|
|
#3541 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Maleństwa- łączmy się
Jenny - jestem brzydka i niska. Lubię siebie
Nie mam problemów ze znalezieniem faceta.
|
|
|
#3542 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ile masz lat? Nawet jak jesteś niska a masz swój styl, osobowość i błysk w oku to i tak jesteś widoczna... nie potrzeba 20 cm obcasów. Może idź do specjalisty z problemem samooceny (poważnie mówię, bo widać, że się męczysz). Niski wzrost to nie koniec świata
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
To nie szpilki-olbrzymy są lekarstwem na kompleksy, założysz je i będziesz wyższa, ale w środku pozostaniesz taką samą, nielubiącą siebie dziewczyną. Trzeba zaakceptować siebie. Zobacz, ile nas jest. Ja mam blisko 162 cm wzrostu (urosłam 2 cm w ciągu ostatnich 2 lat, a mam już prawie 25). Cały sekret to polubić siebie i umieć wystylizować się tak, żeby nie ginąć w tłumie. Ładna fryzura, makijaż, fajne, stylowe ubranie i ten wspomniany magnezytm w oku i można biegać w balerinach. Nie ma brzydkich kobiet. Są tylko zaniedbane. Spróbuj zrobić coś dla siebie, fryzjer, kosmetyczka, zakupy z przyjaciółką. Szpilki są sexy, ale tylko na kobiecie, która jest pewna siebie, pozbawiona kompleksów. Jest nas w tym wątku naprawdę tyle, a żadna nie uważa się za karła, a wręcz przeciwnie, uważamy wzrost za atut. Spróbuj zmienić nastawienie, a będziesz błyszczeć.
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Wtajemniczenie
|
malla nie zgodzilabym sie bo o ile pamietam dodawalas zdjecia
![]() whitejenny jesli sama nie uznasz sie za atrakcyjna nikt tego nie zrobi, co gorsza nawet jesli ktos to zrobi nie uwierzysz/potraktujesz to za akt litosci, kpiny etc. spojrz na wspaniala angeline (oryginal nie polska karykature ) wiesz, ze ma wysunieta solidnie zuchwe , albo ze jej rysy sa mocno asymetryczne, albo ze ma mocno wysokie czolo?? u nas dostalaby obowiazkowa dla Polek grzyweczke u siedlowego fryzjera teoretycznie to dyskwalifikuje bycie ladna, a u niej... do czego zmierzam - nawet pieknosci maja wielkie/srednie skazy w wygladzie , sztuka w tm by znelsc swoje atuty i sprawic by to one wiodly prym w tym jak inni Cie odbieraja... jesli realnie cos jest nie tak zawsze mozna to skorygowac dzieki chirurgii , ale pamietaj- wspomniany wyzej magnetyzm nie powstaje u chirurga
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#3545 |
|
BAN stały
|
Ale Angelina Jolie ma 173 cm wzrostu!
Mam 18 lat i nie wierze abym cokolwiek urosła:-/ |
|
|
|
|
#3546 |
|
Wtajemniczenie
|
a Eva Longoria i Kylie po 157. chcesz sie zadreczac-zycze powodzenia
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#3547 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3548 |
|
Rozeznanie
|
Jurij Gagarin miał 155 cm wzrostu
Tom Cruise ma 162 cm ![]() A ja i tak wolę wysokich facetów
|
|
|
|
|
#3549 |
|
Wtajemniczenie
|
tez wole wysokich facetow
, przy moim jestem totalnym malenstwem i to jest super
|
|
|
|
#3550 |
|
Rozeznanie
|
Mój ma 186 cm. Śmiesznie razem wyglądamy, ale co tam.
Witam moją imienniczkę. |
|
|
|
|
#3551 |
|
BAN stały
|
ja marze o 170 cm
|
|
|
|
|
#3552 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Jakbym miała być wyższa to maks 10 cm
![]() Przestańmy już smęcić...
|
|
|
#3553 |
|
BAN stały
|
a znacie jakies sposoby jak urosnac sa jakies leki bez recepty?
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Wtajemniczenie
|
moj ma 194
![]() tez smece od czasu do czasu na moj wzrost . no i z reguly maja niskich TZ-tow lek bez recpty na urosniecie, sorry ale tak czytam Twoje posty masz na pewno 18 lat?? bo mam wrazenie, ze rozmawiam z 13 , ktorej ktos dowalil w szkole ![]() nie ma takich lekow, mozesz brac witaminy duzo biegac to wzmaga proces wzrostu chyba tak to sie nazywa i sprawdz ile szacunkowo moglas urosnac bo jak znam zycie jestes klasycznym przypadkiem z tej siatki
|
|
|
|
#3555 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Mam wrażenie, że jakby Ci powiedzieli, że wydłuży nogę to Ilizarova byś założyła
|
|
|
|
#3556 |
|
BAN stały
|
gdybym miala 13 lat, pomysl logicznie, ze takie osoby duzo rosna i nie martwilabym sie.
ale mam 18 i nie moge juz wiele urosnac. |
|
|
|
|
#3557 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
osiagnelas niski, ale normalny wzrost kobiecy (160 to juz podobno sredni sie zaczyna) . a co do myslenia logicznego - sadzisz (tak po swoich wypowiedziach w tym temacie), ze emocjonalnie rowniez odpowiadasz normom Twojej grupy wiekowej
|
|
|
|
|
#3559 |
|
BAN stały
|
gdy ma sie 18 lat to juz trudno urosnac wiec chcialam wiedziec czy sa jakies mozliwosci, wspomagacze...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3560 |
|
Wtajemniczenie
|
nie obraz sie, ale Tobie naprawde potrzebne sa wspomagacze wzrostu- tyle, ze z pewnoscia, emocjonalnego
. jesli nie jestes trollem w co zaczynam watpic to masz chyba wiekszy problem niz wzrostdziecko drogie-> idz do lekarza moze cos zapisze
|
|
|
|
#3561 |
|
BAN stały
|
tobie tez jak masz na avatarze kobiete w rozowej kiczowatej bieliznie
|
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i zdecydowanie potwierdza waszą teorię o wieku jenny (a mi lekarz też coś zapisze, bo mam pomarańczowy avatar? )
|
|
|
|
|
|
#3563 |
|
BAN stały
|
gdybym miala 13 lat wiedzialabym ze moge duzo urosnac jeszcze i nie pytałabym was o jakies sposoby
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3564 |
|
Zadomowienie
|
a ja mając 18 lat miałabym inne problemy niż wzrost
![]() ale ja już cichnę, bo to nie ma sensu
|
|
|
|
|
#3565 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ale to nie istotne ile masz lat
Idź po proszki i będzie git malina
|
|
|
#3566 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze, a ja sadzilam, ze zrobie tym avatarkiem wrazenie
:brzydal :![]() normalnie ja sie zalamie coz po tym jakze dotkliwym i majacym dla mnie jakze wielkie znaczenie komentarzu wyrzuce moja rozowa bielizne i zamienie ja na szary wor pokutny z napisem "mam tylko 160 bijcie mnie" ktos sie dolaczy?? dla nizszych odpowiednio zmodyfikujemy napis
|
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dajcie spokój, bo do koleżanki whitejenny nie docierają żadne merytoryczne argumenty. Oczywiście, że są farmakologiczne środki wspomagające wzrost, ale ich przyjmowanie może zlecić tylko i wyłącznie lekarz endokrynolog, do którego skierować może jedynie lekarz rodzinny, gdy dzieje się coś niepokojącego. 157 cm to normalny wzrost, dziewczyny o takim wzroście wcale nie są najniższe. Uwierz, bywają o wiele niższe od Ciebie, a są naprawdę fajnymi, seksownymi babkami. Mnóstwo z nich ma bardzo wysokich facetów. Mój TŻ np. ma 188 cm, a ja 162cm. I o ironio, zaczęłam rosnąć szybciej w wieku 19-20 lat. Kiedy miałam tyle co Ty, miałam 155 cm! Teraz mam prawie 25 i mam 162cm, niecałe, bez 2 milimetrów... Skoro wzrost jest dla Ciebie tak dużym problemem i sobie nie żartujesz, to zgłoś się do kogoś, kto pomoże Ci zbudować poczucie własnej wartości. Może w otoczeniu ktoś Ci dokucza? Nie wnikam. Ale jeśli masz naprawdę 18 lat, to pora dojrzeć i dostrzec swoje atuty.
|
|
|
|
|
#3568 |
|
BAN stały
|
ale ja chce urosnac do 165 cm
|
|
|
|
|
#3569 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kiedyś wspominałam, że moi faceci mieli więcej niż 180cm. Obecnie mam niższego niż 170cm i jest super
Trochę tylko się boję, że jest ze mną, bo wyższe go nie chcą...Masz normalny wzrost i dość sporo lat, więc raczej już się do leczenia hormonalnego nie kwalifikujesz. Weź pod uwagę, że po zakończeniu wzrostu leki powodują zwiększenie dłoni czy uszu, a nie wydłużenie kręgosłupa - chyba nie chcesz wyglądać śmiesznie? Skoro nie skierowano Cię na leczenie wcześniej, to znaczy, że nikt nie widział w Twoich wymiarach patologii. Przykro mi, nie jesteś karlicą, jesteś po prostu niska. Niska, ale w granicach normy. Zresztą najważniejsze są proporcje i ogólne wrażenie, taka Eva Longoria to chodzące, malutkie cudo Adam Małysz urósł 2 cm dzięki ćwiczeniom rozciągającym, zapisz się na jogę i pływanie, ale 165 cm w ten sposób nie osiągniesz. W życiu powinnaś osiągnąć więcej niż centymetry.
|
|
|
#3570 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli masz 18 lat i wypowiadasz się w taki sposób, to znaczy, że jesteś emocjonalnie opóźniona względem swojego wieku. Teraz naprawdę nie wiem, czy jesteś trollem i bawi Cię powtarzanie w kółko głupot, czy naprawdę jesteś tak poważnie zakompleksiona. Zarówno w pierwszym, jak i drugim wypadku współczuję, naprawdę potrzebujesz pomocy.
Cytat:
Edytowane przez anlaya Czas edycji: 2011-06-01 o 10:53 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.

Nie mam problemów ze znalezieniem faceta.

) wiesz, ze ma wysunieta solidnie zuchwe , albo ze jej rysy sa mocno asymetryczne, albo ze ma mocno wysokie czolo?? u nas dostalaby obowiazkowa dla Polek grzyweczke u siedlowego fryzjera
teoretycznie to dyskwalifikuje bycie ladna, a u niej... 

chyba tak to sie nazywa i sprawdz ile szacunkowo moglas urosnac bo jak znam zycie jestes klasycznym przypadkiem z tej siatki