|
|
#3481 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
![]() ad 2 Przyjeżdżaj,mam ciepłą wodę i fajną wannę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3482 | ||
|
Zakorzenienie
|
cudowna
![]() nioo ![]() Cytat:
prosz dys end dys oczywiście z przeceny ![]() kciałam więcej (jakąś brązowawą) ale się opanowałam, najpierw zobaczę co przyjdzie ![]() Cytat:
![]() za✂✂✂ista mój pasiak dostał oczek to może też sobie kupię dawaj linka
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-05-30 o 19:24 |
||
|
|
|
#3483 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3484 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Moja koleżanka złamała 5 palec u stopy 3 dni po przyjeździe na urlop w Egipcie Jak go wyleczyła to potknęła się o dywan i złamała piątą kość śródstopia w drugiej nodze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
jaki upał ![]() popijam jakiś wynalazek zza wschodniej granicy pod tytułem Piwo Lodowe Matkozojcem jaki sikacz A stało na półce z Obolonami ![]() Wie ktoś mniej więcej ile na Słowacji kosztuje teraz czekolada studencka?
|
#3486 | |
|
Zakorzenienie
|
Co u Was tak długo tej wody nie ma (True?
) U mnie też jutro nie ma ciepłej od 8 do 14 ![]() Cytat:
O Boże Czy raczej gdzie pendziłaś? Pierwsza mi się podobie bardziej
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-30 o 19:28 |
|
|
|
|
#3487 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Że kobiety Cię nie interesują
Flo-ta pierwsza boska,jak się nie spodoba to mogę odkupić
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Cbr
|
|
|
|
#3489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak? kiedy? na czym? na kim? nie rozpieszczasz go za bardzo? Po co mu ciepła woda w taki upał
|
|
#3490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zimne tusze ujędrniają skórę, a to dobre przy odchudzaniu Cytat:
![]() jak tego dokonałaś
|
|
|
#3491 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kupiłam w Grey Wolf w Madisonie
Masz rację ![]() Menżu je ogórka
|
|
|
#3492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3493 | |
|
Zakorzenienie
|
Że jak się nie mieści z Wami do wanny to musi wyjść
Cytat:
Parę lat temu wywaliłam się w zimę i mi trochę czerwono- fioletowy ślad się zrobił (delikatnie mówiąc ). Strasznie toto bolało. Po jakichś 4 dniach, szłam do pracy i postanowiłam zamiast iść na około iść na skróty - czyli przez taki murek, wlazłam na murek i se z niego zeskoczyłam, podwinęłam mi się jakoś noga i ... upadłam znów na to samo bolące kolano To dopiero było ból ![]() Na pierwszym roku studiów, zwichnęłam se kostkę, bo idąc ... skakałam ze schodków ![]() Później usłyszałam od pielęgniarki, która mieszkała na przeciwko nas, że "jak ktoś mi mówi, że skakał ze schodków, to ja mu pokazuję żeby się tu puknął " ). Nie ma jednak tego złego... dzięki temu incydentowi, poznałyśmy z koleżankami właśnie tę pielęgniarkę - naprawdę świetna kobieta Miała coś koło 60 lub 60 + a korzystała z życia na full i po prostu świetnie się z nią gadało, bardzo miło ją wspominam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() się oplułam
|
|
|
#3495 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie,odwołam zanim spakuje swój balsam i oliwkę do ciała
|
|
|
#3496 | |
|
never say no to panda
|
![]() no więc historia jest co najmniej żenująca ![]() w nocy siedzieliśmy, oglądaliśmy Trainspotting i piliśmy domowej roboty wino (wujek obdarował mię pierdylionem butli) no i mię chuop spił straszliwie, bo cały czas popędzał, żebym opróżniała kolejne kielony i przynosiła następne butle, ale sam był też dopsz zrobiony wstałam z łóżka, na to chuopu coś strzeliło do łba i zablokował mi drogę, po czym wstał i chciał mnie przytrzymać i przytulić, a ja parłam do przodu, bo pęcherz cisnął niemiłosiernie i tak mię przytrzymywał, że wepchnął centralnie na otwarte skrzydło drzwi, a że byłam na boso, to przyrżnęłam stopą, a paluszek się nieco zwichrował poza tym mam obity bark i też średnio ruchawy i mnóstwo innych sińców na całej prawej stronie ciała bandażuję sobie i okładam Altacetem, ale boli straszliwie (szczególnie jak wstaję z pozycji horyzontalnej) i mię jeszcze chuop dziś od rana przegonił po mieście, bo pogoda piękna i kaca trza na świeżym powietrzu leczyć tłumaczenia, że mam paluszek skasowany (i to jakby nie patrzeć przez niego) jakoś nie pomagały... Cytat:
a w Tunezji zaraz na początku wyjazdu dotknęła mnie klątwa faraona i zaliczyłam chyba większość tamtejszych kibli ![]() idę Was przelecieć, bo mam zaległości
|
|
|
#3497 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie,spokojnie wlazłam w S
Na poważnie-nie jest ciasna,taka w sam raz
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Pando -
![]() Przelecieć was czy nie przelecieć? :brz ydal:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3499 | |||
|
Zakorzenienie
|
3 fota wymiata
a ja wpindalam codziennie ![]() Cytat:
to znaczy że te wcześniejsze wqrwy,( takie że mi przez monit promieniowało Ceberkowym wqrwem), to były mniejsze ![]() komunistka mi omdlała w kościele od tego modlenia się
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna Panda
do ciastla się zagoi ![]() jutro upał - czad! Tró goth mode off, opalanie mode on
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-05-30 o 20:06 |
|
|
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tak ludzie móffiom (widocznie nie zawsze ). A i mówią też, że do wesela się zagoi (tylko nigdy nie precyzują do czyjego )Toć to oczywiste
|
|
|
|
#3503 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja mam bardziej żenującą jeszcze w starym domu, robiliśmy częściowy remont i spaliśmy w małym pokoju natkanym do granic wszelkim dobytkiem leżąc już w łóżku postanowiłam za pomocą gazety powalczyć z upierdliwymi komarami i robiłam to ze sprzętów różnych m.in. z łóżka . I z tą gazetą skacząc do sufitu, a wysoko było, tak się wybiłam, że wylądowałam na ogromnym benjaminie nic nie złamałam, ale podrapana i poobijana byłam niemiłosiernie czy muszę dodawać że byłam naked kwiatek mało ucierpiał Cytat:
Cytat:
![]() dajesz
|
|
|
#3504 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Biedna Pandzia Gryxiu, fajna psinka. Jak kto kce oblukać nietopsza to mam w znajomych na fejsie Robotnicy chyba ogólnie są szurnięci, do mnie też mają jutro wpaść o 7 rano No ale przynajmniej poczynimy kroki do zamontowania wanny i wykafelkowania balkonu.
|
|
|
|
|
#3506 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Lecęęę, biegnę, pędzęę
![]() Dobrze, że tam są tylko znajomi, a nie lista przyjaciół I w ogóle nie zbliżajta się do Winterii ![]() W sobotę zaraziła mnie pieczeniem ciast, a dziś wlazłam na tę stronę GW (nie Gazeta Wyborcza) i już se 3 bluzki wypatrzyłam I tak na przyszłość pytam - jakie jeszcze stronki netowe z fajnymi ciuchami polecacie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-05-30 o 20:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

Mąż kupił parę dni temu i wczoraj stwierdził,że się boi zjeść
Pokazuj 

U mnie też jutro nie ma ciepłej od 8 do 14
Czy raczej gdzie pendziłaś? 

To dopiero było ból 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)