![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Alien i Angel
ona mnie przeraża
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Jak coś znajdziesz,to może bym przygarnęła - tylko jeszcze jaka datę maja te bielendy? Bo ja wkrótce wyjeżdżam na wakacje
![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Ale które suplementy? Anti Age tylko zostały,one dla 40+ także raczej bym się wstrzymała na Twoim miejscu ![]() ![]() Z drugiej strony Ty nie masz nic takiego cenowo drobnego,co mogłabym dobrać (pędzle już mi się nie mieszczą ![]() Ale ale - może chcesz ten krem(svr) z ubytkiem? Brakuje ok. 0,5 cm z 3 cm mierząc linijką ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Tusz za kremik DW? Ile warty jest ten krem?
![]() Wydaje mi sie, ze widzialam go w tej pojemności w douglasie jakos za 4 dyszki, ale nie jestem pewna ![]() Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-05-27 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
hej,moze cosik za podkład Armani LL ? jaki to kolor?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Dawaj DW i Armaniego... nie wiem za co, ale dawaj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Ale w moim kapciu jest tylko jakieś 20-30 ml ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
a to ładny wstęp do wymiany
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
To co jeszcze chcesz...
![]() ![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
ja bym jakąś odlewkę chciala fajną za te DW, bo Ty same cuda masz
![]() Armaniego oddam za kamola ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- niestety nic nie znalazlam ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;27157247]Chetnie przygarnelabym podklad.[/QUOTE] odpisałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
wszystkie pędzle zabiera Soso
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
Angela wole wymienic za zapach.
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Rozumiem. Szukam jednak kilku zapachow i Angela oddam wlasnie za nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Może za krem EL Daywear?
![]()
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
Kurde, zaraz sie wsciekne. Nie moge go znalezc
![]() Poszukam go i odezwe sie pozniej. ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Roz musze znalezc. Po prostu musi gdzies tu byc. Rzecz w tym, ze to nie pierwsza rzecz, ktorej znalezc nie moge. Ostatnio wcielo mi blyszczyk Givenchy a jeszcze wczesniej pedzel EDM. Szukam intensywnie bo nie chce dopuszczac mysli, ze ktos mnie okrada ![]() Tusz kosztuje 110. Mam tusz w pudelku z cena, wiec cena pewna. ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Nie mam pojecia. Tusz jest wolny. Wciaz szukam i rozu nie widze ;/. ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Nie pamietam. Kolo 150 zl. Przekopalam caly pokoj i rozu nie ma ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Probowalam sie skontaktowac z byla wspollokatorka, ale ma wylaczony telefon. Sprobuje jeszcze pozniej. Wydaje mi sie, ze jednak wzielam od niej wszystko, wiec male szanse, ze sie znajdzie. Po prostu wyparowal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Mam już przygotowane podkłady dla Ciebie.
Założyłam nowy wątek, sprawdź, może jeszcze czymś Cię skuszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1305787427 chce to i RBR.
no, to czekam ![]() ![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
dam
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- ten tusz, boję się, ze go sobie w oko wsadzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
ok, to blyszczyki sa twoje.
Pingi, Pingi ja jeszcze to po lewej bym kciala https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1306474438 ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- ps. jestem uzalezniona od Pandory... a to wszystko przez Ciebie ![]() ![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Nie mam korektorów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Cześć, czy to jest tegoroczny DayWear?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=526918
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- nie na wydaniu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.