|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
A może my stworzmy ten profil?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3542 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3543 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() i to jest prochami robione :d |
|
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie, ehhh - dlatemu lubę wyprawy do miast, w których nie przebywam za często gdzie nie ma rydzyka co dwie sekundy "dzień dobry" i fcale nie taki dobry - ja normalnie na spacery do Katosów sobie jeżdze żeby trochę pobyć w samotności, ale z punktu widzenia potencjalnego pracownika to przed każdym "wejściem" lokalnym se myśle kogo dziś tu spotkam - szitowato, bo to nie som żadne zażyłości prochi mi nie służooooo tzn dobre, ale waży się już każdy jeden - rence mi opadły były ![]() najbardziej od okularów ( noski) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-30 o 22:19 |
|
|
|
|
#3545 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odchodzisz? ![]() Ja też, a było o krok od zieleni ![]() nigdy bym nie pomyślała, że Ci się spodoba ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- To jest coś na włosy ? (przepraszam, wszystko mi się kojarzy )Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3546 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
ju-kiedy bedzie nowy obrazek do pokazania?
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
pendolinem przybendzimy
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3548 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
no jak widać nie wymkłam siem - i juz mi sie nie kce
![]() Ty przynajmniej wiesz gdzie granica, który krok ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Soniaaaaaa jaki milusiński lisko-wilczek nie no pieszczocha z mordy 100%towa mnie to jednak grozi - mnie ktoś będzie musiał opamiętać - jak sie na chatę wprowadzę to chyba obrosnę w takie mordy - choć rozsądek pewno i życie zdecyduje - jeśli miałabym np być 12 godzin poza domem to bez sensa ehhh czyli tylko koty Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-30 o 22:53 |
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już tak ![]() Się pomału pakować muszę i/lub wyrzucać rzeczy.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. Cytat:
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie podpis o Nu - uzmysłowił był ze już mogiem nie uświadczyć - a na jesień odkładałam - i fstyd i hańba ale ja EDP nie poznałam - chyba
- kiedyś dawno w perfumerii, za siedmioma górami... sięgnełam po niego bo flachan, kolor i orient - ale to musiał być EDT no i kur dwa nie zapamiętałam go dokładnie tzn pamiętam ze mi się podobał ale potem był szał poznawania perfumowego i było wszystko na raz i jakoś tak mam mgliste wspomnienie czy dobrze pamiętam że nie jest słodki? bo nie słodki orient - tylko suchy, wytrawny jak liście jesieni to jest to co preferuję - i albo sobie to wmawiam że taki był - bo nuty mówią mi jedno " gópia, gópia, gópia że jeszcze go nie posiadła" albo tak jest EDP nie fonhałam na bank coś mi mówi
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-30 o 23:24 |
|
|
|
#3553 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Obawiam się, że wtedy to dopiero może zacząć się niepokoić Wiem, wiem (ale na razie nie chcę się za bardzo przyzwyczajać, bo wiem, jak to było z kotkami, gdy je człowiek wykarmił i oswoił, a później trzeba było oddać w "obce" ręce) Mój Łaciatek i Czaruś Cytat:
Od czasu biwaku w Kościelisku (wrzesień '99) nie wchodzę już pod prysznic, z którego leci zimna woda ![]() Cytat:
![]() No ale pomyślałaś o tym, jak taki monsz się może wtedy poczuć? Taki odrzucony, wywalony z kąpieli, wystawiony za drzwi na rzecz znajomego z sieciuni? ![]() Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-05-30 o 23:34 |
|||||
|
|
|
#3554 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękny był ![]() Cytat:
pamiętam do Soni się przyzwyczaj i nie oddawaj Cytat:
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja spadam, dobrej, tym razem chłodnej nocy, pa
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3556 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
), nie da się ukryć ![]() Zmieniata miejscówkę? ![]() Teraz mi tylko zdjęcia zostały ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Najwidoczniej tak
![]() Na razie się nawet nie stresuję I nie wiem czy to normalne I jeszcze jeden i jeszcze raz - dobranoc
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
dlaczemu widziała we 1999 ślub brała czyli, Ty szczaw jeszcze byłeś co tam pamiętasz wodę zimną ![]() ![]() Cytat:
![]() kolorowych
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Spo -
za pakowanko - jakbym się miała przenosic to by to był mój najlepszy lek an stres wszelaki - nosiłabym pudła z takom minom ![]() wielkie serio wielkie gratki za finalizację planu swego - wydeptane M 4? Jusz wiem na pewno - fonhauam Nu EDT dziecki spodobły mi sie buty na Anji R. dla siem - serioustycznie i nawet bliskam kupić ( do klubów na tańce bo przeca w moich sandałkach nie polece na parkiet) te z reklamy Qazi - i ni widzeu ichw kolekcji limited ediszon??????? ![]() no i znalazłąm buty Pollinistyczne zaraz zalinczuję ło matko i córko - jusz nie ma ![]() ale na dowód tego że nie kłamieu wkleje jutro zakładkę - bo zapisałam ino na laptopie - czisas te kcem nawet bardzo na dancing Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-31 o 00:28 |
|
|
|
#3560 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A kiedy się już ostatecznie wymieniata? ![]() Cytat:
![]() Bo jeśli mama, albo ojciec, podejmą decyzję, to co ja wielce mogę? ![]() Cytat:
Mój dziadek miał już w tym wieku roczne dziecko ![]() Cytat:
Po-każ bu-ta!!! Po-każ bu-ta!!!
|
||||
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziadek temperamentny ![]() no ja Ci/Wam go pokażeu bo był identico jak Pollinistyczny - no nie wiem moze to ona je wystawiła na all i dziś znikły ![]() Jezusie to nie mógł byc sen - czy mógł - jak ja mam niby zakładkę zapisaną na lapku wkleić we ten komp? bo asz ideu sprawdzić topra wiem jak - mam pomysła na przesył linki do buta - bo adres nie istnieje już |
|
|
|
|
#3562 | |
|
BAN stały
|
Ja się w niego raczej nie wdałem
Cytat:
Kup se, mówię Ci, som gordżys |
|
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak do leżenia i pachnienia to moze - ale potańczyc ten fason - gordżys - ale ni ta długość Buty dla Polly dadaaaaaam http://allegro.pl/buty-clarks-presti...601252956.html Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-31 o 00:42 |
|
|
|
|
#3564 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
1. no
2. sama bym je brała - ino ja preferuję wsuwany klapeć - jakoś tak w sandałłach o tym fasonie mam niebezpiecznie mniej latek - nie korespondują u mnie z facjatą - jednakże wypas jeśli idzie o same buty - pewnie same chodzą
|
|
|
|
#3566 | |
|
BAN stały
|
Da się pomacać gdzieś na żywo?
![]() Cytat:
--- Się fqrwiłem Ktoś mi liwajsy sprzed nosa sprzątnął, trza było zajrzeć w międzyczasie na aukcję, gópi Gryx |
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obstawiam ze w kwestii butów idealnych do śmigania ma to głęboko gdzieś ile latek jej odejmą ( ale nie obstawiam całej puli żetonóf ) Ci mówię - ktoś sprząta na allu od wczoraj ino chyżo Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-31 o 01:27 |
|
|
|
|
#3568 | |||
|
BAN stały
|
Rodzinne miasto Mai S.
![]() Cytat:
Czymam i rzucam Cytat:
![]() Cytat:
--- Idę się (z grubsza) obmyć
|
|||
|
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. dzięks - ciekawam i tak jak wyglądają - coś mi sie wierzyc nie kce że tak samo 3. a moze nie mam ![]() 4. znam to - 5. a ja poszukam obracków Ju- w ramach przelatywania baru fogle to szukam jak dzika zapachu ( of kors ala nocnego) w stylu 50's czarnego Blusa gęstego lepkiego jak powietrze Georgii i innych Orleanów - południa, oddającego klimat ówczesnej muzyki, rozrywki - czarnej zwłaszcza coś mi mówi żeby isc tropem rumu, tytoniu - stąd A*Men Pure Havane wzięlam na tapatę( choć to bardziej Jazz tak se myslę) w blusie jest więcej luzu i upojenia, zabawy, i tak szukam i szukam i w to lato bym już znaleźć kciała no J'ose jest taki dirty - ale też bardziej dekadencki jazzujący klub w suterenie niż gorące rytmy na patio Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-05-31 o 01:46 |
|
|
|
|
#3570 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

b. się cieszę 
w Warszawie mieszkajcie 

tzn pamiętam ze mi się podobał ale potem był szał poznawania perfumowego i było wszystko na raz i jakoś tak mam mgliste wspomnienie 
za pakowanko - jakbym się miała przenosic to by to był mój najlepszy lek an stres wszelaki - nosiłabym pudła z takom minom 

Mój dziadek miał już w tym wieku roczne dziecko
dziadek temperamentny
i rzucam