|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Mnie też rozwaliła
![]() Hmmm... No to widzę, że jestem w mniejszości
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Cytat:
![]() Co do biegania, to po świętach nie mogłam się zmobilizować, ale tydzień temu zacisnęłam zęby i biegam codziennie (oprócz soboty, bo padało). Biegam 30-40 minut (tak mniej więcej 8 minut biegu, 2 minuty marszu itd.), przewaznie z ipodem na uszach, chociaż wczoraj towarzyszył mi Tż (co nie bylo najlepszym wyjściem, bo on nie lubi rozmawiać podczas biegania i mi się nudziło), najczęściej przez osiedle domków jednorodzinnych, pod Almę, potem wzdłuż dosyć ruchliwej ulicy (biegam wieczorami, więc nie lubię opustoszałych miejsc, a tam jest szeroki chodnik) i spowrotem
|
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Magda ja nawet lubię, ale nie uwielbiam. Za to zdecydowanie nie lubię w drugą stronę, bo jestem tam dość nieczuła i mnie to za bardzo nie kręci
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaa no tak, pewnie dlatego
![]() Ostatnio myślałam, że padnę. Poszłam do kuchni, otwieram zamrażalnik a tam lody więc pytam- "kochanie, może loda?". Cisza. Wchodzę do pokoju a on nagusieńki w łóżku leży i czeka edit: ja w drugą stronę też uwielbiam...
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Magda u nas seksualna fascynacja rośnie wraz ze stażem związku. Z biegiem czasu mamy na siebie coraz większą ochotę. Tak więc foch jak najbardziej- nawet częściej, niż on ma ochotę(zazdrośnicowy zbok, zazdrośnicowy zbok...). W drugą stronę także...
![]() No i z depilatorem się przeprosiłam Drugie podejście do brzęczącego cosia zakończyło się sukcesem gładkich nóg
|
|
|
|
#608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja od miesiąca mam ten depilator i jeszcze się nie odważyłam
|
||
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Zaraz coś skrobnę w klubie bo mnie szlag trafi
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabym tak codziennie Normalnie jakby mnie coś masowało...Chyba tamtym razem uprzedzona byłam
|
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Klub. Jak ktoś to w całości przeczyta to ma u mnie medal z ogórka
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry,ale gorącooooo.
potańczyłam i pośpiewałam z emerytami ![]() jest tam taki chwali pięta,który tylko łazi ze swoimi nagrodami i o nich opowiada. Wziął udział w 100 maratonach każdy po 42 km i ma 85 lat. Magda ja na początku nie lubiłam,a teraz lubię i wiem,że on to uwielbia
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam sily na nic, mam dosc tych szklarnii, po wczorajszym pakowaniu wielkich kwiatow w podlanych donicach przez to ciezszych jeszcze w ogole nie mam dzis sily w rekach. Nawet proste przelozenie polki w kontenerze stanowilo dla mnie problem, bo ja trzeba troche szarpnac, zeby wyjac
|
|
|
#614 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() steskniłaś sie za nimi? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie, ciekawe gdzie was zabierze ![]() Cytat:
![]() cieszysz sie? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odrobiłam 1 wf, jeszcze 3. Bardzo się przyłożyłam ale to było tylko 45 minut
|
|
|
|
|
#616 | |
|
Zakorzenienie
|
ale za to wlasnie dostalam wyplate
![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- jak strongmenka ![]() Cytat:
dobrze, ze tam nie trafilam bo nie wiem czy dalabym rade, wykonczona jestem po tym wczorajszym dniu jeszcze teraz...a kolezanka co tam caly czas jest mowila, ze to i tak lajtowo bylo, to nie chcialabym tam byc jak jest nielajtowo
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście kiedyś skaczącego pająka? Ja właśnie skończyłam wystawiać tyłek do słońca na balkonie - był tam, siedział koło kwiatków i gapił się na mnie
|
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no,aż tak nie ![]() Cytat:
nienawidze pająków ![]()
|
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie mogliśmy zrobić, kazała nam napisać test, powiedziała, ze mówiła na 1 zajęciach (choc nie mówiła) i stwierdziła, że mozemy iść do dyrekcji jak mamy jakieś wątpliwości
Ale mi poszło dobrze i mam 5 z ćwiczeń. CHoć pytała o bzdury, np ile będzie dziennikarzy na euro 2012 ![]() zaraz uciekam na premierę |
|
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
hej mialam byc wczoraj ale przyjechal towar do sklepu i w tym skwarze trzeba bylo sprawdzic wszystko ze padłam na twarz po powrocie do domu
![]() co do fochów....ja na poczatku się przemóc nie mogłam a teraz...hmmmm tż błaga o więcej^^ oczywiscie nie do konca bo tego bym nie zniosła :P ![]() a mi sie dzisiaj snilo ze bylam w ciązy...ależ ja byłam szczesliwa, wszyscy byli mega szczesliwi, pozniej snilo mi sie nawet ze rodze i cala rodzina, znajomi tak sie cieszyli z tego dziecka (może to przez to, że rodzce moi jak i tż ciagle mi gadaja dziecko dziecko dziecko:P jakby zapomnieli ze mam 20lat ) ale mimo to taki pozytywny sen.. ;-)a tak poza tym to umowilismy sie ze znajomymi ze jedziemy razem (2pary) na wakacje i to juz bylo planowane od roku oni caly czas jedziemy, jedziemy... wczoraj z nimi gadamy i proponujemy zeby się okresslili, do jakiej kwoty chca się zamknąc, bo czas bukować jakies miejsce nad morzem (uzgodnilismy ze jedziemy autem bo na 4 osoby to za paliwo wyjdzie tyle co za pociag i bedzie przyjemniej) a oni nagle, ze nie wiedza co bedzie w sierpniu i ze oni sie jednak nie deklarują, ze mozemy jechac sami a oni moze do nas dojada (może.... czyli rozumiem przez to ze już NIE dojada) no i jestem zła bo tak sie milo zapowiadało... a teraz na szybko nie ma kogo znalesc, bo wszyscy maja juz plany na wakacje;/;/ i po raz kolejny możemy liczyc tylko na siebie, co roku jezdzimy we dwoje, chcielismy pojechac z kims (wiadomo jakies weekendowe wypady na wakacje sa ze znajomymi ale na dluzszy pobyt zawsze sami) ehh.. a tak przy okazji wszystko nadrobiłam ale nie umiem robic wielocytatu wiec już nie odpowiadam bo zapomniałam co chciałam napisac wam^^ale bardzo bardzo dziekuje za gratulacje za egzaminy
|
#624 |
|
Rozeznanie
|
Wróciłam z zajęć, normalnie padam
I do tego muszę się jeszcze duuuużo pouczyć Co do focha to na początku nie mogłam się przemóc, ale jak zaczęlam to mi się spodobało, oczywiście nie do końca, jak widzę rozanieloną minę TŻ to nie mogę tego nie lubić ![]() Dobra wyganiam się do nauki... Zajrzę później |
|
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, myślałam, że po wykańczającym seksie będzie miał ochotę zjeść loda i iść spać
w końcu ma już swoje lata, nie może aż tyle ![]() Cytat:
![]() Żeby tylko nie z niemieckiego ogórka ![]() Po co, żeby mi się śnił po nocach? ale jakie miał mięśnie od przerzucania tusz ![]() Cieszę się ![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- dostałam paczuszkę od rodziców a w paczuszce bluzka z cieniutkiego jasnego jeansu, charms w kształcie pingwinka, wisiorek- biedronka i sukienko- tunika, ale jest za szeroka w biuście mama mówi, że można wymienić, ale jak nie będzie nic podobnego, to chyba zaniosę do krawcowej, bo ma śliczne kolory.---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- edit: kurcze tak czytam co piszecie do Kawki, że "jeśli ona tak czuje" a jak nie, to żeby postępowała tak, jak chce... i mi się to nie podoba Bo tak, z jednej strony piszecie o kompromisach, a z drugiej wyczuwam jakieś takie namawianie "zrób wesele bo przecież chciałaś". A czy właśnie to, że będzie jakieś małe przyjęcie zamiast wesela nie jest właśnie kompromisem? Z tego co Kawa pisze, to wesele "uszczęśliwiłoby" jedno a "unieszczęśliwiło" drugie. Moim zdaniem to fajne, że ciotunia Kawunia myśli o TŻcie a nie o swoim widzimisię
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie to kolory ?Zrobiłam test bo już leci chyba 6-7 dzień spóźnienia ale wyszedł negatywny to chyba przez bieganie i dietkowaniewiecie jak pysznie jest zblendować w blenderze lody malaga i truskawki ? dobrze że on tak teraz chwali moje kucharzenie i całą mnie bo potrzebuję wsparcia
|
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Kurcze zebrałam się dziś w sobie i wybrałam się na przejażdżkę rowerem sądziłam , że po 4 km wysiądę ( nie jeździłam gdzieś dalej około 5 lat ) a tu zrobiłam 18 km trochę tak średnio samej mi się jedzie... na pewno mi się lepiej wracało...i szczerze powiem, że czuję się świetnie nie sądziłam, że to sprawi mi taką przyjemność !A no i fot od koleżanki jak nie było tak nie ma ...już nawet nie będę się pytać o kartę z fotkami ... tylko szkoda mi ponieważ fajne zdjęcia wyszły
|
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może raźniej by Ci było z drugą osobą ale byście gadały i bardziej by Cię męczyło miarowe oddychaniea koleżanka sobie w kulki leci; przecież innym już oddała
|
|
|
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
Nie żyję
i koszmarnie śmierdzę stałam 3 h w kolejce na prom do Tarnobrzegu, bo na moście tir się wywalił i pozrywał przęsła
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
no ale chociaż jakieś bym miała towarzystwo a tak pędziłam z powrotem , że ho ho
![]() No wkurzyłam się strasznie na te foty .... jedną przerobiła ale widać , że "na odwal się " tylko po to ,żebym zobaczyła , że jednak zaczęła .... a w między czasie zrobiła z 50 nowych zdjęć obrobionych pisałam jej , żeby mi przesłała z aparatu nie ruszane .... to po chwili gatka o zaginionej karcie Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2011-05-31 o 20:04 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.

co prawda niski, ale miał tak niesamowicie piękną twarz... dosłownie PIĘKNĄ
13.03.2008

może raźniej by Ci było z drugą osobą ale byście gadały i bardziej by Cię męczyło miarowe oddychanie