|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
do mnei tez puka chyba delikatnie, dzis co prawda jeszcze nic ale wczoraj miałam takie jakby bulgotki/burczenie z lewej strony i jak sie przykładało łapke do brzuszka to było to nawet czuc ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() co do kolorów to mam sypialnie w fiolecie i teraz zastanawiamy sie nad połaczeniem dwóch kolorów, wiec moze ciemniejszy fiolet plus oczowalny zielony -na razie to nam wpadło do głowy ale u mnie z męzem to pomysłów mamy mase wiec nei wiem na czym sie skończy
|
||
|
|
|
#1352 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
[QUOTE=anuska_s;27191653]Małgosiu mnie ostatnio ponad tydzień męczyło przeziębienie. I też głównie walczyłam czosnkeim i miodem. Do tej pory jeszcze mi się wszystko odksztusza
Takie przeziebienie to paskuda w ciąży, trzeba się przemęczyć Ale życzę Ci kochana zdrówkaDziękuję anuska
|
#1353 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i też tak delikatnie, jak by mały puszczał bączki hihi mam nadzieje, że teraz będą takie coraz wyraźniejsze i odczuwalne![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- [QUOTE=Malgosia1983;271919 90] Cytat:
jeszcze zażycz sobie rozgrzewający masaż stópek
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie własnie jest końcówka 21 od jutra bedzie leciał 22-i nie wiem kiedy to zleciało![]() teraz to sie mozemy chyba spodziewać ze niedługo tez bedziemy miec falujace brzuszki
|
|
|
|
|
#1355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To fajnie, że dołączyłaś i się udzielasz. Co tak późno ?Prosiłaś już Agnyskę o dopisanie do listy? A z tymi terminami to juz zgłupieć móżna. Raz 13 września, raz 11, innym razem 9 a ostatnim 3 A u ciebie?---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1356 |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------
[/COLOR] dobrze zrobiłas z tym podłączeniem ![]() co do kolorów to mam sypialnie w fiolecie i teraz zastanawiamy sie nad połaczeniem dwóch kolorów, wiec moze ciemniejszy fiolet plus oczowalny zielony -na razie to nam wpadło do głowy ale u mnie z męzem to pomysłów mamy mase wiec nei wiem na czym sie skończy [/QUOTE]Widze, że mamy podobny kolorystyczny gust. Ja do mojej fioletowej sypialni wstawiałam m.in. limonkowe dodatki: osłonki na doniczki paprotek, pościel itp ;-) Widziałam też sypialnie w połączeniu jasnej szarości (jako kolor głowny) plus jedna ściana w poziome pasy pomarańczowo-beżowe- jasno szare o nieregularnych szerokościach. Boskie Możliwości jest mnóstwo ![]() Lepiej późno niż wcale. Jeszcze ogarniam całe to wpisywanie, odpowiadanie, wątkowanie ;-) U mnie narazie pojawiły się dwa terminy: 21.IX i ostatnio 18.IX Poczekamy zobaczymy
"Moja matka nauczyła mnie aby stać prosto, siedzieć wyprostowaną i palić najwyżej sześć papierosów dziennie..." - Audrey Hepburn Edytowane przez Malgosia1983 Czas edycji: 2011-05-29 o 19:51 |
|
|
|
#1357 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cotus no własnie kopniaków nie ma, raz na jakis czas bulgotki i tyle, ostatnio miałam wrażenie ze w ogóle nawet bulgotków nie było , ale wczoraj cois sie pojawiło az kazałam siedziec , dotykac kolezance i męzulowi no i oni tam takie smyranie tez wyczuli wiec chyba teraz moge sie spodziewac ze sie rozkreci
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
teraz bedziemy mogli pokombinowac
Edytowane przez aa2 Czas edycji: 2011-05-29 o 19:51 |
|
|
|
|
#1359 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=anuska_s;27191998]no u mnie 20 tydzień leci
i też tak delikatnie, jak by mały puszczał bączki hihi mam nadzieje, że teraz będą takie coraz wyraźniejsze i odczuwalne![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
|
|
#1360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
najpierw mnie gilgotał, teraz puka, pyka etc.Leń chyba ![]() hmmm w zasadzie po tatuśku by się zgadzało Pamiętacie hamaczka??? Dziś małż tak spał w trakcie popołudniowej drzemki |
||
|
|
|
#1361 |
|
Wtajemniczenie
|
no co Ty? mniejsza o kieckę i mniejsza o brzusio
a ja mam w domu K. |
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
opanowałam do perfekcji![]() no i super że mały juz w domu chciałas to masz hehe teraz musisz go ululac mimo protestów-ale chyba za tym teskniłas co?
|
||
|
|
|
#1364 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1368 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję, na pewno tak zrobię, ale juz jutro
Teraz ma spać![]() Cytat:
![]() :br zydal: bo K. niestety z tych usypiających przy noszeniu - taka jego jedna jedyna mała wada![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1369 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
spoko zakupimy na pół
![]() laski kochane na was zawsze mozna liczyc wiec poprosze o podpowiedzi co mam kupić mezulkowi na urodziny? dzicieka se juz machnelismy to chyba czas na co innego nie mam pomysła-chciałam mu sie oddać ale on mnie nie bzyknie dla dobra dzidziulka a do lekarza ide dopiero 6 wiec o zezwolenie na bzykanie za późno bo on ma ur 3
|
|
|
|
#1371 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie też tak na początku było takie delikatne pukanie, wyczuwalne pod ręką. Mój synek zaczepiał mnie po prawej stronie później się dowiedziałam, że zaczepiał mnie nóżkami ![]() Cytat:
ale coraz mocniej zaczepia i chyba robi sobie fikołki bo nagle czuję ruchy koło pępka a zaraz po tym przy włoskach Zauważyłam również, że coraz bardziej podskakuje mi brzuszek ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem cały dzień starsza od Twojego ![]() Ja mojemu kupiłam jakoś ost. zegarek- chciał, wcześniej myślałam o kursie jazdy- w sensie doszkalania, jazda w poślizgach etc.- ale ten pomysł padł w sumie. Kumpela mężowi chce za to kupić takie cuś. |
|
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żartuje sama nie wiem ![]() jak na nic nie wpadne to pewnie znów wymysle wspólny prezent na razie sie sprawdza , na świeta machnelismy sobie urzadzenie wielofunkcyjne takei wypasne-to nic ze teraz lezy i sie kurzy jak bedzie malutek to zdjęcia bede drukowac he heto moze teraz tez na coś wpadne
|
|
|
|
|
#1374 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pewnie dziadki wnusia porozpieszczali i teraz musi się przyzwyczaic do mamusi![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ministerstwogadzetow.com/...-prysznic.html http://www.ministerstwogadzetow.com/...oaletowej.html ![]() i jeszcze http://www.ministerstwogadzetow.com/...-i-diabel.html Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-05-29 o 20:37 |
|
|
|
|
#1376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nad portfelem juz myslałam i w sumie nei jest to złe wyjście bo jego sie rozwala ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1377 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja idę od 1 czerwca
czyli w podobnym czasie zaczniemy odpoczywać
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
To ja najdłużej w pracy będę się męczyła
Ja chyba jakoś koło połowy czerwca dopiero dołączę do was
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.

Ale dobrze bo TŻ dziś na służbie, więc mogę sobie odpocząć w ciszy i pomalować pazurki
Trzeba tylko pamiętać, że kolory na dużych powierzchniach wydają się być bardziej intensywne (ciemniejsze) niż na małych próbkach. Zresztą szarości masz mnóstwo do wyboru i wcale nie musi być to ponura szarość
Siedzimy przed monitorem w tej samej konfiguracji 

najpierw mnie gilgotał, teraz puka, pyka etc.