|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. 4
a ja lubie honorate
|
|
|
#1862 |
|
Konto usunięte
|
"Czuje, że będzie musiała zmierzyć się z obecnością w życiu swojego ukochanego, jego byłej żony… "
Jezu, kto napisał to zdanie ble.
|
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobre!
|
|
|
#1864 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo ją lubiłam akurat to pamiętam ![]() Jeszcze były te siosty Paulina i Agata też z nimi Igor kręcił ![]() wczoraj nie widziałam odcinka dużo straciłam?
|
|
|
|
|
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh Oliwia tez była..jedna z ładniejszych dziewczyn Igora..
|
|
|
#1866 |
|
Przyczajenie
|
UWAGA NOWE STRESZCZENIA
POLECAM :d Odc. 1462 (13.06) Weronika (Renata Dancewicz) ciągle symuluje przed mężem ból nogi. Za jego namową umawia się do lekarza, z tym, że jest to ginekolog! W tajemnicy przed Adamem (Zbigniew Stryj) idzie do niego na wizytę. Ginekolog nie ma wątpliwości - Weronika jest w ciąży! Pozostaje pytanie z kim, skoro Adam jest bezpłodny? Sylwia (Danuta Chotecka), była żona Janusza (Radosław Pazura), uprzedza, że wychodzi niedługo z ośrodka leczenia uzależnień i chce odwiedzić swojego syna. Patryk (Bronek Biziuk) jest podekscytowany przyjazdem matki. Marta zwierza się Zuzie, że tak naprawdę niewiele wie o relacji Janusza z Sylwią Czuje, że będzie musiała zmierzyć się z obecnością w życiu swojego ukochanego, jego byłej żony Gosia cały czas mieszka u swoich rodziców. Ola przypomina siostrze, że nadal nie odwołała ślubu ze swoim narzeczonym, a jej zdaniem - powinna! Gosia decyduje się porozmawiać z Piotrem (Maciej Jachowski) o ich związku. Najpierw jednak musi jechać do ich mieszkania, żeby napisać artykuł. Piotr nieoczekiwanie oferuje jej pomoc, a następnie sam zaczyna temat ich związku Rozmowa przybiera dość nieoczekiwany obrót Odc. 1463 (14.06) Weronika jest pewna, że ojcem jej dziecka jest Sebastian (Robert Jarociński)! Zwierza się Basi, że zdradziła męża, kiedy ten był z Antosią w Disneylandzie. Roztocka ma ogromne wyrzuty sumienia Wie, że nic jej nie usprawiedliwia! Uważa, że najlepszym wyjściem z sytuacji będzie usunięcie ciąży. Nie chce dopuścić do tego, żeby Adam dowiedział się o jej zdradzie Honorata przekazuje Romanowi wiadomość od Marka Zimińskiego. Hoffer nie przyznaje się, że chodzi o korepetycje z matematyki. Podczas „lekcji okazuje się, że Roman niewiele zrozumiał z tłumaczenia Marka. Załamany wychodzi od Zimińskich z zamiarem rzucenia studiów Sławek wrócił do Polski! Dziedzicowa ze łzami w oczach wita swojego syna. Wciąż nie może uwierzyć, że już po wszystkim i Sławek jest zupełnie zdrowy! Dziedzic też cieszy się z powrotu do domu, ale najważniejsze jest teraz dla niego, żeby jak najszybciej zobaczyć się z Renatą Tymczasem Kraszewska spotyka się ze swoim znajomym z Wrocławia Jarkiem (Marcin Krawczyk). Widać, że Renata nie jest mu obojętna Odc. 1464 (15.06) Gosia jednak wróciła do Piotra! Ola ma wątpliwości, czy to dobra decyzja Twierdzi, że na Danielu zawsze może polegać, a do Piotra nie ma zaufania. Po południu Ola zjawia się bez uprzedzenia przed uczelnią swojego chłopaka. Mija się z Dorotą (Monika Fronczek), która przed chwilą pożegnała się z Brzozowskim. Daniel jest bardzo zakłopotany pytaniem Oli kim jest dziewczyna, z którą przed chwilą rozmawiał Igor będzie pracował z Sarą (Maria Magdalena Semotiuk) nad nowym artykułem. Umawiają się w jego domu. Pod blokiem na Nowaka czeka Magda (Karolina Nolbrzak). Ma złą wiadomość została zwolniona z pracy. Rzekomym powodem jest brak dyspozycyjności ze względu na obowiązki związane z dzieckiem. Wychodząc, mija się w drzwiach z Sarą, której jej widok daje do myślenia. Wykorzystując okazję, wypytuje Igora o ich relacje... Do biura podróży „Babki Travel dzwoni klient, który chce odzyskać pieniądze za niewykorzystaną wycieczkę. Ewa z Żanetą (Anna Guzik) starają się znaleźć kogoś na jego miejsce, ale kiedy im się nie udaje wyjaśniają klientowi, że straci większość swojej wpłaty. Mężczyzna jest wściekły i nie przebierając w słowach grozi, że poda Ewę i Żanetę do sądu Odc. 1465 (16.06) Borys (Oleg Sawkin) przychodzi do Kingi jest zły, bo Michał nie odbiera od niego telefonów. Brzozowska zapewnia Orłowa, że mąż jest w pracy i pewnie ma spotkanie. Borys nie wierzy! Postanawia poczekać na Brzozowskiego w barze na Wspólnej. Michał, widząc Borysa, domyśla się, że przyszedł po zwrot pożyczki. Prosi przyjaciela, by poczekał jeszcze kilka dni Daniel jest zły na Szymka (Wacław Warchoł), że wspominał o Dorocie przy Oli. Im dłużej się tłumaczy ze swojej relacji z nią, tym bardziej jego kumpel jest przekonany, że coś jest na rzeczy Brzozowski nie chce się do niczego przyznać, ale po zajęciach umawia się z Dorotą na kawę. Ich rozmowa schodzi na prywatne tematy Filip wręcza Iwonie (Aleksandra Mikołajczyk) gotowy portret jej babci. Dolniak, który akurat wpadł do Filipa w odwiedziny, daje mu do zrozumienia, że Iwona jest świetną dziewczyną. Tymczasem Janusz opowiada Marcie o swojej byłej żonie. A tak właściwie o piekle życia z narkomanką. Do drzwi niespodziewanie puka Sylwia! Oznajmia, że zakończyła już terapię Radośnie wita Patryka i Janusza. Do Marty natomiast podchodzi z dużą rezerwą |
|
|
|
|
#1867 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1868 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
|
#1869 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale ja jej jednak nie pamiętam chyba się tylko przewinęła przez serial bo na fotkach pierwszy raz ją widziałam
|
|
|
|
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
dziecko z twarzą Deląga
-oby nie Antosi dwa
|
|
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz przypomniała mi się Maja. Powinna się związać z Igorem, byliby najbardziej irytującą i drętwą parą NW
|
|
|
|
#1872 |
|
Rozeznanie
|
Cherry ano racja
one wszystkie były tylko chwilowe![]() do kiedy wogóle puszczają wspólną? |
|
|
|
|
#1873 |
|
Konto usunięte
|
Coś im się pomyliło w tych streszczeniach bo Chotecka ma na imię Dorota, a nie Danuta
![]() Co do Weroniki... no cóż, w serialach nie istnieje antykoncepcja
|
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Adam bezpłodny, to mogą zaoszczędzić na tablatkach itp., a Sebastian zapomniał gumek
![]() Ale faktycznie, przecież normalnie ludzie się zabezpieczają i to najczęściej nie prezerwatywami, a serialach zawsze się wpada
|
|
|
#1875 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Poza tym byli pijani. Nie zapominajmy o tym
|
|
#1876 |
|
Konto usunięte
|
Taaa.
A był chociaż jakiś pocałunek pokazany ? ( W. i S. ) |
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
kurde nie obejrzałam w czwartek i mnie tyle ominęło, ale nagrałam sobie na szczęście
![]() jak weronika mogla być taka głupia ... nie dość że w ogole się przespała z tym brzydalem to się nie zabezpieczyli
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
dziwne że jedna butelka wina a oni tak pijani że gumek nawet nie załozyli
ale to pewnie zwalą nie na pijaństwo ale na temperament ogromny
|
|
|
|
|
#1879 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy jest otatnio odcinek ? bo w tamtym roku pod koniec maja był a teraz widze streszczenia na czerwiec :?
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby kto tak nade mną stał jak Ludwika nad Emilką i patrzył na każdy mój ruch to chyba bym zabiła
|
|
#1882 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1883 |
|
Rozeznanie
|
Powiecie, że się czepiam ale strasznie mnie razi to, że u Emilki jest lato
ona zawsze ubrana jest letnio Ludwika idzie z Henrykiem w płaszczu tak samo Gosia z Piotrem, poubierani jak w listopadzie![]() wybacznie mi to, ale strasznie mi to przeszkadza
|
|
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ogladalam dzisiaj. ciekawy byl odcinek?
|
|
|
#1885 |
|
Zadomowienie
|
Kamil asystował przy operacji, Zuza zrobiła mu awanturę że ciągle siedzi w szpitalu i zapomina o niej, a jak jest w domu to tylko o doktorku gada. Rafał gadał z Ludwiką żeby odpuściła Emilce bo przegina, więc ta obrażona poskarżyła się sąsiadowi, który zapropnował jej mieszkanie u niego. Do Emilki i Jasia przyszły koleżanki z klasy - Ruda i jakaś jedna jeszcze z prezentem dla Jasia, Ludwika je pogoniła i ochrzaniła Emilkę że jest nieodpowiedzialna bo przyjmuje gości przy małym dziecku. Przyszedł Rafał, który stał się świadkiem "wymiany zdań", Emilka nie wytrzymała i się rozpłakała i uciekła ze słowami że nic jej nie wolno i że umie opiekować się swoim dzieckiem.
Jeśli było cos jeszcze to nie zarejestrowałam tego bo siedziałam równocześnie na wizażu
|
|
#1886 |
|
|
Ja bym z taką Ludwiką szału dostała
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
lecę na vod
obejrzeć Ludwikę
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz będzie miał Kamil przerąbane z HIV-em Zuzy... tę kobietę ze szpitala wywalili za wysypkę, to ciekawe jak pan szanowny lekarz tyran zareaguje na takie nowiny
|
|
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do Kamila to moim zdaniem , bedzie musial robic poprostu badania co jakis czas itp
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki kate za streszczenie. obejrzalam dzisiaj rano, ludwika gra fenomenalnie, az mi sie flaki z nerwow przewracaja.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

ble.

ale prawda wyjdzie na jaw... dziecko urodzi się z twarzą Deląga 
bo ją lubiłam akurat to pamiętam 

dużo straciłam?
możecie napisać jak się ta aktorka naprawde nazywa>?