|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
dostalam od tescia na imieniny dzis pralinki z wodka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |
Zakorzenienie
|
motylku, wybacz ale dla mnie to nie jest normalne, jak ktoś trzyma psa bernardyna o wielkich gabarytach, bo to nie małe pieski w mieszkaniu m2, czy m3 w bloku.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wczoraj np mego męża głowa bolała, a te ciasto Baileys jest na bazie właśnie likieru tej firmy. I tabletki nie brał. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziwnie to wygląda. ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba psa dopasować do swojego stylu i finansów, bo jak ktoś bierze huskiego a ze sportem jest na bakier to dla mnie nieporozumienie ![]() uważam nawet, że czasami ludzie w bloku wiecej dbają o psa bo wyjdą z nim kilka razy, a nie ci z ogrodem co nie wyjdą wcale po i co skoro ma ogród....
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
Też racja motylku.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Obiad, wyszedł pyszny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nazwa mojego ukochanego baru z kebabami ![]() ![]() na jednym sie nie skonczy ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lorie biega po ogrodzie, ma budę, ale spędzamy z nią wiele czasu i codziennie wieczorem wyprowadzamy na spacer ![]() A my z mężulem się wylegujemy przed TV ![]() Ale zaraz muszę wziąć się za prasowanie ![]() ![]() Na obiad dzisiaj był makaron z pesto ![]() ![]()
![]() |
#1749 |
Wtajemniczenie
|
Corvette zazdroszczę wyjazdu. Na pewno było cudownie.
Olenkalejdi mnie tez w poniedziałek nigdy się nic nie chce. U mnie też ładna pogoda więc wole sobie na dworze z synusiem posiedzieć Karinio ja słyszałam, że kawa z cytryną to na kaca jest dobra (czyli też jak boli głowa) arnama mnie też nigdy za bardzo nie przeszkadzało zostawanie u teściowej na noc, ale odkąd mamy dziecko to jakoś nie lubie. Prawojazdy zdałam dopiero 3 miesiące temu, ale ja i tak nigdy nie musiałam pić, bo jakoś nie lubie. Jakiś likier czasem to tak, ale nie muszę nawet na imprezie. motylek mój mąż też gra w piłkę i też ma treningi czasem raz czasem 2 razy w tyg. A w niedziele mecze, ale ja chodzę z Bartusiem, bo lubie patrzeć jak mąż gra. Mój też gra od podstawówki i nigdy mnie piłka nie fascynowała, ale odkąd z nim jestem to zainteresował mnie tym sportem.
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Zadomowienie
|
Hejka a ja jutro będę miała męża przy sobie
![]() kurde nos mi odpada chyba mam alergie
![]() |
#1752 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny tak właśnie przeglądam stroje kąpielowe (chcielibyśmy się wybrać z Bartusiem nad wode lub basen, bo on uwielbia się kąpać) i doszłam do wniosku, że już nigdy w życiu bikini nie założę przez moje okropne rozstępy na brzuchu. O ile mogę obwisły brzuch zredukować ćwiczeniam o tyle z rozstępami nie wiele zrobie. Kremy trochę pomagają, ale nie dużo. Jest jeszcze laserowy zabieg, ale mnie nie stać i nigdy stać raczej nie będzie. To sobie ponarzekałam, bo mnie matka natura po ciąży nie uchroniła przed tym okropieństwem. Teraz szukam takiego stroju z taką długą koszulką tankini się to nazywa.
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2011-05-30 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj ![]() ![]() ![]() Odpisuje ratami, bo oglądam-y "British Got Talent-półfinał" i wpadam Tu w przerwach. ![]() Cytat:
![]() Oj, współczuje Ci alergi ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Ja z kolei lubie pulpety i mielone w sosie pomidorowym, albo dawno nie jadłam pulpetów w białym sosie tzn koperkowym, mniami ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() Koniec reklamy ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() A po co byłaś w sklepie? ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To, chyba jedynna czynność domowa, która nie lubie robić. ![]() Nie jadłam makaronu z pesto-jeszcze. ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-30 o 20:24 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Wtajemniczenie
|
Karinio narazie nic, bo te stroje są bardzo drogie tzn. jak dla mnie, bo 80zł to dla mnie bardzo dużo tym bardziej teraz kiedy nie za bardzo możemy sobie na takie wydatki pozwolić, ale może mąż szybko coś znajdzie i będę mogła sobie kupić taki jakbym chciała, bo narazie szukam ta do 50zł, ale nie ma w tej cenie nic ciekawego. Te stroje są w granicach 80-120zł
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszku, a patrzyłaś na allegro?
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-30 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo to te "złe" kobiety były ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A tak serio, to te 5% to tyle co kot napłakał...ja bym zjadła ale nie wszystkie na raz. Poprawka: Zjadła bym wszystkie od razu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozaznaczałam odpowiedzi, ale mi się tu nie wyświetliły....Raz działa, raz nie działa ![]() Więc tak krótko, w weekend pojechaliśmy w okolice Wodospadu Niagary. A "dziecko"mam starsze, więc wyrażam się o nim "młody", po części zawsze zostanie "dzieckiem", dosłownie i w przenośni , ale niańki już nie potrzebuje ![]() Dzisiaj u mnie mielone plus, i pomidory z cebulą....Czekam na męża bo po pracy pomagał wstawiać koledze drzwi, a głodna jestem... Spróbuję nadrobić później, bo nie chcę żeby było że nie odpisuję ![]() Mam piękną pogodę +30 C....żyć nie umierać ![]() Edytowane przez Corvette Czas edycji: 2011-05-31 o 02:42 Powód: skleroza :-) |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zadomowienie
|
oj będzie miło a wczoraj się nałykałam proszkow i od alergii i przeziębienia i zjadłam całe opakowanie tabletek od gardła i dziś jest troche lepiej
![]() oj tak dziś to będzie noc
#1758 | |||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() kaja, o wow wczoraj dałaś czadu z tabletkami. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Tak jest ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O wow ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakie to tabletki? Antykoncepcyjne może? Na takie taka mała ilość alkoholu to chyba w ogóle nie przeszkadza ![]() Z resztą ja tam biorę tabl i jakoś za specjalnie alkoholu nie unikam ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
A ja Cię..... ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Moja ciocia trzyma w bloku z wielkiej płyty, mieszkaniu 58 metrów wielkiego bernardyna i twierdzi, że jest mu dobrze, ale mi az żal go jak tam zajrzę. Ma dla sibie wąski mały przedpokój przy czym zajmuję go cały bo jest tak duży. ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Ciekawe połaczenie ale jednak bym się nie skusiła mimo że uwielbiam sos pomidorowy ale te wątróbki brrr... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do alergii to ja mam caly rok lekki katar ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ten stroj mi sie podoba ![]() Cytat:
![]() a ja nie bardzo ![]() ![]() raz wrzucilam musujaca wit do kawy z mlekiem ![]() ![]() ![]() jest pyszna ![]() po male zakupy i po jogurt cale 400gram zjadlam na raz ![]() ![]() Cytat:
![]() moje wyglada ladniej bo to gladki sos nie jak ten na zdj ![]() ja tez lubie ciasta na alk ale ostatnio jadlam okropne ![]() moze nie duzo ale czasem moge sie upic napojem ktory ma 5% ![]() ![]() ![]() ale fajnie ![]() duzo ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a my dlatego nie mamy psa bo jesteśmy za leniwi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pech ale dzis juz moge jesc ![]() mi sie ten sos z watrobka kojarzy z domem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1764 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
fakt mąż nie może chodzić wymiętolony ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
ale się nie przejmuje znalazłam fajny strój i mam to gdzieś. ![]() tu nie wstawię ale zapraszam do klubu na obejrzenie |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
nie wyspałam sie dzis...
czy ktoś ma krajalnicę do frytek??? czy same tniecie ręcznie? bo ja nie mam cierpliwosci i mi wychodzą róznej wielkości (mężowi wychodzą równe i piękne, ale nie zawsze jest)
#1766 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
to szkoda, bo myślalam ze cos polecicie.
Ja wątróbkę bardzo lubię, ale tylko drobiową.
#1769 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
Ja również nie mam ![]() Nie kroję ![]() Kupuję gotowe- mrożone ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Nie ma to jak podróż ciemnym, nagrzanym samochodem bez klimatyzacji przy 30 stopniowym upale ![]() MELDUJĘ SIĘ Z PRACY! ![]()
![]() |
#1770 | ||||
Zakorzenienie
|
Za chwile Was nadrobie
![]() Tak się ładna pogoda zapowiadała, a teraz słysze, że pada ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Rozumiem, wolisz na sucho. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zapewne ![]() No widzisz, to teraz wiesz że lepiej zjeść jogurt, niż kefir po którym cię brzuch bolał. ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie posiadam krajalnicy do frytek ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-31 o 12:58 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.