|
|
#3631 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXVIII
Cytat:
![]() Gratuluję! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Przyszły listy Heideggera, ciekawe, czy cokolwiek zrozumiem A przesyłki z apteki jeszcze qrwa nie ma!
|
|||
|
|
|
#3632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kutwa też wlazłam, tzn. jak tylko zobaczyłam, że to centaurus to zamknęłam, ale wyobraźnia działa , nie mogę, nie dzisiajkase zbierają? bo trochę mogę pomóc, ale to jutro zupa polana Cytat:
![]() Agnes gratuluje Kingdom i zazdroszczę
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Takie mam! Jestem znów sobą!!!!!! Chociaż wybrałam Kinleya!!!!!
wło ciem ost 002.jpg
|
#3634 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wolisz Schweppes'a?
|
||
|
|
|
#3635 |
|
Nindżopesz
|
Pamiętacie jak ktoś rzucił propozycję żeby zlewać niezapowiedziane wizyty nietopsza? No to dzisiaj zlałam, najpierw dzwoniła domofonem to z zasady olałam sprawę bo unikam ulotkarzy i wolontariuszy, potem dzwoniła na tel, postanowiłam więc olać. Zadzwoniła do TŻta oburzona a kiedy dogadał się ze mną i ściemnił, że się kąpałam to strzeliła focha. Tak więc metoda jest fochogenna.
|
|
|
|
#3636 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() A! Ja nie widziałem nietopsza --- Gdzie jest Maja? |
|
|
|
|
#3637 | ||
|
Zakorzenienie
|
ano
natomiast jak wracałam z pracy to panowie robotnicy zastosowali bardziej tradycyjne metody pordywcze, typu gwizdanie i zaczepki słowne, ale tym razem też nie trafili w moje gusta taki wybredzioch jestem ![]() Cytat:
wariatka witaj z powrotem wśród "ciemnych" wyglonda jak deser U mnie burza już druga. Pierwsza była, jak miałam wychodzić z pracy, więc odbyłam przymusowe nadgodziny nie cierpię burz ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
takie są skutki nieposiadania fejsa
|
||
|
|
|
#3638 | ||||
|
Mother of Cats
|
![]() A napiszesz, jak robisz taką zupkę? ![]() Cytat:
Jesteś szybsza niż kameleony! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-05-31 o 19:56 Powód: interpunkcja :( |
||||
|
|
|
#3639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to przeleję w ciemno ![]() Cytat:
![]() cieszy się upałem zapewne ![]() a gdzie jest Enax ![]() zwyrole od huskiego idą siedzieć
|
|
|
#3640 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jednak się zawróciła, dała szparagi i stos pytań zadanych z pretensją w tym czemu siedzę w domu zamiast iść na drugi spacer, inne matki są na spacerach. Faaajnie...
|
|
|
|
|
#3641 | |
|
Mother of Cats
|
Flo, Gryksiu - żeby nie było tak dołująco, zobaczcie na metamorfozy u Centaurusa. Gębula się sama uśmiecha. Czasem trudno byłoby poznać, że to ten sam zwierzak
------------ Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-05-31 o 19:28 |
|
|
|
|
#3642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i weź tu dogodź a jak ma wyglądać zupa z owoców ![]() za każdym razem inaczej ![]() dzisiaj ugotowałam truskawki z cukrem, cukrem waniliowym, skórką pomarańczową, goździkami i sokiem z cytryny, a i pieprz w kulkach zeżarł z zachwytem Cytat:
|
|
|
#3643 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No jaaa, pewnie się już nieźle sczaskaua ![]() Cytat:
Edit: To chyba chodzi o to, że nie ma wyroku w zawieszeniu, dobre i to. Cytat:
Dlaczego nie byłaś na drugim spacerze? ![]() Cytat:
Piękne są |
|||||
|
|
|
#3644 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
a ja chyba jestem dziwna - nie lubię próbek bo za małe i odlewek - jak mi się zapach nie podoba to odlewkę puszczam w świat, jak się podoba to poluję na flachę. odlewek mam może ze 4 na stanie ![]() jeszcze nie gratulujcie, jeszcze nie doszło... zapytać czy ma jeszcze na stanie? Były w sumie 2 sztuki zaraz 1 po 2. I to wina Gryxa, przez niego poznałam ten zapach a on od kogo miał odlewkę?owocowa - idealna na takie ciepło ja dziś zrobiłam pomidorową, dorzuciłam kapary bo nie miałam na nie pomysłu i na koniec posypałam mozarellą ale się spociłam jak jadłam
|
|
#3645 |
|
never say no to panda
|
przebandażowałam sobie stopę
paluszek mi napuchł straszliwie i jest fioletowy a jak odpadnie? się chyba raz jeszcze przejdę do ortopedy :/
|
|
#3646 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Wypróbuję z zachwytem ![]() Cytat:
![]() Edit: masz rację - nie ma możliwości warunkowego zawieszenia. Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-05-31 o 20:07 |
|||
|
|
|
#3647 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co by było, jak ona by przyszła , a Ciebie nie ma, bo pomykasz z wózeczkiem Cytat:
![]() Cytat:
w uwadze był, nie oglądałam ![]() Cytat:
i rezerwuj
|
|
|
#3648 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3649 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
tamanu + kocanka + diacneal są u mnie w ciągłym użyciu po odstawieniu piguł.. fajnie działają ale i tak co rusz twarz i dekolt na nowo w kropach.. czy to się w ogóle kiedykolwiek unormuje?Cytat:
![]() poproszę ![]() ino bez makaronu, jeśli można, świderki mi nie smakują Cytat:
![]() witamy z powrotem wśród ciemnot ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() serio współczuję a co ortopeda orzekł za 1 razem?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#3650 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też wpłacam na koniki z Centaurusa nie ma szans ![]() Cytat:
ja nigdy nie robiłam ![]() no ja jestem żywym dowodem ze nie w jakimś 80% przypadków jestem zaczepiana, z absolutnie niezrozumiałych dla mnie przyczyn... ![]() Cytat:
ale do lekarza sie przejdź, a raczej przekuśtykaj
|
||||
|
|
|
#3651 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nigdy nie przemawiał do mnie kompot z kluskami, ale pare przypraw i to jest zjadliwe szczególnie jak ktoś lubi suodkie![]() to może lane kulski ![]() Cytat:
Cytat:
to zrób, proste i zawsze się udaje , dobra jest też z wiśni
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Czuję się jakby mnie ktoś przez własną d*pę przeciągnął ![]() Cbr ![]() Ju ![]() Ja cały czas mam dylemat: rudy blond czy jasny blond... A wew czwartek laser
|
|
|
|
#3653 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najpierw jeden, potem drugi
|
|
#3654 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde, przez ten upał nic mi się nie chce. Najchętniej na zmianę bym spała i piła zimną wodę Wróciłam dziś z miasta, zmęczona, otwieram balkon, a tam dwóch gości pacia smołą po wylewce. No co za koszmarny smród ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- i zasmołowałam bar na ajment
|
|
#3656 |
|
BAN stały
|
Ja ostatnio kupiłam Sudokrem i... to naprawdę działa. I to natychmiastowo.
I całe szczęście, bo ostatnio wyglądam tak, że wstyd się ludziom pokazać... Czy to możliwe, że pryszcze atakują na tle nerwowym? Bo to, do jakiego stanu sama później tę twarz sama doprowadzam, to inna sprawa - widać masakrowanie skórek przy paznokciach już nie wystarcza, żeby się wyładować... Chciałam jeszcze powiedzieć, że mam cudowną mamę ![]() Dostałam paczkę-niespodziankę na dzień dziecka - karton pysznych ciastek niemal prosto z piekarnika z przemiłym liścikiem i jeszcze milszym dopiskiem o dodatku na koncie ![]() Ju, dobrze, że wróciłaś do czekolady
|
|
|
|
#3657 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ja w nast tygodniu drugi raz na fotoepilację
![]() Poćwiczyłam na siłce,teraz chyba coś zjem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3658 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fruciam
![]() ficeu ze nikt nie tensknił
|
|
#3659 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3660 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciesz się ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

)

, nie mogę, nie dzisiaj

i zazdroszczę 

Dlaczego nie byłaś na drugim spacerze?