|
|
#121 |
|
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki + Pielegnacja (UK)
to na pewno zabiorę
![]() - roz Clinique Iced Lotus - Glyco-a (mam nadzieje, ze na zdjeciu wyraznie bylo widac zuzycie) - hot oil vo5 (goracy olejek do wlosow) 1 x 15ml (jedna tubka, starcza na dwu uzycia na wlosy do ramion) - Dermalogica (chcesz oba Daily Microfoliant i Daily Resurfacer?)- Dermalogica obydwa. "Na pewno chce spodenki terranova" mam spodenki wystawione ale one są z vero mody o te Ci chodzi? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1304756697 bluzeczkę malinową też Ci oddam. Co do stradivarousa- dogadamy się jutro jak wyślę Ci zdjęcia. Scrub 7 day Clinique też chętnie przygarnę La Roche-Posay, Anthelios XL, Fluide Extreme 50 + jeśli jest wolny to też chętnie wezmę bo potrzebuję czegoś z wysoką ochroną- w sumie na tym kosmetyku najbardziej mi zależy ze wszystkich. To mi się podoba jeszcze: Moroccan Oil, pielegnacyjny olejek do wlosow 100ml z pompka Napisz co byś mogła ewentualnie oddać i co byś za to wzięła. |
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Clinique, Lancaster, Molton Brown
Odpisane
|
#123 |
|
BAN stały
|
Dot.: Clinique, Korres, TBS, Molton Brown, Lancaster, depilator Braun etc.
"Oddam Ci ten Anthelios Za spodenki Vero Moda i malinowy top proponuje:
- Anthelios (zaplacilam za niego 15 funtow w bootsie, ale w Polsce chyba jest tanszy) - roz Clinique Iced Lotus - Glyco-a - hot oil vo5 (goracy olejek do wlosow) 1 x 15ml (to wlasciwie gartis, bo kosztuje ok 1 funta - Dermalogica (2 x Daily Microfoliant - mi jeden starcza na 2-3 uzycia; 3 x Daily Resurfacer (czyli na tydzien, bo stosuje sie 2-3 chusteczki/tydzien), 1 x clearing skin wash (zel do mycia twarzy z kwasem salicylowym Napisz jak to widzisz, bo chce, zebysmy obie byly zadowolone (trudno jest mi wycenic ubrania) " Jak najbardziej mi pasuje a chcesz tą bluzę z housa i bluzkę ze stradiego jeszcze? Mam Ci wysłac zdjęcia bluzeczki? Czy to już wszytsko co weźmiesz ode mnie- tylko spodenki i top malinowy?
|
|
|
|
#124 |
|
BAN stały
|
za bluzę z housa proponowałabym
La Roche-Posay, Anthelios XL, Fluide Extreme 50 + zależy mi na nim kosmicznie dorzuciłabym Ci jeszcze próbki perfum do tegoewentualnie to http://www.lookfantastic.com/haircar...ent-100ml.html Jeśli nie możesz oddać LRP wtedy za bluzę z housa i oversize ze stradiego mogłabym wziąc tylko olejek- wiem że Cię sporo kosztował dlatego nie chcę żebyś Ty na tym straciła ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- kurcze nie zauważyłam sobie że anthelios już mi dalas to bardzo się cieszę o mi zalezalo na nim dorzucę ci próbki a co byś oddała za bluzę z housa? Jeśli się dogadamy to w poniedzialek wyślę Ci paczkę tylko musisz mi napisac czym mam Ci ją wyslać w sensie jaką przesylką bo jeszcze nie wsylalam tak daleko![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- a powiedz mi ile tak mniej więcej idzie list z uk? bo ja za dwa tygodnie wyjeżdżam na 2 mesiące a chcę dostać to wszystko jeszcze przed wyjazdem:0 zdąrzymy? |
|
|
|
#125 |
|
BAN stały
|
hej wybacz że tak zwlekam z tymi zdjęciami ale miałam znów przedtem impreze w rodzinie z której wrócilam pół godziny temu
już wysyłam zdjęcia i z góry przepraszam za ich jakość ale nie mial mi ich kto zrobić wyślę na maila
|
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za tusz clinique i scrub?
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
|
#128 |
|
BAN stały
|
ok nie ma sprawy
ja wyslę Ci na 100% wszystko jutro tylko powiedz mi wszystko dokladnie- jakim listem mam wysłać itd i podaj mi adres na priv
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana będziesz dodawała jeszcze jakieś kosmetyki? Mam jeszcze trochę ciuchów poza wątkiem z af lub hco w których nie chodzę
.
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
cos z olejek Marokanski?
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
Odpisane.
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie marokanski olejek i ten zestaw Clinique co wkleilas na watku
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
To ja chcę ten zestaw Clinique
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
a dobralabys cos za te dwie rzeczy?
bo mozaika kosztuje ok £33, wiec takze zeby nam wszystko wyszlo mniej wiecej rownomiernie
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Ok to daj znać w razie czego, jak nie będziesz go miała to może uda mi się dorwać coś takiego jak będę w Anglii.
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
-pobudzona Wild Cow (lemongrass (Cymbopogon citratus - 'cytrynowa trawa'), rozmaryn, imbir). ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Jedna krowa to trochę za mało za perfumki warte ok. 90 zł |
|
|
|
#138 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Odpisane.
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kosmetyki + Pielegnacja: Wielka Brytania, Londyn
pozniej popatrze co masz ale latwo nie oddam bo torebka to koszt min 2 tysiace (uzywana). Restrycyjna cenowo nie bede az tak
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki + Pielegnacja: Wielka Brytania, Londyn
Odpisane.
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moje wish to: kremy na noc, peelingi, kremy na cellulitis:P, pudry do twarzy w kamieniu- lubie kosmetyki z tej wyzszej polki.Ale lubie tez takie,ktorych nie moge dostac w Pl. Z ubran nosze sie prosto ale dobrze gatunkowo- uwielbiam dobre gatunkowo topy,tanktopy, dzinsy w stylu boyfriend etc.Nie wiem co chce bo ja wlasciwie...wszystko mam. Npisz co masz fajnego poza watkiem i podumamy ![]() Z tego co masz mysle ze podoba mi sie Clarins na noc,OLOR="Silver"](19) Molton Brown Moisture-drench Rosella, odzywka do wlosow nawilzajaca 300ml (nowa). (20) Molton Brown Shimmering Oil, rozswietlajacy olejek do ciala o egzotycznym zapachu gingerlily, eleganckie pudeleczko 100ml (nowy, w folii) (RRP 31 funtow).[/COLOR] (21) Molton Brown Plum Kadu , odzywka do wlosow ochronna 6x30ml (pachnie oblednie!). (22) Skinbalance Tonik 1x50ml (swietny tonik z enzymami z dyni amerykanskiej, grapefruita, limonki i wyciagiem z drozdzy; jak wszystkie produkty MB pieknie pachnie). (23) Skinpure krem-zel do mycia twarzy 100ml.,plyn Bioderma, odzywka do wlosow z pompka. Odpisz u mnie prosze. |
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Paczka już zapakowana a ja bym chciała jeszcze Merz a może i Clarinsa
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
witaj, moze chciałabys oddac krem clarinsa za moje 5tki diora?
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Są w pudełku po butach a baleriny te akurat są na maxa sztywne więc nie dopakuję ![]() Ale jeśli ostatecznie nie puścisz temu komuś Clarinsa to po prostu poszukam większego kartonu, zrobię wielką pakę dołożę baleriny i klapki i może coś jeszcze ...
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze, odezwij sie jesli krem zwolni sie, wiem ze tani nie jest
ale w dekalkulatorze wychodzi, że w sierpniu traci waznosc.
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie te baleriny leżą i kompletnie ich nie używam, spróbuję rozpakować paczkę i je dopakować.
A co byś mogła zaproponować za nie? Z Twojej listy już niewiele znam
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
to mi sie podoba Clarins Multi-Active Nuit Prevention Plus oraz olejek marokanski do wloskow
|
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za depilator?
---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- hej wszystkie rzeczy, które wymieniłaś mogę oddać. Spodnie były drogie, byłam w nich raz i są naprawdę super, ale depilator jest mi potrzebny na gwałt także spokojnie je oddam. A, które apachy wpadły Ci w oko?
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Znajdziesz coś u mnie za
(29) Moroccan Oil (18) The Body Shop, Bronzing Brush (stan idealny, uzyty raz) (RRP 16 funtow). +mini pedzel do rozu Clinique. |
|
|
|
#150 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Niestety nic.
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

to bardzo się cieszę o mi zalezalo na nim

.