|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
Cytat:
A co do fryzurek, to nr 3 jest bardzo ładna. Ja rozważam taką
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Mieliśmy dzisiaj I lekcję tańca weselnego i aż mi wstyd, jak beznadziejnie nam szło...
Instruktor stwierdził, że chyba nas ktoś podmienił, bo tak źle na zajęciach normalnie nie tańczymy Także tragedia... ![]() W środę następna lekcja, do tego czasu musimy znaleźć jakieś miejsce, w którym moglibyśmy ćwiczyć. |
|
|
|
#4563 |
|
Rozeznanie
|
Mam doła. Nie wiem czy suknia, którą wybrałam w lutym to ta najpiękniejsza. A do przymiarki jeszcze miesiąc. Jem na potęgę więc raczej przytyję
Będę brzydką, grubą Panną młodą |
|
|
|
#4564 |
|
Rozeznanie
|
A to moja sukienka.
|
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Nie narzekaj, tylko bierz się za ćwiczenia i dietę... Ślub jest raz w życiu i zmobilizuj się tym.
|
|
|
|
#4566 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do jedzenia na potęgę - może to ze stresu? |
|
|
|
|
#4567 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mieszkamy w tej samej miejscowości ,to nas nie dotyczyCytat:
No właśnie piwonie są śliczne, tylko jak to będzie w lipcu? ale za to storczyki trwalsze. ah teraz się tym nie martwię, jak przyjdzie czas to w kwiaciarni napewno coś znajdą ![]() Cytat:
na drugi dzień loki dalej były lokami, dopiero pod wieczór zaczęły trochę obwisać. także wierzę że wesele też przetrwa ![]() Cytat:
chociaż trzecia fryzurka też może całkiem ciekawie się prezentować, masz takie gładkie błyszczące włosy, także myślę że jakbyś się nie uczesała to zawsze będzie cudnie
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4568 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 01.07.2006r. ten najważniejszy dzień :-)
I ja dołącze do Was. Ślub 23 lipca. Jeszcze nie wszystko przygotowane. Wklejam zdjecia tego co juz mam: sukienka, buty, auto. Nad bukietem, fryzurą i biżuterią zastanawiam się jeszcze. Macie jakieś propozycje?
|
#4569 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem baaardzo szczesliwa dzis załatwilismy sobie chór i skrzypce na nasze wejscie do kosciola
zagraja nam arię flower duet http://www.youtube.com/watch?v=gR85R...eature=related CHYBA Z NICZEGO SIE TAK NIE CIESZYŁAM
|
#4570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie raczej częściej dopadają wątpliwości co do obrączek, że może trzeba było wybrać inne... W końcu z założenia to biżuteria na całe życie... ![]() A co do tycia, to ja też mam wrażenie, że jestem większa aniżeli mniejsza... A plan był taaaaki ambitny Dziś idę na bieżnię pobiegać ![]() Cytat:
Kolejna PM z 23 lipca Masz piękną suknię (choć ja miałabym wrażenie, że mam cały biust na wierzchu ) i cudowne buty ).Co do bukietu - baaardzo podoba mi się ostatni. Cudownie dobrany kolorystycznie i jednocześnie bardzo wyraźny ![]() Tylko autko mi się nie podoba, ale ja po prostu nie lubię takich I generalnie uważam wypożyczanie samochodu jako zbędny wydatek. Ale najważniejsze, co Wy chcecie i co Wam się podoba Cytat:
My też mam skrzypce i śpiew i szczerze mówiąc kiedy ich znaleźliśmy, to niesamowicie się cieszyłam, jak mało z czego A niby taki drobiazg...My w piątek zamówiliśmy spinki do mankietów. 1.jpg TŻowi zależało na srebrnych, mi zależało na masie perłowej. Mam nadzieję, że będą idealnie pasowały do koszuli i krawata ![]() Poza tym jutro jedziemy do sąsiedniego miasta po odpisy aktów urodzenia, a za tydzień we wtorek pójdziemy do naszego USC. Najgorsze jest to, że nikt nie odpowiada na zaproszenia
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-05-30 o 07:50 |
|||
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jeśli bolicie się, że przytyjecie, to pijcie codziennie herbatę czerwoną. Oczyszcza organizm i sprawia, że nie tyjemy. Kiedyś miałam taki okres, że jadłam non-stop, ale piłam czerwoną herbatę (tylko musi być Pu-Erh, bo podróbki nic nie dadzą) i nie przytyłam ani kg. Niektórzy jeszcze mówią, że to herbata odchudzająca ale ja tego nie zaobserwowałam... W takie rzeczy o chudnięciu bez diety i ćwiczeń nie wierzę.
Kurcze a ja dalej nie mogę znaleźć fryzury Chciałam loki i troszkę spięte, żeby welon miał się na czym trzymać, ale żebym z przodu miała włosy, a nie wszystkie z tyłu....I powiedzcie mi, co myślicie o srebrnych albo kremowych butach? Wolałabym inny odcień niż biel, bo białych raczej już nigdzie nie założę, ale nie wiem czy inny nie będzie się gryzł z białą suknią. |
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do butów... Jeśli masz śnieżnobiałą suknię, to wg mnie pasują tylko białe lub kolorowe. Jeśli biżuteria srebrna, to może srebrne by przeszły - o ile nie wyglądałyby jak folia aluminiowa ![]() Ja teraz mam poważny dylemat z bielizną... Jak przymierzałam suknię, to babki w salonie mówiły, że nie jest do niej potrzebny biustonosz, bo wszyte wkładki w zupełności wystarczą. Tylko że mam duży biust (coś koło 70F) i trochę obawiam się braku stanika Z drugiej strony nie znalazłam praktycznie nigdzie nieusztywnianej bardotki na fiszbinach w tak dużym rozmiarze, a nie wyobrażam sobie jeszcze pakować dodatkowych gąbek pod i tak już gruby gorset. Znalazłam jedynie Panache Confetti Strapless, ale w mojej okolicy nigdzie nie jest dostępny, więc nie mogłabym przymierzyć Oczywiście wszystko okaże się na przymiarce, ale ta dopiero w drugiej połowie czerwca. Z drugiej strony jeśli nie miałabym biustonosza, to zostają tylko figi/hipstery (nie chcę chyba stringów pod suknię ślubną ), a wtedy co na noc poślubną? Musiałabym kupić jakąś ładną koszulkę nocną, a takowej jeszcze nie znalazłam
|
|
#4573 | ||||
|
Rozeznanie
|
Bardzo ładna
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cieszymy sie razem z Tobą Cytat:
Fryzurka może taka jak z załącznika( suknie mają podobne dekolty )Cytat:
![]() Taka juz nasza kobieca natura ![]() Jeśli chodzi o kilogramy to u mnie wszystko stanęło w miejscu i ani rusz ![]() Cieszę się przynajmniej, że ani rusz w jedna i druga stronę bo gorzej byłoby gdybym przytyła W sobotę ostatecznie wybieramy tort i obrączki ![]() Juz nie mogę się doczekać ![]() Czy któras z Was widziała gdzieś taki wzór obrączek jak w załączniku?? Będę wdzięczna za pomoc bo musimy w już sobote zamówić obrączki
Mam jeszcze czas żeby być grzeczną dziewczynką ![]() Zdeklarowana kociara Edytowane przez Angel Eyes Czas edycji: 2011-05-30 o 09:54 |
||||
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
A mi w salonie pani powiedziała, że jak przyjadę pod koniec czerwca po suknię (wg mnie to za wcześnie, bo przez miesiąc mogę utyć albo schudnąć pod wpływem stresu) żebym kupiła jakiś biały biustonosz i wszyjemy go w suknię.... Doradźcie, jaki wybrać?
|
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4576 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
apogeum już osiągnęłam w zeszłam środę kiedy to musiałam przyszykować sobie eleganckie ciuchy na następny dzień i w nic!! się nie zmieściłam Cytat:
Cytat:
niedawno kupiłam sobie inny stanik, jest dość sztywny i mam nadzieje, że będzie mi się trzymał na jednym ramieniu przewieszonym przez szyje, obawiam się tylko czy dobrze będzie leżał pod sukienką, bo szyta była pod bardotkę a on ma przy ramiączkach materiał tak jak w standardowych stanikach ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Edytowane przez 201608051010 Czas edycji: 2011-05-30 o 10:15 |
||||
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
Niniona no właśnie wydaje mi się, że kremowe w porównaniu do sukni mogą wyglądać jak brudne.... A kolorowe wg mnie nie pasują, zwłaszcza, że nie będę miała żadnych innych kolorów na sobie, ani mój mąż. Raczej tradycyjnie wszytko będzie i kolorowe buty do tej tradycyjnej otoczki mogą śmiesznie wyglądać...
Aaby tak mi powiedziała.... Ale to jakaś Rosjanka czy Ukrainka i mówiła troszkę łamaną polszczyzną, więc może nie o wszycie jej chodziło.... Też mi się to dziwne wydawało, ale nie wiem.... Może delikatnie "złapać", żeby mi biustonosz spod sukni nie wyszedł w trakcie wesela? |
|
|
|
#4578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przepiękna
Myślę, że nie masz czym się przejmować, chociaż rozumiem Twoje wątpliwości, bo też takowe mam ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz muszę się pilnować, żeby nie przytyć, bo u mnie stres = jedzenie (najlepiej chipsy )...Ale o czym ja tu piszę, jak właśnie wchłonęłam kremówkę Spinki ładne, to znaczy podoba mi się "fason", chociaż nie przepadam za masą perłową. Co do zaproszeń to u nas niby większość osób od razu przy zapraszaniu potwierdziła, że będą, ale pewnie i tak trzeba będzie jeszcze wszystkich obdzwonić i się upewnić, no chyba, że będą domyślni, że jak prosimy o potwierdzenie do 10 czerwca to należałoby się dostosować ![]() A dzisiaj byłam robić nowe żelki na paznokciach i tak się zgadało, że ta babeczka zajmuje się też makijażem. Niby mam już zaklepaną wizażystkę (tylko jeszcze na próbny muszę się umówić), ale stwierdziłam, że nie zaszkodzi zrobić porównania i zapisałam się do niej na poniedziałek na próbę A w ogóle to się okazało, że ona i ta moja wizażystka są dobrymi koleżankami ![]() Aaaa dzisiaj o 16 mam przymiarkę ![]() Kalpana ja mam srebrne buty, poproszę na przymiarce, żeby TŻ mi zrobił zdjęcie tak, żeby było je widać, to zobaczysz jak wyglądają do białej sukni. Ja sama jestem ciekawa |
||
|
|
|
#4579 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4580 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
albo jakaś koronka, perełki czy inne takie na górze sukienki czy na biuście? bo teraz taka pusta się zdaje. ale do twojej figury pasuje idealnie bukiet mnie się podoba ten ostatni - ma takie mocno niebieskie akcenty ![]() Cytat:
wasze ładne, wogóle do czego je dobrać? pod co? nie znam się...Z potwierdzeniem to u nas większość gości potwierdziła w dniu zapraszania, mamy kliku takich niepewnych - dwie ciotki chore i niewiadomo co będzie w lipcu, jeden kuzyn nie ma pracy i stwierdził że jak nie znajdzie to nie przyjdzie bo nie ma kasy :/ a inna ciotka jeszcze uzależnia swoje przyjście od przyjścia/nieprzyjścia innej ciotki z którą się nienawidzi... Cytat:
nawet o tym nie pomyslałam że trzebaby coś do kościoła załatwić. ostatnio słyszałam że znajomi byli na weselu gdzie para młoda czekała przed kościołem żeby wejść kiedy zaczną organy grać i tak stali i czekali a potem się okazało że nie zapłacili organiście i nie przyszedł! niezły stres musieli mieć :/Cytat:
![]() Cytat:
no to czekamy na zdjęcia
|
|||||
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Zadzwoniłam do tej drugiej wizażystki i zapisałam się na próbę na 10.06, więc w przyszłym tygodniu będę miała przetestowane obie
![]() PS. Macie jakieś "przecieki" jaka ma być pogoda w lipcu? Ja tylko gdzieś wyczytałam, że rekordowe upały...
|
|
|
|
#4582 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i spokojnie, przez niecałe 2 miesiące nie przytyjesz aż tyle żeby być strasznie gruba a przed ślubem dojdzie stres i jeszcze schudniesz. Babki w moim salonie powiedziały, że oprócz dziewczyn, które zaszły w ciążę jeszcze nie widziały żeby któraś młoda przytyła więc głowa do góry ![]() Cytat:
Cytat:
a bukiet wg mnie najlepszy ostatni, fajnie wyglądają te żywe kolory i najbardziej pasuje do butów, będzie ślicznieCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
o nie! tylko nie takie upały jak były w tamtym roku. Niech będzie ładnie i ciepło ale tak w granicach rozsądku
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiek będę wdzięczna jak pokażesz jak wyglądają srebrne buty do białej sukni. A kiedy masz przymiarki?
Ja słyszałam w radiu kiedyś, że podobno cały lipiec ma być gorrrący |
|
|
|
#4584 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Dziewczyny za słowa otuchy
|
|
|
|
#4585 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ale kolejnych kupować nie będę, spod sukni butów i tak praktycznie nie widać. Cytat:
|
|||
|
|
|
#4586 |
|
Raczkowanie
|
No to ja się chwalę
![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=1642792856 Takie mam kolczyki i do tego mam bransoletkę z Cymbeline i sukienka dla druhen (znalazlam tylko czarna na necie )http://ak2.ostkcdn.com/images/products/P12224535.jpg Kolor baklażanu (fiolet + granat). Zrobię pożniej zdjęcie to pokaże ![]() Bukiet chcę mieć taki jak kożuchowska. Obrączki: http://www.taxor.pl/breuning-obraczki.php?ido=60&kol=2 A! i obroniłam się w środę )
Edytowane przez Karo_lka Czas edycji: 2011-05-30 o 15:59 |
|
|
|
#4587 |
|
Raczkowanie
|
Jak sądzicie, czy to prawda że mając suknię w kolorze śmietankowym , PM nie może miec białej koszuli? Czy rzeczywiście będzie widać tą różnicę?
|
|
|
|
#4588 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4589 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję
no to teraz ![]() ![]() to ja przy okazji skromnie się pochwalę, że mam już zatwierdzoną pracę edit: Karo_lka dodaję Twoje podsumowanie do naszej listy
09.03.13 Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2011-05-30 o 17:03 |
|
|
|
#4590 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki
)Rapi wg mnie widac roznice. kwiatuszekkk21 no to trzymamy kciuki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.

Także tragedia...
Będę brzydką, grubą Panną młodą
Dziś idę na bieżnię pobiegać
).
Z drugiej strony nie znalazłam praktycznie nigdzie nieusztywnianej bardotki na fiszbinach w tak dużym rozmiarze, a nie wyobrażam sobie jeszcze pakować dodatkowych gąbek pod i tak już gruby gorset. Znalazłam jedynie Panache Confetti Strapless, ale w mojej okolicy nigdzie nie jest dostępny, więc nie mogłabym przymierzyć 

a bukiet wg mnie najlepszy ostatni, fajnie wyglądają te żywe kolory i najbardziej pasuje do butów, będzie ślicznie
o nie! tylko nie takie upały jak były w tamtym roku. Niech będzie ładnie i ciepło ale tak w granicach rozsądku