![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zbiotowe zamówienie w Świecie koralików
Oki, to widzę, że już sobie wpisałaś.
Jakby nikt nie znalazł się na resztę, to chyba będę musiała zrezygnować z innych zapięć, żeby dobrać tę paczkę do końca. Btw. zna ktoś użytkowanika teacherpreacher? Bo z forum nie kojarzę. Edytowane przez staska_stasia Czas edycji: 2011-05-30 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Dot.: zbiorowe zamówienie w Świecie koralików
Usiłowałam się powstrzymać przed dołączeniem do zamówienia, ale zapięcia magnetyczne, mówisz, 10 sztuk, mówisz, i jeśli nikt nie weźmie to Cię to ograniczy? To ja bym chciała, myślę.
Już pytałam do kiedy jest deadline? Bo pewnie będę chciała jeszcze paczkę nieżywych ryb i pewnie coś jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Dot.: zbiotowe zamówienie w Świecie koralików
teacherpreacher napisała mi prywatną wiadomośc zz prośbą o dodanie
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ok, po prostu pomyślałam, że może ktoś obcy się jakoś dołączył ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
wszystkie rachunki wykonałam ja
![]() ![]()
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Hornetka - sprawdź u siebie wiersz 86
teacherpreacher - sprawdź swoje podsumowania od wiersza 78 do 90 i zmień ilości, bo chyba zamawiałaś całe paczki, a nie po 1 sztuce przekładek ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez E_W Czas edycji: 2011-05-30 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Ja też już wstawiłam zamówienie MILKI25 - proszę sprawdzić, czy nie za mało, albo za dużo
![]() HORNETKO - do kiedy zamawiamy? określ deadline ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
tak jak pisałam wcześniej 3 maj
![]() ![]() powiedzcie mi jak to wygląda z zamówieniami tak jest deadline to podaje wam num konta a ja w tym czsie zamawiam tak ![]() chodzi mi o techniczne rozwiązanie sprawy płatności i zamówienia
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
3 maj???
![]() ![]() Hmm, ja myślę, że jak już każda się zdecyduje i zamkniemy tabelkę, to wyślesz nam numer konta. W tytule powpisujemy nasze wizażowe nicki i adresy do wysyłki (żebyś nie musiała ich szuakć po mailach). Jak się już coś na koncie Twoim zaksięgujesz, to odznaczysz tę kwotę w tabelce, żebyśmy wiedziały, że pieniądze dotarły ![]() Edit. Teraz tak myślę, że chodzi chyba jednak o 3 czerwca. W takim razie proponuję do 2 czerwca (czwartek wieczorem, np. do 22) zamknąć ostatecznie tabelkę i wtedy wyrzuci się z niej to, co nie zostało do końca wzięte. Edytowane przez staska_stasia Czas edycji: 2011-05-30 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() swietna sugestia wiec DEDLINE 2 czerwca o godzinie 22 ;D
![]() |
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2 czerwca ![]() Później 1-2 dni podliczenie (postaram Ci się pomóc) i złożenie zamówienia. Dopiero później określisz koszty, bo mogą być większe paczki (np. te z ceramiką, chyba jednak pójdą do pudełka i dopiero do koperty?) i wtedy dopłata za przesyłkę. Chyba, że za przesyłkę określisz np. 10 zł i będziesz oddawać? ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- To ja już zaczynam agitację. Śliczne zawieszki - motylek za jedyne 26 gr ![]() ![]() I jeszcze ładniejsze koraliki ażurowe ![]() ![]() Edytowane przez E_W Czas edycji: 2011-05-30 o 15:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję za wpisanie ![]() Tak dla scisłości tam gdzie w tabelce jest ilość to chodzi o ilość w paczce sztuk . Bo nie chciałabym 20 paczek takich samych porcelanek - zbankrutowała bym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale i tak pociągnęłaś nieźle zamówienie - kwota imponująca Ci wyszła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Martva się deklarowała na te zapięcia magnetyczne, a się nie dopisała
![]() Btw. mogę oddać trochę tych zapięć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
Nio własnie ja tak patrzę i to moje podsumowanie to troszkę za dużo wyszło .
Według moich obliczeń powinno być 97,79 a na dole tabelki jest 463,82 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Poprawiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
E_W koraliki ażurowe dobrałam, został 1 bo mnie liczba nieparzysta raczej nie urządza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Łyknełam ostatniego.
Zabrałam tez dwa zapięcia.
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
W ogóle płaci się wcześniej czy przy odbiorze osobistym? Określić dzień do którego MUSIMY zapłacić i będzie dobrze
![]() no i jestem za tym, żeby określić wyższą stawkę za przesyłkę, najwyżej wrzucisz pieniążki do koperty czy paczki i tyle.
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Zostało jeszcze tylko 8 zapięć magnetycznych- zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co z motylkami? Nikt się nie skusi? ![]() mały off ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Łyknęłam troszeczkę przekładek ![]() Jeszcze zależy mi na opakowaniach do kolczyków - są w bardzo dobrej cenie - 0,15 zł za szt. w detalu 0,25 zł, ale 100 szt. to trochę dużo jak dla mnie ![]() Edytowane przez E_W Czas edycji: 2011-05-30 o 22:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
wzięłam jeszcze motylków
![]() proszę o wzięcie przekładek :P opakowan niepotrzebuję sama bujam sie z kartonem woreczków strunowych (mam w domu około 10.000 :P) o właśnie jak któraś potrzebuje to chętnie odsprzedam ![]() ![]() fakturę mogę wystać ![]() ide spać bo natworzyłam dzisaij tyle pięknosci :P
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
A jakiej wielkości te woreczki strunowe . Bo własnie mi się skończyły i nie mam w co pakować biżutków .
---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- A przekładki to te ?? http://www.swiatkoralikow.pl/product...oducts_id=2496 to można mnie dopisać i na resztkę motylków też ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- I jeśli ta reszta wolna to też wezmę http://www.swiatkoralikow.pl/product...oducts_id=3922 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- 2 razy jest wpisana zawieszka wachlarz OB-169 - wiersze 42 i 99. Tolinko - zajrzyj, bo masz to 2 razy zamówione ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Dzięki E_W, muszę sobie spisać listę co mam zamówione, bo zobaczyłam ładne wachlarze to biorę, skleroza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Hornetko, ja sobie wpisałam woreczki strunowe 6cmx8cm, bo takich (lub większych nieco) potrzebuję na drobnicę koralikową (iestety, woreczki bardzo często się przerywają i drobnica mi z nich wylatuje, a na pudełeczka nie mam miejsca- za dużo tego mam w domu
![]() ![]() Zaraz looknę do tabelki czy mogę Wam jakoś pomóc ![]() Edit: widzę, że zapięcia magnetyczne są 4 na minusie. To ja zwolnię swoje 4. I widzę, że jeszcze zaciski do sznurków są -100. Ale tego nie brałam, nie pomogę ![]() Edytowane przez staska_stasia Czas edycji: 2011-05-31 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Ogarniam tabelkę (mam nadzieję że nic nie zepsułam) i chciałam zapytać co jeśli chciałabym coś czego nie ma na liście? bo jeszcze myślę o paru rzeczach i z hurtu (w sumie również nad jeszcze jedną paczką magnetycznych, jakby nikt nie chciał to mogę je wziąć sama, wyglądają fajnie) i z detalu. Dopisuję sama czy wysyłam pw do E_W?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Możesz dopisać sama
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.