![]() |
#4891 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Byłam w niedzielę u ciężarnej znajomej TŻ, naoglądałam się ubranek i róznych innych bzdur. Biedny mój facet uważnie obserowował moje reakcje licząc, że serce mi stopnieje na widok miniaturowego sweterka. Cóz ![]()
![]() |
#4892 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tymczasem uciekam. Wybieramy się do znajomych chwalić się zdjęciami, a chwalenie się ma być wzbogacone o kąpanie dziecięcia, które owi znajomi od kilku miesięcy posiadają ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja ogólnie jestem przeciwniczką klimy - zawsze po niej choruję. U mnie w pracy z kolei taki bunkier, że na zawn 30 st a ja w 2 swetrach siedzę i trzęsę się z zimna... Kapelusz za✂✂✂iaszczy ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Zakorzenienie
|
Witaj MaybeTomorrow
![]() ja jako także początkująca się trochę czaję, żeby nie gadać byle czego, byle gadać...Jak sobie radzisz z tym "jakimś tam" i jego balastem? Ja kiedyś się zadurzyłam w żonatym, i w efekcie niewiele było z tego dobrego - parę miesięcy bajki, i myślenie "taki super facet - to wolę takiego trochę, niż wyłączność na jakiegoś bubka", i potem płacz i łzy - bo się żona dowiedziała, a on podkulił ogon i z tekstem "muszę się zająć żoną" zniknął. Ale - pokazał mi ciekawe rzeczy, które mi do dziś zostały, więc opłacało się. Kapelusz kapitalny, a na zdjęciu buzia wygląda nieco jak Steczkowska - tzn ładnie, wiem że ta pani nie zawsze jest lubiana. W Dąbrowie chwilę polało, ciut się odświeżyło, i tyle - liczyłam na porządną zlewę, bo już nie było czym oddychać. A coco M edp dojechało, stoi na półce, i ja czekam na dobry moment, żeby z czcią zdjąć folijkę - trochę jak masturbacja...Ale zakochałam się w zapachu i chcę powoli się do flaszki dobierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() słowo "odbyte" jest szałowe ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27229258]Alvesta- ladnie ![]() ![]() tak.... romantycznie ![]() odganiacie te chmuty spowrotem, czy co?? znowu slonca nie widac ![]() [/QUOTE] tak, odganiamy, ja przeciąg nawet zrobiłam żeby spitoliły ![]() i dziękuję za komplementy odnośnie nakrycia głowy ![]() obawiam się jednak, że jak Wam tak elegancko wyglądam w końcu stwierdzę że będę wyglądać jak stara stateczna matrona i go nie założę ![]() Cytat:
![]() naf naf, za te widoczki ja ja muszę w pracy siedzieć należy Ci się bacik za obniżanie morale zespołu!! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
"znaczy się mam brodę i czubek nosa jak Justysia? no faktycznie, np. przeze mnie nie jest lubiana
![]() ![]() ![]() Znaczy widzę ładną bródkę, usta i czubek nosa - charakterny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Wtajemniczenie
|
yeah! jutro teściowa idzie do pracy
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4898 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny! I Nowa Duszyczke tez Witam
![]() Dzisiaj burza burzą u mnie poganiala... Jutro Dzien Dziecka ![]() ![]() Alvesta -kapelonek extra! Apsiku specjalnie forU ode mnie ![]() ![]() Kurcze,ciagle leje ,a z psiurem musze wyjsc?!
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zadomowienie
|
![]() |
#4900 |
Wtajemniczenie
|
pewnie
![]() moja mama jutro mnie odwiedza ale nie z powodu dnia dziecka ![]()
![]() |
#4901 | ||
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() U mnie nie ma sily zebym nie psiknela sie nowa flaszka, nawet jak znam zapach. Ot musze jak najszybciej rozdziewiczyc ![]() Cytat:
![]() Kawal sprzedalam znajomemu, bo to kawal specjalnie z dedykacja dla panow ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27229258] odganiacie te chmuty spowrotem, czy co?? znowu slonca nie widac ![]() [/QUOTE] Hyhy, nie ma to jak ostre dmuchanko ![]() ![]() Alvesto, kapelusz-nik super, pasuje ci ![]() Jiuna, jutro dzien dziecka i prosze jaki prezent od tesciowej dostalas ![]() Maybe, witaj nowa kolezanko ![]() ![]() A ja mam pytanie: dlaczego wszystkie kobiety z dziecmi w wozkach musza isc calym chodnikiem. Ida takie 2-3 i oczywiscie wszystkie kolo siebie, ani przejsc ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- co sie dzieje z karoooo, dawno jej nie bylo...
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
Wita Was córa marnotrawna. Z nowinek technicznych - dostałam maila od małża. I moja matka się do mnie odezwała na gg, jak gdyby nigdy nic. Zaczynam naukę fińskiego
![]() Dostałam cynka o przyjęciach do innej pracy (startuję, oczywiście, że startuję), poza tym, nawiązałam współpracę z niemiecką firmą ![]() ![]() Normalnie kobieta pracująca jestem ![]() Nadal mnie kochacie, praaawdaaaaa? ![]()
#4903 | ||
Zakorzenienie
|
alez oczywiscie
![]() Cytat:
![]() w kapeluszu wygladasz super! ![]() moja dziewczyna ![]() poslinilam sie, ale zajzajera juz nie tkne ![]() Cytat:
ja sie dzisiaj kisilam w samochodzie, ufff jak goraco bylo, a ludzie lezli w caly swiat, pod kola, dobrze ze nikogo nie rozprasowalam ![]() Alvesta oj titi ![]() ![]() Zalalam grejpfrutowym gazowanym i musze przyznac, ze saczy mi sie ze smakiem. Tylko zdecydowanie kwasnej cytrynki brakuje, no i lodu. ![]() Stawiam, z okazji nadchodzacego duzym rozkrokiem 3000 postu ![]() ![]() ![]() zaniu, nie wiesz gdzie moge dopasc kolorowe leginsy? najlepiej jasne: bezowe, blado rozowe...
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-05-31 o 20:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() a drink zrobił mi dzień w zeszłą sobotę, więc na zdrowie, bo fajnie wchodzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
Mrrrr...
![]() Dobrze wiedzieć :P
#4906 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() dzisiaj przy okazji pobuszowalam w samoobslugowym monopolowym, sto lat nie bylam i jak rany julek czulam sie jak dziecko w sklepie z zabawkami, ile nowych i nie nowych wynalazkow, nieznane mi liskacze, ouzo made in bulgaria i inne ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-05-31 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Zakorzenienie
|
Brid,
![]() o i status mi sie zmienil na 'zakorzenienie' - to ostateczny znak, ze nic mnie stad nie wyrwie ![]()
#4909 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Lou, bazary odpadaja, co? ![]() Ja w leginsach nie chodze, nie z moimi nogami, chyba ze po domu, kiedy mnie nikt nie widzi ![]() ![]() No ba...sciagnelam cie myslami ![]() ![]() ale....ale....ze co....ze bydlo tez sie poi z jednego korytka? No to na zdrowie dziewczyny...te ktore sie spotykaja w weekend ![]() ![]() W zeszlym tygodniu jak wracalam z buta do domu, mijalam dziadka z wnuczkiem 2 latkiem. Chlopczyk nie chcial isc, dziadek: choc bo cie pani zabierze. A pani vel ja: a juz ci ![]() ![]() Przechodze dzis przez plac zabaw i slysze: idziemy do domciu, spaciu? a ti ti, nio tatunio teskni....jesu, myslalalm ze sie ![]() A zeby nie bylo tak slodko: w weekend wracajac z zakupow mijam kolesia ze swoim synem, ktory cos tam marudzi. W koncu ojciec na caly glos: zamknij morde! dziecko cos powiedzialo, ojciec znowu: no mowilem ci do cholery, zamknij morde. Ehh..rodzicielstwo ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Lou, no tak...starych drzew sie nie przesadza ![]() ale chyba sie nie gniewasz za to "starych" ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4910 |
Konto usunięte
|
Alvesta fajny kapelusik
![]() Rilla ja najbardziej uwielbiam stać z tym wielkim żółtym lub niebieskim pontonem wśród tłumu dzieciaków kłócących się jakim "stajlem" się będzie zjeżdżać ![]() a ja w tym roku nie mam urlopu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
![]() Odpowiadam na apele: nie będę znikać na tak długo - I promise ![]() Ale wiecie, już chce mi się spać... ![]() Co nie zmienia faktu, że cieszę się, że Was "słyszę" ![]() I widzę nawet. LouLou - najs avatarek ![]()
#4912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też jestem śpiąca, do tego jeszcze nie wykąpana, a jak przyjdzie spełnić obowiązek małżeński ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |||||||
Zadomowienie
|
Sympatyczny dzień dzisiaj był, wróciłam sobie niedawno z włóczenia się po drogach i bezdrożach z psiapsiółką
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Prawdziwy dzień dziecka ![]() Cytat:
![]() No w końcu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sto lat!... tfu, znaczy się, sto tysiecy postów ![]() ![]() Ktoś tu oglądał supernianię? ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-31 o 21:30 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Wtajemniczenie
|
my tu gadu gadu a nowy watek się zbliża
![]() kurcze chyba piach mi się chce wypłukać z nerek ![]()
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
Współczuję. Ja dostanę szału jak nigdzie nie pojadę. Nawet nowe mieszkanie mnie tak nie cieszy jak możliwość wyjazdu...
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z innej beczki, jak to będzie, kiedy nabijemy 5000 post? Wtedy ten wątek jest zamykamy i zakładamy nowy, tak? Jak to technicznie wygląda? Tzn. kto zakłada? Jak go odszukać, itd.? Bo ja w sumie zielona w takich sprawach jestem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do wątku to ja myślę że kto założył 1szą część niech uroczyście otworzy drugą ![]() moja propozycja żeby ostatni post należał do Ciebie i w nim podasz link do 2części ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co u Ciebie? Przeprowadziłaś się już czy uskuteczniasz remont? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | ||||
Zadomowienie
|
Ojej, brzmi groźnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak to się mówi... Rilla, nie miała baba kłopotu, założyła sobie wątek ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-05-31 o 22:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No oby części było jak najwięcej.... a za 10lat założymy 'ryczące czterdziechy nie chcą widzieć na teście drugiej krechy cz 1865' ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.