|
|
#4891 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach
Cytat:
Kończę to i nigdy, nigdy więcejCytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam w niedzielę u ciężarnej znajomej TŻ, naoglądałam się ubranek i róznych innych bzdur. Biedny mój facet uważnie obserowował moje reakcje licząc, że serce mi stopnieje na widok miniaturowego sweterka. Cóz
|
|
#4892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tymczasem uciekam. Wybieramy się do znajomych chwalić się zdjęciami, a chwalenie się ma być wzbogacone o kąpanie dziecięcia, które owi znajomi od kilku miesięcy posiadają
|
||
|
|
|
#4893 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do nauczycielstwa rozumiem, ja jestem niedoszły nauczyciel, prawdę mówiąc nawet praktyk w skzole nie zrobiłam tylko sobie załatwiłam I szacun za przeczytanie naszych wypocin ![]() Ja ogólnie jestem przeciwniczką klimy - zawsze po niej choruję. U mnie w pracy z kolei taki bunkier, że na zawn 30 st a ja w 2 swetrach siedzę i trzęsę się z zimna... Kapelusz za✂✂✂iaszczy ![]() Cytat:
|
|
|
#4894 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj MaybeTomorrow
![]() ja jako także początkująca się trochę czaję, żeby nie gadać byle czego, byle gadać...Jak sobie radzisz z tym "jakimś tam" i jego balastem? Ja kiedyś się zadurzyłam w żonatym, i w efekcie niewiele było z tego dobrego - parę miesięcy bajki, i myślenie "taki super facet - to wolę takiego trochę, niż wyłączność na jakiegoś bubka", i potem płacz i łzy - bo się żona dowiedziała, a on podkulił ogon i z tekstem "muszę się zająć żoną" zniknął. Ale - pokazał mi ciekawe rzeczy, które mi do dziś zostały, więc opłacało się. Kapelusz kapitalny, a na zdjęciu buzia wygląda nieco jak Steczkowska - tzn ładnie, wiem że ta pani nie zawsze jest lubiana. W Dąbrowie chwilę polało, ciut się odświeżyło, i tyle - liczyłam na porządną zlewę, bo już nie było czym oddychać. A coco M edp dojechało, stoi na półce, i ja czekam na dobry moment, żeby z czcią zdjąć folijkę - trochę jak masturbacja...Ale zakochałam się w zapachu i chcę powoli się do flaszki dobierać
|
|
|
|
#4895 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() słowo "odbyte" jest szałowe Cytat:
, ale mogę Cię zapewnić, że pod kapeluszem wyglądam totalnie inaczej ale jak z takiego kawałka wygląda że łądnie to nie będę Cię rozczarowywać całą fotką ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27229258]Alvesta- ladnie tak.... romantycznie ![]() odganiacie te chmuty spowrotem, czy co?? znowu slonca nie widac [/QUOTE] tak, odganiamy, ja przeciąg nawet zrobiłam żeby spitoliły ![]() i dziękuję za komplementy odnośnie nakrycia głowy ![]() obawiam się jednak, że jak Wam tak elegancko wyglądam w końcu stwierdzę że będę wyglądać jak stara stateczna matrona i go nie założę a powiem Wam że mam jeszcze biały, z Grecji właśnie przywleczony, to już totalny high-life Cytat:
naf naf, za te widoczki ja ja muszę w pracy siedzieć należy Ci się bacik za obniżanie morale zespołu!!
|
||||
|
|
|
#4896 |
|
Zakorzenienie
|
"znaczy się mam brodę i czubek nosa jak Justysia? no faktycznie, np. przeze mnie nie jest lubiana
, ale mogę Cię zapewnić, że pod kapeluszem wyglądam totalnie inaczej ale jak z takiego kawałka wygląda że łądnie to nie będę Cię rozczarowywać całą fotką "Znaczy widzę ładną bródkę, usta i czubek nosa - charakterny Całość (ta wystająca) proporcjonalna, brak potrójnej brody - ogólnie na plus
|
|
|
|
#4897 |
|
Wtajemniczenie
|
yeah! jutro teściowa idzie do pracy
luz na maxa
|
|
#4898 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny! I Nowa Duszyczke tez Witam
Dzisiaj burza burzą u mnie poganiala... Jutro Dzien Dziecka Alvesta -kapelonek extra! Apsiku specjalnie forU ode mnie Od razu bedzie Ci lepiej!Kurcze,ciagle leje ,a z psiurem musze wyjsc?!
|
|
#4899 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4900 |
|
Wtajemniczenie
|
pewnie
moja mama jutro mnie odwiedza ale nie z powodu dnia dziecka
|
|
#4901 | ||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() U mnie nie ma sily zebym nie psiknela sie nowa flaszka, nawet jak znam zapach. Ot musze jak najszybciej rozdziewiczyc Cytat:
![]() Kawal sprzedalam znajomemu, bo to kawal specjalnie z dedykacja dla panow [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27229258] odganiacie te chmuty spowrotem, czy co?? znowu slonca nie widac [/QUOTE] Hyhy, nie ma to jak ostre dmuchanko i wszystko jest po staremu ![]() Alvesto, kapelusz-nik super, pasuje ci Jiuna, jutro dzien dziecka i prosze jaki prezent od tesciowej dostalas ![]() Maybe, witaj nowa kolezanko ![]() A ja mam pytanie: dlaczego wszystkie kobiety z dziecmi w wozkach musza isc calym chodnikiem. Ida takie 2-3 i oczywiscie wszystkie kolo siebie, ani przejsc ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- co sie dzieje z karoooo, dawno jej nie bylo...
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Wita Was córa marnotrawna. Z nowinek technicznych - dostałam maila od małża. I moja matka się do mnie odezwała na gg, jak gdyby nigdy nic. Zaczynam naukę fińskiego
![]() Dostałam cynka o przyjęciach do innej pracy (startuję, oczywiście, że startuję), poza tym, nawiązałam współpracę z niemiecką firmą Także zajmę się takim projekterm, który wchodzi do Polski we wrześniu Normalnie kobieta pracująca jestem ![]() Nadal mnie kochacie, praaawdaaaaa?
|
#4903 | ||
|
Zakorzenienie
|
alez oczywiscie
![]() Cytat:
![]() w kapeluszu wygladasz super! moja dziewczyna ![]() poslinilam sie, ale zajzajera juz nie tkne ![]() Cytat:
ja sie dzisiaj kisilam w samochodzie, ufff jak goraco bylo, a ludzie lezli w caly swiat, pod kola, dobrze ze nikogo nie rozprasowalam ![]() Alvesta oj titi ![]() takiegos mi smaka narobila tym drinem, ze dzisiaj przydrepcilam do domu z Martini i Sobieskim pod pacha. Zalalam grejpfrutowym gazowanym i musze przyznac, ze saczy mi sie ze smakiem. Tylko zdecydowanie kwasnej cytrynki brakuje, no i lodu. ![]() Stawiam, z okazji nadchodzacego duzym rozkrokiem 3000 postu zaniu, nie wiesz gdzie moge dopasc kolorowe leginsy? najlepiej jasne: bezowe, blado rozowe...
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-05-31 o 21:05 |
||
|
|
|
#4904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() a drink zrobił mi dzień w zeszłą sobotę, więc na zdrowie, bo fajnie wchodzi
|
||
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Mrrrr...
A się jednak martwicie ^^Dobrze wiedzieć :P
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj przy okazji pobuszowalam w samoobslugowym monopolowym, sto lat nie bylam i jak rany julek czulam sie jak dziecko w sklepie z zabawkami, ile nowych i nie nowych wynalazkow, nieznane mi liskacze, ouzo made in bulgaria i inne
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-05-31 o 21:22 |
|
|
|
|
#4907 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I powodzenia w nauce!!Cytat:
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
Brid,
o i status mi sie zmienil na 'zakorzenienie' - to ostateczny znak, ze nic mnie stad nie wyrwie
|
#4909 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Lou, bazary odpadaja, co? ![]() Ja w leginsach nie chodze, nie z moimi nogami, chyba ze po domu, kiedy mnie nikt nie widzi pozostaja ci planty albo butik KLIK (chyba wiesz, gdzie on jest, co? )No ba...sciagnelam cie myslami ale....ale....ze co....ze bydlo tez sie poi z jednego korytka? No to na zdrowie dziewczyny...te ktore sie spotykaja w weekend ![]() W zeszlym tygodniu jak wracalam z buta do domu, mijalam dziadka z wnuczkiem 2 latkiem. Chlopczyk nie chcial isc, dziadek: choc bo cie pani zabierze. A pani vel ja: a juz ci i przyspieszylam kroku ![]() Przechodze dzis przez plac zabaw i slysze: idziemy do domciu, spaciu? a ti ti, nio tatunio teskni....jesu, myslalalm ze sie od tych zdrobnienA zeby nie bylo tak slodko: w weekend wracajac z zakupow mijam kolesia ze swoim synem, ktory cos tam marudzi. W koncu ojciec na caly glos: zamknij morde! dziecko cos powiedzialo, ojciec znowu: no mowilem ci do cholery, zamknij morde. Ehh..rodzicielstwo ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Lou, no tak...starych drzew sie nie przesadza ale chyba sie nie gniewasz za to "starych" ![]()
|
|
#4910 |
|
Konto usunięte
|
Alvesta fajny kapelusik
![]() Rilla ja najbardziej uwielbiam stać z tym wielkim żółtym lub niebieskim pontonem wśród tłumu dzieciaków kłócących się jakim "stajlem" się będzie zjeżdżać ![]() a ja w tym roku nie mam urlopu całe piękne słoneczne lato spędzę w mieście też mi sprawiedliwość
|
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
Odpowiadam na apele: nie będę znikać na tak długo - I promise Ale wiecie, już chce mi się spać... ![]() Co nie zmienia faktu, że cieszę się, że Was "słyszę" ![]() I widzę nawet. LouLou - najs avatarek
|
#4912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jestem śpiąca, do tego jeszcze nie wykąpana, a jak przyjdzie spełnić obowiązek małżeński ? ![]()
|
|
|
|
|
#4913 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Sympatyczny dzień dzisiaj był, wróciłam sobie niedawno z włóczenia się po drogach i bezdrożach z psiapsiółką
![]() Cytat:
I to raczej nie zbrązowieje do weekendu - no cóż, trochę głupio będę wyglądać Mówiąc potocznie, jak pół ![]() Cytat:
Ale oni Ci, że tak powiem, zafundują zaszczyt wykąpania owego dziecięcia? Bo ja na taką propozycję chyba zwiałabym z krzykiem![]() Cytat:
Matrony zdecydowanie nijak nie przypominasz![]() Cytat:
![]() ![]() Prawdziwy dzień dziecka ![]() Cytat:
![]() No w końcu Super, ze wszystko jest na dobrej drodzeCytat:
![]() Sto lat!... tfu, znaczy się, sto tysiecy postów Ale lat w sumie też![]() Ktoś tu oglądał supernianię? (czy jak tam jej było )Cytat:
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-31 o 22:30 |
|||||||
|
|
|
#4914 |
|
Wtajemniczenie
|
my tu gadu gadu a nowy watek się zbliża
![]() kurcze chyba piach mi się chce wypłukać z nerek oby nie było przebojów
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję. Ja dostanę szału jak nigdzie nie pojadę. Nawet nowe mieszkanie mnie tak nie cieszy jak możliwość wyjazdu...
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, fajnie ale to jednak naprawdę nie dla mnie, jakoś instynkt nie chce mi się obudzić.A z innej beczki, jak to będzie, kiedy nabijemy 5000 post? Wtedy ten wątek jest zamykamy i zakładamy nowy, tak? Jak to technicznie wygląda? Tzn. kto zakłada? Jak go odszukać, itd.? Bo ja w sumie zielona w takich sprawach jestem... |
|
|
|
|
#4917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do wątku to ja myślę że kto założył 1szą część niech uroczyście otworzy drugą moja propozycja żeby ostatni post należał do Ciebie i w nim podasz link do 2części co ekipa na to??
|
|
|
#4918 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo im szybciej utne karierę kelnerską tym lepiej.A co u Ciebie? Przeprowadziłaś się już czy uskuteczniasz remont?
|
|
|
|
|
#4919 | ||||
|
Zadomowienie
|
Ojej, brzmi groźnie
![]() Cytat:
Ale w tym roku może być ciężko z tym![]() Cytat:
O żadnym instynkcie nic nie wiem Chyba, że w grę wchodzi cmokanie i świergotanie do psów, w tym jestem mistrzynią![]() Cytat:
Bo chyba zdarzają się tu nawet wątki czterdziestoczęściowe:mdl eje: W każdym razie widziałam taki, zdaje się, u dziewczyn, które czekają na zaręczyny - a może gdzieś są jeszcze dłuższe![]() Jak to się mówi... Rilla, nie miała baba kłopotu, założyła sobie wątek ![]() Cytat:
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-31 o 23:12 |
||||
|
|
|
#4920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No oby części było jak najwięcej.... a za 10lat założymy 'ryczące czterdziechy nie chcą widzieć na teście drugiej krechy cz 1865'
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

Kończę to i nigdy, nigdy więcej

,
; poza tym ta cała fizjologia porodu (nie przeżyłabym!!!), a potem mniej więcej 20parę lat z głowy - o nie, to nie dla mnie 
, ale mogę Cię zapewnić, że pod kapeluszem wyglądam totalnie inaczej 

おはよう! 

A się jednak martwicie ^^

Ale lat w sumie też
oby nie było przebojów