Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-31, 22:41   #3361
madziares25
Zadomowienie

Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011

Hejka wszystkim
Ja na szybko, nadrobiłam Was i uciekam
Dotta wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Dziewczyny brawa za załatwione sprawy!!!Nareszcie się ruszyło
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:43   #3362
lipus89
Rozeznanie

a ja właśnie wciągnęłam pierwszy w tym roku koktajl truskawkowy - oczywiście truskawki z maminej działeczki
wiem ... o tej porze, pewno dostanę od Was po łbie :P

kolorowych ;*

lipus89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:45   #3363
elllmi
Zakorzenienie

uciekam, bo burza przyszła
dobranocki

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-31, 22:57   #3364
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Przeczytałam jednym okiem

Dottuś jeszcze raz gratulacje kochana!

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 00:57   #3365
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Cześć przepraszam że nie nadrabiam, ale nie było mnie tu chyba kilka tygodni czas brak gratuluje Dziewczyny wszystkich postępów

ja dzisiaj ostatni dzień w pracy byłam (teoretycznie, bo praktycznie miałam urlop) więc od jutra jestem bez prac y po półtorej roku trochę dziwnie będzie ale semestr przynajmniej zamknę
a potem przygotowania przedślubne pełną parą

a z czego? z kim
straaasznie długo Cię nie było ...
eh ja po 5 miesiącach stażu jak stalam sie bezrobotna poczułam się dziwnie :/ ale sprawy ślubne i mieszkaniowe skutecznie zajmuja mi czas a będziesz szukala czegoś nowego teraz czy dopiero po ślubie ?

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
dziękuję za gratulacje nie wiem co jeszcze mogę napisać
W kościele omal nie spadłam ze schodów przed ołtarzem bo mi but wszedł w halkę przy wchodzeniu Małz zapomniał powtarzać po księdzu przy nakładaniu obrączki i musiałam go ponaglać Przed kościołem mieliśmy tuby z płatkami i race - super efekt Na sali bawiliśmy się do 5 jedzenia multum zostało - jeszcze mam mase w lodówce mim, że mamom sporo dałam
a zdradź Kochana ile tych tub zamawiałas żeby dały fajny efekt ? i te długie czy krótkie :P? ja mam 5 krótkich i zastanawiam sie czy to ok..

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

troche dużo za ten makijaż ja za próbny dałam 60zł, a za normalny ma być 70; i też m idała lusterko i cały czas kontrolowałam sytuację

chyba nie zmieściłabyś się z takim nazwiskiem w żadnym formularzu urzędowym
i jak tam torty ?
no mysle ze nigdzie bym sie nie zmieściła... więc zadeklarowałam zmiane nazwiska choc mi z tym dziwnie...

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
A koło mnie, w firmie co dla kopalni robi analizy węgla - praca w laboratorium

Takie aniołki:
http://allegro.pl/slodki-aniolek-ani...644180893.html
Może nie najtańsze, ale za to są przecudne jak dla nas Zamówione, zapłacone, będą niestety dopiero w lipcu do odbioru bo dużo zamówień ma. Ale już się doczekać nie mogę
o to staż w zawodzie fajnie
aniołki śliczne ja chyba zrezygnowałam z podziękowań dla gości - bedą gościńce i inne atrakcje wiec ta sobie podaruje :P

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:47 ----------

strasznie tu ostatnio wieczorami cicho...

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 08:33   #3366
efonka
Zadomowienie

witajcie, strasznie bili miejsce po wyrwanej ósemce mam nadzieje ze wszytko jest ok
pochwale sie ze oddałam wczoraj prace do drukarni i jutro powinanm zawiez ja do szkoły oby poszło sprawnie bo do niedzieli mam czas

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Specjalistka nie jestem, ale wiem napewno ze filtry to najlepsze co mozesz zrobic dla swojej skory.
Moze nie 40SPF na codzien, ale jakis napewno.
Ja akurat uzywam kremu z Ziaji 25+ - uwielbiam go, ma faktor tylko 6, ale na to uzywam podkladu z SPF25.
poczytałam o tym kremie i chyba sie na niego zdecyduje , dziekuje ci , bardzo lubie marke zaja wiec tez długo sie nie musiałam przekonywac, szkoda tylko ze ten krem ma tylko SPF6- ja nie uzywam podkladów, tylko krem rano ,pomaluje oczy i lece na sobote umowie sie do kosmetyczni to odrazu ja podpytam jak to jest z tymi kremami, filtrami - a i tak pewnie co osoba to inaczej

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

[
Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
ja uzywam serum na dzien z filtrem 25 i normalny krem
a jakie dokładnie serum? i dla ilu lat ono jest? znalazłam takie Serum na Dzień TimeWise® SPF 25 i tez wyglada fajnie tylko czy to nie jest dla dojrzałych kobiet
ja gupieje z tymi kremami zawsze marzyłam o kursie kosmetycznym moze to jest mysl ze takie kursy porobic a potem kurs jak wychowywac dziecie itd itd sposób na biznes
Stary 2011-06-01, 09:01   #3367
ardillka
Zadomowienie

O 7.30 byliśmy dziś w USC - papiery spisane, opłata umieszczona Nazwisko wybrane. Nie mogłam się zdecydować cały wieczór wczoraj jak się chce nazywać, czy podwójne, czy męża. Jakoś żal mi mojego było. Chyba chciałam usłyszeć w domu, że spokojnie mogę mieć podwójne, pojedyncze obojętne co wybiorę, ale jakoś nikt się nie odezwał. Chociaż TŻ wcześniej mówił, że nie ma nic przeciwko. A rano jak się mnie pani zapytała to powiedziałam, że nie wiem. Ale po chwili podałam że nazwisko męża. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale już trudno. Troszkę mi żal, ale to tylko nazwisko :P
Teraz się będę przyzwyczajać do nowego.

Wy też macie takie rozterki z tym nazwiskiem?

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
no mysle ze nigdzie bym sie nie zmieściła... więc zadeklarowałam zmiane nazwiska choc mi z tym dziwnie...

o to staż w zawodzie fajnie
aniołki śliczne ja chyba zrezygnowałam z podziękowań dla gości - bedą gościńce i inne atrakcje wiec ta sobie podaruje :P[COLOR="Silver"]
strasznie tu ostatnio wieczorami cicho...
Mi też dziwnie z myślą o nowym nazwisku.
Co to są gościńce?

Co do stażu to się cieszę, w końcu jakaś kasa wpadnie. Oby tylko był wart czekania.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Faktycznie jakoś ostatnio tu bardzo cicho i spokojnie... Aż nienaturalnie...

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 09:09   #3368
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:

O 7.30 byliśmy dziś w USC - papiery spisane, opłata umieszczona Nazwisko wybrane. Nie mogłam się zdecydować cały wieczór wczoraj jak się chce nazywać, czy podwójne, czy męża. Jakoś żal mi mojego było. Chyba chciałam usłyszeć w domu, że spokojnie mogę mieć podwójne, pojedyncze obojętne co wybiorę, ale jakoś nikt się nie odezwał. Chociaż TŻ wcześniej mówił, że nie ma nic przeciwko. A rano jak się mnie pani zapytała to powiedziałam, że nie wiem. Ale po chwili podałam że nazwisko męża. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale już trudno. Troszkę mi żal, ale to tylko nazwisko :P

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

ja nie mam, naturalne dla mnie jest, że przyjmuje nazwisko meża. Chociaż nie powiem, że szkoda mi mojego nazwiska, ale nie toleruje dwuczłonowych

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

dziewczyny, a ja szukam pracy i nadal nic załamana jestem. Chyba zacze szukać pracy już w miejscowości TŻ

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 09:23   #3369
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
ja nie mam, naturalne dla mnie jest, że przyjmuje nazwisko meża. Chociaż nie powiem, że szkoda mi mojego nazwiska, ale nie toleruje dwuczłonowych

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

dziewczyny, a ja szukam pracy i nadal nic załamana jestem. Chyba zacze szukać pracy już w miejscowości TŻ
Też uważam, że to naturalne i kiedyś nie było wyboru. Dalej powinno być bez wyboru, bo kurcze tylko kłopot z tego. Tak to jest, jak da się kobiecie kilka opcji.

Nie przejmuj się, ja też szukam pracy... Katastrofa z tym. Mam koleżanki które kilka lat już na bezrobociu. Wiem że to nie pocieszające, ale kiedyś jakaś praca się znajdzie. Głowa do góry... Ja codziennie wstaje z myślą, że dziś do mnie zadzwonią.

Stary 2011-06-01, 09:26   #3370
karolinusienka
Zakorzenienie

karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 09:45   #3371
margolka1986
Zakorzenienie

dzien dobry ! zmykam do fryzjera !

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 09:50   #3372
AgatkaL
Wtajemniczenie

Hej
Jesli chodzi o nazwisko, to jak wiecie ja już jestem po jednym małżeństwie i wtedy zdecydowałam się na nazwisko dwuczłonowe, ale to była maskara, bo nie dość, że nie podobało mi się nazwisko byłego męża, to razem nazwiska brzmiały długo, nieciekawie, kłopotliwie i w zasadzie i tak używałam nadal swojego.
Natomiast teraz to inna bajka....wybrałam nazwisko przyszłego męża, jest fajne, krótkie i mi bardzo pasuje

Pierwsze zaproszenia już rozwiezione, dzisiaj ciąg dalszy

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:02   #3373
happy2gether
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny, pozdrawiam z chorobowego
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:05   #3374
pomarancza24
Zadomowienie

czesc
Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość

poczytałam o tym kremie i chyba sie na niego zdecyduje , dziekuje ci , bardzo lubie marke zaja wiec tez długo sie nie musiałam przekonywac, szkoda tylko ze ten krem ma tylko SPF6- ja nie uzywam podkladów, tylko krem rano ,pomaluje oczy i lece na sobote umowie sie do kosmetyczni to odrazu ja podpytam jak to jest z tymi kremami, filtrami - a i tak pewnie co osoba to inaczej

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

[

a jakie dokładnie serum? i dla ilu lat ono jest? znalazłam takie Serum na Dzień TimeWise® SPF 25 i tez wyglada fajnie tylko czy to nie jest dla dojrzałych kobiet
ja gupieje z tymi kremami zawsze marzyłam o kursie kosmetycznym moze to jest mysl ze takie kursy porobic a potem kurs jak wychowywac dziecie itd itd sposób na biznes
dokładnie to serum używam, one jest od 25 roku zycia, ja zaczelam jak mialam 24 ogolnie ma wlasciwosci przeciwzmarszczkowe ale śladowe wiec jak wczesniej zaczniesz dbac o zmarszczki oczywiscie delikatnie to na pewno przedłuzy sie ten okres. Super wygladza serum buzie i robi sie taka satynowa, delikatna a ma tez filter ktory super chroni latem czy zima ja wogole uzywam z tej firmy mleczko do mycia buzi, serum na dzien i na noc i krem do twarzy i jestem bardzo zadowolona
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:12   #3375
zaraza3
Rozeznanie

Cytat:

Co to są gościńce?

Co do stażu to się cieszę, w końcu jakaś kasa wpadnie. Oby tylko był wart czekania.

Też mam rozterki z nazwiskiem, jak dwuczłonowe to miałoby 23 litery, a jakoś nie wyobrażam sobie nazwiska męża - więc chciałabym swoje, to TŻ się foszy, że to dla niego takie ważne i cóż czynić?
Stary 2011-06-01, 10:14   #3376
Elfka86
Zakorzenienie

Cześć

Na początku miałam rozterki, bo moje nazwisko ma 10 liter, a TŻ 5 ale naturalne dla mnie jest przyjmowanie nazwiska męża i w sumie się przyzwyczaiłam już do tej myśli
Stary 2011-06-01, 10:18   #3377
lipus89
Rozeznanie

mnie właśnie było szkoda swoje zamienić, niby pospolite ale jakoś je lubie :P
Tż mówił że jak nie będzie jego to ślubu nie będzie :P

Stary 2011-06-01, 10:19   #3378
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, pozdrawiam z chorobowego
jak samopoczucie??
Cytat:
Napisane przez zaraza3 Pokaż wiadomość
Też mam rozterki z nazwiskiem, jak dwuczłonowe to miałoby 23 litery, a jakoś nie wyobrażam sobie nazwiska męża - więc chciałabym swoje, to TŻ się foszy, że to dla niego takie ważne i cóż czynić?
Ja zaczynam żałować, że nie podałam podwójnego ;/;/ Może mi do jutra przejdzie...

Stary 2011-06-01, 10:22   #3379
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
Też uważam, że to naturalne i kiedyś nie było wyboru. Dalej powinno być bez wyboru, bo kurcze tylko kłopot z tego. Tak to jest, jak da się kobiecie kilka opcji.

Nie przejmuj się, ja też szukam pracy... Katastrofa z tym. Mam koleżanki które kilka lat już na bezrobociu. Wiem że to nie pocieszające, ale kiedyś jakaś praca się znajdzie. Głowa do góry... Ja codziennie wstaje z myślą, że dziś do mnie zadzwonią.
mam nadzieję, że chociaż prace w zawodzie szybko znajdę
Cytat:
Napisane przez zaraza3 Pokaż wiadomość

dla mojego TŻ to równie ważne. Dla niego nie przyjęcie nazwiska to tak jak bym się go wstydziła lub nie do końca chciała go w swoim życiu. Zgodziłby się, żebym została przy swoim, ale napewno by go to zraniło.

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:23   #3380
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Cześć przepraszam że nie nadrabiam, ale nie było mnie tu chyba kilka tygodni czas brak gratuluje Dziewczyny wszystkich postępów

ja dzisiaj ostatni dzień w pracy byłam (teoretycznie, bo praktycznie miałam urlop) więc od jutra jestem bez prac y po półtorej roku trochę dziwnie będzie ale semestr przynajmniej zamknę
a potem przygotowania przedślubne pełną parą

a z czego? z kim
z matematyki finansowej z panią Rost

Cześć !!!!
dzisiaj robię jako niania

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:24   #3381
AgatkaL
Wtajemniczenie

A oto nasze zaproszenie Na środku mało widoczny na fotce kryształek Swarovskiego - zaposzenia - produkcja własna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Invitation_1mini.jpg (31,6 KB, 52 załadowań)

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:29   #3382
zaraza3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
mnie właśnie było szkoda swoje zamienić, niby pospolite ale jakoś je lubie :P
Tż mówił że jak nie będzie jego to ślubu nie będzie :P
To podobnie jak mój
Wokół odradzane mi jest nazwisko podwójne, bo rubryczki, bo dłuższe, ale jakoś tak najbardziej ten pomysł do mnie przemawia. Kompromis

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
jak samopoczucie??

Ja zaczynam żałować, że nie podałam podwójnego ;/;/ Może mi do jutra przejdzie...
Czemu żałować? Jak podałaś jednak męża to była jakaś przyczyna
Stary 2011-06-01, 10:36   #3383
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Ale czego tu żałować? że będzie mniej pisania? przecież to tylko nazwisko mam kilka znajomych, które wzięły podwójne i teraz i tak używają tylko nazwiska męża, bo dzieci przecież mają nazwisko po ojcu, a wszyscy jak mówią o nich jako o rodzinie to przecież nie pan Kowalski i pani Dudek-Kowalska tylko Kowalscy
Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
dla mojego TŻ to równie ważne. Dla niego nie przyjęcie nazwiska to tak jak bym się go wstydziła lub nie do końca chciała go w swoim życiu. Zgodziłby się, żebym została przy swoim, ale napewno by go to zraniło.
Mój ma podobne podejście
Stary 2011-06-01, 10:43   #3384
ardillka
Zadomowienie

A no jakoś tak, jestem ostatnia w mieście z tym nazwiskiem rodowym... Poza moją mamą i tak jakoś mi przykro, że mój ród zanika... Wiem, no nie za mądre to może, ale mam po prostu wątpliwości. Wiadomo, że będę określana po nazwisku męża, to moje byłoby w sumie tylko tak dla mnie. No ale już się zdecydowałam, powiedziałam co powiedziałam nie ma odwrotu już.
A mojemu jasne, że jest przyjemniej że mam jego nazwisko tylko, ale nie stawiał żadnych ultimatów. Zaakceptowałby wszystko co zdecyduje. A że jestem niezdecydowana, to mam klops....

Stary 2011-06-01, 10:44   #3385
notatki85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Ale czego tu żałować? że będzie mniej pisania? przecież to tylko nazwisko mam kilka znajomych, które wzięły podwójne i teraz i tak używają tylko nazwiska męża, bo dzieci przecież mają nazwisko po ojcu, a wszyscy jak mówią o nich jako o rodzinie to przecież nie pan Kowalski i pani Dudek-Kowalska tylko Kowalscy

Mój ma podobne podejście
Hej
Ja zostawiam tylko TŻta nazwisko
Stary 2011-06-01, 10:44   #3386
ardillka
Zadomowienie

Właśnie dostałam maila, że moje welony już do mnie wędruje pocztą polską Wczoraj kupione, dziś wysłane, może jutro będą u mnie

Stary 2011-06-01, 10:49   #3387
lipus89
Rozeznanie

Cytat:
A no jakoś tak, jestem ostatnia w mieście z tym nazwiskiem rodowym... Poza moją mamą i tak jakoś mi przykro, że mój ród zanika... Wiem, no nie za mądre to może, ale mam po prostu wątpliwości. Wiadomo, że będę określana po nazwisku męża, to moje byłoby w sumie tylko tak dla mnie. No ale już się zdecydowałam, powiedziałam co powiedziałam nie ma odwrotu już.
A mojemu jasne, że jest przyjemniej że mam jego nazwisko tylko, ale nie stawiał żadnych ultimatów. Zaakceptowałby wszystko co zdecyduje. A że jestem niezdecydowana, to mam klops....
u mnie podobnie, jak ja wyjdę za mąż to moje nazwisko zniknie - siostra po mężu, brat ma tylko córkę więc ...

Stary 2011-06-01, 10:52   #3388
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:
jak samopoczucie??

już całkiem nieźle. Gardło już prawie nie boli ale jeszcze czuję, że jestem osłabiona.

Co do nazwiska. Nigdy nie miałam, żadnych wątpliwości, że przyjmę nazwisko męża (mimo, ze moje nazwisko w całej PL ma tylko i wyłącznie moja rodzina, więc jest dosyć oryginalne) i nie myślałam też o dwuczłonowym choć sugerowała mi to nawet właścicielka naszej weselnej sali
Ja to odczuwam w ten sposób, że wychodząc za TŻ i przyjmując jego nazwisko staję się z nim jednością i był to dla mne bardzo ekscytujący moment w USC, kiedy pani podała mi druk z nowym nazwiskiem
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:54   #3389
carolyna86
Zakorzenienie

z okazji Dnia Dziecka

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
ja z butami też mam problem, także sama nie jesteś; już myslałam wczoraj, że na all znalazłam, bo kolor w miare i cała rozmiarówka podana i pisze do babki, a ta mi odpisuje, że ma tylko jeden rozmiar to po co pisze na aukcji wszystkie
wg mnie do slubu najlpeiej satynowe, jakoś takie najbradziej deliaktne są;
ja tez mam problem z butami, żadnych fajnych w sklepach nie widziałam a jeśli chodzi o zakupy w internecie to co chwila zmieniam zdanie, a teraz jestem przy opcji że może kupię używane
Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
pochwale sie ze oddałam wczoraj prace do drukarni i jutro powinanm zawiez ja do szkoły oby poszło sprawnie bo do niedzieli mam czas
i
Cytat:
a masz staż z EFS-u, bo taki jest nieopodatkowany i jest więcej kaski
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
A oto nasze zaproszenie Na środku mało widoczny na fotce kryształek Swarovskiego - zaposzenia - produkcja własna

mam takie pytanie dot. prac lic./mgr: czy ankieta włącza się do ilości stron pracy, bo słyszałam że ją się umieszcza na końcu jako załącznik

Edytowane przez carolyna86
Czas edycji: 2011-06-01 o 10:56
carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:14   #3390
efonka
Zadomowienie

Cytat:

Co to są gościńce?

...
a ja biore nazwisko TŻta bo tego chce i troszke o tym marzylam uwazam ze to fajny zwyczaj ,wkoncu mamy tworzyc rodzine jedna cała wiec ja on i dziecie bedziemy sie nazywac tak samo hihih szkoda ze w zwyczaju jest ze bierze sie faceta nazwisko ale trudno , chociaz mysle ze jak by mozna bylo wybierac (tz bylo by to bardziej spotykane) to tez wzielabym TŻta

pomarancza24- dzieki , przemysle temat . a powiedz ty potem na to nakładasz jeszce inny krem lub podklad?

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości