|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
Najważniejsze, że zawroty minęły i mogę normalnie funkcjonowaćNie wiem kochana bo nie utrzymujemy z nimi od dłuższego czasu żadnego kontaktu. Trochę się pozmieniało w naszych relacjach i to na gorsze niestety ![]() Wchodze do łazienki się wykąpać. Rozebrałam się itp patrze w lustro i szok Zjarałam sobie ramiona i plecy. Najgorsze jest to, że byłam w bokserce więc pod nią reszta biała
|
|
#1202 |
|
kobieta za ladą
|
lece do łóżka małż przyszedł znowu ma problemy w pracy
|
#1203 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Evilcia, ja mam identycznie... tylko do pracy jutro
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Julka to moze po prostu sie przypomnij , moze napisz cos o sobie to te co Cie znaja sobie przypomna ze tu bylas
a nie pare postow o tym jak nie bylo odzewu na Twoj post ja Cie nie pamietam wiec nie kojarze niestety a po 2 nie siedzialam caly dzien tu i nie zauwazylam Twojego postu Witaj pisz i tyle z czasem sie poznamy dobranoc wszystkim mimo ze przespalismy pol dnia czuje sie zle z tym gardlem oby jutro przeszlo |
|
|
|
#1205 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zawsze staram się doprowadzać swoje sprawy i rozmowy do końca,tak, żeby nie było niedomówień, bo stąd się biorą konflikty. I nie marudzę, nie obrażam się, tylko wyjaśniam o co po prostu mi chodziło. Dziwi mnie tylko to ,że mój powitalny post został "niezauważony", ale już ten, w którym wyraziłam swoje zdanie, od razu doczekał się odezwy, i to tylko tej negatywnej od dziewczyn, które mnie nie znają. Dziewczyny, nie kłócmy się, ale też szanujmy zdanie innych bez złośliwości, OK?możemy zacząć od nowa? |
|
|
|
|
#1206 |
|
Zadomowienie
|
Na myśl o pracy mam ból żołądka ogromny. Nowa praca co wiąże się ze wszystkim nowym. Że też mi się zachciało zmian
|
|
|
|
#1207 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Evilcia, zmiany nie są takie złe. Najtrudniejsze pierwsze dni ale później będzie git marchewka
![]() Cholerna, zrób mi myszkę (ale nie miki) do kluczy ![]()
|
|
#1208 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
wymyśl sobie tylko jak ma wyglądać i jaki kolor http://fc09.deviantart.net/fs39/f/20...ted_friend.jpg tutaj robiłam myszkę, ale może wolisz inny styl
|
|
|
|
|
#1209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1210 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Coś w tym stylu 12d2b05298184ba3abb83339093cb751.image.320x240.jpg
|
|
|
#1211 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Taką dokładnie? W takich kolorach?
|
|
|
|
|
#1212 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Jak masz wenę to możesz tworzyć z weną ![]()
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale jestem padnięta
![]() Od 18 przepisywałam tż wykłady, ale prowadzący ma niezłe tempo, dwu godzinny wykład zajął mi 10 stron a4 hehe i ręka mnie boli, ostatni raz tak dużo pisałam na studiach Jutro ciąg dalszy, ale może nie będzie tak źle bo tż brakowało tylko kilka wykładów. ![]() Wiem że dam radę, ale wiesz obawa jest przed nowym miejscem pracy, nowymi obowiązkami itp. Zmykam spać bo oczy mi się same zamykają, dobranoc |
|
|
|
#1215 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Na kiedy ją potrzebujesz?---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ---------- Cytat:
chociaż jedyne auta jakie robiłam do tej pory to te z bajki Auta http://i17.photobucket.com/albums/b8...ire/zigzag.jpg |
||
|
|
|
#1216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny PW
|
|
|
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry ;-)
Wstałam dzisiaj o 6:30 razem z TŻ, zrobiłam mu kanapeczki do pracy, a teraz jestem w trakcie podlewania storczyków (woda musi mi przez filtr brita przejść w ilości ok. 5 litrów, więc to trochę trwa...). Chcę dzisiaj jeszcze zrobić pranie, włączyć zmywarkę, odkurzyć, umyć podłogi wszędzie i chyba styknie :-P A w trakcie dnia muszę jeszcze podjechać do nowej pracy z dokumentami, bo dostałam ogromny plik do wypełniania, a uważam, że połowy nie muszę i chcę się upewnić, bo do niektórych dokumentów potrzebuję informacje, które musi mi podać stara firma. dudi zapomniałam wczoraj pogratulować kredytu!!!
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie zapowiada się upał ![]() Dziś lekarz, obiad u teściów a później może wybierzemy się na rowery Postanowiłam od jutra zabrać się za prezentację, naukę do obrony i naukę do egzaminu. Nie żeby lekko przeginali, no ale cóż ![]() Mój storczyk po paru dłuuugich miesiącach w końcu żyje ![]() Tż nawet zaczął się ładnie odnosić do mojego pięknisia więc teraz tylko czekać na otwarcie się reszty pąków ![]() Dodam, że nic a nic nie mam ręki do kwiatoów, tzn tak mi się wydawało do tej pory
|
#1220 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
Wczorajszy dzień minął pod znakiem nauki, poza tym dziś mam zerówkę więc o 13 też prosiłabym o kciuka![]() dudi- super że jest już kredyt i dobrze że fakturka się znalazła ![]() iija- odważna decyzja z przekazaniem ciała, gratuluję i czekam na więcej info bo też o tym myślałam. co do kostiumu to cena zaporowa. ja mam kupiony na przecenie za 7 funtów i czuję się w nim jak muwi star plan odchudzanie bardzo dobry, super żę się z tż wspieracie![]() nadia- brawo dla tż ![]() oliwka- moja mina kiedy czytałam historię Twojego brata kash- pisz co z tą randką, wszystkie jesteśmy mega ciekawe! ![]() cholerka- jesteś ![]() Julka- pewnie że możemy zacząć jeszcze raz. napisz co u Ciebie, i przypomnij skąd jesteś i kogo masz w domowym ogródku jest dużo nowych dziewczyn na wątku a i ja w pierwszym momencie nie skojarzyłam że tu byłaś już kiedyś.dodaja- trzymam kciuki za dzisiaj i kurcze nie doczytałam co z tą obroną? wiem że pisałaś że najlepszym obiecywali obronę w czerwcu i co odwołana? nurek- gratuluję wczorajszego zaliczenia i czekam na kolejne dobrze info jak ta statystyka?irenka- i co z palcem? goi się powoli? kraven- masakra z liczbą dzieciaków...czyżby jakaś wirusówka? talu- przypomnisz mi co studiowałaś? kurcze nie na moje nerwy uczestniczenie w sekcji zwłok. paulunia- dobrze że leczenie Ci pomaga oby poprawa była jeszcze bardziej widoczna. pochwal się ciuszkami dla małej![]() evilcia- zobaczysz że nowa praca będzie czadowa powodzenia!marta- poniedziałek minął czekamy na relacje za co trzymałyśmy kciuki
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#1221 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
co do randki to w sumie nie chciałabym za wiele mówić bo nie chcę zapeszyć ale powiem Wam, że ta w niedzielę była taka jakiej każdemu bym życzyła randka nr 2 w czwartek, bardzo, bardzo nie chciałabym tego popsuć więc mam stres, że hej ;] żeby było śmieszniej będę go uczyć jazdy na rolkach- odważny co nie? generalnie to jest facet w którym mogłabym się zakochać i facet z jakim chciałam zawsze być- pod każdym względem, zarówno fizycznym (cia-ste-czko ) i że nie powinnam sie nastawiać- co jest baaardzo trudne A teraz gratulacje: -dla Dudi za otrzymanie kredytu -dla Dodai za oddanie mgr i reprymendy: -dla Julki za mocne wejście ja Cię kojarzę i radzę przestać się fochać i zacząć udzielać, reszta sama się ułoży ![]() -dla Cholerki że tak rzadko z nami bywa (wiesz, że na moim randkowiczu spore wrażenie zrobił koala od Ciebie? )oraz przeprosiny, że mało się udzielam, ale naprawdę trudno mi się od przedwczoraj skupić na czymkolwiek, siedze z uśmiechem przyklejonym do twarzy i mało ogarniam rzeczywistość dookoła Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2011-05-31 o 08:09 |
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Żyję jakby któraś pytała.
Wszystkim, które odniosły sukcesy, gratuluję , a za pozostałe trzymam kciuki
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cholerka, boskie te ludziki i inne co robisz. Chyba też się uśmiechnę do Ciebie, tylko wpier muszę wymyślić co bym chciała. ![]() Ssnow Będę drążyć temat, bo kilka rzeczy chcę wyjaśnić (oddanie organów, a oddanie ciała). No i będę drążyć temat na Łódzkim Uniwersytecie Medycznym, więc nie wiem czy to miejsce Cię zainteresuje. Oooo rany, ale upał będzie! Póki co jest bardzo przyjemnie. Pierwszy raz dzisiaj wylazłam z gołymi nogami i tak się zastanawiam o której zacznę się trząść w biurze. Zakładam 10. ![]() Nie mam pomysłu na obiad i nie mam chęci nawet się nad nim zastanawiać. Pewnie się skończy na jakieś sałatce, bo mam(y) problemy z jedzeniem gdy jest tak gorąco.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-05-31 o 08:23 |
|
|
|
#1224 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja już na nogach, wstałam rano bo tż leciał na uczelnie i dzięki temu pozmywałam stertę naczyń w kuchni, może podgarnę w pokoju i lecę na miasto bo muszę odwiedzić sklep, którego nie ma u mnie w rodzinnym mieście. Oczywiście muszę ubrać krótkie spodenki, może coś moje nogi się opalą to na ramionach i twarzy jestem już brązowa a nogi bielutkie |
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
kash brawo, brawo to co napisałaś wystarczyi nie przejmuj się za bardzo, bo kurcze czasem właśnie wtedy można coś spaćkać, czego oczywiście nie życzę i trzymam mocno kciuki ![]() oj takie motyle i uśmiech to i ja miałam jak poznałam Tż także wiem co czujesz ![]() aaby co u Ciebie ? dołki zakopane? cholerko gdzie byłaś jak Cię nie było co? ![]() Dziś u mnie z rana było już 18 stopni. Także w dzień będzie mała masakra pewnie. a Tż wystroił się w długie spodnie no już nie mam do niego siły, gadam i gadam ,a on ma mnie serdecznie gdzieśkoszuli nie ubierze, tego nie, tamtego nie ![]() Dziś na obiad zapiekanka makaronowa. I więcej grzechów nie pamiętam.
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Jeden dołek zakopany, drugi odkopany. Tak pomalutku...
Dziękuję, że pytasz Tak w ogóle ijaa jak tam pachnie Twój Lacoste? Pewnie lepiej, niż mój, który nie dotarł
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Kash, cieszę się i po cichu wierzę że coś z tego rozkwitnie
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() Kash aż się uśmiechałam sama do siebie czytając Twój wpis. Jesteś super laska więc nie ma co się stresować, bo kolega na pewno już oczarowany jak nauką rolek ryzykuje ![]() Snow kciuk za 5 na zerówce Dudi to zaczynamy remoncik ![]() Ijaa fajne kostiumy(wg mnie) są z calcedonii. A że masz fajny biust i na górę bez push upów możesz sobie pozwolić to już wogóle. Są właśnie podobne do tych z victorii. Ja kupuje w outletach lub factory - może jest factory w łodzi to warto zajrzeć. Ja płaciłam 30 zl za kostium. Ala jaka zapiekankę robisz? Nadia powodzenia u lekarza Evilcia narazie relaksuj się wolnym i odpocznij, a z powerem wkroczysz do nowej pracy. Punto Ola nie Sylwia, a przyjdzie dopiero po sesji chyba. A do mnie wczoraj oddzwonili z jednej oferty pracy. I bardzo mi się ich oferta podoba, choć firma 20 km od Wawy. Teraz czekać czy mnie na drugi etap zaproszą, więc bardzo proszę o kciuka. Za bardzo się nastawiam, a to oddzwonili dopiero z pierwszej oferty(po dwóch tygodniach). Eh czuje, ze sie niemiło rozczaruje, bo tu trzy etapy rekrutacji są.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#1229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I kciuka zaciskam!
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Taką KLIK
Nic wymyślnego, nie ma czasu. I kciuka trzymam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

Zjarałam sobie ramiona i plecy. Najgorsze jest to, że byłam w bokserce więc pod nią reszta biała

generalnie to jest facet w którym mogłabym się zakochać i facet z jakim chciałam zawsze być- pod każdym względem, zarówno fizycznym (cia-ste-czko
) i że nie powinnam sie nastawiać- co jest baaardzo trudne
(wiesz, że na moim randkowiczu spore wrażenie zrobił koala od Ciebie?