lada gratkę - my wynaleźliśmy sieć wąwozów o nazwie "Piekiełko" w okolicach miejscowości Kawęczynek - około 15 km za Zamościem w stronę Zwierzyńca - cytat z przewodnika Jak nie zgubić się w Piekiełku?. Zgodnie z opinią tubylców w siatce wąwozów pod Kawęczynkiem zgubić się jest piekielnie łatwo. Lessowe wąwozy tworzą tu prawdziwy labirynt , z jarami o zboczach sięgających 20 m. W opinii przyrodników, gęstość wąwozów na 1 km 2 jest najwyższa w Polsce.

Byliśmy tam jakieś 2 tygodnie temu - sceneria jest trochę pozytywnie przerażająca - na prawdę gęste zadrzewienie, te konary zwisające po zboczach wąwozu...w nocy bym tam nie poszła, jeszcze dodatkowo na szczycie jednego z wąwozów jest cmentarz

kilka zdjęc ode mnie na zachęte:

a ostatnie - to okolice Gorajca (nie daleko zamościa). Moim zdaniem również świetny pomysł na sesje
Kochane przepiękne zdjęcia I wszystko moje okolice Bylam i w jednym miejscu i w drugim...

Nedda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-29, 13:23   #2309
malwus20
Wtajemniczenie

Mi się podobają 2 i 3
Stary 2011-05-29, 13:23   #2310
Seagirl
Zadomowienie

Hmm widze że każdej z was podoba sie co innego;-) Tak, to pierwsze byłoby prawie całkowicie zmienione. Pani moze przesłac darmowe próbki i chyba zamówię, jak na razie nie znalazłam nigdzie takich zaproszeń które by oddawały klimat zimy, dopiero te zwróciły moją uwagę. Niedługo mają się pojawić nowe wzory ze śniezynkami i para na saniach, też jestem ich ciekawa;-)
Te zaproszenia są robione ręcznie, cena akurat tych co wkleiłam to od 5,50 do 6,50. trochę dużo ale ręcznie robione chyba zawsze są droższe, poza tym jakby mnie zachwyciły na żywo to moze bym przełknęła cenę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości