|
|
#2671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XI
Cytat:
![]() Cytat:
jak go ładnie poproszę to może się zgodzi:P musi bo się na niego wkurzyłam na dzisiejszych pomiarach, mysli że pozjadal wszytskie rozumy ![]() idę kupić sukienkę za zniżkę -40% do House na wszytsko
|
||
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
No drogo stosunkowo, chyba 6 czy 7 zł za ciacho, ale mnie smakują to od czasu do czasu sobie pozwalam
![]() ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- No to do dzieła :P i kiecke pokaż
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Stracić nie straciłam, tylko mam niewiele czasu, a jedna notka pochłania nawet do 2 godzin. Mam pomysłów co nie miara, ale kiedy tu na nie znaleźć czas? Po pracy jestem tak zmęczona psychicznie, że nie chce mi się dodatkowo myśleć + mam co chwilę jakiś egzamin i wypada się do niego pouczyć
Ale już niedługo powrócę!Też dzisiaj dostałam i też mnie boli^^
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
O tego
Cytat:
Też idę oblukać co tam w Housie... I muszę się pochwalić, że udało mi się kupić super dopasowaną bieliznę z Dalii za 50% ceny
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2678 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Pudelek donosi, że Magda Schejbal jest w ciąży. I to w 7 miesiącu!
Na gali Eski tak wyglądała: http://pomponik.pl/news/magda-schejb...-ciazy,1646128 Na afterze miała białą tunikę. Przyglądałam jej się i w życiu bym nie powiedziała, że ma maluszka w środku (zwłaszcza tak dużego). Nie chcę nosić okularów, zawsze wydawało mi się, że mam dobry wzrok ![]() A poza tym piła drinki, co najmniej 3! Może jednak pojadę na wakacje ![]() Cytat:
Shir, a wiesz, że krótki sen da się we znaki na starość? Cera też Ci zacznie szwankować. Ja mam tak jak Emilka, nawet po 6godzinach snu jestem jak Zombi. Mam przekrwione oczy, czerwonawy koloryt skóry. Wyglądam jak 7 nieszczęść i nie jestem w stanie wydajnie funkcjonować Ecrulo, ja jestem bardziej umysł ścisły Psychologie miałam na I roku turystyki, ale to było 5 lat temu i raczej nie poruszaliśmy takich tematów Kamakrk to pozdrów i pochwal mamę od nas ![]() Sdc, lubię tańczyć. Ale ostatnio chyba się lekko wyśmiewałyście z Afery (nie wiem czemu ), a najlepsze imprezy na jakich byłam to właśnie tam się odbywały Lubię ten klub za Lambadę i tym podobne hity. Natomiast w Carpe ten rock... Ja po prostu wolę takie bardziej płynne niż łupiące tańce Więc może poczekam aż będziecie szły gdzieś indziej Cytat:
![]() Cytat:
![]() gg krótko się znamy, ale wierzę, że potrafisz szaleć. Nawet już Cię widzę na tym barze w różowych piórkach Cytat:
Mamy tak wspaniałą, zgraną, prześmieszną i zabawną grupę siatkarzy, którzy są kontrargumentem na każdy zarzut przedstawiany sportowcom, że nie da się ich nie uwielbiać. Tylko ciągle mi ich mało to raz a dwa to zazdroszczę tym, którzy mogą być "w środku". Czy to ekipie wspomagającej (fizjoterapeutom, masażystom itp) czy ich rodzinom i znajomym. Kuba, biedny, po takich weekendach zawsze się mnie pyta czy myślę o czymś innym niż siatkówce. Bo mnie się naprawdę buzia nie zamyka ![]() A za resztę wypowiedzi z grzeczności ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I nie kupuję ogórków. Boję się. Wolę przewegetować bez nich kilka dni niż chociaż ciutkę ryzykować. I uważajcie na gardła. Jakaś infekcja w powietrzu krąży. I gg22, to Ty polecałaś Niepołomice na rolki? Chciałabym tam pojechać w sobotę jeśli będzie ładnie, ale muszę dopytać o kilka szczegółów :P
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-30 o 19:11 |
||||||
|
|
|
#2679 |
|
Konto usunięte
|
granatowa jeśli rezygnujesz dla chłoptasia ze studiów, pracy, kursów to nie jest docieranie się tylko głupawe uleganie. Dla nikogo nie powinno się rezygnować z siebie. wiem z doświadczenia, co prawda nie rezygnowałam dla chłoptasia, ale mam na bieżąco podcinane skrzydła przez rodzin i każdy moj pomysl jest zly, każda moja praca też. no
|
|
|
|
#2680 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak byłyśmy w Aferze, to było tyle ludków, że parkiet wypełniała jedna zbita masa. Piosenki były zmieniane po 30 sekundach. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2681 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na co dzień ludzie się chyba tak nie zachowują? Znam wiele osób, ale żadna nie miała takiej sytuacji, więc są to naprawdę skrajne przypadki, o których nie ma sensu dyskutować. Dużo częściej zdarza się, że ludzie rezygnują ze znajomych czy ulubionych zajęć. Ale to generalnie uważam za dość normalne. Bo gdy ma się faceta i dorosłe życie to trzeba wybierać. Doba jest za krótka, a nasze życie zbyt wymagające, by ze wszystkim zdążyć. I wtedy decyzja wydaje się być oczywista. Jeśli natomiast chodzi o hobby, to gdy mój partner czegoś bardzo nie lubi to nie będę go zmuszała, by to robił tylko dlatego, że ja to lubię. A sama z przyjemnością oddam się czynności, która łączy nas oboje, bo ja generalnie lubię robić wszystko razem. Jestem absorbująca. Więc mogę zrezygnować załóżmy z bardzo lubianej przeze mnie gry w tenisa na rzecz wspólnych wycieczek rowerowych ![]() I chyba trzeba jeszcze podkreślić, że inne będzie stanowisko osoby w związku a inne singielki. Interesuje mnie jednak czemu wyskoczyłaś z tym zdaniem tak ni stąd ni zowąd. Coś wokół Cię bardzo poruszyło? Cytat:
2. Obiecujesz? ![]() Generalnie to rzadko w weekend wychodzę, częściej zdarzają mi się imprezy w tygodniu, wtedy jest zdecydowanie luźniej
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-30 o 19:41 |
||
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
no i nic nie kupiłam!
sukienka którą chciałam okazała się być mega przeźroczysta;/ kostiumy kąpielowe ledwo mi zakrywały sutki, nawet rozmiar XL;/ |
|
|
|
#2683 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() Granatowo, przeczytałam w offtopie w jednym z wątków w klubie, że mieszkałaś kiedyś na tej samej ulicy co ja w zeszłym roku a że to malutka uliczka, to dużego wyboru nie ma.... napiszesz mi coś więcej, gdzie wynajmowałaś i jak było? bo ja trafiłam fatalnie i bardzo cieszę się że stamtąd uciekłam, chociaż lokalizacja mi bardzo odpowiadała.
|
|
#2684 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2685 |
|
Rozeznanie
|
emilka, ecrulo, Malla
byłam w Pepco, ale nie ma tych sukienek, dziewczyna z obsługi powiedziała mi, że oni mają opóźnione gazetki i nowa dostawa dopiero dojdzie, więc będe jeszcze pytac. Aha, jeszcze mi powiedziała, ze jakiś chłopak sie pytał o tę samą sukienkę
|
|
|
|
#2686 |
|
Zadomowienie
|
Kasiencjo, powiem tak: są dwa domy, jeden żółty, drugi nieotynkowany.
Ja mieszkałam w tym pierwszym Na parterze, okna wychodziły na ulicę Mieszkania z ciemną kuchnią u Pani F. Witam sąsiadkę, bo na bank też tam mieszkałaś ![]() No i ja tam mieszkałam od marca do czerwca 2010, więc wtedy co Ty!
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2011-05-30 o 20:56 |
|
|
|
#2687 |
|
Pani Buka
|
Ja nie mieszkałam u Pani F., tylko u pani K., i oni wynajmowali tylko jeden pokój na poziomie garażu
To było na końcu ulicy, w przedostatnim domu, ale wiem, że inni studenci też gdzieś mieszkali, i chyba wiem gdzie mogłaś Ty mieszkać Od października '09 do czerwca '10, więc mogłyśmy się mijać na ulicy często
|
#2688 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak czytam/slucham Twoich rewelacji z panienskich to az Ci zazdroszcze-potrafisz sie tak dobrze bawic, ze chyba powinnas byc gosciem obowiazkowym na kazdej tego typu imprezie ![]() Cytat:
![]() 2. Zakladaj, zakladaj, nie ma wymowek! Ja czasem gdy mam za duzy dekolt to ubieram pod spod koszulke na ramiaczkach lub zarzucam na ramiona sweterek-na zajeciach da sie wytrzymac a pozniej mozna znow sie rozebracHehehe wpasowalabys sie w klimaty nadmorskie
|
||
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Melka Ty masz może samplerki 2ml
?
|
|
|
|
#2690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale Kasiencjo opowiadania jest duuużooo, więc musimy na żywo się zgadać na jakimś najbliższym spotkaniu, ok? Chyba, że nie masz czasu czekać to wtedy wyślę Ci w środę długą PW na ten temat, bo teraz próbuję ogarnąć materiał do jutrzejszych kolokwiów
|
|
#2691 |
|
Pani Buka
|
Wiesz co, wyślij mi PW jak znajdziesz chwilę, bo ja też teraz będę mieć dość gorący okres kolokwiów itd i nie wiem kiedy mamy szansę się zobaczyć
Po prostu zawsze przechodząc obok zastanawiałam się, czy Ci co tam mieszkają mają może choć odrobinę lepiej niż ja Także czekam na wiadomość
|
#2692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A pojutrze napiszę dokładną recenzję
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Melka TŻ powiedział że moze jutro załątwić naszą wymiankę
![]() powiedzial żebyś czekała pod naszym wydziałem-budynek C4 ![]() o 14.45 konczy zajęcia więc wyjdzie i tam się gdzieś spotkacie ![]() 9 atomków chcesz tak? one byly po 2,37zł za sztuke |
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
kupuję!
dobra polska Ważne, że ma uświadomione rozmiary![]() Hula nie ma nic w tym Housie? Słyszałam, że część rzeczy pochowali na promocję...
|
#2695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak jak mówię podobało mi się kilka rzeczy ale sunkienka byłą przexroczysta a kostiumy mialy za małe staniki;/ na siłę nic kupować nie będę |
|
|
|
|
#2696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiecie co znaczy ECO przy tutule płyty ECO? Ta sama płyta jest 2 razy na stronie empiku tylko różnica w cenie to ponad 20 zł i przy jednej jest to ECO?
|
|
#2697 | |
|
Wtajemniczenie
|
6^m- pani w nowej reklamie dezodorantow Dove jest do Ciebie bardzo podobna wg mnie
![]() Cytat:
Nawet z facetem!
|
|
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mialam wersje ECO telefonu to znaczyło: kosztuje tyle sam co ten drugi zestaw tylko tutaj musi sobie pani sama dokupic kabel/sluchawki itp itd - my na tym zarobimy, a firma zyska status przyjaznej srodowisku. Wersji normanlnej ze wzgledu na nasza glęboką troskę o lasy juz nie sprzedajemy :P