![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony :)
Co do pleneru naszego... to mial byc przed slubem w ogrodach hacjendy.... Popstrykalismy sobie zdjecia przed kosciolem i na patio w hacjendzie, przechodzimy do ogrodow a tam.... trawa mokra, wlasnie zrosili i nie bylo jak wejsc! Bardzo nas przepraszali. Ja w dniu slubu sie tym zbytnio nie przejelam (wiecie : emocje, szczescie), ale teraz jestem o to troszke zla.... wiedzieli, ze chcielismy tam miec sesje i w sumie bylo to spora wpadka z ich strony.... no ale coz....
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kolejna część relacji jest już mam nadzieję że nie za długa
![]()
#63 |
Zakorzenienie
|
Noooo musimy musimy zamieszkać razem, ale nie z teściowa
![]() ![]() Ona mnie tak odstrasza i to, że muszę jej mamo mówić..a przynajmniej powinnam... ![]() Jestem prawie cała przeniesiona do TŻ, ale swojej skromnej osoby jeszcze tam nie przeniosłam ![]() Takie mam opory, do tego wiem, ze niedługo będziemy na swoim, a teściowa na pewno będzie nas namawiać, żebyśmy z nią zostali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nasz wielki dzień 21.05.2011r. 23.09.2014 Michałek Edytowane przez magsik Czas edycji: 2011-05-31 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
magsik ja mówię, że więcej niż się spodziewaliśmy
![]() ![]() kuleczko niezłe zamieszanie się u Was zrobiło na początku ![]() Edytowane przez badziabadzia Czas edycji: 2011-06-01 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny a gdzie i kiedy na podróż poślubną? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
My do Helu.. ale dopiero pod koniec czerwca!! A ja chce już
![]() Cicho się zrobiło na majówkowych wątkach ![]() Czytając streszczenie Kuleczki, przypomniało mi się jak mój TŻ w kościele chciał wziąć swoją obrączke żeby mi założyć ![]() ![]() ![]() ![]() Albo jak ksiądz po przysiędze mówi, możecie się teraz pocalować ale krótko ![]() ![]() ![]() Edytowane przez badziabadzia Czas edycji: 2011-06-01 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny teraz chyba zajmują się swoimi Mężami i nie mają już czasu na forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie, trzeba mowic , ze albo badzo duzo, albo, ze wystarczajaco
![]() ![]() To sie pomadrzylam na dzien dobry ![]() Taakaaaaaaaaayaaaaaaaaaa, gdzie jestes ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
ehh.. ja zaczynam coś kombinować żeby sprzedać suknię... ale chyba będzie ciężko!
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Hej żoneczki
![]() My plener prawdopodobnie będziemy mieć w tą niedzielę jak będzie ładnie oby bo boję się o bukiet żeby jeszcze go mieć na plener
#72 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko a masz jakieś zdjęcia ze ślubu? od jakichś znajomych albo rodzinki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Badziabadzia mam zdjęcia ale u mamy w domu przysyłają jej też znajomi, teściowa już w poniedziałek wywołała kliszę ale niestety takich zdjęć Wam nie pokaże bo nie chce mi się skanować.
Jak ściągnę od mamy z kompa to coś wrzucę
#74 |
Zakorzenienie
|
bo ja już nie mogę się doczekać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Powiem Ci że z makijażu byłam bardzo zadowolona i nic a nic nie spływał trzymał się do rana. Jak mi się uda dzisiaj to wstawię do klubu wieczorem
#76 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam sesje trzy tygodnie po ślubie, mieliśmy zdjęcia na starym mieście w Warszawie i w ogrodach BUW. Natomiast mój kolega jest fotografem i zaproponował nam kiedyś sesje, a mi się marzy sesja ślubna gdzieś nad plażą
![]() Wy miałyście plener w zieleni czy jakiś inny?
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2011-06-01 o 10:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dobry Żoneczki!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() U nas do wczoraj trwały poprawiny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie prezenty jakie dostaliśmy są mega trafione, a pieniędzy dostaliśmy zdecydowanie więcej niż się spodziewaliśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Joasiuniaa to pięknie balowaliście
![]() Mi się jeden prezent nie podoba lampka nocna made in china - będzie to prezent chyba przechodni ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Monitka piękny ślub i super że ksiądz to mówił tylko o Was. Polacy jednak potrafią rozruszać innych ![]()
#80 |
Zakorzenienie
|
No my też zebraliśmy troszkę pieniążków
![]() ![]() ![]() ![]() A no i powiem Wam,że się bałam,że się w kieckę nie zmieszczę! A w dniu ślubu ze mnie spadała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam że ja tylu komplementów nie usłyszałam przez całe życie chyba co w ten jeden dzień
![]() ![]() Dostaliśmy jeszcze od znajomych taki piękny zestaw filiżanek, talerzyki i dzbanek na herbatę cały komplet biały ![]() Zamiast kwiatów dostaliśmy kilka prezentów, jednego misia, totka mamy, ramke z albumem na zdjęcia, ręczniki dostałam od koleżanki która nie była na weselu, figurkę aniołka trochę kasy tak że się zwróciło za salę i jeszcze zostało, ale nam za salę moi rodzice zapłacili i jeszcze dali trochę kasy do tego. Chyba się im do końca życia nie wypłacę ![]() I najważniejsze wczoraj odpakowałam od starościny prezent taki dodatkowy do koperty i było tam błogosławieństwo od papieża dla nas. Musimy oprawić to ładnie w ramkę i powiesić pod obrazem A teściowa jaka zadowolona z tego, pożyczyłam jej dzisiaj żeby się pochwaliła koleżanką bo chciała Moja kiecka też była troszeczkę luźna. Mam nadzieję że w tą niedzielę będzie bardzo ładnie bo chce mieć już zdjęcia od fotografa ![]()
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2011-06-01 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() My byliśmy na 6 dni w pieninach i na Słowacji, było cudownie ![]() No ja właśnie mniej więcej podałam kwotę ale będę robiła tak jak mówicie ![]() Wiecie my wszystkich prezentów nie rozpakowaliśmy, pojechały do męża do domu i czekają na mój przyjazd. Ale z tych co były u mnie w domu to dwa komplety filiżanek, jeden od mojej świadkowej, a drugi od cioci. Ten od cioci to w jakieś pawie. Było dużo maskotek, nawet dwa boćki, mówili że teraz to będziemy mieli bliźniaki ![]()
#83 |
Zakorzenienie
|
my z prezentów to dostaliśmy mikser(ale taki stojący do koktajli), wieszak na wino, sztućce i pościel.. a cała reszta kasa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Badzia mikser to świetnie też sobie muszę kupić ale najpierw remont kuchni trzeba zrobić
#85 |
Zakorzenienie
|
Kuleczko nas tez czeka remont, ale całego mieszkania
![]() ![]() Aaaaa i jedziemy w podróż poślubną ![]() ![]() ![]() Mieliśmy nie jechać, ale dostaliśmy dużo zielonych pieniążków, wiec nam starczy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie odpowiedziala bym ze nie liczylam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() kurde nie mialam neta wiec sie nie odzywalam i jeszcze ten kurs wracam o 5 albo 6 wiec cos jeszcze porobie w domu i do spania a czeka mnie jeszcze wybranie 100 zdjec do albumu i 500 do takiej prezentacji z muzyka ![]() mam juz zdjecia ale nie mam czasu ich przebrac zeby wybrac jakies sensowne jak wybiore to wam rozesle a tak ogolnie to chcialam wam napisac ze jka na razie to mam super relacje z moja tesciowa narazie bez problemu sie dogadujemy i jest ok ale sie super czyta te wasze relacje ![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]() Prezenty dostawalismy glownie od gosci polskich (i fajnie, bo to zawsze jakas pamiatka!), ale niektorzy Hiszpanie zamiast pieniazkow, takze dali prezent, a znalazly sie tam: ekspres do kawy nespresso, grill elekrtyczny z akcesoriami, kilka bardzo ciekawych albumow o sztuce i historii, dwa krysztalowe wazony, obraz, sliczny obrus i srebrny pojemniczek na dzem (to prezent przywieziony z Holandii), podobny do cukiernicy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Aha, zapomnialam jeszcze o slicznej ikonie ze swieta rodzina i ogromnym lustrze od jednego z moich szefow (ktore nie bardzo przypadlo nam do gustu.....). |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Super prezenty Monita. Ja bardzo się cieszyłam z każdego prezentu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alee... jakbyśmy dostali 10 mikserów, 5 kompletów filiżanek i 3 czajniki to chyba byłabym troszkę mniej rozentuzjazmowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja bym robiła bez świadków to wasz plener, na ślubie i weselu wszędzie byli z wami ludzie teraz czas na waszą wspólną pamiątkę bez udziału osób trzecich wg mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do prania to moja suknia wczoraj wybrudziła się jak cholera! Ja nie chcę ryzykować (suknia jest z tafty) i oddam ją do pralni specjalistycznej. Ale ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cała sesja z dojazdami trwała jakieś 6,5godziny! Wróciliśmy styrani! Zrobił nam jakieś 600zdjęć (większość klatek będzie bardzo podobna) Ogólnie powiedział nam że tak +/- orientacyjnie to jakieś półtorej tysiąca zdjęć nam zrobił! Ze ślubu i wesela ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.