Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-31, 18:00   #2581
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Nie tylko podziękowania. Tu się Nobel należy
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Też mam drugi dzień,ale śmigam w szortach i spódnicach. Komfort bez zmian :P i podziękowania dla tego co wymyślił tampony
a ja niestety nie mogę używać bo już raz miałam przez nie jakieś paskudztwo i leczenie było średnio fajne i się zraziłam.

dzięki za kciuki wszystko ok oprócz listu który jakoś mi średnio poszedł ale raczej test na plus. teraz prawie codziennie mam jakieś zaliczenie. No masakra
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 18:01   #2582
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Dziewczyny zaliczyłam wszystkie kolokwia i jestem na czysto Pozbieram tylko wpisy ze wszystkiego i zacznę się uczyć na egzamin, który mam pod koniec czerwca

Co do pierścionka przyrośniętego do palca. Też będę się musiała z moim rozstać bo chcę wymienić cyrkonię na jakiś inny kamień (cyrkonia zrobiła się brzydka) Zastanawiam się nad

1. Szafirkiem
2. Rubinkiem
3. Szmaragdem

A może jakieś inne propozycje? W załączniku zdjęcie pierścionka.

Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które tego potrzebują
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pierścionek zaręczynowy.jpg (10,0 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez Jamee
Czas edycji: 2011-05-31 o 18:02
Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 18:05   #2583
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dziewczyny zaliczyłam wszystkie kolokwia i jestem na czysto Pozbieram tylko wpisy ze wszystkiego i zacznę się uczyć na egzamin, który mam pod koniec czerwca

Co do pierścionka przyrośniętego do palca. Też będę się musiała z moim rozstać bo chcę wymienić cyrkonię na jakiś inny kamień (cyrkonia zrobiła się brzydka) Zastanawiam się nad

1. Szafirkiem
2. Rubinkiem
3. Szmaragdem

to zależy od koloru jaki lubisz. Np ja lubię niebieski mój TZ o tym wiedział dlatego mam szafir. Szmaragd też by mi się podobał a co do rubinu to jakoś nie przepadam za tymi kamieniami w pierścionkach

Stary 2011-05-31, 18:13   #2584
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
to zależy od koloru jaki lubisz. Np ja lubię niebieski mój TZ o tym wiedział dlatego mam szafir. Szmaragd też by mi się podobał a co do rubinu to jakoś nie przepadam za tymi kamieniami w pierścionkach
Lubie niebieski, zielony i fioletowy i dlatego mam problem

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 18:18   #2585
martuha24
Rozeznanie

Siema Dziewczyny Uf troszke nadrobiłam ale jestem jeszcze w polu... dzisiaj cały dzien szukalismy prezentu dla naszej corci bo jutro przeciez dzien dziecka ...a wczoraj szukalusmy prezentu dla znajomych córeczki bo w sobote idziemy na urodziny do niej oczywiscie zaproszenie dostala Pati ale ja ide jako osoba towarzysząca Tż oczywiście w pracy bedzie......

Ja dalej nie mam @ a brzuch mam juz jak balon...wkurza mnie takie czekanie....
Stary 2011-05-31, 18:27   #2586
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Lubie niebieski, zielony i fioletowy i dlatego mam problem
poszukaj na necie zdjęć podobnego pierścionka do Twojego z szafirem i z szmaragdem i porównaj

Stary 2011-05-31, 18:32   #2587
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Też mam drugi dzień,ale śmigam w szortach i spódnicach. Komfort bez zmian :P i podziękowania dla tego co wymyślił tampony
Alleluja! Tampony - najlepszy wynalazek dla kobiet Można poczuć się jakby okresu nie było

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa
Podobają mi się takie świece w szklanych kulach ... tylko zastanawiam się czy na sali dadzą pożądany efekt? Bo przeważnie na sali jest bardzo jasno, przynajmniej dopóki fotograf się nie zmyje
Mam nadzieje, że będzie ładnie, ale rzeczywiście później, pewnie po 22. Bo na sali będzie jasno. Ale liczę na dobry efekt wieczorem

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa
Mój włochacz był w tym miesiącu u fryzjera, masakra Nienawidzi strzyżenia,manikiuru,pedi kiuru (),a niby baba :P
Mój york też nienawidzi strzyżenia i wszystkich innych pielęgnacji Ale to chłop, więc w sumie... Musi przechodzić przez to piekiełko, bo w tym upale by się zagotował i teraz jest wycięty na sznaucera Kąpać też się nienawidzi a przechodzi przez to co tydzień i nie umie się przyzwyczaić

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2011-05-31 o 18:35
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 18:49   #2588
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Mój york też nienawidzi strzyżenia i wszystkich innych pielęgnacji Ale to chłop, więc w sumie... Musi przechodzić przez to piekiełko, bo w tym upale by się zagotował i teraz jest wycięty na sznaucera Kąpać też się nienawidzi a przechodzi przez to co tydzień i nie umie się przyzwyczaić
Jeszcze nie spotkałam psiura, który by lubił zabiegi pielęgnacyjne Moja jamniczka dawała się wykąpać tylko wtedy, jak padał deszcz i wracała ubłocona z dworu. Cwaniara nie chciała się taka wypaćkana na posłanie położyć
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 18:57   #2589
jagodzia133
Zakorzenienie

kobitki mój chłop (ale to głupio brzmi ;p) więc mój tż pojechał pomóc przy szykowaniu sali na sobotnie weselisko które nam się szykuje... Jak pojechał o 14 to dzwoniłam do niego i do tej pory nie wie kiedy wróci szok... jak by co wesele jest w osp. Znam pana młodego zaś panny młodej nie widziałam próbowałam coś się podpytać jak wygląda itd ale ciężko jest od tżta coś wyciągnąć chyba stali koło niego no nic skatuję go jak wróci ;p

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

aaaaaaaaa co do piesków to was zaskoczę mój piesek lubi kąpanie i suszenie gorzej ze szczotkowaniem bo go to troszkę boli jak go ciągnę ale staram się jak najdelikatniej i kochany taki grzeczniutki stoi jak by co mam pekińczyka więc tej sierści jest sporo :P
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 19:12   #2590
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
kobitki mój chłop (ale to głupio brzmi ;p) więc mój tż pojechał pomóc przy szykowaniu sali na sobotnie weselisko które nam się szykuje... Jak pojechał o 14 to dzwoniłam do niego i do tej pory nie wie kiedy wróci szok... jak by co wesele jest w osp. Znam pana młodego zaś panny młodej nie widziałam próbowałam coś się podpytać jak wygląda itd ale ciężko jest od tżta coś wyciągnąć chyba stali koło niego no nic skatuję go jak wróci ;p
To TŻecik wróci bogatszy w doświadczenie. Powiedz mu jak wróci, że przejmie dowodzenie przy Waszych dekoracjach
Stary 2011-05-31, 19:44   #2591
evoonia86
Zakorzenienie

hello
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A ja jestem załamana. TŻ znów nie zaliczył egzaminu, podobnie zresztą jak wszyscy, którzy wczoraj pisali. Dał im takie podchwytliwe pytania, że wszystko, czego uczył się TŻ z takim mozołem trzeba było zastosować w zadaniach odwrotnie (taki, qrwa, żarcik). Ewidentnie miał chuj taki humor, żeby nikomu nie zaliczyć, a mojemu TŻtowi powiedział: no tak, ja tu widzę prawidłowe myślenie, dobre liczenie, no ale uh uh, nie no za dużo błędów (). Jakbym tylko mogła, to bym urwała sukinsynowi jaja, bo to co wyprawia przechodzi już wszelkie pojęcie. Łaskawie obiecał im jeszcze jeden termin w czerwcu, ale co z tego, jak znów im nie zaliczy, bo akurat taki będzie miał humor. Wczoraj miałam tak koszmarny dzień, że szkoda gadać, jeszcze dodatkowo mnie Mama wkurzyła i pms wcale nie pomaga w kontrolowaniu emocji. A dziś muszę jeździć z bólem głowy po mieście na co zupełnie nie mam ochoty, załatwiać sprawy mojej Mamy, która była na tyle nieodpowiedzialna, że nie dopilnowała ich sama plus była dla mnie wczoraj niesprawiedliwa i wrzeszczała na mnie bez powodu. Po prostu
Przepraszam Was Kochane, nawet nie musicie nic odpisywać, po prostu musiałam to z siebie wyrzucić, bo naprawdę od wczoraj czuję się koszmarnie..........
zabiłabym tego wykładowcę. autentycznie Trzymam kciuki, żeby w końcu Tż zaliczył i miał z głowy tego sukin***

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Ja juz lece do pracy .. ehhh .. odkad managerke nam zwolnili sporo obowiazkow spadlo na mnie. Nie wiem jakim prawem, bo kasa caly czas ta sama. Nie mam doswiadczenia i pracuje w firmie tylko miesiac. Stres na maxa, ale co poradze? Troche mnie to motywuje W ogole wczoraj szef mnie zaprosil na slowko. Myslalam, ze bedzie chcial mnie zwolnic, tak jak ostatnio 2 osoby. Ale nie! Powiedzial, ze go doszly go sluchy, ze martwie sie o swoj etat, ale nie powinnam, bo on wyznaje, ze 'you can teach people skills, but you cant teach them attitude', a ja nie mam z tym problemu, wiec jestem pewnym punktem. Huuuuuurrrrrrrra!
no to kochana, nie masz się czym przejmować od razu raźniej człowiekowi, jak wie, że jest doceniany teraz tylko czekać na podwyżkę

Cytat:
Napisane przez malinkowo88 Pokaż wiadomość
Wybaczcie, ale ostatnim czasem nie mam czasu na nic.
Sesja + praca + egz. z ang + imprezy rodzinne + inne stresy = absolutny brak czasu dla siebie. Dodatek mój TŻ stracił pracę
Ostatnio jakoś wszystko się paprze...
Ale zaczynam już nad tym panować
strasznie mi przykro, że tak się paskudnie ułożyło Tż-towi mam nadzieję, że szybko znajdzie coś nowego

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
umieram cholerny okres
biedulko

sztuczka_magiczka może kiedyś zobaczymy Was w tv na jakimś pokazie zdolne bestyjki

Cytat:
Jeszcze nie spotkałam psiura, który by lubił zabiegi pielęgnacyjne Moja jamniczka dawała się wykąpać tylko wtedy, jak padał deszcz i wracała ubłocona z dworu. Cwaniara nie chciała się taka wypaćkana na posłanie położyć
suczka mojej teściowej bardzo lubi strzyżenie siedzi grzecznie, ładnie podaje łapki, ale może dlatego, że teściowa ją sama strzyże i czuje się bezpiecznie. ale kąpiele to tak średnio lubi- zależy jaki ma dzień

w końcu wybrałam się do okulisty i zamontowałam sobie soczewki na moje oczka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-31, 20:42   #2592
(kicia)
Zakorzenienie

i znowu cisza usypiam przez was bo nie mam czego podczytywać miedzy wierszami mikrobiologii

Stary 2011-05-31, 20:51   #2593
martuha24
Rozeznanie

hmmm...
sprawy ślubno weselne: wczoraj razem z Tż stwierdziliśmy że nasze zaproszenia ślubne wykonam JA osobiście własnymi rękoma i za pomocą drukarki kupimy tylko jakiś ładny papier i może jakieś swiecidełka kokardki satynowe i coś tam wymodze znaleźlismy wczoraj w necie taki program który dzieli kartki w ten sposób i myśle ze dam rade...
Stary 2011-05-31, 20:56   #2594
Madziuniusia
Zakorzenienie

a ja zebrałam z neta kilka fotek zaraz wam opiszę kieckę jaką chcę
foto 1- chcę, żeby gorset był takiej długości i w sumie rozłożystość spódnicy też jest w sam raz.
foto 2- gorset, żeby był równie bogato zdobiony i podoba mi się zdrobienie na dole spódnicy
foto 3- spódnica powinna być z takiego materiału

Coś pominęłam?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (45,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Desideria-IIS-Full.jpg (134,3 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (56,7 KB, 39 załadowań)
Stary 2011-05-31, 21:02   #2595
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
foto 1- chcę, żeby gorset był takiej długości i w sumie rozłożystość spódnicy też jest w sam raz.
foto 2- gorset, żeby był równie bogato zdobiony i podoba mi się zdrobienie na dole spódnicy
Mi się 1 podoba jako całość. 2 nie mówi do mnie wcale, a 3 jest już dla mnie za wielka, ale materiał spódnicy jest cacuszko

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
hmmm...
sprawy ślubno weselne: wczoraj razem z Tż stwierdziliśmy że nasze zaproszenia ślubne wykonam JA osobiście własnymi rękoma i za pomocą drukarki kupimy tylko jakiś ładny papier i może jakieś swiecidełka kokardki satynowe i coś tam wymodze znaleźlismy wczoraj w necie taki program który dzieli kartki w ten sposób i myśle ze dam rade...
Też na początku myślałam nad tym, żeby wymotać coś samodzielnie, ale stwierdziłam, że jak mi nie będzie wychodziło to sie tylko wnerwiać będę Wolę zachować spokój na coś innego Ale jak Ty masz do tego zacięcie to gratki Będę Ci kibicować i mam nadzieję zobaczyć Twoje działa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-31, 21:05   #2596
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

1. Szafirkiem
2. Rubinkiem
3. Szmaragdem

Jak wezmiesz szafir, to problem z czymś "niebieskim" na weselu masz rozwiązany
Ja w pierścionku tez mam niebieski kamien

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 21:17   #2597
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:

Coś pominęłam?
3 sukienka wg mnie jest ogromna hm... jakoś nie umiem sobie tej sukni wyobrazić
Cytat:
i znowu cisza usypiam przez was bo nie mam czego podczytywać miedzy wierszami mikrobiologii
bo my tutaj dbamy o Ciebie, żebyś się ładnie uczyła i wszystko na 5 zaliczyła
Stary 2011-05-31, 21:20   #2598
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Coś pominęłam?
jedynka ładna 2 wygląda jak wklejona w to zdjęcie 3 gorset jest jakiś dziwny

Stary 2011-05-31, 21:23   #2599
Madziuniusia
Zakorzenienie

dziewczyny ja nie dałam wam każdej z tych sukni osobno do ocenienia tylko napisałam, co z której z nich bym wzięła;P

evooniu ja potrafię, bo podobną dzisiaj mierzyłam i była bosska

oo to teraz może wyjdzie lepiej, ogólnie fason z 1, zdobienia ok, tylko materiał spódnicy z foto nr 2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SUKNIA424kopia640x480.jpg (26,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (56,7 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2011-05-31 o 21:29
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-31, 21:34   #2600
martuha24
Rozeznanie

Cytat:
Mi się 1 podoba jako całość. 2 nie mówi do mnie wcale, a 3 jest już dla mnie za wielka, ale materiał spódnicy jest cacuszko

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Też na początku myślałam nad tym, żeby wymotać coś samodzielnie, ale stwierdziłam, że jak mi nie będzie wychodziło to sie tylko wnerwiać będę Wolę zachować spokój na coś innego Ale jak Ty masz do tego zacięcie to gratki Będę Ci kibicować i mam nadzieję zobaczyć Twoje działa
Siedzieć nad tym to mogę ...ale z 2 strony nie chcemy mieć nie wiadomo jakich tych aproszeń zwykłe ale ładne takie klasyczne...zobaczymy jak to bedzie wszystko wyglądało jak stworze prototyp...
Stary 2011-05-31, 21:37   #2601
(kicia)
Zakorzenienie

też miałam robić sama zaproszenia ale z moim zapałem i zdolnościami manualnymi nic by z tego nie było.

lecę spać jutro rano zaliczenie którego i tak nie zaliczę cała ta łacina mi się pomerdała i nic nie pamiętam a potem wieczorem na bierzmowanko lecę za świadka robic dobranoc

Stary 2011-05-31, 21:41   #2602
E87
Wtajemniczenie

Czesc!
Weszlam tylko na moment, bo jestem wyczerpana... niestety ostatnio nic nie pisalam bo uczylam sie do obrony... i dzisiaj ja mialam! Moge sie pochwalil zdanym egzaminem! : jupi::j upi:
Jestem happy, chociaz tak do konca jeszcze do mnie nie dociera ze to juz koniec... i chyba zdecyduje sie "Walczyc" dalej! Ide w końcu odespac ostatnie nocki!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 21:42   #2603
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:

evooniu ja potrafię, bo podobną dzisiaj mierzyłam i była bosska

oo to teraz może wyjdzie lepiej, ogólnie fason z 1, zdobienia ok, tylko materiał spódnicy z foto nr 2
no właśnie jak widzisz całość to łatwiej jest ocenić co i jak bedziesz szyła czy szukała sukni, która będzie mniej więcej połączeniem tych dwóch?

Cytat:
lecę spać jutro rano zaliczenie którego i tak nie zaliczę cała ta łacina mi się pomerdała i nic nie pamiętam a potem wieczorem na bierzmowanko lecę za świadka robic dobranoc
powodzonka na zaliczeniu
Stary 2011-05-31, 21:44   #2604
Seagirl
Zadomowienie

Hej dziewczynki dzisiaj zrbiłam udany zakup, a mianowicie zakupiłam biustonosz ślubny, ja ogólnie mam problem z racji braku biustu i nosze tylko pushupy ale do sukni chciałam coś w stylu bardotki z odpinanymi ramiączkami no ale też żeby jakiś pushup był.
Te staniki w Triumpfie i Intimissimi to jak czytam Pushup i macam to normalnie śmiech na sali, dla mnie to żaden pushup, porażka, jestem w nich taka płaska że jakbym wogóle nic na sobie nie miała. Już myślałam że będzie lipa, ale KUPILAM w LaSenza- piękny gruby pushup z odpinanymi ramiaczkami, gładki z cyrkonią po środku. Drogi był ale nie żałuję, pięknie lezy nawet bez ramiączek;-)
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 21:47   #2605
evoonia86
Zakorzenienie

Seagirl zdradzisz gdzie kupiłaś? ja muszę sobie kupić na sobotnie wesele właśnie bardotkę, ale taką naprawdę dobrą też oglądałam kiedyś w Triumpfie i uważam, że push-upy tam to masakra jakaś. nie widać w ogóle żadnego efektu
gratuluję zakupu
Stary 2011-05-31, 21:48   #2606
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
też miałam robić sama zaproszenia ale z moim zapałem i zdolnościami manualnymi nic by z tego nie było.

Widzę, że nie tylko ja jestem manualnie niepełnosprytna

za zaliczenie. Żebyś trafiła na to, co Ci się nie pomerdało

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Czesc!
Weszlam tylko na moment, bo jestem wyczerpana... niestety ostatnio nic nie pisalam bo uczylam sie do obrony... i dzisiaj ja mialam! Moge sie pochwalil zdanym egzaminem! : jupi::j upi:
Jestem happy, chociaz tak do konca jeszcze do mnie nie dociera ze to juz koniec... i chyba zdecyduje sie "Walczyc" dalej! Ide w końcu odespac ostatnie nocki!
Gratuluję!!! Odpoczywaj szybko i wracaj do nas
Stary 2011-05-31, 21:51   #2607
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki dzisiaj zrbiłam udany zakup, a mianowicie zakupiłam biustonosz ślubny, ja ogólnie mam problem z racji braku biustu i nosze tylko pushupy ale do sukni chciałam coś w stylu bardotki z odpinanymi ramiączkami no ale też żeby jakiś pushup był.
Te staniki w Triumpfie i Intimissimi to jak czytam Pushup i macam to normalnie śmiech na sali, dla mnie to żaden pushup, porażka, jestem w nich taka płaska że jakbym wogóle nic na sobie nie miała. Już myślałam że będzie lipa, ale KUPILAM w LaSenza- piękny gruby pushup z odpinanymi ramiaczkami, gładki z cyrkonią po środku. Drogi był ale nie żałuję, pięknie lezy nawet bez ramiączek;-)
Ja też się posiłkuję biustonoszami po tuningu Niech żyją pushupy!!! Swoją drogą też muszę się zacząć rozglądać za jakimś
Stary 2011-05-31, 21:51   #2608
Seagirl
Zadomowienie

A i dzisiaj podjechałam obejrzeć na żywo zaproszenia które mi wpadły w oko, no i znalazłam TE,
TŻ-towi wysłałam zdjecia, podobają mu się. I już chyba będziemy je niedługo zamawiać;-))))
Wklejam fotki moich "zimowych"zaproszeń
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg floral9.jpg (87,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg floral10.jpg (87,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg floral13.jpg (108,3 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez Seagirl
Czas edycji: 2011-05-31 o 21:55
Stary 2011-05-31, 21:54   #2609
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
Seagirl zdradzisz gdzie kupiłaś? ja muszę sobie kupić na sobotnie wesele właśnie bardotkę, ale taką naprawdę dobrą też oglądałam kiedyś w Triumpfie i uważam, że push-upy tam to masakra jakaś. nie widać w ogóle żadnego efektu
gratuluję zakupu
Evoonia LaSenza jest w Arkadii i Galerii Mokotów. Ten biustonosz kosztował 139zł ale teraz jest 20zł zniżki więc zaplaciłam 119zl. Wogóle to tam mają też wiele kolorowych śliskich, myslałam żeby sobie jakiś kupić jako kostium kąpielowy;-) Super są te pushupy, miałam chęć jeszcze na zebrę też z cyrkonią;-)
Stary 2011-05-31, 22:02   #2610
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Evoonia LaSenza jest w Arkadii i Galerii Mokotów. Ten biustonosz kosztował 139zł ale teraz jest 20zł zniżki więc zaplaciłam 119zl. Wogóle to tam mają też wiele kolorowych śliskich, myslałam żeby sobie jakiś kupić jako kostium kąpielowy;-) Super są te pushupy, miałam chęć jeszcze na zebrę też z cyrkonią;-)
muszę koniecznie tam zajrzeć dzięki za info
te zaproszenia bardziej mi się podobają, niż te poprzednie.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości