|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Część X, jubileuszowa :D
Cytat:
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serio Mediolan ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- pewnie wiecie jak ja byłam mała zdarzało mi się symulować chorobę żeby nie iść do szkoły i zostać z mamą co tylko powiedziałam było raz tak symulowałam ze w szpitalu wylądowałam ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- rezygnuję z zupki zrobię sobie kanapeczki z sekiem kanapkowym hochland czosnek i zioła |
|
|
|
|
#3423 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
u Was tez taki skwar? normalnie jak jechałam do pracy to kierownica była tak nagrzana, że ledwo co ją trzymałam ![]() Kitka - mogę też wysłać Ci pw z mailem i poprosić o zaproszenie na blogasa? ![]() sandałki Deichmanowe super! bardzo mi się podobają ![]() Paulinka - też dostałam takiego maila jak Ty z wezwaniem do zapłaty z pobieraczka, ale olałam sprawę.. nie podpisywałam żadnej umowy, niczego nie ścigałam od nich, więc niech się odj*bią! ![]() czeko - wiedziałyśmy, że to zdasz! gratulacje Kotka - świetne te tuniki! a pokażesz jak leży z przodu? ![]() blond bunny - kochana, chciałabym spróbować tym razem zafarbować włosy bez zabawy z podkładem.. i tak myślałam, żeby zamówić jakąś farbkę 8.1 i nałożyć ją na odrost z wodą 12, a na resztę z 6? Myślisz, że jest to dobry pomysł?
|
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Próbuj próbuj bo naprawde dobre.I jak sie jszcze przyprawi wedlug własnego gustu niebo w gębie
A taka zmiksowana zupkę jest o wiele lepiej przyprawiać(Jak ktoś jeszcze ubi ostre to super) Ja nie jadam ostrego ale troszkę papryczki chili dodać.Tez dobre. ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() Matka się chyba tyle strachu najadła a ona udawała ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Ok laseczki lecę przed praca zerknąć na butki i do pracy .Za niedługo będę z Wami.
|
|
#3425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja czekam na wypłatę i tez muszę się rozglądnąć za jakimiś sandałkami na koturnie
|
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o Wasze maile prosiłabym w szczególności, na samym początku jak tylko zablokowałabym bloga jak to zrobię do poproszę i wtedy mi powysyłacie, żebym nie pogubiła w gąszczu całej reszty ![]() a po sandałki skoczę jutro albo w czwartek mam nadzieję, że jeszcze będą ![]() mam takiego PMSa! i TŻ mnie tak denerwuje, a wręcz w✂✂✂✂ia i do szału doprowadza ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mama wiedziała, że to lenistwo najlepsze było jak w gimnazjum chodziłam na blałki do babci, mama wiedziała, że u niej przesiaduję, a tata myślał, że jestem w szkole ![]() a usprawiedliwienia sobie sama pisałam |
|
|
|
|
#3428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to czekam, jak dasz znać wtedy Ci wyślę i trzymam kciuki, żeby sandałki były ![]() ja też ostatnio miałam ku*wicę, o wszystko się czepiałam, jak baba jaga TŻ miał mnie chyba dosyć ![]() ale teraz, jak już wylało, jestem potulna jak baranek |
|
|
|
|
#3430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby nie bylo rozczarowania. oby tylko nam rudy nie wybil... ale w razie co to zrobisz potem stara metoda i znaku nie bedzie jakby sie nie udalo... u ciebie jest naprawde ciezka sytuacja bo masz straszliwie ciemne naturalki... Cytat:
@ znow sie spoznia... na razie niewiele wiec czekam cierpliwie
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wpadłam na chwilkę na kompa ![]() pouczyłam się troche w bibliotece, ale spotkałam koleżankę i stwierdziłysmy ze skoczymy troche na shopping, ona czegoś szukała ja standardowo kupiłam lakier do paznokci vipera z serii neonowych ![]() mega pomarancz, super się prezentuje a na opalonej dłoni bedzie lepiej (Lady-coś dla Ciebie )rozglądałam się też za spodenkami, bo blog Kitkulki uświadomił mi, że w ogóle w takich nie chodze..jakoś przeważnie zakładam sukienki lub spodniczki.. może dlatego, że mało komfortowo się czuje? ![]() do albumu wrzucam fotki, ocencie szczerze, czy moge chodzic w szortach, czy raczej odpuscic? aaa i przy okazji obfocenia się-moj brzuch po 4 dniach abs to porownania bedzie za miesiac nizej fotki lakieru, w realu jest bardziej neonowo, taki kolor zakreślacza Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-05-31 o 16:26 |
|
|
|
#3432 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() większe mam obawy właśnie co do tego rudego odrostu ![]() no ale jak nie przetestuję to się nigdy nie przekonam.. także jeszcze trochę i będziemy kombinowały tylko wtedy bym musiała zrobić najpierw sam odrost, żeby nie spaprać całości w razie czego, co bym później mogła znów do wbisa wrócić ![]() Cytat:
![]() mi się teraz właśnie 3 tyg spóźniła.. nawet test robiłam, bo myśleliśmy z TŻ, że w zakopanem małego góralka zmajstrowaliśmy ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Cytat:
![]() i brzusio jaki płaski nie to co mój ![]() lakier - rewelacja!
|
|||
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze jak się lepiej opalą bedzie inaczej.. no lakier to mega żarówa jak jadłam w kuchni, ktora jest w neutralnych barwach, to tak dawał po oczach...a w kontrascie z białym talerzem to już w ogóle ;P
|
|
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od fryzjera! Jestem zachwycona
zrobiła mi color touchem-mieszanka 9.2, 10.2 i 10.0. Wody to 6% i 9% chyba jakoś mieszała
|
#3435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a lakier super ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
musiałam fotki pstryknąć ;D
1.nowy odrost 2.nowa całość 3.stare kłaki (z fuksjową na ustach 4. dziara nad którą się zastanawiam, ale chyba pedalska nieco;d
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() eNcha Wiesz poszłam sie rozgladnac za jakimis sandałkami ale troche za moło czasu sobie zostawiłam i jutro zobacze jeszcze ![]() Infa Nie rozumiem Twoich watpliwości Bardzo Ci ładnie w szortach Lakier mega
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie butki mów no
|
|
|
|
|
#3439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dziara mi się nie podoba ![]() ✂✂✂✂a, jeszcze mi nie przywieźli nowej kanapy i siedzę z kompem na podłodze
|
|
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mama poszła na zebranie a tam tyle zwolnień mojego autorstwa no ale przecież mnie nie wyda
|
|
|
|
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A włoski superanckie
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
kitka
Jest parę wzorów, które mi się podoba, ale z drugiej strony... czy za 5, 10 lat nadal tak będzie trudna decyzja.A co do szminy, rzeczywiscie wydaje się być leciutka. I tak obrzydliwie nie zasycha i się nie marszczy
|
#3444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lakier bardzo mi się podoba podobny mam wydaję mi się ![]() ale póki co jednak mam faworyta jak pomaluję pazurki to Wam pokażę jeszcze dziś ![]() piękny brzusio ![]() w szortach możesz chodzić jak najbardziej nie wiem nad czym się zastanawiasz masz idealną figurę ![]() i jeszcze coś na temat włosków najśliczniejszy kolorek na fotkach po C12 w ogóle piękne te zdjęcia w warkoczyku ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() dziarce mówimy ja mam w planie całe plecy ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- idę sobie na spacerek z kumpelą buziaki
|
|||
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
hahah lady dragona pewnie jakiegoś
??---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Infa 1.Jakie wcięcie w talii boskie 2. Ee gdzie masz ten wielki brzuch? oO 3. Dobre nogi, dobre ![]() 4. Jesteś strasznei podobna do jakiejś aktorki, ale chyba już Ci to pisałam
|
#3446 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie umiem się wyrobić z czasem ![]() Cytat:
super!ale ta dziara też mi się nie podoba Cytat:
![]() Cytat:
ahhh fajne to były czasy ![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#3447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fuksję albo 006 ![]() już przywieźli ![]() tylko czekam na tatę aż przyjedzie, bo trzeba skręcić oparcie z siedziskiem ![]() taka klasyczna, pokażę fotki później jak porobię
|
|
|
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana chce jakies sandałki może klapki jakies
![]() Ale jak juz pisałam mało czasu miałam i prawie nic nie znalazłam. ![]() Ale byłam tylko oblukać ![]() eNcha Wiesz ja bym miała czas ale jeszcze poszłam umówic sie na gastroskopie i była kolejka do info i tak mi zeszlo. ![]() Ja zawsze chodze przed praca bo sie wczesniej wyrobie to ide zobaczyc Z nudów chociaż. A ze mieszkam i pracuje w centrum to mam to na wyciagniecie reki to korzystam
|
#3449 | ||
|
Wtajemniczenie
|
no nie wierzę... burza u mnie nadciąga
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
ja do centrum mam jakies 10 min autem ![]() i jak mi się zdarzy robić zakupy przed pracą to tylko w pobliżu domu - na handelku, w Schleckerze, w Pepco albo w osiedlowych butikach |
||
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

mi smakuje 

mam blender wiec on da rade