|
|
#3781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
aQ01 to przynajmniej spokojnie zleciało
![]() Isabelle jak się sprawdzi to pewno coś będą myśleć bo już rozmawiali z Nim żeby go wyżej dać ale stres jest bo to jest jednak duża firma, wszystko na jego głowie-jak coś pójdzie nie tak to jemu sie oberwie.. Dobranoc![]() też się kładę bo padnięta jestem dobranoc
Pączuś pracuje nad mgr.. ![]() Paulo Coelho Edytowane przez paczek1990 Czas edycji: 2011-05-29 o 23:52 |
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() parę dni zawirowania i rozmów, dogadaliśmy się że więcej się to nie powtórzy, ten problem z TŻ ale zdaje sobie sprawę że więcej szans nie będzie.. jestem czujna Weekend taki sobie. Sobota u TŻ i szczery wieczór, dzisiaj u matki chrzestnej na grillu Nic ciekawego ogółem
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() jak mi się nie chce dziś iść do pracy któraś da mi bata na zachętę?
|
#3784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bym musiala jakis kadr zobaczyc to bym ci powiedziala
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Studi,
I ja tez poproszę, bo nie wyrabiam. Wróciłam do domu po 20:00, zapakowałam szafę,a potem jeszcze do 23:00 robiłam scenariusz na dzisiejsze zajęcia, więc w efekcie spałam mało jak na siebie, bo 7,5h ![]() Do tego po koncercie przystojny akordeonista zaczął mi dziękować za pomoc i w ogóle och ach. problem w tym, że byłam padnięta, więc na koncercie zachowywałam się jak warzywo i prawie nic nie robiłam Za to koleżanka się wzięła za konkretne rwanie go. Posłała mu PW na fb ![]() Isabelle, widzę weekend z przygodami Grunt, że fajnie było, bo nie ważne gdzie, ważne z kim ![]() Kinia, nie daj się chrzanieniu rodziny! Zegar zegarem, ale nie zawsze w życiu układa się tak, jakbyśmy chcieli. Zamiast dodatkowo wsiadać Ci na psychę (bo oni chyba wiedzą, że Ty byś już chciała, ale TŻ nie chce?) to Cię dobijają. Fajna rodzinka ![]() Pączek, ja podziwiam to, jak Ty się wkręcasz w te mecze, poważnie
|
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Czytam jakże interesujące informacje na pozyskiwanie funduszy unijnych na dzisiejszy test słabo mi a dzisiaj teścik
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
hej bejbiczki
|
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Paczek tak moj tż zapalony kibic Barcy , to trzymam kciuki za Twojego , poradzi sobie ![]() Isabelle to mieliście podróż
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-05-30 o 11:33 |
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich
![]() Oj, żeby te dni w pracy tak szybko mijaly jak weekendy...
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze.łapki sobie utne...znowu przegladalam nieruchomosci na allegro...tyle okazji buuuuu
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Witam witam
![]() Nie nadrabiam, bo nie mam czasu - nie bijcie ![]() ![]() Byłam z T na weekend u mnie w domu, zaręczyn nie było
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Ratunku!Mam dość
zostałam sama na kasie w Stacji i sobie nie radzę. najpierw system mi się powiesił czy coś, w każdym razie nie mogłam znaleźć żadnych zajęć w nim i sprzedać babce karnetu. W końcu wyszła bez paragonu i zapłaciła gotówką. Potem przyszła babka inna szukająca prezentu dla córki i pyta co mogę polecić. Powiedziałam co wiedziałam, a ta mi :a co to? a co to? i tamto? - a ja stałam jak kołek, bo nie wiedziałam co to-nasze zabawki i gry mają opisy po francusku, a jako, że ja nie jestem zwykle a sklepie to nie wiem co dokładnie jest w pudłach potem terminal się powiesił i nie przyjął płatności. babka 20 min stała, dobrze,ze szef sie napatoczył i pomógł. NIe umiem tego sama obsługiwać! NIE UMIEM! I niech uż będzie 14:00 nikt mnie porządnie nie przeszkolił, nie zostawił instrukcji i wymagają czytania z chmur chyba |
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
Gajus, no to powinni cie przeszkolic - popros kogos nastepnym razem!
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
godzina i 4 minuty i nie mam jak zjeśc obiadu, bo jestem tu sama, a szef chamsko stoi za szybą i sie gapi rozmawiajac z kims
![]() Prosiłam, to mi w 10 min wszystko opowiedziały i tyle było szkolenia. Ja wszystko działa to sobie radze, ale dziś sprzety padają jeden po drugim, a ja nie umiem ich naprawiać! |
|
|
|
#3796 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Dziś wstałam wcześniej bo Tż chciał dostać ode mnie kopa na szczęście przed pracą ![]() O 16 jadę z rodzicami do babci do mieszkania bo tata jej remont robi i trzeba jechać wymierzyć wszystko i pokupować co trzeba ![]() Asiaczek dobrze że się dogadaliście-oby już było ok ![]() Studi do pracy ![]() Alunia jak jakiś kadr znajdę to wstawię ![]() Gaja no to dobrze że się udało a może akordeonista nie chce widzieć pierścionka hehe a dużo osób to podziwia-ale nie ma czego Jak się zacznie kibicować tak na "serio" to wtedy każdy mecz, każdą kontuzję się przeżywa a newsami się żyje![]() ojj to cieżki dzień już prawie koniecSylvi hej to nie oglądaj-wiem, ze cieżko się powstrzymać ale cóż![]() Jlys mój do dziś chodzi uśmiechnięty i mi dokucza, że moi przegrali ![]() His dobrze by było ![]() Kamea nie będziemy bić a Tż mógłby się w końcu zebrać
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pewnym czasie takie rzeczy robi się automatycznie, ale początki zawsze sa trudne, więc głowa do góry ![]() A właśnie - w sobotę z okazji babci imienin byliśmy w restauracji na obiedzie w jednym z lokali, które biorę pod uwagę jako sala weselna wrażenia pozytywne, obiad dobry, klimatycznie, ale chcemy jeszcze połazic po innym salach
|
|
#3798 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3799 |
|
Rozeznanie
|
Co tak cichutko tutaj ?
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Zmęczona jestem! Poszłabym po czipsy, ale jestem za leniwa
![]() Kamuś, wiem, że takie rzeczy się zdarzają, ale po pierwsze jestem perfekcjonistką i porażki mnie do szału doprowadzają, a po drugie wiocha straszna tak stać jak kołek. nie wspomnę już o tym jaką "reklamę" robię Stacji ale na szczęście koleżanka mnie smsowo wyprzytulała i jest git ![]() Na co ten Twoj czeka? Aż się samo zrobi? Co za facet ![]() I wcięłam jajunie na miękko! Pyyychaaa
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
zombie?
nie grałam w to akurat ![]() Cześć dziewczynki ![]() ja tu tylko na chwilę, zaraz znowu będe musiała się brać do roboty, projekcik czeka i trzeba go na jutro skończyć, a jeszcze w powijakach jest ![]() Gaja, nie przejmuj się niedziałającym sprzętem, nawet najlepszym zdarzają się wpadki
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
No prosze, Kohnelia widze cie!
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam moje Rurki;D
ufff, nareszcie sie zebralam zeby sie poudzielac w sumie nic nowego u mnie sie nie wydarzylo, oprocz tego, ze z sesja narazie do przodu... oby tak dalej![]() no a dzis Tz sam zaczal temat slubu... powiedzial, ze ma lokate, ktora prawie w calosci jest w stanie pokryc koszta naszego slubu;D |
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3805 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za✂✂✂iaszcza gra
|
|
#3806 |
|
Raczkowanie
|
cisza na wątku straszna
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Jest 21:00, a Gajka już w łóziu. Kiepsko ze mną. Gardło boli, nos zapchany - nie wiem czy to choroba czy efekt przemęczenia
Santom, to niech ten Twoj nie gada, a weźmie się do dzialania ![]() Bo Kornelia nas zostawiła dla wątku " z Tztem od 2006 r". Widać nie jesteśmy takie fajoskie jak one ![]() Odkryłam w lodówce brak parówek i w ogole jakiegokolwiek mięsa. Zostawić narzeczonego na trzy dni na gospodarstwie i już kobieta głodem przymiera I mam nowy typ na wrzesień 2012 muszę coś takiego w salonie jakimś dorwać i przymierzyć
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-30 o 21:06 |
|
|
|
#3808 |
|
Zadomowienie
|
Gajka druga boska
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
nooo! Widziałam coś podobnego na witrynie w salonie na Pradze koło Wileniaka, nie pamiętam nazwy salonu. Ten koło bazaru Różyckiego. Żeby tylko jakiś wolny dzień się napatoczył no....
|
|
|
|
#3810 |
|
Konto usunięte
|
Witam!
Ja znowu byłam prawie cały dzień u D. Pojechałam po zajęciach o 13tej. Miałam co prawda potem jeszcze wykład, ale nie poszłam. W dupie. ![]() D. zabrał mnie na gofefery!!!! Z bitą śmietaną i owocami. Zbyły pyszne!!! No i tak sobie szliśmy, a na tej ulciy same salony sukien ślubnych. Pokazuje D. jedną paluchem, bo taka fioletowa pastelowa była, bardziej jak z bajek gdzie na bal szli. No i D. mi pokazal jaka mu się spodobala i tak zaczęliśmy rozmawiać, ja mu mówiłam w jakich mnie teoretycznie powinno być dobrze i starałam mu się pokazać na tych co były. Kupiliśmy te gofry i wracając znowu obok tych salonów a D. - no to sobie za dwa lata tak na sierpień zaplanujemy no nie? Ja nie zajarzyłam o co chodzi i pytam co. No a on, że wesele. Potem jeszcze pooglądaliśmy inne i rozmawialiśmy, mówię ze ja bardziej o wrzesniu myślałam, bo już chlodniej. Ale fakt, że może być zimno. No i oboje nie lubimy gorąca, bo w tkaich strojach to zaraz się leje pot. No i tak koniec sierpnia, poczatek września stanęło. No a potem w domu D. w końcu wziął katalog apartu. Ja dostaję co jakiś czas, bo mam kartę. No i D. przegląda i pokazuje pierścionki i pyta czy mi się podobają, a ja szczerze, jedne że tak, inne że nie albo nie wiem, bo na żywo nie widzialam jeszcze. D. wywrócił oczami i powiedział, że i tak ja wybieram. ![]() Aaaa no i D. pamięta, że mi się hiszpańskie suknie podobają i jak mówił o tym sierpniu to dodał - to co w lipcu jedziesz do Hiszpanii. ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Gajaa ladne, druga chyba ładniejsza, choć góra nie do końca w moim typie.
Edytowane przez 201606201204 Czas edycji: 2011-05-30 o 21:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

ale stres jest bo to jest jednak duża firma, wszystko na jego głowie-jak coś pójdzie nie tak to jemu sie oberwie.. Dobranoc
dobranoc

a zestaw cudny
bym musiala jakis kadr zobaczyc to bym ci powiedziala 

już prawie koniec

W dupie.