Pusz±ce siê i niezdyscyplinowane w³osy - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2011-05-29, 18:49   #1
dozobaczenia
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Pusz±ce siê w³osy

Mam problem z pusz±cymi siê falowanymi w³osami, nie mogê wyj¶æ z domu bez wyprostowania ich, bo wygl±daj± jak siano
co zrobiæ ¿eby w³osy nie puszy³y i nie krêci³y siê tak bardzo?
dozobaczenia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-05-29, 20:06   #2
karolka603
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2
Dot.: Pusz±ce siê w³osy

Kup sobie specjalny szampon "przeciw puszeniu" do tego od¿ywka z tej samej serii np Nivea. S±dzê, ¿e to mo¿e dora¼nie Ci pomóc, aczkolwiek problem tkwi g³êbiej. Twoje w³osy zapewne s± bardzo zniszczone i przesuszone od prostowania, dlatego tak bardzo siê pusz±. Spróbuj mo¿e jeszcze jedwabiu na koñcówki, albo innych od¿ywek bez sp³ukiwania i mo¿e spróbuj na pewien czas odstawiæ prostownice
karolka603 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-05-29, 21:29   #3
_Nikki_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 083

Równie¿ mam problem z pusz±cymi siê w³osami, my³am w³osy ju¿ prawie wszystkimi szamponami dostêpnymi na rynku, za ka¿dym razem siê pusz±... od¿ywki nic nie pomaga³y, mam okr±g³± twarz i pusz±ce sie w³osy nie wygl±daj± najlepiej...

_Nikki_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-05-29, 21:59   #4
'Estelle'
The Pink Power Mo³derajtor

Wiadomo¶ci: 10 745

Cytat:
Napisane przez dozobaczenia Poka¿ wiadomo¶æ
Mam problem z pusz±cymi siê falowanymi w³osami, nie mogê wyj¶æ z domu bez wyprostowania ich, bo wygl±daj± jak siano
co zrobiæ ¿eby w³osy nie puszy³y i nie krêci³y siê tak bardzo?
1. Poszukaj w±tku nt. opisanej problematyki korzystaj±c z forumowej wyszukiwarki.
2. Przeczytaj go
3. Zastosuj siê do rad w nim zawartych, testuj, eksperymentuj i znajd¼ optymaln± metodê dla siebie

'Estelle' jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-18, 11:09   #5
aniax4x
Przyczajenie

Pusz±ce sie w³osy

Mam d³ugie ciemno br±zowe w³osy i nie wiem dlaczego ale od jakiego¶ czasu siê pusz±. Myje je co dwa dni, p³uczê ch³odn± wod±, nie u¿ywam suszarki a prostownicê to tak oko³o raz na dwa miesi±ce bo nie mam w domu, tylko czasem u kole¿anki. Niby dobrze o nie dbam a one wci±¿ s± nie takie jak trzeba, pusz±ce i lekko przesuszone i to mnie denerwuje.. Ostatnio kupi³am sobie szampon i 2 od¿ywki (1 to jest taka jakby maska a 2 to od¿ywka bez sp³ukiwania) z linii gliss kur total repair, jak na razie u¿y³am ich tylko raz. Jak my¶licie da to jakie¶ efekty>?
aniax4x jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2011-06-18, 14:54   #6
'Estelle'

Dot.: Pusz±ce sie w³osy

Aby uzyskaæ porady dotycz±ce pusz±cych siê w³osów, skorzystaj z wyszukiwarki, gdy¿ by³y takie w±tki ju¿ na forum.

Stary 2012-02-25, 15:51   #7
Fredka0051
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 5
Angry pusz±ce i wypadaj±ce w³osy.. jaki ¶rodi polecicie?

a wiêc jak w temacie, strasznie pusz± mi siê w³osy.. Do tego stosuje prostownicy bo nie mogê siê z nimi nigdy uporaæ i dlatego s± bardzo zniszczone i okropnie mi wypadaj± jak tak dalej pójdzie to zostanê bez w³osów.. prosze o pomoc
Fredka0051 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 16:59   #8
caskada
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 124
Dot.: pusz±ce i wypadaj±ce w³osy.. jaki ¶rodi polecicie?

Cytat:
Napisane przez Fredka0051 Poka¿ wiadomo¶æ
a wiêc jak w temacie, strasznie pusz± mi siê w³osy.. Do tego stosuje prostownicy bo nie mogê siê z nimi nigdy uporaæ i dlatego s± bardzo zniszczone i okropnie mi wypadaj± jak tak dalej pójdzie to zostanê bez w³osów.. prosze o pomoc
no i masz babo placek
dlatego wypadaja i sie pusza od niedbania o nie i palenia ich zywcem
Stary 2012-02-25, 22:46   #9
'Estelle'

Dot.: pusz±ce i wypadaj±ce w³osy.. jaki ¶rodi polecicie?

Cytat:
Napisane przez Fredka0051 Poka¿ wiadomo¶æ
Ale przede wszystkim sama mo¿esz sobie pomóc. np. czytaj±c w±tki na wi¿a¿u
Ot, choæby te podwieszone, gdzie masz ca³± wiedzê w pigu³ce.
Musisz te¿ wybraæ, albo ratowanie w³osów, albo dalsze katowanie ich prostownic± i w konsekwencji jeszcze gorszy stan w³osów

Poniewa¿ na forum informacji na temat pielêgnacji zniszczonych w³osów jet mnóstwo, w±tek zamykam, a Ciebie odsy³am do lektury

Stary 2012-03-18, 19:41   #10
owocowa92
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 19
pusz±ce sie, zniszczone w³osy :( pomocy!

Hej mam straszny problem natomiast moje w³osy zaraz po umyciu zamiast byc g³adkie i piêkne jak tylko wyschn± pusz± sie, sa lekko falowane. Przez ca³y czas muszê je prostotowaæ bo nie na nadaj± siê na do u¿ytku zewnêtrznego. jakie ¶rodki polecacie ¿eby jako¶ je poskromiæ??? bo wygl±dam jak Hermiona z Harego Pottera ;( jê¶li juz taki w±tek by³ gdzies to prosi³abym o link bo szuka³am i niemoge znale¶c mo¿e ¼le szukam :P
owocowa92 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-18, 20:42   #11
Majka1503
EDUkator

Wiadomo¶ci: 6 337
Dot.: pusz±ce sie, zniszczone w³osy :( pomocy!

Cytat:
Napisane przez owocowa92 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej mam straszny problem natomiast moje w³osy zaraz po umyciu zamiast byc g³adkie i piêkne jak tylko wyschn± pusz± sie, sa lekko falowane. Przez ca³y czas muszê je prostotowaæ bo nie na nadaj± siê na do u¿ytku zewnêtrznego. jakie ¶rodki polecacie ¿eby jako¶ je poskromiæ??? bo wygl±dam jak Hermiona z Harego Pottera ;( jê¶li juz taki w±tek by³ gdzies to prosi³abym o link bo szuka³am i niemoge znale¶c mo¿e ¼le szukam :P
B³êdne ko³o. Nie chcesz, ¿eby WYGL¡DA£Y na przesuszone, wiêc prostujesz przez co STAJ¡ SIÊ bardziej przesuszone. Skoro s± falowane, to mo¿e poczytaj o pielêgnacji CG.
A przede wszystkim nawil¿aj i spróbuj olejowania.
I je¶li szukasz czego¶ to polecam w google wpisaæ z dopiskiem 'wiza¿' i na pewno w±tki siê jakim¶ cudem znajd±.

Dro¿d¿e: 10 III -10 VI; 09 VII-26 IX; 29 X - 26 XII 2012; 01 II-01 IV 2013; 12 IV - 12 VII 2014.
Dbam o w³osy: od III 2012.
CG: od 5 VII 2012.

Majka1503 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-18, 21:10   #12
Ona.
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 319

Ja ze swojej strony mogê Ci poleciæ https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...nstructor.html mi bardzo pomog³a ta od¿ywka Ale przeczytaj opinie ró¿nych produktów i wtedy wybierz co¶ do swojego typu w³osów

KOCHAM ksi±¿ki Harlana Cobena...

"Kiedy siê kogo¶ naprawdê kocha, to wierno¶æ nie jest ¿adn± zas³ug±."

Ona. jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-18, 22:18   #13
owocowa92
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 19

Dziekujê za odp p
owocowa92 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-19, 04:13   #14
Heroldin
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 627

Cytat:
Hej mam straszny problem
A ja Ci gor±co polecam :
https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=126
Mo¿e sama nie wiesz co masz ?!
Heroldin jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-19, 14:28   #15
Inspire
Ku¼nia inspiracji

Wiadomo¶ci: 30 446

Koñcz z prostownic±; w ten sposób jeszcze bardziej je niszczysz.
Je¿eli koniecznie chcesz mieæ proste, to spróbuj je wysuszyæ (z kosmetykiem termoochronnym) na takiej du¿ej prostok±tnej szczotce. Moja fryzjerka tak robi i mam idealnie proste bez prostownicy.
Mo¿esz u¿yæ tego spray'u, moze byæ pomocny:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ht.html&next=1

WYMIANA
Inspire jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-19, 15:32   #16
Izusia19
Przyczajenie

GG do Izusia19

mo¿na gdzie¶ t± od¿ywkê kupiæ w internecie?

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Ona. Poka¿ wiadomo¶æ
Ja ze swojej strony mogê Ci poleciæ https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...nstructor.html mi bardzo pomog³a ta od¿ywka Ale przeczytaj opinie ró¿nych produktów i wtedy wybierz co¶ do swojego typu w³osów
mo¿na gdzie¶ tê od¿ywkê kupiæ w internecie?
Stary 2012-03-19, 21:02   #17
'Estelle'

Cytat:
O pusz±cych siê w³osach na pewno jest w±tek, o zniszczonych równie¿ - nawet podwieszona na pierwszej stronie pigu³ka o pielêgnacji.
Skorzystaj z wyszukiwarki i zapoznaj siê z lektur±. Znajdziesz tam wiele przydatnych rad.
Poczytaj te¿ o myciu od¿ywk± i pielêgnacji fal.

Stary 2012-06-11, 22:08   #18
Alexxxnh
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 7
Pusz±ce siê i niezdyscyplinowane w³osy

Cze¶æ. Zak³adam ten w±tek mimo, ¿e wiem i¿ podobne by³y poruszane wielokrotnie. Lecz uwa¿am, ¿e mój przypadek jest jednak trochê inny ni¿ pozosta³e i nie znalaz³am odpowiedzi czytaj±c ró¿ne fora. Mam farbowane blond w³osy i przez to s± zniszczone. Je¶li je wyprostuje to i tak po chwili mam siano na g³owie, w³osy po umyciu wygl±daj± tak strasznie, ze nawet nie jestem w stanie tego opisaæ. Jest pe³no blondynek ze zniszczonymi w³osami, ale mimo, ze przygl±dam siê czêsto wielu dziewczynom to nigdy nie widzia³am, ¿adnej z tak tragicznymi w³osami. Jak pójdê do fryzjerki i ona mi wyprostuje to w³osy do nastêpnego mycia s± idealnie proste - st±d my¶la³am, ¿e tajemnica tkwi w preparatach do prostowania w³osów, zakupi³am identyczne, ale to nic nie dajê, kiedy prostuje je sama w domu. Kiedy indziej by³am u innej fryzjerki która wyprostowa³a mi w³osy bez ¿adnego preparatu, tylko i wy³±cznie umy³a mi w³osy, a efekt by³ ¶wietny i w³osy równie¿ trzyma³y siê bez zarzutu. Dlatego moje pytanie brzmi w czym jest tajemnica ¿eby w³osy wygl±da³y dobrze. W prostownicy? W szamponach w których one myj±? Bo efekt naprawdê jest nie do porównania.
Alexxxnh jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-06-11, 22:57   #19
takaja13
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 384
Dot.: Pusz±ce siê i niezdyscyplinowane w³osy

Z tego co mi jako fryzjerce sie wydaje to na pewno po 1 w prostownicy a po 2 w metodzie prostowania
ja przynajmniej jak prostuje to najpierw prostuje je na szcotke a pozniej dopiero prostownica i to nie rowno z glowa tylko zawsze z kierunkiem cebulki efekt : wlosy idealnie proste do mycia
pozatym taka moja dobra rada - jesli za pare lat chcesz miec jeszcze wlosy na glowie to moze odrzuc prostownice na bok i zacznij odzywiac swoje wlosy bo za niebawem zadna prostownica Ci nie pomoze
jesli mozliwe to moze uzywaj ciemniejszej farby ewentualnie zostaw pare jasnych pasemek dla rozjasnienia twarzy bo jednak rozjasniacze czy blond farby z woda 9% niszcza wlosy
a taka fryzjerska prostownica np jak ja uzywam ghd co sie nagrzewa do 240 % tez nie jest niczym dobrym poniewaz bez odpwiednich kosmetykow zabezpieczajacy pali wlosy jak szalona ( chociaz z kosmetykami jak mam byc szczera wcale nie jest lepiej )
moze zafunduj sobie keratynowe prostowanie i na 3 miesiace bedziesz miala spokoj od prostownic.

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-11, 23:48   #20
Fubizka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 896

Jak dalej bêdziesz tak postêpowaæ z w³osami, to nied³ugo nawet fryzjerka Ci ich nie wyg³adzi. Ró¿nica zapewne tkwi w prostownicy, tylko po co mieæ u³o¿one w³osy, skoro i tak wygl±daj± tragicznie? Nie lepiej o nie zadbaæ?
Fubizka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-06-12, 14:02   #21
Alexxxnh
Przyczajenie

Staram siê dbaæ, u¿ywam ró¿nych preparatów, ale póki co ¿adna od¿ywka itp mi nie pomog³y, w razie jak nie wyprostujê w³osów to ju¿ raczej nie mogê opu¶ciæ domu bo ludzie pomy¶l±, ¿e mnie piorun strzeli³.
Stary 2012-06-12, 15:31   #22
Fubizka
Zakorzenienie

Wiêc zamiast dbaæ dalej, to postanowi³a¶ je dalej niszczyæ? No có¿, Twoje w³osy, Twój wybór, ale nie dziw siê, ¿e tak wygl±daj±
Stary 2012-06-12, 16:37   #23
Alexxxnh
Przyczajenie

No ale w³a¶nie to jest mój problem, ¿e nie wiem jak o nie zadbaæ. Jak od³o¿ê prostownicê, to zanim one siê zregeneruj±, to pewnie d³ugie tygodnie nie bêdê siê mog³a ludziom na oczy pokazywaæ. Je¶li tylko wiedzia³abym jak z nimi postêpowaæ na pewno bym to zrobi³a. Bo nie chcê mieæ takich w³osów.
Stary 2012-06-12, 17:35   #24
Fubizka
Zakorzenienie

Masz tu gigantyczn± bazê wiedzy na temat tego jak zadbaæ o w³osy. Na wstêpie proponujê to, co spalone obci±æ a resztê mo¿esz upinaæ, zanim odzyskaj± ¿ycie.

Albo opitoliæ siê na ³yso, bo pewnie nied³ugo do tego dojdzie
Stary 2012-06-12, 20:26   #25
kruszynka_96
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 66
GG do kruszynka_96 Send a message via Skype™ to kruszynka_96

Zgadzam siê z Fubizk±. Wizaz jest pe³en naprawdê wspania³ych porad. Ja sama w³osy mia³am tragiczne (i wiem co mówiê) i dalej nie jest dobrze, poniewa¿ mam tak genetycznie, ale widzê spor± poprawê.
Przeczytaj pigu³kê, FAQ i temu podobne. Polecam picie pokrzywy- dobrze dzia³a na porost.
Masz krêcone/ falowane, ¿e je prostujesz czy tylko "niesforne"? Bo jak krêcone to jest specjalne podforum "dla zakrêconych". Te¿ niesamowita baza wiedzy.
Z pokazywaniem siê ludziom na oczy... Lepiej trochê przetrzymaæ (gumki, warkocze, kitki, chustki) i na dzieñ nak³adaæ ró¿ne preparaty poprawiaj±ce wygl±d w³osów (jest temat o ¿elu z siemienia lnianego- jest super) i potem móc dumnie chodziæ po ulicy ni¿ i tak wygl±daæ nie najlepiej.

Powodzenia w doprowadzaniu w³osków do dobrego stanu, bo to ciê¿ka ale warta zachodu praca

Dbam o oceny
Zapuszczam czuprynkê, pijê dro¿d¿e, pokrzywê.
Nieustannie dbam o w³osy z wiza¿em- widzê poprawê!
Zakochana
GG: 9498243

Aga.
kruszynka_96 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-06-13, 12:10   #26
mysia m
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 020

Ró¿nica tkwi nie w szamponie, a w zastosowanych maskach/od¿ywkach.

Im lepiej nawil¿ony, od¿ywiony w³os, tym lepiej domkniête jego ³uski, tym jest g³adszy.

Maj±c mocno zniszczone w³osy, daj sobie spokój z prostownica, naucz siê dbaæ o w³osy, by cieszy³y zdrowym skrêtem. Nie bêdzie ³atwo, ale natury na d³u¿sza metê nie przechytrzysz. Zajrzyj na dzia³ dla zakrêconych.
Stary 2012-06-13, 21:13   #27
severalflames
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 254

Mo¿e na poczatek powiedz czego u¿ywasz do w³osów? Jakich szamponów/odzywek?
Wiem po sobie ¿e ma to ogromne znaczenie
Po jednym szamponie mam siano a po drugim ¶liczne w³osy tak¿e mo¿e w tym tkwi problem
Lecz tak jak dziewczyny mówi± - od³ó¿ prostownicê i daj im odpocz±æ, podetnij mo¿e te kilka cm i zabezpieczaj je przed uszkodzeniami z zewn±trz, funduj maski i nak³adaj od¿ywki - tylko te dobrze dobrane.
Tutaj na forum jest wiele w±tków o sk³adach, mo¿esz poczytaæ i mo¿e znajdziesz to co Ci szkodzi i to czego Twoim w³osom brakuje.
severalflames jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-06-13, 21:55   #28
KiniaaxD
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 659

Moim skromnym zdaniem powinna¶ sobie autorko odpu¶ciæ prostownicê, suszarkê itp. Niszczysz jeszcze bardziej Twoje zniszczone k³aczorki. Zacznij je nawil¿aæ, du¿o od¿ywek, masek na w³osy, czy miód, rewelacyjnie nawil¿a w³osy. Jak bêdziesz mia³a czas, nak³adaj nawil¿aj±ce od¿ywki na w³osy jak najwiêcej, wiadomo rezultatów nie zobaczysz po tygodniu, miesi±cu, jak s± bardzo zniszczone to kilka miesiêcy mo¿esz czekaæ na jak±kolwiek widoczn± poprawê. Podetnij w³osy, jak jest mo¿liwo¶æ przestañ farbowaæ, albo zainwestuj w ciemniejszy kolor, i kilka refleksów dla rozja¶nienia. Blond farba jest najgorsza dla w³osów, i podejrzewam ¿e sobie sama nie farbujesz, tylko fryzjer, fryzjerka u¿ywa rozja¶niacza i wody 12% (czasem 18% ale to na swoje ryzyko bo nie mo¿na u¿ywaæ jej w zak³adzie) wiêc w³osy spalone. Tak jak wspomina³am proponujê odstawiæ rzeczy pal±ce, spalone w³osy, i je kobieto nawil¿aj bo za chwilê mo¿esz ich nie mieæ... Pozdrawiam

Razem: 25.09.2010r

Zarêczyny: 16.08.2014r

Zapuszczaaam k³aczki
by³o 35 jest 47 bêdzie 60!

Dbam o pazurki

CEL= 60cm
KiniaaxD jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-06-14, 17:45   #29
Alexxxnh
Przyczajenie

W³osy farbuje sobie sama zwyk³ymi farbami dostêpnymi w drogeriach. U¿ywa³am mnóstwo ró¿nych szamponów i od¿ywek a teraz mam dove chroni±ce do 200 stopni i szampon i od¿ywkê.. Wiem, ¿e pewnie nie jest to najlepsze na ¶wiecie, ale po prostu nie wiem co innego mog³abym sobie kupiæ.
Stary 2012-06-14, 17:59   #30
severalflames
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 254

Cytat:
Napisane przez Alexxxnh Poka¿ wiadomo¶æ
W³osy farbuje sobie sama zwyk³ymi farbami dostêpnymi w drogeriach. U¿ywa³am mnóstwo ró¿nych szamponów i od¿ywek a teraz mam dove chroni±ce do 200 stopni i szampon i od¿ywkê.. Wiem, ¿e pewnie nie jest to najlepsze na ¶wiecie, ale po prostu nie wiem co innego mog³abym sobie kupiæ.
Mo¿e spróbujesz olejowania? Nie jednej z nas ju¿ to pomog³o
No i mam nadziejê ¿e nie u¿ywasz farb Palette
Mi to cholerstwo spali³o kiedy¶ w³osy
severalflames jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.