|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
To ja napisze, z tego co mi wiadomo to do moda się pisze albo admina, najwyżej mnie odeśle do kogoś innego
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się poopalać a ogród
:papa: |
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
A ja idę się trochę pouczyć
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
yyyyyyyyyyyy.... eeeeeeeeeee.... nowe wątek
?no to ladnie. a mnie tu nie było wczoraj podjęliśmy z TŻ decyzję o dacie 29.06.2013 ![]() kurcze, nie mam czasu żeby Was teraz nadrobić, bo muszę jechać do Lidla kupić moim bliźniakom piżamki ze Scoobym mama chlopaków powiedziała mi dzisiaj, że wyglądam, jakbym wróciła z Egiptu
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
No ja może też się w końcu wezmę za naukę
to co bym robiła 20 min robiłam 6 godzin
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Dastin - az Cie pochwalic musze, za bardzo ladne i uroczyste otwarcie nowego watka/watku?? ![]() <Jak jest poprawnie> Jest tu jakas Pani polonistka?? A co do wariatkowa i bialych kaftanow, jeszcze dwa latka i ja Wam caly oddzial uzycze Zeby ja docenic i zauwazyc, bo wiecie TROLLOWANIE to ciezka sprawa ![]() A i 5.06 bede w PL, bo jednak podchodze do obrony z lekkim opoznieniem, bo jednak moge i bedzie to 07.06, wiec tez musze
Edytowane przez NAUGHTYxANGEL Czas edycji: 2011-05-30 o 17:46 |
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() Cytat:
Może problemy się wyjaśnią
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A mi też kupisz piżamkę? ![]() ![]() A co do opalenizny to pewnie jesteś jedną z tych szczęściar, które ledwo muśnie słońce i wyglądają jakby wróciły z wczasów, nic tylko się cieszyć ![]() Cytat:
a będziesz mieć czas, żeby się zobaczyć z TŻ? On będzie się wybierał, zeby Cie odwiedzić?
|
||
|
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też ze Scoobym ? (btw moi chłopcy zamiast używać tego jako piżamę.. chodzą w tym jako w normalnym ubraniu )a słonce bierze mnie dosyć szybko, tylko kurcze niestety nie nogi ;/ dobra, jadę po TŻa, niech się za dobrze nie czuje bajo bajoooooo ![]()
|
|
#45 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dziękuje ![]() u mnie też nogi najwolniej się opalają i twarz ![]() miłego wieczorku Swoją drogą, tak się zastanawiam co się stało z dziewczynami, które dużo z nami pisały i zniknęły z dnia na dzień...
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#47 |
|
Konto usunięte
|
Chylkaa też
Uciekam Dziewczynki TŻ niedługo wróci z pracy, więc muszę mu przygotować obiadek i pewnie padnie umęczony i taki z niego będe mieć pożytek Kolorowych snów
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczególnie zaraz przy pierwszym słonku
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny musze sie wyzalic. Dzis spotkalam sie z TZ po kilku samotnych wieczorach i pogonilam go do domu. Niby nic ale tak mnie wyprowadzil z rownowagi ze szok. Chodzi o to ze ostatnio przytylam jakies 5kg (powiedzmy w przeciagu 1,5roku), ale nie ma tragedii bo przy wzroscie 175cm nosze rozm.40, a on non stop mi to wypomina. Dzis chcialam zjesc loda, a on przedstawil mi cala swoja litanie: ze nie powinnam, ze po 18, a najlepiej to zebym kupila sobie gazete z dietami a nie loda. No masakara.....
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
5kg to nic takiego, a nawet gdybyś i 30 przytyła to nie powinien nic takiego mówić.. Masz prawo być na niego zła..
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Aha, dziekuje bardzo
---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Wlasnie nie wiem, czy sie zobaczymy, czy czas na to pozwoli i czy nie bedzie mial pracy
|
|
|
|
#53 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I witajcie laski w nowym wątku ! Cytat:
U mnie się na to składa wiele rzeczy: po 1 mam nadwagę i to nie 5 kg a 20. Mam ładną proporcjonalną sylwetkę i jej aż tak nie widac, ale też nie bardzo coś z nią mogę zrobic (nie powinnam sie odchudzac przez anemię). Miałam... miliony kompleksów. Nie skłamię jeśli powiem, że to Tż sprawił, że polubiłam siebie, swoje ciało, zaczęłam się kobieco ubierac i zobaczyłam w sobie atrakcyjną babkę. Wymagam od partnera akceptacji (nie bezwarunkowej w stylu wazysz 150 kg serce ci siada ale jest ok), ale akceptacji. Ja noszę 44/46 rozmiar... Gdyby facet kazał mi się odchudzac sądzę, że przestałby byc moim facetem. Bo urażone uczucia to jedno, ale świadomosc ze ciało się starzeje, po ciąży zostają czasami rozstępny i jakiś kg zbędny, robią się zmarszki... Ogólnie nie będę miała zawsze 20 lat i urody. Skoro facet przywiązuje do mojej powierzchowności AŻ TAKĄ uwagę i strofuje mnie bym była idealna, nosiła rozmiar 38 bla bla bla... to po prostu obawiałabym się, że kiedyś straci mną zainteresowanie, bo pojawi się młodsza ładniejsza szczuplejsza, a żona pod 40-stkę ze zmarszczkami i paroma rozstępami w rozmiarze 42/44 nie będzie już taka atrakcyjna. Wiem, że to mało pocieszające co piszę. Jednak takie zachowanie u faceta to u mnie jest czynnik dyskwalifikujący.
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy sie zobaczymy, bo to tez nie ode mnie zalezne, a TZ jeszcze nic nie wie ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Ha
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wlasnie o to chodzi, ok zauwazyl ze moje cialo sie zmienilo mogl mi raz to powiedziec i spokoj a nie wypominac to na kazdym kroku. Ostatnimi czasy mialam cierpliwosc, ale dzis juz sie skonczyla. Teraz oczywiscie pisze ze nie chcial, ze przeprasza, blablabla... |
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowym wątku
![]() Cytat:
co twój TŻ zrobił?! należy mu się nie powinien Ci tak mówic, powienien Cie kochac nawet jak bedziesz 100 kg ważyć. Ja czasem pytam TŻ czy jak kiedys zostane wielorybem to mnie bedzie kochał ![]() dastin ja nie 13.07 a 20.07 ![]() byłam u neurologa dziś i dostałam tabletki na migreny. Ciekawe czy pomogą
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zadomowienie
|
Gratuluje Monisia
![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
Chyba az tak zle z Toba nie jest?! Co ten Twoj TZ chce?? Moze niech sam na siebie spojrzy, pogadaj z Nim Albo niech zrobi cos w tym kierunku by i Ci latwiej bylo te 5 kg zrzucic, a nie tylko gada A moj sie ciagle czepia, ze ja za chuda!! W ogole, Ty z Bstoku, a ja bede tam mieszkac juz niedlugo na jesieni
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz mu bez ogródek: noszę rozmiar 40 a nie 62, nie mam nadwagi i wałków tłuszczu. Będę chciała to schudnę dla siebie kilka kilo, nie będę chciała to nie, bo nie jestem jakimś wielorybem. Jeszcze jedna taka uwaga na temat mojej wagi i złośliwości, to możesz szukac sobie nowej dziewczyny nawet z rozmiarem 32. (wiem, że ostre, ale ja wybuchowa dziewczyna jestem...)
|
|
#59 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale moze mi sie tylko wydaje... Ok fajnie by bylo wazyc jakies 8kg mniej ale mam inne priorytety.Angel a co bedziesz "u mnie" robic? Wiekszosc ucieka z Bialego do Warszawy a Ty na odwrot? zapraszam serdecznie, nie wiem czy bylas juz w Bialymstoku, ale w ostatnich latach zmienilo sie u nas i to na lepsze![]() andzia1989r ja tez naleze do tego samego typu co ty - jestem wybuchowa, czasami nawet za bardzo. Juz powiedzialam ze potrafi mi obrzydzic nawet najbardziej upragniony czas z nim i ze jak cos mu sie nie podoba to niech szuka sobie lepiej. Ja sobie poradze. Edytowane przez bestla Czas edycji: 2011-05-30 o 19:17 |
|
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo madre slowa!! Popieram!! ![]() Moj uwaza, ze jestem za chuda, bo mam na brzuszku, wiecej skory, ale on nie uwierzyl w to, ze kiedys wazylam w gimnazjum 66 kg i schudlam do 52 kg, a fotek mu w zyciu nie pokaze z tamtego okresu!! Ale niestety widac, np. rozstepy na biodrach, czy cellulit na udach... A teraz dodatkowo schudlam do 47 kg, wiec TZ zly jest, i mowi co mowi... Ale Bestla Twoj TZ jest wredny!! Chyba mu dam terapie wstrzasowa!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

zgłosiłam, okaże się czy tak gdzie trzeba
?
to co bym robiła 20 min robiłam 6 godzin

Może problemy się wyjaśnią 

5kg to nic takiego, a nawet gdybyś i 30 przytyła to nie powinien nic takiego mówić.. Masz prawo być na niego zła..
co twój TŻ zrobił?! należy mu się