|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary- część VI (wieczny zakupholizm i pustki na kontach!)
Cytat:
Może jaką koszule fajną jak tu. |
|
|
|
|
|
#1742 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie kiedy będą jakieś wyprzedaże?
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1744 | ||
|
Zakorzenienie
|
pod koniec czerwca
![]() dokładna data jeszcze nieznana
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
zapewne w okolicach 20 czerwca
|
|
|
|
|
#1746 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
paryzanka powiem Ci, że mnie też jakaś jeszcze kusi,mam szarą, różową, fioletową.Są na prawdę fajne można nosić na codzień, dobrze skrojone, mięciutkie, wygodne. Gabi gdzie jesteś? Odpoczywasz na powietrzu ? Bo my tu nie wiemy co myślisz o nowościach... |
||
|
|
|
|
#1747 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() bo chyba jesteśmy podobnej postury, a zastanawiam się czy XS nie będzie za mała ... |
|
|
|
|
|
#1748 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ekscelencjo kochana rozmiar XS.Taki jak codzienny tzn zawsze noszę xs.Wiesz ta starsza wersja dresowej szara, pomarańczowa, różowa jest ciut większa niż te nowe: fioletowa, niebieska, beżowa,zielona.Wiem, że niektóre dziewczyny które noszą też xs na codzień, kupiły z tych nowych s.Ja kupiłam xs i jest w sam raz. W tej starszej ( szarej) mam też xs, ale jest luźna w rękawach i mam troszkę(naprawdę mało) luzu w talii.Dresowa z allegro xs jest na mnie luźna i mam tego luzu sporo Mam nadzieję, że pomogłam
|
|
|
|
|
|
#1749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kolekcję powiększę jeszcze tego lata
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kojarzycie tą marynarkę w paski? Ona nie jest dresowa, prawda?
![]() Przymierzałam dzis marynarke w paski - w Promodzie i po prostu się zakochałam... ale oni w ogóle maja ciuchy szyte na wyższe osoby i niestety była za duża
|
|
|
|
|
#1751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki za dobry zakup, myślę, że żywe kolorki w Twoim przypadku są super.Czerń zawsze możesz zostawić na zimę i łączyć z kolorami
|
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja wysyłam jutro TŻeta, żeby mi kupił, bo u mnie nie ma Zary - po chabrową, ale chyba wezmę S ... ta różowa z All mogłaby być mniejsza, ale nie mam aż tak dużo luzu wiec obawiam się że Zarowa XS może być za mała
Edytowane przez Ekscelencja Czas edycji: 2011-05-29 o 17:23 |
|
|
|
|
|
#1753 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
cieszę się, że choć troszkę pomogłam. Chabrowa jest naprawdę śliczna, dobry wybór.
|
||
|
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby któraś z Was widziała gdziekolwiek jakąś marynarkę w paski dresową to niech da znać ![]() W ogóle to zauważyłam, ze w wielu sklepach jest sporo ciuchow podobnych do Zary. W Promodzie sa nawet ładne jakościowo, ale Stradivarius wg mnie jakością nie grzeszy. Widziałam te marynarki o których pisałyscie ostatnio ze Stradiego, ale rozmiary były strasznie poprzebierane, w ogóle w tym S. co byłam strasznie mało XS, prawie wcale, S też niewiele, pewnie dlatego, że dopiero co go otworzyli.. więc nawet nie przymierzalam, bo nie było mojego rozmiaru. |
|
|
|
|
|
#1755 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() tylko spodnie są XS
|
|
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tu tylko bledziuch straszny i na dodatek siedzacy teraz w pracy. Na szczescie wizazu nie mam zablokowanego![]() Gabi jak wrocisz to powiedz mi czy oni wycofuja ten sztyft korsa? nigdzie go nie mam, sprowadzili mi ,ale kolor classic. Pani mowila,ze one maja jeden kolor a ja sie upieralam,ze nieprawda. Jaki ty masz? ten classic mam wrazenie,ze w ogole nie brazowi mi skory, moze powinnam mocniej pomalowac? Widze tylko polysk i drobinki. Rzymianka , masz racje te marynarki pasuja do wszystkiego. Ostatnio zyje w ciaglym biegu i nie chce mi sie stroic. Codziennie zakladam jakis tshirt,marynarke i zestaw gotowy ![]() Widzialyscie u siebie gdzies ten tshirt na 13-14 lat? Wszedzie go szukam,ale u mnie same male. Mam tez 2 pozostale i jestem b. zadowolona
Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2011-05-29 o 17:54 |
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
paryzanka
wydaje mi się, że Gabi ma classic, też go szukam wszędzie, rajstopy w sprayu mam od 3 sezonów i są rewelacyjne gdzie ten sztyft zamówiłas?Ps. wiecie może ile średnio kosztują spodnie w lee/wranglerze?
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html Edytowane przez madzialenn Czas edycji: 2011-05-29 o 18:21 |
|
|
|
|
#1759 |
|
Raczkowanie
|
kupilam jednak chabrowa marynarke, rozowa mam xs, a tez wzielam xs , ale wydaje mi sie ze jest jakby minimalnie mniejsza . a wy jakie macie wrazenie? teraz nie wiem sama zostawic wymienic na s...
|
|
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
madzialenn
radze przymierzyc w sklepie i wyszukac na all o polowe taniej mozna kupic ja moje lee kupowalam za 370 a poniej ten sam model ale inny kolor na all za 180zl
Edytowane przez mon9 Czas edycji: 2011-05-29 o 18:34 |
|
|
|
|
#1761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ktorego tshirtu na 13-14 lat poszukujesz? |
|
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
szukam tego z baletkami
moze go widzialas?Zamowila mi go kolezanka
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
|
#1764 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
paryzanko nie Ty jedna blada, bo ja też. A nie pytają Cię o te marynarki tak jak tylko kolorki sobie zmieniasz ? Cytat:
Cytat:
madzialenn powyżej 250 do nawet 350 za bajeranckie nowe modele. |
||||
|
|
|
|
#1765 |
|
Raczkowanie
|
Ten sztyft Korsa w Polsce występuje tylko w jednym kolorze (usłyszałam w trzech Douglasach). W Bydgoszczy nie było nigdzie, ale w Douglasie można zamówić i oni ściągają z innego miasta. Ja miałam już po 24h. Ten Classic, baaaardzo delikatnie brązuje. Praktycznie jest to niewidoczne, nawet jak kilkanaście razy przejadę. Piękny będzie na opalonych nogach. A zapach jest tak powalający, że jak siedzę to potajemnie wącham moje nogi i się zachwycam
![]() Żeby nie była offa to byłam wczoraj w Plazie i Malcie w Poznaniu i wszędzie pełno kobaltowych i fioletowych marynarek i zastanawiam, się czy swojej chabrowej nie oddać i poczekać do wyprzedaży. Narazie ma być za ciepło na marynarki.
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pracy sie ze mnie smieja. mowia,ze ja to mam wszystkie kolory. Co zrobic, taka karma
|
|
|
|
|
|
#1767 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny która z Was dziś biegałam po Arkadii w różowej womenowej Marynarce i różowych trampeczkach lacoste?
Świetny zestaw
|
|
|
|
|
#1768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
funkystar87 nom fajnie to musi wyglądać Ja widziałam wczoraj w Krakowskiej panią z zieloną torbą z nowej kolekcji do tego idealnie dobranych bytach z zeszłej kolekcji i bufkowej marynarce w Woman, ładnie wyglądała...paryzanko muszę się cofnąc i sprawdzić jakie masz kolory bo zapamiętałam tylko szarą i różową.Aaa co zrobisz jak dorobią? Coć chyba nie ma już możliwości? |
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zadomowienie
|
Dla zainteresowanych - na stronę wrócił czarny kolor dużej torby... Sporo też się pojawiło ich w sklepach łódzkich. Ciekawe czy będą na wyprzedaży?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ITED%2BSHOPPER |
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam bajeranckich nie potrzebuję, lubuję się w prostocie poprzeglądałam na allegro i , które były idealne i.. wymiary takie same! także już się nie umię doczekać aż zrobię skok na zarkę i lee ale boje się, że spodnie wszędzie bedą idealne a będę miała luz w okolicach tyłka, bo ja płaskodupiec
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

Ja tu tylko bledziuch straszny i na dodatek siedzacy teraz w pracy. Na szczescie wizazu nie mam zablokowanego