|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
![]() Cytat:
nie dawno pisałam jak jechałam autobusem- byłam w luźnej tunice i miałam duża torebkę na kolanach- wszystkie baby jak wsiadały to patrzyły na mnie z pogardą- jak ja młoda śmiem siedzieć!!! Potem w pracy rozmawiałam z kadrową o tym- no babka może nie już super młoda- ale myślę , ze przed 50 (lub tuż po) wygląda na okaz zdrowia- szczupła, zadbana i tez od zawsze sie mierzy z tymi spojrzeniami w autobusie- a ona choruje na cukrzycę i ma często problemy z poziomem cukru. Sie rozpisałam ![]() no właśnie ![]() no no no !!! nie dokazuj lullka- ja myślę, że kiecka super i już Cię w niej widzę- ale wcale nie jako odwróconego wielbłąda
Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-05-30 o 21:10 |
||
|
|
|
#1562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
melduje się
uprzejmie dziękujemy za wszystkie kciukimoja córeczka waży 500 gramów, ma wszystkie wymiary o 2 dni mniejsze niż termin z OM - wiec jest super serduszko ma zdrowe, wszystkie paluszki u rąk i stópek i długie ręce na koniec nam fajnie pomachała łapką no i mamy filmik a ja we srodę mam sobie podjechac po tygodniowe zwolnienie ![]() teraz ide czytac co tam u was
|
|
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekowac, chociaz ja i tak juz mam przed oczami wielblada trzymaj kciuki zebym wylicytowala co bym wam pozniej przyslala fotencje jak sie przygotuje na wesele![]() Cytat:
to córcia juz troszke waży, super
|
|
|
#1565 |
|
Wtajemniczenie
|
Danika super
![]()
|
|
|
|
#1566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() juniwersalny bliźniak ![]()
|
||
|
|
|
#1567 |
|
Wtajemniczenie
|
no widzisz lulek! mamy kolejna bliźniaczkę - to jestesmy juz bardzo dziwnym tworem - trzyosobowe bliźniaki
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1569 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1570 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i tż nawet głośno mówił że ja w ciąży muszę stać jak mnie nogi tak bolą i plecy - wtedy tak mnie wszystko bolało ze usiadłam na podłodze (na papierze toaletowym ) bo nie mogłam wytrzymać. podejrzewam że siedząc na podłodze i z taką ilością zakupów zajmowałam więcej miejscaCytat:
|
||
|
|
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje |
|
|
|
|
#1572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi babka kiedyś zwalniała miejsce w tramwaju to czułam się szczerze skrępowana, tym bardziej że to stasza osoba była W sumie teraz kiedy jeszcze nie czuję potrzeby to stasznie mnie krępują takie gesty ze strony innych![]() Przyznawać się. Kto zna sie na photoshopie i mi pomoże? Chodzi o to że mam taką grafikę. Miałam ją trawić,ale ku rozpaczy mojego ojca, profesor nie wpuszcza mnie do kwasiarni i dobrze, ale muszę pobawić się w photoshopie, a tego akurat nie umiem Powiedźcie mi, jak zrobić aby oddzielić te ptaszki, drzewka itp tak żeby można było bawić się samym tłem? Umie ktoś ?edit. nie załaduję tego durnego zdjęcia więc nieważne , idę meczyc sie dalej |
|
|
|
|
#1573 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba jednak dalam sobie za bardzo w kosc dzisiaj
ledwo siedzę, idę więc lulupaaaa |
|
|
|
#1574 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki za gratulacje
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja przez pół usg myślałam czy moja mała nie okaże się synkiem ![]() tez go chcę Cytat:
Cytat:
tak miło mi się zrobiło ![]() Cytat:
mam nadzieję, że to prawda
|
||||||
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1576 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja byłam dzis na długim spacerku z kumpelą i nóżek nie czuję, masakra a kiedyś mogłam łazić i łazić
|
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Padam na nos, upały jednak dają w kość I mały jeszcze dziwnie brzuch mi rozciąga Kolorowych snów dziewczynki |
|
|
|
|
#1578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nic mi nie mow o spacerkach, ostatnio juz naprawde stwierdzilam ze starzy ludzie maja przekichane-psychicznie chcesz isc dalej ale fizycznie nie mozesz bo nie dajesz rady![]()
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jestem burakiem, ale po sytuacjach kiedy siadałam na siedzenie a jakaś babka blokowała mnie kolanem bo ona to miejsce zobaczyła pierwsza, po babciach wbiegających do tramwaju i chwilę później prawie umierających, albo tych co wchodzą na obcasie, odfryndzlowane a ja z obolałymi nogami po całym dniu na uczelni ...a ta jedzie po cukier bo taniej na drugim końcu miasta to nie puszczam i już. Co innego jak faktycznie ktoś potrzebuje, ale większość babć przegina sądząc że to nasz obowiązek, kładąc się prawie na mnie, rzucając jakieś teksty, że w końcu to obowiązek, że niewychowani itp. A prawda jest taka, że w wielu przypadkach młoda osoba potrzbuje bardziej i ja nie oceniam Przecież nie rozpoznasz osoby z anemią, we wczesnej ciązy, w trkacie leczenia... a może właśnie dlatego siedzi.I nawet te młode osoby przecież chorują i nie musi to być widoczne dla całego busa czy tramwaju. I chyba nie musi mieć plakietki z historią choroby, żeby ludzie pozwolili siedzieć bez komentarzy, pogradliwych spojrzeń itp. Ale się rozpisuję ostatnio haha. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2011-05-30 o 21:50 |
|
|
|
|
#1580 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1582 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to jest straszne,a co będzie za miesiąc
|
|
#1583 |
|
Rozeznanie
|
Maminki i ja uciekam.... buuuziaki
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zmykam...za dużo wrażen dziś było - na tym usg aż się cała spociłam z nerwów (leżąc przez 40 min w klimatyzowanym gabinecie można się spocić
|
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem co bedzie, ale jedno wiem napewno-bedzie masakra![]() Branoc
|
|
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Ps. Danika - za córeczkeSiostra - nie cuduj z tym lataniem, ja Cie b. ładnie proszę, oszczędzaj się!!! A z różnicą między M a K - dziewczyny skomentowały tak samo jak ja pomyślałam - chłop to jednak chłop Lula - ja w tej kiecce kompletnie bym się nie widziała, ale jeśli Tobie się podoba to na brzuszek będzie paskować natka- ale duże maleństwo, wow ale będe szukać!!
|
|
|
|
#1587 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
cieszę się, że serduszko zdrowe![]() Cytat:
i super, że szyjka się nie skracaCytat:
a ile Ci jeszcze zostało egzaminów?Cytat:
już się nie mogę doczekać
|
||||
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#1589 |
|
Zadomowienie
|
ehh to tak jak ja... ja zawsze wtedy mówię, że już nie idę tylko kulam się z nogi na nogę... zmienił mi się trochę styl chodzenia, nie chcę myśleć co będzie na końcowym etapie
|
#1590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Musiałam jeszcze zajrzeć
![]() Dziękuję ja i nasz mały ziomek Cytat:
U mnie skurczów też nie było, moim zdaniem to wynik wypadku, ważne, ze stoi w miejscu Z Twoją też pewnie będzie okMoże jeszcze wystawią "Twoje" kolory ![]() Cytat:
No to udanego dnia w pracy i trzymam kciuki za wizyte ![]() A teraz już naprawdę dobranoc |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

jeszcze jak widzę jakąś młodą osobę która siedzi i nikomu (nawet starszym) nie ustąpi to mnie cholera bierze albo rezerwują miejsca i pół drogi miejsce jedzie puste 

uprzejmie dziękujemy za wszystkie kciuki

Serduszko zdrowe
ale będe szukać!!
w sensie w poprzek brzucha - ale gin stwierdził,że jeszcze ma czas i miejsca na tyle żeby się odwrócić. No i moje dzieciątko waży już 1077gram