![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
coś u mnie za:
Pędzelek Sephora Professional Flat Liner użyty kilka razy ale czysty i nie zniszczony Ceramiczny zestaw do masażu avon - nowy nie używany Tusz Double Wear Estee Lauder miniaturka 2,8 ml - użyta max 2 razy Cienie jasnofioletowe Bourjois (3 na trzecim zdjęciu) zużycie ok 20% Niebieski cień z Sephory - użyty max 3 razy
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
Podoba mi się u Ciebie parę rzeczy. Coś u mnie? Poza wątkiem mam jeszcze dwa podkłady i rare gold firmy AVON
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
be sensuall Lakier 60 SEC Ultra Diamant Astor kolor czerwony 15- użyty 3 razy Gosh kompakt w kolorze Beige 2 - nowy, dotknięty w celu sprawdzeniu koloru Niebieski cień z Sephory - użyty max 3 razy
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Ja mam baze w zelu z Doglasa pod cienie sypkie i prasowane 5 razy uztyta eye liner nowy brazowy z loreala automatyczny z gabka do rozcierania ,mam pedzel do rozu Kozlowski 5 razy uzyty ,interesuje mnie podklad Gosha
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Gosh kompakt w kolorze Beige 2 - ...jszcze by mcoś na pewno wybrała. zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdj. nr 3: Bajki na DVD, stan idealny 41. Mała Syrenka 42. Księżniczka Fantaghiro 43. Pocahontas 44. Odlotowe małe agentki 45. Cygańska Ballerina 46. Tajemniczy ogród ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- U Ciebie znalazłam: -Annick Goutal- Mandragore EDT 35/50ml (wystawione również na allegro) ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- O którą dokładnie paletkę chodzi-podaj link ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- U Ciebie podoba mi sie ten róż w paski z avonu, lakier jaskrawożółty i miętowy z Inglota, zielony lakier Sensiq i Matte top coat z Essence. ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
-OPI ,russsian navy suede - Torebka david jones stan idealny ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Niestety nic nie znalazłam, ale może masz coś z mojej wishlisty? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
cos za naturelle YR ?
![]() |
#39 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ESSENCE RETURN TO PARADISE - brązowa lawę - koraliki - srebrne bigle - masz może inny rodzaj bigli, niż te na zdjęciu Szukam rzemienia w kolorze czerwonym, niebieskim lub turkusowym. Przydadza mi się też posrebrzane przekładki ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Cytat:
Masz zdjecie tego pędzla do różu? ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
Bardzo fajny szczególnie na wiosnę i jesień. Bardzo go lubiłam, ale teraz całkowicie przeszłam na minerały. Masz zdjęcia ubranek dla dziewczynki (ok 80 cm wzrostu)? ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- Niestety nic nie znalazłam ![]() Peeling AA kupiłam sobie, ale nie powalił mnie na kolana, więc drugiego nie potrzebuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie Yves Rocher Naturelle
![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie zestaw ceramiczny avon
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Jedna krowa to trochę za mało za perfumki warte ok. 90 zł
---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Znajdziesz coś jeszcze, bo zależy mi na tych perfumkach, a masażer wart chyba ok. 20-30 zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
oprócz podkładów chętnie przyjmę też korektory, ale w wątku nie widzę
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Hej,
nie planowałam oddawać bajek za kosmetyki, ale chyba się przełamię ![]() Podoba mi się: Lakier Astor 60 sec Połówka Lusha Mini tusz Estee Lauder A oprócz tego: Bali Bliss z Avonu mgiełka do ciała z błyszczącymi drobinkami Be Senssual Za te rzeczy oddam Ci wszystkie bajki ![]() Pozdrawiam i czekam na propozycje ![]()
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Chętnie oddam te rzeczy
![]()
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
Oczywiscie, bez dwoch zdan musialabys dobrac cos do krowki! Daj znac jesli cos jeszcze znajdziesz
![]()
Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ferrerid=81288 Edytowane przez margo76 Czas edycji: 2011-05-30 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
a widzialabyś cos u mnie za gosha? to jest podkład w płynie czy sypki? bo trochę się nie znam na tym
![]() Gosh kompakt w kolorze Beige 2 ewentualnie jeszcze któraś z tych rzeczy: Odsypka 1g różu Sand Cherry w słoiczku Odsypka 1g różu New Shoes w słoiczku Róż Plum Crazy sampel raz użyty do testów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Coś za mgiełke z avonu moge wymienic się na antyperspirant (mam dove, rexoana i nivea)
A co byś chciała za kulki?
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Hajka... może znajdziesz cos u mnie za masełko brązujące Lush'a??
Mam poza wątkiem trochę róznych próbek Lusha... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() Bądą na prezent z okazji dnia dziecka dla Ptylka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
To jednak się nie zdecyduję, bo tylko pudrowe mnie interesują kompakty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Z bizuteri noszę tylko srebro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
# Neonatura Yves Rocher - ubytek ok 50% # Naturelle z Yves Rocher raz użyte - nietrafiony prezent Gosh kompakt w kolorze Beige 2 - nowy, dotknięty w celu sprawdzeniu koloru Rimmel Cool Matte 16h w kolorze Natural Beige 400 - zużycie max. 20% - dla mnie za ciemny Revlon New Complexion w kolorze Cameo Beige 03 - nowy, otworzony tylko po to, by sprawdzić kolor Masło brązujące Lush do ciemnej skory - połówka serduszka ?
![]() |
#58 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
Poza Lushem znalazłam u Ciebie: 1) EDM Cienie Big - większość otwarta - zużycie ok 5% - mogę porobić odsypki Live Justin Live (fiolet) 2) LORYS Duo Chocolate` (Krem nawilżający do włosów) - całe litrowe opakowanie, mogę oddać cały albo porobić duże odlewki ![]() 3) LORYS Milk Proteins (Głęboko nawilżająca odżywka do włosów z proteinami mleka) - pół litrowego opakowania - jw |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, ale niczego dla siebei nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
to moze sfinalizujmy te wcześniejsze ustalenia
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.