|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dieta - MŻ-WR kontynuacja VI
cześć dziewczyny
ja już dzisiejszy marszobieg zaliczyłam o 7 rano przyjemnie się biegło bo nie było zbyt ciepło a i ludzi mało[tylko kilku starszych panów na rybach hehe].założyłam bluzę bo tylko kilkanaście stopni jest i muszę przyznać że wreszcie trochę się wypociłam hiihh a to już mi się 3-ci tydzień zaczął 5min bieg 2,5min marsz i dałam radę a na początku myślałam że to nie jest możliwe tak szybko przeskoczyća przy okazji nie uważacie że fajnie jest czasem zrobić coś miłego tak bezinteresownie tak sobie siedzę i klikam może i wy znajdziecie czashttp://www.wyklikajzywnosc.pl/ tutaj wystarczy kliknąć na cukier a tutaj jest cała lista linków na których można pomóc innym http://ciekawnik.pl/swiat-wokol-nas/...magam-klikajac jest tam coś takiego jak freerice i freeflour można tam się uczyć [np podszkolić język]jednocześnie pomagając potrzebującym fajne nie? więc jak znajdziecie czas między nauką lub opiekowaniem się dziećmi[bądź mężem ]to zachęcama może wy znacie jakieś stronki na których można pomóc
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona pięknie pięknie
Gratulacje wyników. Ja dzisiaj na rower się wybrałam po 10... godzinę niecałą pojeździłam, lajtowo, 12km za mną Teraz uciekam do kuchni
|
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie wlasnie kreca lody w maszynce
napewno bede szukac kolejnych pysznosci i latem bede w niebie[najbardziej sie balam przechodzac na diete ze nie bede mogla juz sie chlodzic lodami w wakacje.co prawda nei bedzie to takie proste jak wejscie do sklepu na wycieczce rowerowej ale bede je miec] a wlasnie widzialyscie kiedys lody koral fitness light?takie w rozowym papierku bo wczoraj na necie je znalazlam.sa bez cukru i maja tylko 3,5g tluszczu/100g ale chyba ich juz nie produkuja niestety.ale ja ich w zyciu nie widzialam w sklepowych zamrazalkach
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona ale fajnie, wpraszamy się wszystkie na lody
też bym się nie pogniewała mając taką maszynkę do lodów, tylko gdzie to wszystko trzymać heheh
|
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz po obiadku
![]() machnęłam mięsko w rękawie z ziemniakami razem i cebulką i do tego sałata ze śmietana (dietetycznie hehe) ponadto w lodówce chłodzi się galaretka z truskawkami ![]() i ciacho upiekłam zebrę... ciekawe czy wyszła bo ja talentu nie mam do pieczenia....
|
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Neska daj znać jak zebra, kocham to ciasto, najlepsze na świecie i wspomnienie dzieciństwa
![]() Ja dzisiaj trzy obiady. Dziewczyny ziemniaczki z sosem i pulpetami, Damian gołąbki (dostał od babci), a ja zupka z wczoraj ( dużo kapusty, warzywa na patelnię i pierś z kurczaka) |
|
|
|
#4807 |
|
Zadomowienie
|
Ja też po obiadku
Nóżka z kurczaka w marynacie, mały młody ziemniak i pare lisci sałaty z połową pomidora i jogurtem naturalnym Miałam iść na rower ,ale mi się okrutnie nie chce
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
basiu zapraszam na lody zapraszam hihih smaczne sa
nastepnym razem bede dluzej krecic bo nie do konca sie zmrozily i zrobie bardziej jogurtowe bo dzis to same truskawki czuc hihih bardziej jak sorbet niz lody a na obiad zrobilam taka hmm potrawke z pieczarek,pol puszki fasoli,cebuli i 2 lodyzek seleranaciowego[sam jest niedobry ale jakos maly dodatek da sie zjesc pasowalby do wywaru warzywnego bo nadal taki rosolowy posmak ]a dla rodzinki zrobilam jeszcze cieple lody bo bialek mialam sporo jeszcze musze je tylko czekolada oblac mimi wskakuj na rower jak zaczniesz jezdzic to cie lenistwo momentalnie opusci
drożdże part 5 od 10.11.13r. waga max-103,2kg SBDiet 19.10.13r teraz-88,8kg wzrost 172cm Edytowane przez zielonamorelka Czas edycji: 2011-05-29 o 15:46 |
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu mąż mówi ze zebra dobra
ja nie próbuję bo zupełnie ochoty nie mam....
|
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Tak dziewczyny u nas komunie są zawsze w sobotę, myślałam że wszędzie tak jest.
![]() A ja z bieganka wróciłam dziś dystans 13km035m czas 01:20:17 tempo 06:10/km kal 994kcal |
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
Ewunia ładnie, ja rowerowo dzisiaj, w tym tygodniu: środa 18km, czwartek 6km, dzisiaj 12
czyli razem 36 ![]() A teraz chcę poskakać na skakance choć 5 minut kupiłam dziś skakankę
|
|
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko nie szalej |
|
|
|
|
#4813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podziwiam cię ! Ja to po 3km się do niczego nie nadaję Ja dziś: 8 min stretch,8min buns zrobione w połowie , skręty, troche ćwiczeń na nogi, spacer
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz ,ja wiosną też od 3km zaczynałam i po tym dystansie miałam dość ale kondycja z treningu na trening rośnie
Trzeba być tylko wytrwałym
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma szalenia, bo kupiłam denną skakankę na której nie da się skakać... potrzebuję coś cięższego, muszę sie rozejrzeć na allegro
|
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
A jaką kupiłas ? Ja mam taką ze sznurka kupioną w sportowym sklepie i jest ok.
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też w sportowym, ale jest badziewna... muszę właśnie ze sznurka albo metalową kupić, ale sznurek będzie lepszy, taki gruby...
|
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
10kg lżejsza... aktualne zdjęcia
i z dziewuchami moimi kochanymi |
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Moja jest właśnie z takiego grubego
Coś takiego mam Pięknie wyglądasz i Ty 76kg ważysz??? Nie widać tego !!! Edytowane przez ewaw71 Czas edycji: 2011-05-29 o 21:58 |
|
|
|
#4820 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór wszystkim
Dziewczyny dziękuję za życzenia urodzinowe Wszystkim gratuluję spadku wagi Szkoda że ja nie mogę niczym się pochwalić ![]() :brzyda l:25 czerwca mam wesele kuzyna a wyglądam jak słoń, jakoś nie umiem schudnąć, ćwiczę to może chociaż ciało ujędrnię Basiu po Tobie to wcale nie widać tych kilogramów Jeżeli mowa o skakankach to ja mam teraz ze sklepu wszystko po 2.5 jest z licznikiem i naprawdę bardzo fajnie się na niej skacze. Wcześniej miałąm z licznikiem za 25 zł więc 10 x droższą, też była fajna ale licznik się zepsuł a nie chce mi się liczyć Ja też skaczę na zmianę z pedalowaniem. Narazie jestem na poziomie 1200 x i mam dość a kiedys po 2000-2200 skakałam Edytowane przez donia27 Czas edycji: 2011-05-29 o 22:15 |
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Tak kochana, tyle waże... i nawet to nie tak, że sama sobie zdjęcia robiłam, bo mąż pstryknął też... a wrzucę na porównanie zdjęcie sprzed miesiąca + 1 tydzień... czyli już po ponad tygodniu odchudzania
Była ze mnie babówa, różnica widoczna! |
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
basiu wow widać mega roznice
a teraz wygladasz na duzo lzejsza niz 76kg tak na 66 predzej bym powiedziala
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że różnica jestem ogromna. Wiadomo wszystko kwestia ciuchów itd, tzn nie wszystko, ale też dużo to daje... no i druga sprawa, że widać po zdjęciu że czuję się o wiele wiele lepiej w swojej skórze
Dziękuje dziewczyny. Nie sądziłam, że jest aż tak znaczna różnica... mój mąż też tego aż tak nie widzi, ja oglądam siebie na codzień w lustrze, a on widzi mnie również każdego dnia... ja to najbardziej widzę po ciuchach
|
|
|
|
#4824 |
|
Wtajemniczenie
|
Różnica naprawdę widoczna
|
|
|
|
#4825 |
|
Wtajemniczenie
|
basiu slicznie
klask i:donia mamy ten sam problem ja mam 2 jedno na dodatek za 2tygodnie, a drugie pierwsza połowa sierpnia i do tego drugiego muszę schudnąć chociaż z 10kilo ![]() ![]() mam zaliczony semestr z 3przedmiotów, jeden mi tylko został 18 za tydzień mam ostatni zjazd, potem 11-12 wolne i 18tylko na egzamin iiiiiii wolność do października
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
pysiu no fajnie masz hihi wakacje o miesiac dluzsze niz ja kurcze
ale za to ja za rok mam nadzieje bede miec najdluzsze wakacje w zyciu hihih a tak w ogole to dziendoberek mnie wreszcie slonce znow budzi fajnie fajnie mysle co sobie zrobic na snaidanko bo mleka malo mam i na budyn nie starczy raczej hmmm moze otrebowe kanapki dawno ich nie robilam
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Pysiu my też mamy wesele w sierpniu, dokładnie 20ego... i w założeniu chciałabym zejść tak do 67-68kg... zobaczymy jak to będzie
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Donia ładnie dawałaś na tej skakance mnie by się nie chciało,kiedyś skakałam tak do 1000 ale to bardzo nudne jak dla mnie ,ja wole biegi i teren ![]() Czuję dziś kolanka po wyczynach z ostatniego tyg 45km to niemało .Jutro mam w planach tylko 6 zrobić bo tyle mi brakuje,choć i tak w założeniach miałam 100km zrobić , a jeśli jutrzejszy bieg wypali to będę mieć 150km na liczniku Basia niesamowita różnica,szoki nie wiem jak Ty to kobieto robisz. Ja się dziś ważyłam i moja waga nie zmienia się i obwody też się nie zmieniły. Ale na komuni wszyscy mówili że chudzielec jestem Ja tego tak nie widzę
|
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Ewa bo jesteś chudzielec i ja to widzę...
A u mnie różnica znaczna, ale będzie jeszcze większa
|
|
|
|
#4830 |
|
Wtajemniczenie
|
morelko można powiedzieć, ze ja ciągle mam wakacje przez ten brak pracy, problemy ze znalezieniem, bo szkoła tylko w weekendy
![]() basi ja to chce tylko na wesele 65kilo ale jak będzie mniej to się nie obrażę ![]() waga drgnęłam w dół 75.7 ale to już było po piciu. No z nadprogramowej huśtawki wagowej jeszcze 0.7 do stracenia. dzisiaj sobie do jedzonka wymyśliłam: ś: jajecznica z wędliną i szczypiorkiem o: placki otrębowo-twarogowe+sałatka k: serek waniliowy w między czasie będę robić obiad dziewczynom to się trochę popróbuje więc bez podwieczorku będzie. A laskom dziś kostki rybne(jak dla mnie to nie ryba w tych kostkach ale jak lubią), ryż na czerwono(zwykle daje koncentrat ale dziś pomidorki, bo zalegają) Po wczorajszym jeżdżenie boli mnie wszystko od pasa w dół ale się to potem rozciągnie
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

5min bieg 2,5min marsz i dałam radę
a na początku myślałam że to nie jest możliwe tak szybko przeskoczyć
tak sobie siedzę i klikam może i wy znajdziecie czas

Gratulacje wyników. 
(dietetycznie
i pare lisci sałaty z połową pomidora i jogurtem naturalnym
....... .

Podziwiam cię ! 
klask i:
ja mam 2 jedno na dodatek za 2tygodnie, a drugie pierwsza połowa sierpnia i do tego drugiego muszę schudnąć chociaż z 10kilo