|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
)Gotowany burak + natka + koperek + sok z cytryny + przyprawy + kefir, wychodzi takie chłodnikowate ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo jestem ciekawa, co Ci pani doradziła ![]() Cześć Aniu
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
co za pustki, my wrocilismy niedawno do domu. byłysmy w parku, Oli bawiła sie z dziećmi z sąsiedztwa, a teraz pojechała z dziadkami na przejażdżkę rowerową.
|
|
|
|
#4803 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie brzuch, będzie,obiecuję Cytat:
Cytat:
mi się oczywiście nie otwiera ![]() A język 2l w akrobacie masz? czy w czym?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Napiszę w klubie.Za moment. ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Gorgulku chcę zamówić rowerek, to ten: http://allegro.pl/rowerek-biegowy-dr...622429117.html polecisz szczególnego sprzedawce? ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Napisałam w klubie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||||
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
a wyczytałam to TU
chodzi chyba o lepsze trawienie tego soku. szukałam gdzies potwierdzenia tej informacji, ale narazie nie trafiłam na nic sensownego. powielaja się tylko informacje o tym, że sok buraczany należy rozcieczać przed piciem. Nierozcieńczony moze powodować mdłosci, biegunki i palenie w przełyku. gdzies na forum to mi migneło. Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-05-30 o 21:10 |
|
|
|
#4805 |
|
Ola-Unhola
|
Przepraszam, że nie pocytuję, ale zmęczona jestem jakoś.... Przeczytałam o lekach bez recepty na laktację - dzięki sylko, pomyslę, jak będa problemy. Wczoraj juz miałam głaz a nie pierś...Ta jedna to maskara, wiec stwoirdziłam, ze przy mojej produkcji mleka, nie mogę tak nagle, więc raz w nocy jak A się obudzi dostanie troszkę, tak żeby spuścić (odciąganie ręczne mało pomaga), a po tyg, jak piersi zmniejszą produkcję, spróbuje odstawić do zera. Uznała, ze w nocy lepiej, bo bedzie mniej kumał niż w dzień, ze je cyca ![]() I dzisiaj w nocy obudził się raz, a w dzień w ogóle ( do teraz ) nie spojrzał nawet na cycy. Mam nadzieję, ze jakoś uśnie, bo własnie idziemy, a nie mam siły na długie wojowanie ![]() Przepraszam, ze tak chaotycznie, ale oczy mi się kleją...Jeszcze prąd wyłączyli (podobno planowo - info na stronie ) i nie było go cały dzień od 8-20. Jak wróciłam kombinowałam co tu dać do jedzenia, jak wszystko na prąd...Może jeszcze wpadnę szepnąc dobranoc jak dzieci usną. A jak nie dam rady, to spokojnej nocki
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie irytuje info na stronie.Wynika że co dzień powinno wchodzić się na stronę i szukać czy aby media będą dostarczone.U nas robią tak samo
![]() Ja jeszcze chwilę pobędę ale jak taka cisza będzie i to ja udam się na spoczynek
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4807 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Buziaki dla Bartoszka Czekam chciałabym coś z galaretką jak za dużo wymagam,to mów ![]() Cytat:
ja też spróbuję Cytat:
![]() Pomalutku zapomni Antoś o cycusiu ![]() Odpocznij A ja po obiedzie pojechałam z dzieciakami do mamy,bo zadzwoniła żebym przyjechała,po młody koperek i natkę pietruszki .Wróciłam całkiem niedawno,kąpiel Bartosia,dzieciom kolacja i już śpią Ja sobie jeszcze skroję koperek i pietruszkę i zapakuję do pojemniczków Co myślicie o tej aferze warzywnej w Niemczech?Ta bakteria coli obejmuje coraz więcej państw Przyznam szczerze,że ostatnio nie kupuję ani ogórków,ani pomidorów
|
||||
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, to ten rowerek Aaa i tylko ten CZERWONY jest z tej firmy TupTup najniższy, reszta sporo wyższa. |
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baba Załącznik 3993917
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2011-07-24 o 22:17 |
|
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
sylko ja pewnie przez jakis czas nie kupie ogórków w supermarkecie żadnym. tylko na straganie ze znajomego źródła. to samo z innymi warzywami. w ogóle to na bazarku są lepsze wg mnie.
ide spac bo zasypiam. Karolciu czytam książkę, ale narazie mnie nie wciągneła, przeczytałam 40 stron ale jeszcze nic nowego sie nie dowiedziałam. jutro doczytam moze do konca. Dobranoc Ola unhola jutro wysle Ci PW- nie bij, ale dzis juz padam. intensywny dzien miałysmy. |
|
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Mówię do Małża, że kupię urządzenie do odsysania jadów, a On do mnie, że od razu będę mogła wypróbować na Nim, czy działa, bo cena tego czegoś wywoła u Niego jad
|
|
#4813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niby ten u nas w warzywniaku mówi,że to nasze krajowe,ale pewności nie mam z drugiej strony,to nieładnie tak każdemu nie wierzyć .Kilkanaście kilometrów dalej,facet ma szklarnie,muszę się chyba tam przejechać,tylko to zupełnie w innym kierunku i rzadko tam jeżdzę .Fajna
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Komu winka?
|
|
#4815 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Miałam jeszcze napisać,że zawsze jak daję dzieciom jeść,to kładąc miski na stole,mówię:to dla Damiana,to dla Bartosza i Bartosz mnie dzisiaj zastrzelił - położył się koło Damiana na dywanie i palcem pokazując mówi,na Damiana -Damian i wskazując na siebie -Bartosz.Fajnie to wyglądało,tak jakby sobie wyliczał![]() Ja się już żegnam ![]() Dobranoc |
||
|
|
|
#4816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcę rowerek mieć błyskawicznie u siebie.Laura za każdym rowerkiem się obraca i mówi daj ![]() Cytat:
Cytat:
Najlepiej to jakby mamusia już ogródkowe miała.
|||
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a Kuba mówi na siebie "ty"
|
|
|
#4818 |
|
Ola-Unhola
|
Antoś usnął w 30 min, nawet łapką nie domagał się cycusia, nic nie macał i nie szukał
Oby w nocy jakos poszło jak się przebudzi. A może przespi całą jak nie będzie myślałam o Mamusi ![]() Babkostawiacz słodki sylko, ale słodki ten Twój Bartoszek Zdolniacha ![]() Wojtusiu, nie ma sprawy, ja też padnięta ![]() maya, kamilka pewnie w week Was pomęczę o DG ![]() mayu No to mówię dobranoc. Joluś, może chlapnę kieliszeczek winka od Ciebie, tak na dobry sen ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- A jeszcze a propos bakterii na warzywach, to małż jak to przeczytal w pracy stwierdził, ze musi w domu umyć porzadnie ogóra i swoje dwa pomidorki, co by tej coli nie roznieść Kiepski żart wiem , ale mi tak się jakoś śmiać z tego chce ![]()
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ciekawe skąd one takie tanie my z hurtowni kupujemy za wyższą cenę a tu jeszcze nakładki ![]() ciekawe jak te nakładki się mają do ilości zużytego żelu, bo te robione u dentysty mają takie kieszonki na każdego zęba i minimalna ilość żelu daje jego przyleganie do zęba chyba sama powinnam okazyjnie go zakupić dodam jeszcze tylko, ze to opakowanie jest stare, bo ja kupowałam jakiś miesiąc temu i były w innym opakowaniu, takie jak na zdjęciu brałam chyba ponad 1,5 roku temu, ale nie pamiętam jaka jest data ważności - zaraz poszukam EDIT: ważne 2 lata, ale nie ma pojęcia od kiedy są w nowym opakowaniu zapytaj sprzedawcę najlepiej
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-05-30 o 22:46 |
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, powoli pójdzie Proszę
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczornie
![]() bylam na malych zakupach w smyku kupilam majcioszki i stroj kapielowy dla Werki no i prezent na dzien dziecka- lalke z wlosami , bo ma jedna lysego dzidziusia a Werka uwielbia czesac a ze mama ma krotkie to bedzie miec lale ![]() dla siebie kupilam koronkowe leginsy, spodenki i bluzke w c&a pisalyscie o klockach konstrukcyjnych -Werka juz od dawna je ma i bardzo lubi je ukladac z nocnikowaniem jakis zastoj niby wola a jak ja posadze to zaraz ucieka po czym robi w gacie ale pocieszam sie ze w koncu to minie
|
#4822 |
|
Ola-Unhola
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Idę i ja, pa
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Karola, Oso, to postac z kreskowki i wielka milosc Antosia
![]() Cytat:
Dzis nic nie wyszlo z naszych planow, bo Antonio mial goraczke - 38,7. nie wiem od czego, bo nie ma zadnych objawow, je i pije normalnie, z rana tylko nie mial ochoty na zabawe . niedawno sie obudzil i po licznych nieudanych probach uspania go w lozeczku spi juz w naszym lozku z mezem. Ja chyba zostane na kanapie, bo z nimi sie nie wyspie..![]() ooo, przyszedl maz, wiec chyba bedzie proba przeniesienia go do lozeczka, bo on chyba tez nie ma ochoty z nim spac - zajmuje prawie cale lozko
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2011-05-30 o 23:33 |
|
|
|
|
#4825 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Też super ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
będzie dobrze Ciekawe jak minęła noc i jak się czuje Maciuś? ![]() Witam się Miłego dnia |
||||
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Lecimy za chwilę na spacer, tak gorąco, że nie wiadomo, czy potem da radę wyjść. Jestem bez kawy, więc troszkę
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem znowu nieprzytomna. Nie wiem o co kaman. Fakt, że znowu nie śpię od 4.45. Ciekawe jak Maciul.
|
#4828 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tata kazał Mamie wyrzucić ogórki bo kupiła w weekend Podobno Polsce nic nie grozi![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zu mówi tylko "ja"...a wczoraj leżała już w łóżku i pytam ja kto po nią przyjedzie do przedszkola jutro...a ona po namyśle..."Dziadziaaaa?.. nie! Mamaaaa?...nie! Babaaaaa? taaaaak Baba "A jak ją zapytam kto jest Mamy serduszkiem to daje mi buzi i z wielkim uśmiechcem odpowiada.."Ja" Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale macie super bajki u siebiei jak A po nocy? Cytat:
Zosia obudziła?też myślę o Nich od rana ![]() Dzień dobry
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-05-31 o 08:29 |
|||||||||
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa...
Przed piątą zaczyna się wiercić=budzę się, bo to łóżeczko turystyczne tak skrzeczy, że umarłego by obudziło , a o 5 wybudza się na dobre. Potem jest walka, żeby utrzymać ją w pokoju do 7, bo dziadki śpią![]() Strasznie męczy mnie to niemieszkanie u siebie. Tym bardziej, że moja teściowa to złota kobieta, ale syfiara jakich mało... Myję się po omacku prawie zamykając oczy, bo jak zaczynam wgłębiać się w szczegóły, to mam ochotę ![]()
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dzieki za troske Raczej dzis nie popisze z wami, A ma marudka, stan podgoraczkowy ileci mu z nosa ![]() no to pa
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

)
spotkanie na 16:15....

czy w czym?
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ja też spróbuję
Przyznam szczerze,że ostatnio nie kupuję ani ogórków,ani pomidorów

z drugiej strony,to nieładnie tak każdemu nie wierzyć 
, powoli pójdzie 
będzie dobrze